رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید قطعات جدید جهت ارتقاع سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من شغلم طراحی و شبیه سازی با نرم افزار مکس و وی ری هستش

این هم سیستم فعلیم هستش:

cpu: q6600

main: p5q

ram: 2*2 gig corsair ddr2 800

vga: 9500Gt 512

power: green 535

یه جورایی دیگه جواب کارمو نمیده ( البته از این به بعد چون با سیستم خونگیم کار میکنم و به سیستم شرکت دسترسی ندارم مجبورم ارتقاعش بدم )

حالا 2تا گزینه دارم:

یکی اینکه مقدار رمش رو اضافه کنم و یه مقدار هم cpu رو اورکلاک کنم تا برای مدتی بتونم باهاش کار کنم ---> در اینصورت آیا پاور باید تعویض بشه ؟ و اینکه مثلا اگر بخوام 8 گیگ رم داشته باشم ، این مقدار رم ddr2 الان موجوده و یا باید مینبورد رو عوض کنم و رم ddr3 تهیه کنم؟

دوم اینکه این قطعاتی رو که نام بردم رو بفروشم و مدل های جدید تهیه کنم. ---> ( در این صورت قیمت فعلی این قطعاتم چقدر میشه؟  و اگر در کل 2/5-3 تومن برای قطعات جدید در نظر بگیرم آیا میتونم سیستمی جمع کنم که تفاوت محسوسی با این سیستم داشته باشه؟ )

بنظر شما کدومش بصرفه تره؟

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

میتونید رم رو 8 برسونید و 2 تا ماژول رم 800 2 گیگ مثل رمهای خوتون کنارش بذارید تا 8 گیگ بشه.

از طرفی با خرید یک کولر خوب فرکاس پردازنده رو از 3.5 بالاتر ببرید که خیلی تاثیر گذار هست.

پاورتون هم فعلا کم نمیاره با توجه به اینکه کارت کم مصرف و سبکی دارید.

من در وهله اول پیشنهاد میدم پردازنده رو اور کنید.

اگر وارد هستید یکم پردازنده رو با همون ولتاژ استوک خودش اور کنید(مثلا 200-300 مگاهرتز)

اگر تاثیر چشمگیر بود یک کولر خوب بخرید و تا مقدار ممکن اور کنید و از قدرت پردازنده لذت ببرید.

لینک به دیدگاه

درود

میتونید رم رو 8 برسونید و 2 تا ماژول رم 800 2 گیگ مثل رمهای خوتون کنارش بذارید تا 8 گیگ بشه.

از طرفی با خرید یک کولر خوب فرکاس پردازنده رو از 3.5 بالاتر ببرید که خیلی تاثیر گذار هست.

پاورتون هم فعلا کم نمیاره با توجه به اینکه کارت کم مصرف و سبکی دارید.

من در وهله اول پیشنهاد میدم پردازنده رو اور کنید.

اگر وارد هستید یکم پردازنده رو با همون ولتاژ استوک خودش اور کنید(مثلا 200-300 مگاهرتز)

اگر تاثیر چشمگیر بود یک کولر خوب بخرید و تا مقدار ممکن اور کنید و از قدرت پردازنده لذت ببرید.

قیمت دو ماژول 2 گیگ که با رم های فعلیه من سازگار باشه چند هست؟ ( آیا حتما باید از همین مدلی که الان دارم تهیه کنم؟ )

کولر رو که حتما باید بگیرم و تا چند روز دیگه یه تونیک تاور سفارش میدم...

در مورد اورکلاک هم خیر اطلاعاتی در مورد نحوه اورکلاک ندارم.اگر منبع معتبری در دسترس دارید ممنون میشم بهم لینک بدید.

ممنون از راهنماییتون دوست من

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان خبره 775 تو انجمن زیاد هستن برای نمونه :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showuser=7934

و همینطور انجمنش هم موجوده :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showforum=165

فکر کنم ماژولهای 2 گیگ 800 الان حدود 80 باید باشند.

اگر از سر رمهای خودتون باشه بهتره ولی نبود هم امکانش هست دوال بشه ولی شاید هم از حالت دوگانه در بیاد.

