رفتن به مطلب

نداشتن فیش 8 پینی پاور برای مینبرد ga-ep45-ud3r ( مخصوص برق سی پی یو)باید چه کار کرد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

تصمیم دارم یک مینبرد جدید بخرم به نام

GIGABYTE GA-EP45-UD3R

متوجه شودم که سی پی یو یک فیش 8 پینی بهش وصل می شه ( که معمولان 4 پینی لازمه اش بود)

و پاور من به غیر از دوتا 6 پینی فیش 8 پینی نداره .

مدل پاور من کولر مستر 650 w

دوستان اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید که اون 8 پین غزیه اش چیه و باید من چه کار کنم؟

این مادربرد

1237641277.jpg

gigabyte ga-ep45-ud3r

به جایی فیش سی پی یو 4 پینی یک فیش 8 پینی می خواد که تویه عکس مشخصه

حالا سوال من اینکه ایا با همون 4 پینی جواب می ده یا باید کاری دیگری کرد

اصلان کسی می دونه من باید چه کار کنم

این رو هم اضافه کنم که کارت گرافیک من اصلان فیش 8 پینی نداره فقط دوتا فیش 6 پینی داره که اون به کارت گرافیکم وصله

لینک به دیدگاه

سلام

متوجه شودم که سی پی یو یک فیش 8 پینی بهش وصل می شه ( که معمولان 4 پینی لازمه اش بود)

اگر اورکلاک نمیکنید همون 4 پین کافیه ولی اگر اهل اورکلاک هم هستید باید 8 پین رو نصب کنید تا ولتاژمورد نیاز پردازندتون رو بهتر تامین کنه .

این رو هم اضافه کنم که کارت گرافیک من اصلان فیش 8 پینی نداره فقط دوتا فیش 6 پینی داره که اون به کارت گرافیکم وصله

دوست عزیز باید کانکتور 8پین atx رو داشته باشه و اگر هم نداره باید یک پاور دیگه تهیه کنید مثلا 580 گرین که یه کانکتور 8پین ATX برای تغذیه بهتر CPU داره .

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

سلام دوست من

من هنوز این مادربرد رو نخریدم

به نظر شما موقعه که دارم مادربرد رو می خوام به فروشنده بگم که از تهران یک فیش 8 پینی هم بفرسته

و به نظر شما 650 w کولر مستر می تونه برق مینبرد رو تامین کنه

به نظر که کم نمی یاره

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

من هنوز این مادربرد رو نخریدم

به نظر شما موقعه که دارم مادربرد رو می خوام به فروشنده بگم که از تهران یک فیش 8 پینی هم بفرسته

و به نظر شما 650 w کولر مستر می تونه برق مینبرد رو تامین کنه

به نظر که کم نمی یاره

با تشکر

سلام

سینا جان پاورتون که کم نمیاره ولی باید عوضش کنید و به جاش یه 580 گرین بردارید یا یه پاور دیگه که این کانکتور رو داشته باشه (8 پین atx)

لینک به دیدگاه

اصلا نیاز به تعویض پاور نیست پاور ایشون توان کافی رو دارد.فقط نیاز به یک مبدل است .دوست عزیز میتوانید هنگام خرید مین بو.رد از فروشنده درخواست کنید یک مبدل برای شما ارسال نماید

لینک به دیدگاه

اصلا نیاز به تعویض پاور نیست پاور ایشون توان کافی رو دارد.فقط نیاز به یک مبدل است .دوست عزیز میتوانید هنگام خرید مین بو.رد از فروشنده درخواست کنید یک مبدل برای شما ارسال نماید

سلام

دوست عزیز یکی از دوستان همین کار رو کرده بودند و بعد از اون سیستم مدام وسط کار خاموش میشد.

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

به نظر من که پاورم جواب می ده

یک سایت قبلان بود به نام ( هنوز هم هستش) بنام ایکسترمی( درست اسمش رو یادم نیست .)

یک همچنین چیزی

بعد میرید اونجان تعداد قطعات و نوع قطعاتون رو بهشون می دید اون براتون محاسبه می کنه که سیستمتون چقدر برق نیاز داره

قبلان محاسبه کرده بودم حدود 430 تا 450 بود

اون دوستتون که می فرمایید قطعاتش چی بود و پاورش چی بودید

ممنون می شم بدونم

باتشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

به نظر من که پاورم جواب می ده

یک سایت قبلان بود به نام ( هنوز هم هستش) بنام ایکسترمی( درست اسمش رو یادم نیست .)

