رفتن به مطلب

فراموش کردن سوال امنیتی یاهو و عدم دسترسی به مسنجر و میل

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان عزیزم 

از دیروز عصر وقتی خواستم یاهو مسنجرم رو باز کنم دیدم باز نمی شه. بعد از چند بار امتحان رفتم ببینم ایمیل باز می شه اما وقتی میل و پسورد رو زدم ازم سوال امنیتی رو که پارسال وارد کرده بودم پرسیده بود اما هر چی فکر کردم یادم نیومد در پاسخش چی وارد کرده بودم و وقتی 3 بار حدسام رو نوشتم و همش اشتباه بود آکانتم 12 ساعت بسته شد. تو این مدت خیلی سرچ کردم سایت های ایرانی و خارجی اما راه حل مناسبی پیدا نکردم. امروز هم یک ساعت پیش که مدت 12 ساعت قفل آکانتم تموم شده بود باز رفتم 3 تا حدس دیگم رو برای پاسخ سوال امنیتی نوشتم اما بازم اشتباه در اومد هر 3 تلاش و آکانتم باز 12 ساعت قفل شد تا ساعت 11:30 امشب. دوستان راهی هست بشه این مرحله رو رد کرد ؟ من حتی اگر ایمیل های مهمم هم فدا بشه می تونم سر کنم اما خیلی contact list ام برام اهمیت داره بعضی از دوستان خارجیم تنها راه ارتباطیم باهاشون همین آیدیشون بود. اگر کسی بتونه کمکم کنه دوباره وارد مسنجر بشم واقعا ازش ممنون می شم. ورود به مسنجر در حال حاضر برام خیلی بیشتر اهمیت داره تا ورود به ایمیل. اما اگر راهی باشه بدون به یاد آوردن این سوال امنیتی بتونم دوباره وارد ایمیل هم بشم لطفا بهم بگید. 

ویرایش شده توسط Uchiha_Madara
لینک به دیدگاه

حالا شما خوبه مشكلات من با ياهو و خصوصا ياهو مسنجر خيلى بدتر از ايناست وقتى پسورد دقيق رو بهش ميدم مسنجرم كلاً وصل نميشه نه روى اين سيستم بلكه روى كلى سيستم ديگه هم تست كردم جالبتر از اون اينكه با اين پسورد دقيق وارد ايميل هم ميشد ولى مسنجر نه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

یه سر برو به این وب سایت و مراحل رو طی کن تا برات رمز ورود رو ریست کنه

http://io.help.yahoo.com/contact/index?locale=en_US&y=PROD_ACCT&page=contact

از اینجا هم میتونی سوالت امنیتی رو ببینی

https://edit.yahoo.com/forgotroot?

و هرکجا رو یادت رفته نمیدونی چیه بنویس

I don't remember

ببین جواب میگیری

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تماس با سرویس پشتیبانی یاهو

http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/ysm/ts/contact/contact-01.html

لینک به دیدگاه

درود

شما اگه بعد از ساعت 11.30 و اون 12 ساعت تونستی مجدد وارد ایمیلت بشی به محض این که لوگین شدی یه ایمیل برا یکی بفرست احتمال خیلی زیاد ای دیت باز میشه. ( مشکل من اینطوری بر طرف شد ) با پشتیبانی یاهو هم مکاتبه کن، کمکت می کنن.

بدرود

لینک به دیدگاه

سلام

یه سر برو به این وب سایت و مراحل رو طی کن تا برات رمز ورود رو ریست کنه

http://io.help.yahoo.com/contact/index?locale=en_US&y=PROD_ACCT&page=contact

از اینجا هم میتونی سوالت امنیتی رو ببینی

https://edit.yahoo.com/forgotroot?

و هرکجا رو یادت رفته نمیدونی چیه بنویس

I don't remember

ببین جواب میگیری

ممنون ازت دوست عزیز 

ولی من باز از هر گزینه ای استفاده کنم چون یاهو نیاز داره تو هویتم رو ثابت کنم باز به این صفحه می رسم : 

74b471763aijmif5bk1.jpg

مشکلم فراموش شدن پسورد نیست فقط یاهو نیاز داره من هویتم رو ثابت کنم اما راه دیگه ای جز این سوال امنیتی که جوابش یادم رفته جلو پام نمی ذاره. به مسنجر هم وصل نمی شه که فکر کنم به خاطر همین مساله هست چون ایمیل دیگم به مسنجر وصل می شه. آیا نرم افزاری یا میانبری هست برای رسیدن مسنجر یا میل ؟ یا حداقل به دست آوردن کامل کانتکت لیستم. یادمه قدیما نرم افزاری بود که افلاین می تونستی آرشیو مسنجرت رو بخونی اما الان یادم نمی آد چی بود و مطمئن نیستم رو آخرین ورژن یاهو کار کنه. 

