رفتن به مطلب

مشکل فریز شدن ویندوز XP هنگام نشان دادن لوگوی بوت ویندوز

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

میشه راهنمایی کنین دوستان ؟ !

مشخصات توی امضاء هستش

رم ها 6 تا 2 گیگ هستن / اول اونایی که تو اسلان سفید هستن رو در آوردم و آبی ها موندن که سیستم موق بالا اومدن یه بوقی کشید در حد 3 ثانیه و ریست شد/

سفید ها رو انداختم 3 تا رم و آب هارو در آوردم سیستم بالا اومد و رفت ویندوز

بعد تک تک اون یکی رم ها رو اسلات آب انداختم / سیستم بوق رم رو نزد ولی بالا اومد رفت ویندوز

اون یکی رم انداختم رو اسلات آبی 2 سیستم بوق نزد و ویندوز در لوگوی خودش فریز شد

اون یکی رو رو دوباره رو همون اسلات انداختم و مشابه بالا فریز شد ( گفتم از اسلات مشکل داره )

رفتم سراغ اسلات سوم رم ها رو چک کردم سیستم بود شد و اومد بالا و رفت ویندوز ولی بدون بوق شناسایی رم

رم رو درآوردم و اون یکی رم رو انداختم رو سیستم بالا اومد رفت ویندوز ولی با چند ثانیه تاخیر ولی بازم بوق شناسایی رم رو نزد

خلاصه خسته شدم همه رم هارو انداختم رو سیستم / سیستم بوق شناسایی رم رو زد بالا اومد و رفت ویندوز ولی قبل این Clear Cmos  رو از رو مین برد زدم و موقع بالا اومدن cmos error داد و یه پنجره باز کرد با چند تا گزینه

اولی : دیفالت بود

دومی : آخرین باری که سیستم بدون مشکل بالا اومده

سوم تا پنجم هم تعداد بودت های موفق آمیز بودن

که من دومی رو زدم

مشکل حالا از چیه ؟؟ ( ویندوز رو تازه نصب کردم 2 روزه - روی ویندوز 7 هم این مشکل بودش ولی کمتر از ایکس پی که برا همین ویندوز جدید نصب کردم - اول ایکس پی اینجوری شد بعد از چند هفته ویندوز 7 که مجبور شدم ویندوز جدید بزنم )

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با ابزار های که برای تست حافظه هست مثل MemTest رم ها رو تست کن :

http://asset3.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim/2011/12/13/Memtest-errors.jpg

مین بورد هم میتونی تست کنی .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
با ابزار های که برای تست حافظه هست مثل MemTest رم ها رو تست کن : http://asset3.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim/2011/12/13/Memtest-errors.jpg مین بورد هم میتونی تست کنی .

سلام

این باید بوت بشه / از رو دی وی دی که نشد ( زدم بوت رایت کنه نتونستم ، گفت باید سی دی باشه !! ) رو دی وی دی چطوری بوت راین کنم ؟؟ رو فلش هم زدم خودش نصب بوت داشت ولی موقع بالا اومدن سیستم گزینه ای برات بوت فلش نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با برنامه Super Pi رم هارو تست کن اول بزارش رو 1M اگر تست پاس شد بزار رو 32M .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
با برنامه Super Pi رم هارو تست کن اول بزارش رو 1M اگر تست پاس شد بزار رو 32M .

مگه این برا تست رم هستش ؟؟ من برا پردازنده میدونم

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
مگه این برا تست رم هستش ؟؟ من برا پردازنده میدونم

attachicon.gifpi.JPG

attachicon.gifcachemem.png

این برنامه تست رم هم می کنه . خب الان رم ها سالمه باید بریم سراغ مادربرد . در حال حاضر الان سیستم شما مشکلی داره یعنی ریست یا بلو اسکرین میده ؟ با همه رم ها که سوار سیستم باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
این برنامه تست رم هم می کنه . خب الان رم ها سالمه باید بریم سراغ مادربرد . در حال حاضر الان سیستم شما مشکلی داره یعنی ریست یا بلو اسکرین میده ؟ با همه رم ها که سوار سیستم باشه

خبری از این کارها نیستش

بعضی وقتها سیستم رو از وین ریست میکنم مانیتور خاموش میشه ولی سیستم روشنه باید دستی ریست کنمش

یا همون مشکلی که بالا گفتم / همیشه هم نیست / نمیدونم مشکل از چیه /

الانم بایوس رو به F8 آپدیت کردم

لینک به دیدگاه

شما وینوزتون رو از سیف مود بالا بیار اگه بالا اومد و مشکلی نداشت ایراد از رم ها نیست و از گرافیکت هست در این صورت شما داخل همون سیف مود کارت گرافیک رو غیر فعال کن و سیستمو روشن کن اگه بازم سیستم بالا اومد 100 درصد گرافیکت مشکل پیدا کرده اگه نه جایه اسلت رمها و خود رمهارو تمیز کن دوباره تست کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
شما وینوزتون رو از سیف مود بالا بیار اگه بالا اومد و مشکلی نداشت ایراد از رم ها نیست و از گرافیکت هست در این صورت شما داخل همون سیف مود کارت گرافیک رو غیر فعال کن و سیستمو روشن کن اگه بازم سیستم بالا اومد 100 درصد گرافیکت مشکل پیدا کرده اگه نه جایه اسلت رمها و خود رمهارو تمیز کن دوباره تست کن

سلام

رم ها و اسلات هارو فوت كردم فعلاً درست شده

متشكرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...