یک همچنین چیزی

بعد میرید اونجان تعداد قطعات و نوع قطعاتون رو بهشون می دید اون براتون محاسبه می کنه که سیستمتون چقدر برق نیاز داره

قبلان محاسبه کرده بودم حدود 430 تا 450 بود

اون دوستتون که می فرمایید قطعاتش چی بود و پاورش چی بودید

ممنون می شم بدونم

باتشکر

سلام

سینا جان پاور فکر کنم همین پاور شما بود اگر اشتباه نکنم و کارت هم 4850 و مینبورد p5q خوب پاور مناسب بود با قطعات ولی مشکل خاموش شدن داشتن با اضافه کردن تبدیل و یه 580 گرفت و مشکل حل شد ولی شما یک بار امتحان کنید و نتیجه رو بگید انشاا.. که مشکلی پیش نیاد.

لینک به دیدگاه

سلام

سینا جان پاور فکر کنم همین پاور شما بود اگر اشتباه نکنم و کارت هم 4850 و مینبورد p5q خوب پاور مناسب بود با قطعات ولی مشکل خاموش شدن داشتن با اضافه کردن تبدیل و یه 580 گرفت و مشکل حل شد ولی شما یک بار امتحان کنید و نتیجه رو بگید انشاا.. که مشکلی پیش نیاد.

سلام دوست من

اون مینبرد یعنی p5q

فیش برق سی پی یوش 4 پینی ولی گیگا که من گفتم 8 پینی هست

این دو با هم فرق دارند :D

احتمالان اون پاور که شما می فرمایید پایین تر از مال من بود

مال من 650 است

باتشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

اون مینبرد یعنی p5q

فیش برق سی پی یوش 4 پینی ولی گیگا که من گفتم 8 پینی هست

این دو با هم فرق دارند :D

احتمالان اون پاور که شما می فرمایید پایین تر از مال من بود

مال من 650 است

باتشکر

سلام

سینا جان p5q هم کانکتور برق 8 پین داره و احتمالا روی 4 پینش با درپوش بسته بوده و شما فکر کردید 4 پینه :D

لینک به دیدگاه

:cool:

احسنت .....

خوب متوجه شودینا.......!!!

همین الان عکسش رو دیدم

چند وقت پیش که دوستم مینبردش رو خریده بود رفتیم ببندیمش دیدم یک چیزی چسپیده به اون فیش 4 پینی ولی اون موقعه حتا فکرش رو نکردم و حتا نمی دونستم چی

ممنون دوستم :D

خوب پس به احتمال خیلی زیاد تویه جعبه مادربرد این فیش رو نداره باید از همون تهران بخریم

اون مغازه داره که من میرم ازش بخرم از تهران سفارش می ده میاران (بازار رضا)

خواستم بدونم به نظر شما فیش 8 پینی تویه بازار رضا پیدا می شه که همرا مادربرد بفرسته

و به نظر شما قیمت فیش اگر باشه چقدر است؟:D

راستی من مادربرد این دوستم رو با سی پی یو E7400 اورکلاک کردم

از سرعت فکر کنم 2.8 خورده بردیمش رویه 3.4 و با نرم افزار اودر هم تست زدیم هیچ اتفاقی نیوفتاد و بدون اضافه کردن ولتاژ برق

قطعات این دوستمون

کارت گرافیک : 9800GT

رم : دوتا رم تکی 1 گیگ که کلان می شه 2 گیگ باس 800(دوال نیست)

سی پی یو: e7400

مینبرد : p5q

پاور : 400RadMax ( به احتمال زیاد اکتیو) قیمتش 48 تومان بود

بعد از اور مشکلی برامون پیش نیومد و کامپیوتر ریستارت نشود

چند روز بعد هم که از دوست پرسیدم گفتش که مشکلی پیش نیومد

شما در چند پست پیش گفته بود که اون فیش 8 پینی برای اورکلاک بیشتر ما اور کردیم پس چرا مشکلی پیش نیومد؟( منظورتون از بیشتر تا چقدر است)

سوال دوم اینکه ایا بدون اون 8 پینی از فاز ها مادربرد امکان داره که کار نکنند.؟( منظور از 8 تاش چندتاش کار نکنند)

لینک به دیدگاه

:cool:

احسنت .....

خوب متوجه شودینا.......!!!

