رفتن به مطلب

ناتوانى در دريافت آپديت ويندوز 7

ARMIN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان و اساتيد

نميدونم چرا يكى دو روزى هست كه ويندوز هايى كه ميريزم نميتونن از سرور مايكروسافت آپديت بگيرن.

به هيچ عنوان آپديت نميشن. ميزنم چك آپديت بعد از گشتن ارور ميده. هر دفعه هم يك ارور عجيب غريب ميده.

اينم نصب كردم (System Update Readiness Tool)، مراحل مايكروسافت Fix it رو هم رفتم. نشد كه نشد. خواستم ببينم دوستان احيانا" بعد از تغييرات اخير مشكلى براى دريافت آپديت هاى مايكروسافت ندارن؟

سه تا كامپيوتر رو بايد آپديت كنم تحويل صاحبشون بدم دو روزه گير موندم.

لینک به دیدگاه

آرمین جان من الان امتحان کردم مشکلی نبود.   اینترنت شرکت هم سپنتا هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

2 روز همچین مشکلی وجود داشت . تازه اب و هوا ی ویندوز هم کار نمی کرد ولی الان درسته یه بار دیگه چک کن

لینک به دیدگاه

آرمین جان من الان امتحان کردم مشکلی نبود.   اینترنت شرکت هم سپنتا هست
2 روز همچین مشکلی وجود داشت . تازه اب و هوا ی ویندوز هم کار نمی کرد ولی الان درسته یه بار دیگه چک کن

اى بابا، دوستان شانس رو ميبينين، حالا تا سه شنبه هم بهانه آوردم كه روزى كه مايكروسافت هر هفته آپديت هاى جديد رو ميده. اميدوارم يه اتفاق مثبتى بيفته.

ویرایش شده توسط ARMIN2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

آرمین جان من یه زمان بعد از بازگشت از ویندوز8 به ویندوز7 به این مشکل برخوردم.با نصب یک پک دیگر ویندوز7 و قبلش یک کویک فرمت از لایو مشکلم برطرف شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...