رفتن به مطلب

ارسال اطلاعات مورد نظر به فرمی که قبلاً در MS-Word طراحی شده( ویژوال بیسیک 6 )

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

دفتر حقوقی محل کارم گفت که کلافه میشیم متن های تکراری رو تایپ کنیم

میشه کاری کرد که فقط اطلاعات مورد نیاز رو داد و پرینت گرفت !!  ( یه چیزایی درست کردم دادم توی WORD ولی نتونستن کار کنن باهاش ) و راهی بهتر خواستن

اولش گفتم نمی دونم باید ببینم هم چین چیزی هستش که بعد از گشت و گذار و پرس جو به این نتیجه رسیدم که در ادامه می بینید

توی محل کلرتون شده که از تایپ کردن متن های تکراری و جابجا کردن اونا بین چندین صفحه و یا حتی پیدا کردن فایل مربوطه کلافه بشین یا اینکه مثل من حوصله نداشته باشین برین سراغش/ خوب توسط یه همچین برنامه ای میشه از این کارا دوری کرد و خودمون رو راحت کنیم

چندین راه هستش که من از طریق BookMark این کارو انجام دادم ( برنامه های مشابهی هم هستش )

اول در محیط MS-Word 2010 ( یا هر نسخه ای که دوست دارین ) - فرم خودتون رو طراحی کنین - مثل همین فرم زیر

بعد جلوی هر یک از نوشته هایی که نوشتین کلیک کنید و پنجره BooKMark رو باز کنید و یک اسم به اون نوشته خود بدین و بعد OK-  شکل زیر

که در شکل بالا shsh رو من به شماره شناسنامه نسبت دادم - به همین روال عملیات رو تکرار کنین/

فایل رو در حالت Template ذخیره کنین

حال نوبت به برنامه میرسه

در برنامه مطابق شکل زیر آبجکت MS Word رو فراخوانی کنین

فیلدهای موردنظر خود رو بر روی فرم ایجاد کنین و بعد یک فایل ار نوع Module به پروژه برنامه اضافه کنین/

چون سورس برنامه رو هم براتون آپ میکنم فقط چند خط توضیح میدم در مورد برنامه

Word.Application.Quit wdDoNotSaveChanges

خط بالا برنامه MSWord رو بدون ذخیره کردن عملیات می بندد

Call Printen(name, tel, pedar, ln, fn, tta, sh)

فراخوانی فاکتورهای برنامه از فایل مدول

Set Myw = GetObject("", "Word.Application")

ایجاد یه برنامه از MSWord به برنامه خود

Myw.Documents.Add "c:/lioncomputer.dot"

باز کردن فایل مورد نظر توسط برنامه ایحاد شده در سطر بالا

Set Range = Myw.ActiveDocument.Bookmarks("nam").Range

تعریف محدوده کاری برای برنامه که در اینجا nam هستش  ( اسم BookMark ای که در عکس دوم نشون دادم )

Range.InsertAfter name

و بالاخره بعد از پیدا کردن محدوده کاری از سطر بالا ، مقدار name رو که از کاربر گرفته جایگذاری میکنه

Myw.ActiveDocument.PrintOut

اطلاعات جایگذاری شده رو به چاپگر ارسال میکنه

Set Myw = Nothing

حافظه سیستم رو از برنامه MSWord آزاد میکنه ( یعنی از حافظه خالی میکنه )

اینم عکسی از نتیجه کار با برنامه

دانلود برنامه به صورت دمو

دانلود سورس برنامه

از دوستان کسی خواست برنامه رو برا کاربرد خودش ، میتونه بهم بگه تا براش ایجاد کنم ( فرم طراحی شده رو بهم ارسال کنین فقط )

فایل lioncomputer.dot رو حتماً در درایو C کپی کنین برای اجرای برنامه

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عطا جان این اموزشاتی که میزاری عالیه ( درسشو داریم ولی من هیچ وقت از ویژال بیسیک 6 خوشم نیومد به نظرم نفهم بود البته این کاملا یه نظر شخصی شاید بقیه دوستان خوشش بیاد به راحتی باهاش کار کنن . البته فقط این نیست چون یه مشت استاد بی سواد هم درس میدن دیگه میشه قوز بالا قوز(خودش بلد نیست کار کنه به ما اون وقت پروژه میده )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
عطا جان این اموزشاتی که میزاری عالیه ( درسشو داریم ولی من هیچ وقت از ویژال بیسیک 6 خوشم نیومد به نظرم نفهم بود البته این کاملا یه نظر شخصی شاید بقیه دوستان خوشش بیاد به راحتی باهاش کار کنن . البته فقط این نیست چون یه مشت استاد بی سواد هم درس میدن دیگه میشه قوز بالا قوز(خودش بلد نیست کار کنه به ما اون وقت پروژه میده )

لطف داری محمود جان ( زیادم جالب نیستن بابا هندونه نده دستمون هرچی میاد به ذهنم می نویسم :wub: )

استاد خیلی مهم هستش توی یادگیری

منم آماتورم و بیشتر دنبال برنامه هایی رفتم که نیاز داشتم ( هستن از بچه ها که به گرد پاشونم نمی رسم )

لینک به دیدگاه

عطا جان . این راه حل هات بسیار عالیه . میدونی اگر کارمندهای شرکتها و ادارات این مطلب را بدونند ، چقدر کارشان سریع ترپیش میره . ؟ در ضمن روزی n یا n+1 نفر هم دعات میکنند. :wub: :wub:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
عطا جان . این راه حل هات بسیار عالیه . میدونی اگر کارمندهای شرکتها و ادارات این مطلب را بدونند ، چقدر کارشان سریع ترپیش میره . ؟ در ضمن روزی n یا n+1 نفر هم دعات میکنند. :wub: :wub:

سلام

ای کاش اینم انجام بدن /

نوشتم دادم بهش بازم کارها کند پیش میره - میگم باز مشکل چیه ؟؟؟ میگه کاش میشد حرف زد این می نوشت ( ربطی به دفتر حقوقی نداره )

گفتم : بله حتماً

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام

لطفا اگرامکانش هست لینک دانلود سورس برنامه و دیگر لینک ها  رو درست کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...