همین الان عکسش رو دیدم

چند وقت پیش که دوستم مینبردش رو خریده بود رفتیم ببندیمش دیدم یک چیزی چسپیده به اون فیش 4 پینی ولی اون موقعه حتا فکرش رو نکردم و حتا نمی دونستم چی

ممنون دوستم :D

خوب پس به احتمال خیلی زیاد تویه جعبه مادربرد این فیش رو نداره باید از همون تهران بخریم

اون مغازه داره که من میرم ازش بخرم از تهران سفارش می ده میاران (بازار رضا)

خواستم بدونم به نظر شما فیش 8 پینی تویه بازار رضا پیدا می شه که همرا مادربرد بفرسته

و به نظر شما قیمت فیش اگر باشه چقدر است؟:D

راستی من مادربرد این دوستم رو با سی پی یو E7400 اورکلاک کردم

از سرعت فکر کنم 2.8 خورده بردیمش رویه 3.4 و با نرم افزار اودر هم تست زدیم هیچ اتفاقی نیوفتاد و بدون اضافه کردن ولتاژ برق

قطعات این دوستمون

کارت گرافیک : 9800GT

رم : دوتا رم تکی 1 گیگ که کلان می شه 2 گیگ باس 800(دوال نیست)

سی پی یو: e7400

مینبرد : p5q

پاور : 400RadMax ( به احتمال زیاد اکتیو) قیمتش 48 تومان بود

بعد از اور مشکلی برامون پیش نیومد و کامپیوتر ریستارت نشود

چند روز بعد هم که از دوست پرسیدم گفتش که مشکلی پیش نیومد

شما در چند پست پیش گفته بود که اون فیش 8 پینی برای اورکلاک بیشتر ما اور کردیم پس چرا مشکلی پیش نیومد؟( منظورتون از بیشتر تا چقدر است)

سوال دوم اینکه ایا بدون اون 8 پینی از فاز ها مادربرد امکان داره که کار نکنند.؟( منظور از 8 تاش چندتاش کار نکنند)

سلام

سینا جان خوب پیش رفتید با 7400 و تا 3.6 هم فکر کنم بشه بدون اعمال ولتاژبالا رفت من خودم جدیدا یه e8500 گرفتم بدون ولتاژتا حدود 4 پیش رفتم و تا 4.6 هم استیبل بود البته با ولتاژ :cool:

بله سینا جان اون 8 پینی نصب باشه بهتره و ولتاژمورد نیاز پردازنده رو بهتر تامین میکنه مثلا من قبلا با پردازنده 2180 تا یه حدودی با کانکتور 4 پین بالا رفتم و ناپایدار شد البته نباید توی اون ولتاژ ناپایدار میشد که با نصب کانکتور 8 پین حل شد پس یکی دیگه از مزیت های کانکتور 8 پین ایجاد پایداری بیشتر در حین اورکلاک میشه .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام

سینا جان خوب پیش رفتید با 7400 و تا 3.6 هم فکر کنم بشه بدون اعمال ولتاژبالا رفت من خودم جدیدا یه e8500 گرفتم بدون ولتاژتا حدود 4 پیش رفتم و تا 4.6 هم استیبل بود البته با ولتاژ :D

بله سینا جان اون 8 پینی نصب باشه بهتره و ولتاژمورد نیاز پردازنده رو بهتر تامین میکنه مثلا من قبلا با پردازنده 2180 تا یه حدودی با کانکتور 4 پین بالا رفتم و ناپایدار شد البته نباید توی اون ولتاژ ناپایدار میشد که با نصب کانکتور 8 پین حل شد پس یکی دیگه از مزیت های کانکتور 8 پین ایجاد پایداری بیشتر در حین اورکلاک میشه .

موفق باشید.

سلام دوست من

ممنون صحبت کردن با شما باعث زیاد شودن اطلاعات من شود

با تشکر از اطلاعات مفیدی که در اختیار من گذاشتید:D

بحث رو کمی ادامه می دیم :cool:

من برنامه ها 3dmark روی دستگاهم نصب می شه ولی اجرا نمی شه دلیلش رو نمی دونم به جز یک برنامه اش که کمی هم قدیمی است

حالا سوال من این که شما که سی پی یو e8500 رو از 3.15 رو بردید 4.6 تویه سرعت چه تغییری کرد

و تویه نرم افزار 3dmark احیانان تست کرده باشید می شه بفرمایید چند نمره بالاتر رفت

من تصمی دارم یک مادربرد GIGABYTE GA-EP45-UD3R + CORSAIR - Dual Channel 4GB -1066-(2x2GB) - Dominator

همین جور که خودتون می دونید

به نظر خودم اگر بخوام رم دومینتور رو اورکلاک کنم تا 1333 بتونم برم به دلیلی اینکه رم ها خوبی هست دوم مادربرد اور رمی عالیه دار و هم مادربرد به گفته خود شرکت مادربرد خنکی هست ( به خاطره اینکه از مس بیشتر استفاده کرده) فکر کنم سی پی یو رو تا تا 4.0 حالا با ولتاژ تا 4.5 یا 4.4 یا همون 4.6 خودتون بتونم برم

