رفتن به مطلب

هنگ کردن سیستم(کمک!)

SE7EN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک سیستم قدیمی با این مشخصات هست.

مین:گیگابایت

Cpu:celeron d

رم:256 کینگ استون

مشکل این سیستم اینه که به هنگام کار با صفحه Fire fox و انجام Scroll یا Refresh مداوم صدایی از ناحیه پاور به گوش می رسه(خش خش یا فس فس!)بعضی اوقات حتی بدون این که کوچک ترین کاری در حال اجرا باشد سیستم هنگ می کند.سیستم افت Performance هم داشته!(البته performance رو که از اول نداشت!:D)کار هایی که قبل از این مشکل بدون مشکل انجام می داد الان با کلی لگ و تاخیر انجام میده...

ابتدا فکر کردم مشکل از پاور هست.پاور رو با یه پاور نسبتاً معتبر تر تعویض کردم!

جواب نداد.رم رو هم با یه مدل 512 سالم تست کردم.جواب نداد.

مشکل از کجاست؟

دوستان این سیستم مدتی مهمون منه!ولی جونمو به لبم رسونده!از اون جایی که عید هم هست هیچ کدوم از تعمیر کاران محترم حتی حاضر به نگاه کردن به این سیستم یتیم هم نشدند!

این رو هم ذکر کنم از 3-4 خازنی که بالای Cpu روی مین هست 2 تاشون کمی حالت باد کرده دارند،خیلی کم)

-ویندوز سالمه

-رم سالمه

-پاور سالمه

01012009284-001-1397440.jpg

اینم عکس خازن های بالای Cpu به جز 1 دونه بقه یا ماده شون کمی در اومده یا باد کردند!

باید چی کنم؟یعنی از همینه؟

ویرایش شده توسط SE7EN
لینک به دیدگاه

یک سیستم قدیمی با این مشخصات هست.

مین:گیگابایت

cpu:celeron d

رم:256 کینگ استون

مشکل این سیستم اینه که به هنگام کار با صفحه fire fox و انجام scroll یا refresh مداوم صدایی از ناحیه پاور به گوش می رسه(خش خش یا فس فس!)بعضی اوقات حتی بدون این که کوچک ترین کاری در حال اجرا باشد سیستم هنگ می کند.سیستم افت performance هم داشته!(البته performance رو که از اول نداشت!:Dکار هایی که قبل از این مشکل بدون مشکل انجام می داد الان با کلی لگ و تاخیر انجام میده...

ابتدا فکر کردم مشکل از پاور هست.پاور رو با یه پاور نسبتاً معتبر تر تعویض کردم!

جواب نداد.رم رو هم با یه مدل 512 سالم تست کردم.جواب نداد.

مشکل از کجاست؟

دوستان این سیستم مدتی مهمون منه!ولی جونمو به لبم رسونده!از اون جایی که عید هم هست هیچ کدوم از تعمیر کاران محترم حتی حاضر به نگاه کردن به این سیستم یتیم هم نشدند!

این رو هم ذکر کنم از 3-4 خازنی که بالای cpu روی مین هست 2 تاشون کمی حالت باد کرده دارند،خیلی کم)

-ویندوز سالمه

-رم سالمه

-پاور سالمه

01012009284-001-1397440.jpg

اینم عکس خازن های بالای cpu به جز 1 دونه بقه یا ماده شون کمی در اومده یا باد کردند!

باید چی کنم؟یعنی از همینه؟

درود :

دوست عزیز احتمالا از مادر بورد شما هست باید کسی که وارد هست خازنهای باد کرده رو دریباره و خازنهای سالم

و مدل همان خازنهای باد کرده جاش بگذارد.

لینک به دیدگاه

دوست گرامی مین بورد رادیو نیست که باز کنی ببینی چون حازن باد کرده مشکل از اونجاست.باید به متخصص نشون بدی عیب یابی ورفع عیب کنه.چون مادر بورد 8لا مدار هست.اما شما نمیتونی کاری کنید باید بدید به اهل فنش=d>

لینک به دیدگاه

دوست گرامی مین بورد رادیو نیست که باز کنی ببینی چون حازن باد کرده مشکل از اونجاست.باید به متخصص نشون بدی عیب یابی ورفع عیب کنه.چون مادر بورد 8لا مدار هست.اما شما نمیتونی کاری کنید باید بدید به اهل فنش=d>

درود :

من هم منظورم همین بود که شما باید نشان کسی بدبد که اهل فن باشه و از حرفهای کنایه آمیز بپرهیزید

دیگه بعد از این همه مدت بنده نادان نیستم

:D

لینک به دیدگاه

سلام!

بهترين راه عوض كردنه مادربرد با يك مين CPU INtel Socket 478 هستش! يا ارتقاع كلي! اين كار ممكنه در آينه مشكلاتي به وجود بياره! از دستكاري كردن قطعات شديدا خود داري كنيد! مخصوصا با خازن ها!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...