رفتن به مطلب

فرمت يك درايو اشتباهي كمك لطفا

Cont
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من يه هارد 500 SeaGate 16mb دارم كه تقسيمش كردم به سه درايو كه درايو E كه شامل تمام زندگي من بود پاك شد

اين درايو رو من اشتباهي فرمت كردم

دنبال يه برنامه ميگردم كه اين درايو رو كامل مثل اولش ريكاوري كنه و من يه بار اين كارو با Power Data Recovery كردم

ولي مشكل اينجاست كه اسم و فولدر و همه چيه فايل ها به هم ميريزه يعني فايل ها رو از روي پسوندشون بازيابي ميكنه

اما من ميخوام اسم و فولدر اونها هم برگرده

كسي ميتونه كمكم كنه؟

اگه برنامه اي هست ميشه بگيد اسمش چيه و لينك داونلودشو بديد

:D:cool::D:cool:o:-)o:-):eek::cool::(:cool::(:cool::(o:-)

ویرایش شده توسط Cont
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیز

من این برنامه رو پیشنهاد میکنم چون خودم ازش استفاده کردم برنامه ی خوبی است شما باید یه هارد دیگه هم داشته باشید تا بتونید همه ی اطلاعات مورد نظرتون بازیابی کنید (اگر یه وقتی اطلاعاتتون به طور سالم برنگشت چون یه بار بازیابی کردید برای همون امکان اینکه فایل ها روی فایل های قبلی owerwrite شده هست )

با تشکر

لینک به دیدگاه

ببينيد يه برنامه باشه كه فايل هارو با اسمشون بازيابي كنه

خوشبختانه من يه درايو d به همون اندازه دارم فعلا تو درايو e هيچي نيست

؟

كدوم از اين برنامه ها اين كارو ميكنه؟

يعني اسمشون هم ريكاوري كنه ؟

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیز

من این برنامه رو پیشنهاد میکنم چون خودم ازش استفاده کردم برنامه ی خوبی است شما باید یه هارد دیگه هم داشته باشید تا بتونید همه ی اطلاعات مورد نظرتون بازیابی کنید (اگر یه وقتی اطلاعاتتون به طور سالم برنگشت چون یه بار بازیابی کردید برای همون امکان اینکه فایل ها روی فایل های قبلی owerwrite شده هست )

با تشکر

اقا خيلي ممنون تمام هاردم كه برگشت هيچ خيلي چيزاي ديگه هم برگشت كه من خيلي وقت پيش پاك كرده بودم

مرسي

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...