سوال من اینکه اول اینکه وقتی سی پی به سرعت 4.6 ولتاژش چقدر می شه به وات ؟

سوال دوم که از سوال اولم مهمتر اینکه ایا مثلان اگر یک سیستم رو اونقدر اور کنیم ایا تاثیری داره که بتونید اون رو متوجه بشید

یا تویه سرعت سیستم تاثیر گذار است یعنی می تونیه تویه بازی ها برنامه رو ببینم ؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

ممنون صحبت کردن با شما باعث زیاد شودن اطلاعات من شود

با تشکر از اطلاعات مفیدی که در اختیار من گذاشتید:D

بحث رو کمی ادامه می دیم :cool:

من برنامه ها 3dmark روی دستگاهم نصب می شه ولی اجرا نمی شه دلیلش رو نمی دونم به جز یک برنامه اش که کمی هم قدیمی است

حالا سوال من این که شما که سی پی یو e8500 رو از 3.15 رو بردید 4.6 تویه سرعت چه تغییری کرد

و تویه نرم افزار 3dmark احیانان تست کرده باشید می شه بفرمایید چند نمره بالاتر رفت

من تصمی دارم یک مادربرد GIGABYTE GA-EP45-UD3R + CORSAIR - Dual Channel 4GB -1066-(2x2GB) - Dominator

همین جور که خودتون می دونید

به نظر خودم اگر بخوام رم دومینتور رو اورکلاک کنم تا 1333 بتونم برم به دلیلی اینکه رم ها خوبی هست دوم مادربرد اور رمی عالیه دار و هم مادربرد به گفته خود شرکت مادربرد خنکی هست ( به خاطره اینکه از مس بیشتر استفاده کرده) فکر کنم سی پی یو رو تا تا 4.0 حالا با ولتاژ تا 4.5 یا 4.4 یا همون 4.6 خودتون بتونم برم

سوال دوم که از سوال اولم مهمتر اینکه ایا مثلان اگر یک سیستم رو اونقدر اور کنیم ایا تاثیری داره که بتونید اون رو متوجه بشید

با تشکر

سلام

خواهش میکنم سینا جان :D

خوب نصب نشدن نرم افزار 3dmark 06 برمیگرده به نوع ویندوز شما و اگر xp-64 بیت نصب کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه.

و تویه نرم افزار 3dmark احیانان تست کرده باشید می شه بفرمایید چند نمره بالاتر رفت .

خوب تا 4.6 میشد راحت متوجه بالا رفتن سرعتش شد ولی متاسفانه من از نسخه ویستا 64 بیتی استفاده میکنم و 3d mark هم روی این نسخه از ویندوز نصب نمیشه ولی سر فرصت با همین فرکانس یه 06 میگیرم خوب بیشتر وقتی میشه متوجه تاثیر اورکلاک بشید که cpu شما کم بیاره اگر نه در حالت عادی زیاد متوجه تغییرات نمیشید .

سینا جان همون طور که قبلا گفتم در گذشته در این سری از رمها از چیپ میکرون استفاده میشد که در حال حاضر دیگه پیدا نمیشه که واقعا این سری قابلیت اورکلاک بالایی رو داشتند ولی رسیدن به فرکانس مد نظر شما رو بعید میدونم ولی با همین رمها که شما میخواید بگیرید تا1200 رو بشه بالا رفت و اینکه مینبورد انتخابی شما مینبورد بسیار خوبیه .

فکر کنم سی پی یو رو تا تا 4.0 حالا با ولتاژ تا 4.5 یا 4.4 یا همون 4.6 خودتون بتونم برم

اگر اشتباه نکنم پردازنده شما e8400 بود خوب سینا جان در کل این سری 8000 اینتل خوب oc میشن و با یه ایر کولینگ خوب میشه با قرار دادن bus speed بر روی 500 و مولتی پلیر 9 به فرکانس 4.5 رسید که در این فرکانس fsb هم به 2000 میرسه که واقعا تاثیر بسزایی رو خواهد گزاشت

خوب سینا جان نمیشه دقیق گفت تا چه حدودی مثلا cpu خودم تا حدود ولتاژ 1.53 پایدار شد مثلا احتمال داره یه e8500 با ولتاژ بالاتر یا پایینتر استیبل بشه و برای پردازنده شما فکر کنم با 1.5 یا یه خورده ولتاژبالاتر بتونید به 4.5 برسید البته با ایر

بله در بسیاری از موارد میشه متوجه شد مثلا در یک بازی پردازنده شما کمی ضعف داشته باشه با oc میشه اون ضعف رو برطرف کرد.