لینک به دیدگاه

درود

شما اگه بعد از ساعت 11.30 و اون 12 ساعت تونستی مجدد وارد ایمیلت بشی به محض این که لوگین شدی یه ایمیل برا یکی بفرست احتمال خیلی زیاد ای دیت باز میشه. ( مشکل من اینطوری بر طرف شد ) با پشتیبانی یاهو هم مکاتبه کن، کمکت می کنن.

بدرود

دوست عزیز مشکل اینجاست که بعد از رفع مدت تعلیق هم باز ازم این سوال امنیتی رو می پرسه. الان از هر گزینه ای هم می رم وقتی آی دی و کد تصویری رو وارد می کنم به این سوال امنیتی می رسم. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون ازت دوست عزیز 

ولی من باز از هر گزینه ای استفاده کنم چون یاهو نیاز داره تو هویتم رو ثابت کنم باز به این صفحه می رسم : 

74b471763aijmif5bk1.jpg

مشکلم فراموش شدن پسورد نیست فقط یاهو نیاز داره من هویتم رو ثابت کنم اما راه دیگه ای جز این سوال امنیتی که جوابش یادم رفته جلو پام نمی ذاره. به مسنجر هم وصل نمی شه که فکر کنم به خاطر همین مساله هست چون ایمیل دیگم به مسنجر وصل می شه. آیا نرم افزاری یا میانبری هست برای رسیدن مسنجر یا میل ؟ یا حداقل به دست آوردن کامل کانتکت لیستم. یادمه قدیما نرم افزاری بود که افلاین می تونستی آرشیو مسنجرت رو بخونی اما الان یادم نمی آد چی بود و مطمئن نیستم رو آخرین ورژن یاهو کار کنه. 

سلام

اگه گزینه دخیره آرشیو لیست رو زده باشی رو آفلاین این مسیرش هستش

C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\a_h1979180

که a_h1979180 آیدی من هست و به جای اون آیدی تو میشه میتونی با کساییکه چت کردی رو اینجا ببینی ( آیدیشون رو )

لینک به دیدگاه

سلام

اگه گزینه دخیره آرشیو لیست رو زده باشی رو آفلاین این مسیرش هستش

C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\a_h1979180

که a_h1979180 آیدی من هست و به جای اون آیدی تو میشه میتونی با کساییکه چت کردی رو اینجا ببینی ( آیدیشون رو )

ممنون ازت دوست عزیز بعضی هاش رو تونستم از این مسیر پیدا کنم ولی هنوز یه لیست اصلی دارم که تو این مسیر آیدی هاشون نبود. 

اگر کسی برنامه ای برای unlock کردن یا decode کردن آرشیو مسنجر می شناسه یا هر راهی به ذهنش می رسه معرفی کنه واقعا ازش سپاسگزارم. فکر نمی کردم فراموش کردم جواب یه سوال امنیتی اینقدر به دردسرم بندازه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون ازت دوست عزیز بعضی هاش رو تونستم از این مسیر پیدا کنم ولی هنوز یه لیست اصلی دارم که تو این مسیر آیدی هاشون نبود. 

اگر کسی برنامه ای برای unlock کردن یا decode کردن آرشیو مسنجر می شناسه یا هر راهی به ذهنش می رسه معرفی کنه واقعا ازش سپاسگزارم. فکر نمی کردم فراموش کردم جواب یه سوال امنیتی اینقدر به دردسرم بندازه.

ببین همچین چیزی لازم داری ؟

فقط نمیتونم کدینگ فارسیش رو بدست بیارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

موقع ثبت نام ایمیلی ندادی بهش ؟؟؟ اگه داده باشی میتونی از اون طریق رمزت رو بدست بیاری

لینک به دیدگاه

ببین همچین چیزی لازم داری ؟

فقط نمیتونم کدینگ فارسیش رو بدست بیارم

attachicon.gifddd.JPG

اگر لینک دانلود این برنامه رو بدی که تستش کنم ممنون می شم.

لینک به دیدگاه

موقع ثبت نام ایمیلی ندادی بهش ؟؟؟ اگه داده باشی میتونی از اون طریق رمزت رو بدست بیاری

احتمالا زیاد دادم اما یادم نمی آد چه ایمیلی دادم. حالا به فرض اگر میل اصلیم باشه از کجا می تونیم مطمئن بشم به عنوان ایمیل alternative معرفیش کردم برای این میلم که باز نمی شه ؟ در ضمن جا داره یادآوری کنم مشکلم پسورد نیست چون یادمه فقط یاهو می خواد ببینه هویت من داره با این پسورد وارد میل می شه که فکر کنم به خاطر استفاده از وی پی این اتفاق افتاده.

