رفتن به مطلب

مشکلی با حجم رم ها !

Recommended Posts

سلام ! دوستان من قبلا 2 گیگ رم ddr3 / bus 1333 داشتم و تازه 2 گیگ دیگه هم گرفتم که جمعا 4 ماژول یک گیگابایتی هستند ! اما با مشکل عجیبی برخورد کردم ! موضوع از این قراره که ویندوز من با اینکه ویستا 64 بیتی ست ! اما حجم رم های منو 3324 مگ نشون میده ! من میدونم که برای ویندوز های 32 بیتی توانایی ادرس دهی بیش از 3 گیگ رم وجود نداره ! وی اینکه چرا در ویستا 64 بیتی این مورد بوجود اومده ؟ موندم !

در ضمن وقتی یکی از ماژول ها رو بر میدارم ! بازهم حجم رو 3024 مگ نشون میده ! البته در برنامه cpuz حجم رم هارو 4096 نشون میده ! در ضمن مموری کارت گرافیک من 768 هستش ! از اساتید خواهش میکنم نظرات و پاسخ شون رو در این مورد ! لطف کرده و بیان کنند ! با تشکر / بازنده !

لینک به دیدگاه

سلام دوستان ! اقا با عرض پوزش ! مشکلم حل شد ! خواستم این پست و تاپیک رو پاک کنم ولی فکر کردم شاید بد نباشه بذارم باشه تا اگه کاربر دیگه ای این مشکلو داشت ! به جوابش برسه !

اقا مشکل از اینجا بود که متاسفانه اخرین ورژن بایوس من یکمی ایراد داره و گزینه های فرکانس رم رو از پیش تعیین کرده و چاره ای نیست جز اینکه یکی از اونا رو انتخاب کنم ! این گزینه ها هم با توجه به 4 حالتی که برای fsb تعیین شده ! تغییر میکنند ! ولی در حقیقت ارقام مشابهی رو در هر یک از حالات منتخب fsb ! میدن ! مثلا گزینه های fsb بایوس من دارای این 4 رقمه : 266 / 333 / 400 / auto که هر کدومشون رو هم انتخاب کنم برای فرکانس و باس رم ها ! گزینه هایی میده که بین فرکانس خود رمها که 1333 تا اخرین و بالاترین گزینه که 1700 هستش ! فقط با تغییر fsb دو تا رقم رو میشه انتخاب کرد یا 1346 یا 1428 و بعدش یک هو میره به 1700 ! خب من هنوز نتونستم با بالا بردن ولتاژ رم ها ! باس شون رو به 1700 برسونم و اجبارا روی حدود 1428 گذاشتم !

در ضمن وقتی فرکانس رم ها رو روی اتو میذارم و با cpuz باس رو 533 یعنی 1066 نشون میده ! پس مجبورم روی همون 1428 بذارم که در cpuz هم همونو نشون میده ! و مشکل حل شد ! فقط موندم مقدار رم کارت من که 768 مگ هستش کجا میره ! چون الان حجم رم رو 4096 نشون میده ویندوزم ! اصلا نمیدونم باید حجم رم کارت رو هم اضافه کنه و نشون بده یا نه ؟ نظر شما چیه ؟

خلاصه چون من در گذشته ! 2گیگ رم قبلی رو روی 1428 ست کرده بودم ! و رمهای جدید رو هم دیدم در cpuz 1066 یا همون 533 نشون میده ! واسه همین اختلاف باس ! اختلال بوجود اومده بود و با دفالت کردن بایوس و تنظیمات مجدد ! همه چی درست شد ! البته هنوزم موندم که برای اورکلاک رم ها و رسیدن به فرکانس های بالای 1600 یا همون 1600 باهاس چیکار کنم ! ( از چند تا از دوستانم تقاضای کمک کردم که متاسفانه کمکی نکردند ) حالا اگه فرصتی شد در بخش اورکلاک مطرح خواهم کرد !

در ضمن یک گزینه در بایوسم هستش که نمیدونم به چه کاری میاد و فرصت رو غنیمت میشمرم و همینجا میپرسم ! با اجازتون ! گزینه مورد نظرم اینه : load-line calibration که 3 حالت auto / enable / disable داره و در توضیحاتشم از مود کردن vdroop ( همون که سوال بحث بر انگیز مسابقه بود ) یه چیزی نوشته ! حالا اگه دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارند در اختیار حقیر و جمع قرار بدن ! با تشکر / بازنده

ویرایش شده توسط بازنده
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...