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

سلام دوست من

ممنون بابت پاسخ

در مورد این سوال من

"سوال من اینکه اول اینکه وقتی سی پی به سرعت 4.6 ولتاژش چقدر می شه به وات ؟"

منظور به وات چقدر می شه

مثلان اگر سی پی یو من حدود 65وات مصرفش است موقعه که اورش می کنم چقدر به 65 وات اضافه می شه

اگر می شه بگیید غزییه این مولتی پلیر چیه ممنون بشم و بگیید هر چی پایین تر باشه بهتر و یا هر چی بالاتر اصلان این چی هست؟

سینا جان همون طور که قبلا گفتم در گذشته در این سری از رمها از چیپ میکرون استفاده میشد که در حال حاضر دیگه پیدا نمیشه که واقعا این سری قابلیت اورکلاک بالایی رو داشتند ولی رسیدن به فرکانس مد نظر شما رو بعید میدونم ولی با همین رمها که شما میخواید بگیرید تا1200 رو بشه بالا رفت و اینکه مینبورد انتخابی شما مینبورد بسیار خوبیه .

در مورد این قسمت

حالا شما نفوس بد نزنید:D

ولی من قبلان تست ها سایت سخت افزار ( یا شهر سخت افزار) یکی از این دو ولی فکر کنم سخت افزار بود

رم دومینتور 1*2 باس 1000 رو تا 1333 برده بود ولی چون کمی ناپداری داشت گفتش که بردمش روی 1280 تا به پایداری برسی و رسید ولی روی باس 1333 می رفت تویه ویندوز ولی پایدار نبود

حالا رم و مادربرد من دوتا برتری داره اولان رم من 1066 است یعنی 66 تا بالاتر و همچنین مینبرد من تا 1366+ خودش گفته اور می شه

تویه مسابقات هم با مینبرد ud3 تا باس 1800 هم رفته بودن

راستی یک نگاه به صفحه زیر بزن ببین رم من از کدوم نوعشون هست و کدومش باشه بهتر ( کلان 3 نوع بیشتر ddr2 2*2 bass1066 نیست)

من احتمال می دم این نعوش باشه

چون مشخصاتش رو تویه رایانه صبا دیدم

البته من از سایت رایانه صبا نمی خوام بخرم از شهر خودم می خوام بخرم

راستی این غزییه DOMINATOR GT چیه؟

باتشکر

لینک به دیدگاه

اگر می شه بگیید غزییه این مولتی پلیر چیه ممنون بشم و بگیید هر چی پایین تر باشه بهتر و یا هر چی بالاتر اصلان این چی هست؟

سینا جان هر چقدر مولتی پلیر بالاتر باشه به فرکانسهای بالاتری میرسید و بالعکس هر چی پایین تر باشه به فرکانس پایینتر و به fsb بالاتر دست پیدا میکنید مثل cpu-z زیر که با ولتاژ 1.6 تونستم به این max fsb برسم و همین طور که مشاهده میکنید ضریب مولتی پلیر بر روی 6 هستش .

beh5i9.jpg

و طریقه ضرب کردنشون به این صورته :

مثلا در cpu-z پردازنده خودتون اگر نگاه کنید ضریب مولتی پلیر بر روی 9 هستش و bus speed روی 333 هستش حالا اگر ما اینها رو با هم ضرب کنیم 9X333=3000 که عدد 3000 هم میشه فرکانس پردازنده شما و اگر هم مولتی پلیر رو از طریق بایوس تغییر بدید مثلا بزارید روی 8 باز هم به همین صورت ضرب میشه 8X333=2666 که فرکانس پردازنده شما میشه 2.66 و برای بدست آوردن fsb به این صورت حساب میکنیم که bus speed رو در rated fsb ضرب میکنیم اما با ضریب 4 مثلا هر چقدر که bus speed ما بود در 4 ضرب میکنیم و عدد به دست آمده هم میشه rated fsb ما یا همان fsb مورد نظر مثلا در پردازنده شما 333x4=1333 که عدد 1333 fsb پردازنده شما میشه تا جایی که تونستم ساده توضیح دادم امید ورم که حالا خودتون بتونید اینها رو حساب کنید.

مثلان اگر سی پی یو من حدود 65وات مصرفش است موقعه که اورش می کنم چقدر به 65 وات اضافه می شه

دقیق اطلاعی ندارم ولی فکر کنم چیزایی بشه تو سایت اینتل پیدا کرد و یه سر به سایت اینتل بزنید.