ولی بازم تایید می کنم اول تاثیر فرکانس پردازنده رو چک کنید و اگر راضی کننده نبود سپس اقدام به خرید رم کنید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوستان خبره 775 تو انجمن زیاد هستن برای نمونه :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showuser=7934

و همینطور انجمنش هم موجوده :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showforum=165

فکر کنم ماژولهای 2 گیگ 800 الان حدود 80 باید باشند.

اگر از سر رمهای خودتون باشه بهتره ولی نبود هم امکانش هست دوال بشه ولی شاید هم از حالت دوگانه در بیاد.

ولی بازم تایید می کنم اول تاثیر فرکانس پردازنده رو چک کنید و اگر راضی کننده نبود سپس اقدام به خرید رم کنید.

موفق باشید

ارتقاع رم رو که در هر صورت میخوام

چون مثلا یه فایلی رو تو محل کارم وقتی بازش میکردم 5/5 گیگ رم رو اشغال میکرد

و با این اوضاع در حال حاضر حداقل 8 گیگ رم برای ارتقاع در نظر گرفتم

لینک به دیدگاه

از رم ddr2 فعلا همین موجوده فقط ظاهرا:

Kingstone 2 GB DDR2 800Mhz Ram

آیا توی اورکلاک جواب میده این مدل رم؟

و یه سوال دیگه اینکه به فکرم رسید که مینبورد رو با یه مین ddr3 هم عوض کنم تا از نظر رم کارایی بهتری رو داشته باشم

ولی 2 مونه ایی که روی سایت پیدا کردم فقط 4 درگاه ساتا داشت که مینبورد فعلیم 6تا به غیر از رید داره که هر 6تاش پره

و همچنین از اسپیکرهای 5.1 هم ساپورت نمیکرد

آیا مینبور ddr3 که امکاناتش در حد همین p5q باشه موجود نیست تو بازار؟ اگر هم مقدار ساپورت رمش هم بالاتر 8 بود که خیلی عالیه.

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
از رم ddr2 فعلا همین موجوده فقط ظاهرا:

Kingstone 2 GB DDR2 800Mhz Ram

آیا توی اورکلاک جواب میده این مدل رم؟

و یه سوال دیگه اینکه به فکرم رسید که مینبورد رو با یه مین ddr3 هم عوض کنم تا از نظر رم کارایی بهتری رو داشته باشم

ولی 2 مونه ایی که روی سایت پیدا کردم فقط 4 درگاه ساتا داشت که مینبورد فعلیم 6تا به غیر از رید داره که هر 6تاش پره

و همچنین از اسپیکرهای 5.1 هم ساپورت نمیکرد

آیا مینبور ddr3 که امکاناتش در حد همین p5q باشه موجود نیست تو بازار؟ اگر هم مقدار ساپورت رمش هم بالاتر 8 بود که خیلی عالیه.

ممنون

رمهای کینگ رو دقت کن تاخیر 5 باشند.

در اورکلاک هم خیلی نمیشه ازشون توقع داشت.

با تعویض سیستم با پلتفورمی که RAM DDR3 1333 که تاخیرش 9 هست با رم 800 تاخیر 5 تفاوت چشمگیری در افزایش کارایی سیستم نخواهی داشت.

اگر مین متناسب با نیازهاتون موجود باشه قیمتش خیلی بالاست.

لینک به دیدگاه

دوستان یه سوال خیلی فوری:

من توی راهنمای رم هایی که مینبوردم ساپورتشون میکنه نگاه کردم که یه سری رم ها رو روی همه ی اسلات ها ساپورت نمیکنه ( چون میخوام 4 تا 2گیگ ببندم)

و الان لیون کامپیوتر هم فقط پاتریوت موجود داره که توی لیست میگه فقط روی 1 اسلات ساپورت میشه این مدل

چاره چیه؟

P5Q_QVL.pdf

post-6478-0-83614800-1363249214_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر برای ارتقا راندمان کار سیستم موجود از رم و سی پی یو و گرافیک از سری ati  که در کار میکس توان یشتر داره استفاده بشه  و رم های فعلی موجود در بازار کارای لازم رو ندارند اگر دسته دوم  رم های خوب توی لیون پیدا کنی بهتر از موجود بازاره سی پی اور بشه فرقی نداره هر سری باشه عمرش کم میشه پاور موجود شما تقریبا نسبت به سیستم 80 واتی بالاتر هست اما بعد از ارتقا تا 585 وات باید برسه البته بدون تغییر مادر برد و گرافیک با توان کمتر از 80 وات