ویرایش شده توسط Uchiha_Madara
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر لینک دانلود این برنامه رو بدی که تستش کنم ممنون می شم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا زیاد دادم اما یادم نمی آد چه ایمیلی دادم. حالا به فرض اگر میل اصلیم باشه از کجا می تونیم مطمئن بشم به عنوان ایمیل alternative معرفیش کردم برای این میلم که باز نمی شه ؟ در ضمن جا داره یادآوری کنم مشکلم پسورد نیست چون یادمه فقط یاهو می خواد ببینه هویت من داره با این پسورد وارد میل می شه که فکر کنم به خاطر استفاده از وی پی این اتفاق افتاده.

بازم یه تماسی با اون لینکی که دادم بگیر

انشاا... جواب می گیری

لینک به دیدگاه

برنامه رو نصب کردم فقط همون یوزرهایی رو نشون داد که تو مسیری که معرفی کردی بودن و هنوز لیست اصلی رو نشون نمی ده. بازم ممنون از وقتی که برام گذاشتی دوست گرامی. 

لطفا هر کس راهکاری به ذهنش می رسه دریغ نکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
 برنامه رو نصب کردم فقط همون یوزرهایی رو نشون داد که تو مسیری که معرفی کردی بودن و هنوز لیست اصلی رو نشون نمی ده. بازم ممنون از وقتی که برام گذاشتی دوست گرامی. 

لطفا هر کس راهکاری به ذهنش می رسه دریغ نکنه.

برنامه همون لیست رو نشون میده + خوندن آرشیوت/

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

دوستان سلام مشکل من اساسی تر هستش من بغیر از اینکه سوال امنیتی یادم نمیاد

ایمیلی که بهش دادم رو هم حسابش بسته شده و اون رو هم نمی تونم باز کنم

خواهشن یکی کمکم کنه جدا به مشکل اساسی بر خوردم :(

لینک به دیدگاه

راهی نداره دوست عزیز فقط میشه ادد لیست برگشت داد اگه ویندوز عوض نکردید البته با برنامه

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

دوستان من پسورد یاهوم یادم رفته پسورد ایمیل کمکی هم چون مشابه بودن یادم رفته حالا هر کاری میکنم فقط از طریق ایمیل کمکی انجام میده نمیره به سوال محرمانه چون اونا یادمه لطفا کمکم کنین.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

درود بر دوستان عزیزم 

از دیروز عصر وقتی خواستم یاهو مسنجرم رو باز کنم دیدم باز نمی شه. بعد از چند بار امتحان رفتم ببینم ایمیل باز می شه اما وقتی میل و پسورد رو زدم ازم سوال امنیتی رو که پارسال وارد کرده بودم پرسیده بود اما هر چی فکر کردم یادم نیومد در پاسخش چی وارد کرده بودم و وقتی 3 بار حدسام رو نوشتم و همش اشتباه بود آکانتم 12 ساعت بسته شد. تو این مدت خیلی سرچ کردم سایت های ایرانی و خارجی اما راه حل مناسبی پیدا نکردم. امروز هم یک ساعت پیش که مدت 12 ساعت قفل آکانتم تموم شده بود باز رفتم 3 تا حدس دیگم رو برای پاسخ سوال امنیتی نوشتم اما بازم اشتباه در اومد هر 3 تلاش و آکانتم باز 12 ساعت قفل شد تا ساعت 11:30 امشب. دوستان راهی هست بشه این مرحله رو رد کرد ؟ من حتی اگر ایمیل های مهمم هم فدا بشه می تونم سر کنم اما خیلی contact list ام برام اهمیت داره بعضی از دوستان خارجیم تنها راه ارتباطیم باهاشون همین آیدیشون بود. اگر کسی بتونه کمکم کنه دوباره وارد مسنجر بشم واقعا ازش ممنون می شم. ورود به مسنجر در حال حاضر برام خیلی بیشتر اهمیت داره تا ورود به ایمیل. اما اگر راهی باشه بدون به یاد آوردن این سوال امنیتی بتونم دوباره وارد ایمیل هم بشم لطفا بهم بگید. 

لینک به دیدگاه

سلام حرفای شما که نتونست کمکی به من بکنه اما برای کمک به شما پیشنهاد میکنم تو مای کامپیوتر یا صفحه ی استارت دسک تابتون که یه کادر کوچک برای جست و جو قرار داده شده ای دی خودتو سرچ کنید من سرچ کردم چندتا گزینه اورد با اسم کاربری یاهوم کلیک کردم چندتا از کاربرای حسابم ذخیره شده بود خود کار تو یه صفحه ی مرورگرم نمایشش داد عضو شدم فقط همین و بگم شاید کمکی بهتون بکنه یا علی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...