رم دومینتور 1*2 باس 1000 رو تا 1333 برده بود ولی چون کمی ناپداری داشت گفتش که بردمش روی 1280 تا به پایداری برسی و رسید ولی روی باس 1333 می رفت تویه ویندوز ولی پایدار نبود

خوب سینا جان شاید با یک خنک کننده خوب + اعمال ولتاژهای بالا بوده باشه اگر نه رسیدن به این فرکانسها اون هم برای رم به این سادگیها هم نیست.

حالا رم و مادربرد من دوتا برتری داره اولان رم من 1066 است یعنی 66 تا بالاتر و همچنین مینبرد من تا 1366+ خودش گفته اور می شه

خوب امیدوارم که شما هم رکوردهای خوبی با این مینبورد بزنید و این مین انتخاب بسیار خوبیه.

راستی یک نگاه به صفحه زیر بزن ببین رم من از کدوم نوعشون هست و کدومش باشه بهتر ( کلان 3 نوع بیشتر ddr2 2*2 bass1066 نیست)

خوب سینا جان اگر گرفتین از همین سری مشکی که سینک بلندی هم دارند بگیرید که یک فن هم همراهشون هست که در اورکلاک باعث خنکتر شدنشون میشه مدل corsair dominator 4gb 2x2gb 1066 ddr2 که قیمتشون هم فکر کنم 120 تومان باشه.

راستی این غزییه DOMINATOR GT چیه؟

اینها هم سری های جدیدتر هستند که بسیار هم عالی اور میشن ولی در ایران فکر نمیکنم موجود باشند .

لینک به دیدگاه

سینا جان هر چقدر مولتی پلیر بالاتر باشه به فرکانسهای بالاتری میرسید و بالعکس هر چی پایین تر باشه به فرکانس پایینتر و به fsb بالاتر دست پیدا میکنید مثل cpu-z زیر که با ولتاژ 1.6 تونستم به این max fsb برسم و همین طور که مشاهده میکنید ضریب مولتی پلیر بر روی 6 هستش .

beh5i9.jpg

و طریقه ضرب کردنشون به این صورته :

مثلا در cpu-z پردازنده خودتون اگر نگاه کنید ضریب مولتی پلیر بر روی 9 هستش و bus speed روی 333 هستش حالا اگر ما اینها رو با هم ضرب کنیم 9X333=3000 که عدد 3000 هم میشه فرکانس پردازنده شما و اگر هم مولتی پلیر رو از طریق بایوس تغییر بدید مثلا بزارید روی 8 باز هم به همین صورت ضرب میشه 8X333=2666 که فرکانس پردازنده شما میشه 2.66 و برای بدست آوردن fsb به این صورت حساب میکنیم که bus speed رو در rated fsb ضرب میکنیم اما با ضریب 4 مثلا هر چقدر که bus speed ما بود در 4 ضرب میکنیم و عدد به دست آمده هم میشه rated fsb ما یا همان fsb مورد نظر مثلا در پردازنده شما 333x4=1333 که عدد 1333 fsb پردازنده شما میشه تا جایی که تونستم ساده توضیح دادم امید ورم که حالا خودتون بتونید اینها رو حساب کنید.

دقیق اطلاعی ندارم ولی فکر کنم چیزایی بشه تو سایت اینتل پیدا کرد و یه سر به سایت اینتل بزنید.

خوب سینا جان شاید با یک خنک کننده خوب + اعمال ولتاژهای بالا بوده باشه اگر نه رسیدن به این فرکانسها اون هم برای رم به این سادگیها هم نیست.

خوب امیدوارم که شما هم رکوردهای خوبی با این مینبورد بزنید و این مین انتخاب بسیار خوبیه.

خوب سینا جان اگر گرفتین از همین سری مشکی که سینک بلندی هم دارند بگیرید که یک فن هم همراهشون هست که در اورکلاک باعث خنکتر شدنشون میشه مدل corsair dominator 4gb 2x2gb 1066 ddr2 که قیمتشون هم فکر کنم 120 تومان باشه.

اینها هم سری های جدیدتر هستند که بسیار هم عالی اور میشن ولی در ایران فکر نمیکنم موجود باشند .

سلام دوست من

خیلی خیلی ممنون کاملان واضع و شفاف و قشنگ بود:D=D>

قبلان هم مطالبی در مورد ضرب کردن یه سری اعداد برای بدست اوردی یک عددی خونده بودم

ولی اصلان متوجه نشودم که چی بود

الان کاملان واضح بود ممنون

خوب اقا اینطوری که شما می فرمایید پس ما از دو طریق می تونیم سیستم رو اورش کنیم

یکی توسط عدد مولتی دوم از طریق speed buss

من قبلان میرفتم پروفایل رو دستی می کردم بعد پروفایل رم + بایوس سی پی یو ( 333) رو به حالت دستی می کردم