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر برای ارتقا راندمان کار سیستم موجود از رم و سی پی یو و گرافیک از سری ati  که در کار میکس توان یشتر داره استفاده بشه  و رم های فعلی موجود در بازار کارای لازم رو ندارند اگر دسته دوم  رم های خوب توی لیون پیدا کنی بهتر از موجود بازاره سی پی اور بشه فرقی نداره هر سری باشه عمرش کم میشه پاور موجود شما تقریبا نسبت به سیستم 80 واتی بالاتر هست اما بعد از ارتقا تا 585 وات باید برسه البته بدون تغییر مادر برد و گرافیک با توان کمتر از 80 وات

دوست من ، یعنی میخواین بگین که با اضافه کردن 4 گیگ رم دیگه و بالا بردن سرعت هر هسته سی پی یو مثلا تا 3600 پاور فعلیم جواب نمیده؟

(با نرم افزار حسابگر گرین سیستم  فعلیم + 4 گیگ رم اضافه محاسبه کردم و  448W  GP480A-SP رو پیشنهاد داد، البته پیشفرض سی پی روی 2400-3000 بود)

و مورد بعدی اینکه با اورکلاک سی پی یو و کم شدن عمرش نمی صرفه این نوع ارتقاع؟

لینک به دیدگاه

...............................................................................

ویرایش شده توسط Hani RZ
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با سلام

سال نو مبارک ، امیدوارم سال خوبی در پیش داشته باشید به همراه موفقییت های بزرگ B)

من بالاخره تصمیم نهاییم رو برای ارتقای سیستم گرفتم و قرار شد که یه پولی بزارم و این 5 تا قطعه رو ارتقا بدم:

CPU , Main , RAM , VGA , Power

مقدار هزینه ایی هم که براش در نظر گرفتم 3 تومن الی 3500 هستش که با احتساب فروش قطعات فعلی که بگیم 500-600 فروش بره سر جمع میشه 4 تومن -_-

.........................................................................................................................................

خب بریم سراغ قطعاتی که فعلا مد نظرم هست و با کمک شما دوستان حرفه ایی میخوایم به نتیجه ی منطقی برسیم

CPU: 3770K

اینجور که من توی بنچمارکها دیدم از 3820 هم بهتر عمل کرده!

http://www.anandtech.com/bench/Product/523?vs=551

Mainboard: ASUS P8Z77-V

RAM: 8GB x2 = 16GB

در مورد رم سوال بزرگی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که تفاوت مقدار باس چقدر تو کار من تاثیر داره؟

مثلا باس 2400 و باس 1600 که اختلاف قیمت زیادی دارن

Team Group 16GB 8GBx2 1600 DDR3 - قیمت با گارانتی : 3,780,000 ریال  http://lioncomputer.ir/product/1930/Team%20Group%2016GB%208GBx2%201600%20DDR3/

Geil EVO Corsa 2400MHz 16GB 8GBx2 DDR3 - قیمت با گارانتی : 8,990,000 ریال     http://lioncomputer.ir/product/1997/Geil%20EVO%20Corsa%202400MHz%2016GB%208GBx2%20DDR3/

در مورد مقدارش هم میخوام که حداقل 16 گیگ باشه

VGA: MSI GTX 550 Ti Cyclone II 1GB GDDR5

Power: Power Green GP850B-OC

SSD:  OCZ Vertex 3 120GB SATA III

در مورد SSD اطلاعات زیادی ندارم که کلا به چه گزینه هایی باید دقت کنم...؟

ولی تو رده بندی این مدل جایگاه خوبی داشت http://www.anandtech.com/bench/SSD/65

.........................................................................................................................................

از تمامی دوستان پیشاپیش بابت راهنمایی های لازم تشکر و قدردانی میکنم

( قبلا هم تاپیکی برای سیستمی گرانقیمت ایجاد کرده بودم که واقعا دوستان بحث های مفیدی ایجاد کرده بودند که هم اطلاعات خیلی مفیدی نصیب من شد و هم سیستم آپدیت و خوبی نصیب صاحبش ;)  که بازم از لطف دوستان و وقتی که گذاشتن قدردانی میکنم)

اینم بگم که زمان تهیه این قطعات تقریبا 20 روز دیگه هستش....

ممنون ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...