رفتن به مطلب

ارور بی سابقه بعد از نصب درایور کیبورد

mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود خدمت همه دوستان خوبم

من دیروز که ویندوز عوض کردم درایور کیبوردم رو بعد از نصب همه درایورها نصب کردم ولی زمانی که برای تغییر رنگ LED کیبورد وارد برنامه Razer Anansi شدم با ارور زیر مواجه شدم:

post-11166-0-56935700-1362994387_thumb.jpg

و بعد از ok کردن برنامه بسته میشه و هر بار که ریستارت میکنم ویندوز که بالا میاد یه صدایی مثل صدایی که موقه اضافه کردن سخت افزار جانبی جدید (مثل فلش) شنیده میشه , به گوش میرسه که اگه درایور رو پاک کنم موقع بالا اومدن ویندوز چنین صدایی دیگه شنیده نمیشه.

اما کارهایی که انجام دادم ولی درست نشد این هست:

1-فرمور جدید کیبورد رو از سایت Razer  گرفتم و فرمور کیبورد رو آپدیت کردم.و درایور کیبوردم رو دوباره نصب کردم.

2-وارد Devices and Printers شدم و دیدم که کیبورد رو به خوبی شناخته . عکس زیر :

post-11166-0-62487200-1362994850_thumb.jpg

3-پورت هایی که کیبورد رو بهشون وصل کرده بودم USB3 بودن.کیبورد رو به USB2 و USB3 های دیگه هم وصل کردم .

4- اینطور که من سرچ کردم و دیدم کاربرهای دیگه هم مشکل مشابه داشتن و ابتدا درایور Anansi رو پاک کرده بودن و بعد از بایوس intel smart connect رو غیر فعال کرده و دوباره درایور کیبورد رو نصب کردن که من این کار هم انجام دادم.

5-جدیدترین ورژن Razer Synapse رو نصب کردم ولی اون هم فقط در ویندوز8 کیبورد من رو میشناسه و در ویندوز7 براش تعریف نشده!

---------------

خلاصه هر چیزی که به فکرم میرسید انجام دادم ولی تغییری حاصل نشد.ویندوزم هم 7 و 64 بیتی هست.من این کیبورد رو 6 ماهه دارم و تا بحال چنین مشکلی باهاش نداشتم!

حالا دوستان و اساتید راهنمایی کنید چیکار کنیم؟! (*)

لینک به دیدگاه

من هم با ماوس imperator همین مشکل رو داشتم

من درایور imperator رو دانلود کرده بودم

غافل از اینکه ورژن ماوس من imperator 2012 بود :)

مطمعنا مشکل شما هم همین هست

ببینید مدل دقیق کیبوردتون چی هست

بعد درایور همون کی بورد رو دانلود کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون داداش

دیگه انقدر هم بی تجربه نیستیم ;) کیبورد Anansi فعلاً فقط یک ورژن داره

فکر کنم درایورهای مادربرد با ورژن جدید درایور کیبوردم مشکل داشتن

درایور 1.07 داشتم.الان دانگرید کردم به 1.06 و مشکلم حل شد

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

نه مشکل ریزره. همیشه همین بساطه. الان یک Lycosa دارم که همین بساط هست. روی یک مدل دیگه هم همین قضیه را دیدم.

روی نسخه من اگر درایور جدید را دانلود کنم (آخرین را) اصلا نرمافزارش کیبوردو نمیشناسه.

اگر درایور قدیمی که روی کیبورد هست را بریزم بعد از چند روز ویندوز بلو اسکرین میده.

اگر درایور ویندوز را بریزم هم باز هیچ نسخه ای از نرمافزارش نمیشناسه.

با پشتیبانی Razer تماس بگیر.

ویرایش شده توسط DarkSoroush
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من که مشکلم همون روز حل شدش.ولی این رو قبول دارم که درایورهای ریزر در حد افتضاحه!

ورژن جدید سیناپس در سایت ریزر نوشته با کیبورد من همخوانی داره ولی بعد از نصب وارد سیناپس که میشم و یوزر و پس وارد میکنم میگه کیبورد شما پشتیبانی نمیشه! با ریزر تماس گرفتم گفت فقط روی ویندوز8 سیناپس کیبورد شما رو میشناسه.

فریمور آپدیت های ریزر هم باعث دیر بالا اومدن ویندوز میشه.دیلی حداقل 2 ثانیه ای ایجاد میکنه! دانگرید هم نمیشه کرد

پشتیبانی ریزر هم خیلی ضعیفه هنوزم یه عده با نصب هدست مگالودون مشکل دارند.من دست آخر آموزش نصبش رو از یــوتـــوب یاد گرفتم.بخش کامنت های هدست ریزر مگالودون اگه بری میبینی که خیلی ها با صدای نویز و قطع شدن صدا در این هدست مواجه شدن ولی ریزر هیچ جوابی نداده! در صورتیکه اگه به پورت USB3 وصلش کنن کلاً مشکلش حل میشه ولی یه نفر تو این شرکت نیست که روش های مختلف تست کنه و مشکلات حل کنه

حالا لاجیتک بذار در کنار ریزر! اصلاً قابل مقایسه نیستن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اره کلا ریزر کمی قاتی داره ولی کیفیت کاریش تو موس حرف نداره ولی باز تو اونم سوتی داده . من تا حالا هرچی موس ریزر گرفتم یکی از دکمه هاش قاتی داشته ولی دقت موس و حساسیتش حرف نداره . همین طور کیفیت ساختش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...