بعد با کلید مثبت کیبورد تک تک اضافه می کردم ( 334.335.336.337و...) , و هر عدد مساوی با چند عدد اضافه می شود به باس رم

اینطوری که شما می فرمایید یعنی از طریف مولتی پریر هم می شه اون کار رو انجام داد

با تشکر

beh5i9.jpg

این عکستون هم ظاهر نشود:cool:

فکر کنم حق با شما باشه

یه لحظه فکر کردم دیگه مثل اب خوردن است :D

ولی فکر کنم دیگه باس 1200 رو مثل اب خوردن بر دیگه اره ؟

راستی من تویه سایتی خونده بودم که فن این سی پی یو تویه درجه ها بالا ( اور بالا) چندان موثر نیست شما رد می کنید یا تایید؟

لینک به دیدگاه

خوب اقا اینطوری که شما می فرمایید پس ما از دو طریق می تونیم سیستم رو اورش کنیم

یکی توسط عدد مولتی دوم از طریق speed buss

من قبلان میرفتم پروفایل رو دستی می کردم بعد پروفایل رم + بایوس سی پی یو ( 333) رو به حالت دستی می کردم

بعد با کلید مثبت کیبورد تک تک اضافه می کردم ( 334.335.336.337و...) , و هر عدد مساوی با چند عدد اضافه می شود به باس رم

اینطوری که شما می فرمایید یعنی از طریف مولتی پریر هم می شه اون کار رو انجام داد

با تشکر

نه سینا جان مولتی پلیر رو هر چقدر پایین بیارید باعث میشه فرکانسcpu کاهش پیدا کنه و در عوض fsb بالا بره و شما با این کار فقط به fsb بالاتر میرسید و هر وقت هم فرکانس رو تغییر میدید رم رو بر روی کمترین فرکانسش بزارید مثلا 800 چون رم و cpu رابطه مستقیم با هم دارند و اگر دقت کرده باشید وقتی شما عدد 333 رو از داخل بایوس مثلا به 350 تغییر میدید همزمان فرکانس رم هم تغییر میکنه پس همیشه فرکانس رم رو بر روی کمترین حالت ممکن قرار بده و بعد اقدام به اورکلاک کن .

ولی فکر کنم دیگه باس 1200 رو مثل اب خوردن بر دیگه اره ؟

راستی من تویه سایتی خونده بودم که فن این سی پی یو تویه درجه ها بالا ( اور بالا) چندان موثر نیست شما رد می کنید یا تایید؟

امیدوارم که تا 1200 بره .

منظورتون رو متوجه نشدم کدام فن؟ آیا منظورتونlین فنی هستش که همراه خود cpu هستش؟

لینک به دیدگاه

منظورتون رو متوجه نشدم کدام فن؟ آیا منظورتونlین فنی هستش که همراه خود cpu هستش؟

سلام

منظور فن رم بود

تویه مقاله که تویه سخت افزار بود دیدم بود ( یا شهر سخت افزار)

البته فکر کنم همون سخت افزار بود

نوشته بود

ببخشید بالا اشتباهی نوشته بود cpu منظور فن رم بود :D

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

سینا جان یه چند تا نکته لازم دونستم که خدمتتون عرض کنم:

1-رسیدن به فرکانسها بالا برای رم علاوه بر چیپ به PCB رم هم وابسته هست.

2-رسیدن به فرکانس 1800 شرایط خاص رکورد زدن رو داره.چون اولا ولتاژ زیادی اعمال میشه که مشخص نیست چند تا رم سوخته باشند.دوما تایمینگها به اندازه ای بالاست که این فرکانسها زیاد ارزشی رو ندارند.سوما تمام اون فرکانسها لحظه ای هست و میشه گفت این مسابقات جنبه ی تبلیغات رو داراست.

3-سعی کنید با تحقیق رم با چیپهای GMH و یا GKX تهیه کنید.تمام رمهای Crucial BallistiX از چیپ Micron بهره میبرند.رمهای Team هم گزینه ی خوبی برای OC هست.پس روی این قضیه تحقیق بیشتری رو انجام بدید.

4-اگه قصد کار خاصی رو ندارید OC رم زیاد تفاوتی رو ایجاد نمیکنه که زیاد حساس باشید.

از رضا جان هم به خاطر توضیحات کاملشون متشکرم.:D

لینک به دیدگاه

با سلام

سینا جان یه چند تا نکته لازم دونستم که خدمتتون عرض کنم:

1-رسیدن به فرکانسها بالا برای رم علاوه بر چیپ به PCB رم هم وابسته هست.

2-رسیدن به فرکانس 1800 شرایط خاص رکورد زدن رو داره.چون اولا ولتاژ زیادی اعمال میشه که مشخص نیست چند تا رم سوخته باشند.دوما تایمینگها به اندازه ای بالاست که این فرکانسها زیاد ارزشی رو ندارند.سوما تمام اون فرکانسها لحظه ای هست و میشه گفت این مسابقات جنبه ی تبلیغات رو داراست.

3-سعی کنید با تحقیق رم با چیپهای GMH و یا GKX تهیه کنید.تمام رمهای Crucial BallistiX از چیپ Micron بهره میبرند.رمهای Team هم گزینه ی خوبی برای OC هست.پس روی این قضیه تحقیق بیشتری رو انجام بدید.

4-اگه قصد کار خاصی رو ندارید OC رم زیاد تفاوتی رو ایجاد نمیکنه که زیاد حساس باشید.

از رضا جان هم به خاطر توضیحات کاملشون متشکرم.:D

سلام

ممنون امید جان

یعنی شما می فرمایید که کروشر بهتر از کورسیر است؟:D

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون امید جان

یعنی شما می فرمایید که کروشر بهتر از کورسیر است؟:D

خواهش میکنم.

سینا جان شما رم رو میخواید تهیه کنید یا خریداری کردید؟

اگه تهیه نکردید به دنبال Crucial BallistiX Tracer باشید که بازم از لحاظ OC تو رمهای بازار مطمئن تر هستش.

Team هم رمهای خوبی داره ولی شدیدا کمیاب.متاسفانه تو بازار ما نمیشه جنسی رو دقیق گیر آورد که این موضوع تو انتخاب CPU و VGA هم مشکل ساز میشه.

اما در مورد مارک خاصی همینجوری نمیشه نظر داد که کدوم بهتره.باید مدلهای خاصی رو مقایسه کرد و قیمت رو هم نظر داشت.مثلا بنده در حال حاضر Tracer رو به Dominator ترجیح میدم.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم.

اگه تهیه نکردید به دنبال Crucial BallistiX Tracer باشید که بازم از لحاظ OC تو رمهای بازار مطمئن تر هستش.

Team هم رمهای خوبی داره ولی شدیدا کمیاب.متاسفانه تو بازار ما نمیشه جنسی رو دقیق گیر آورد که این موضوع تو انتخاب CPU و VGA هم مشکل ساز میشه.

اما در مورد مارک خاصی همینجوری نمیشه نظر داد که کدوم بهتره.باید مدلهای خاصی رو مقایسه کرد و قیمت رو هم نظر داشت.مثلا بنده در حال حاضر Tracer رو به Dominator ترجیح میدم.

سلام دوست من

نه هنوز خریداری نکردم ولی به احتمال زیاد فردا میرم که سفارش بدیم از تهران بیارن

در تست ها گذشته که همیشه دومینتور بهتر از رم ها دیگه بود

تست ها جدید رو نمی دونم در چه وضعیتی هست

خوب این رم که شما می گید اختلافش با رم دومینتور چقدر است ایا خیلی زیاد یا نه در حد کمه ...

و می تونید یک تست به من نشون بدید که کورشر از دومینتور بالاتر باشه یا در حد و اندازش باشه ؟

**

من قبلان رم ddr کورشر بلاستیک داشتم رم ها بدی نبود

ولی اونقدر هم فوق العاد نبودن

حال من نمی دونم سری ها ddr2 , ddr3 چطوری شودن

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم.

اگه تهیه نکردید به دنبال crucial ballistix tracer باشید که بازم از لحاظ oc تو رمهای بازار مطمئن تر هستش.

Team هم رمهای خوبی داره ولی شدیدا کمیاب.متاسفانه تو بازار ما نمیشه جنسی رو دقیق گیر آورد که این موضوع تو انتخاب cpu و vga هم مشکل ساز میشه.

اما در مورد مارک خاصی همینجوری نمیشه نظر داد که کدوم بهتره.باید مدلهای خاصی رو مقایسه کرد و قیمت رو هم نظر داشت.مثلا بنده در حال حاضر tracer رو به dominator ترجیح میدم.

سلام امید جان

تریسر که به هیچ وجه گیر نمیاد یادته من حدودا 4 ماه پیش دنبالش بودم ولی پیدا نکردم و بالیستیکس گرفتم حالا باید بازار رو زیر و رو کنه شاید پیدا بشه.

لینک به دیدگاه

در تست ها گذشته که همیشه دومینتور بهتر از رم ها دیگه بود

تست ها جدید رو نمی دونم در چه وضعیتی هست

سینا جان به احتمال زیاد اون تستها از سری چیپ میکرون بوده که واقعا در تستها عالی بودند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...