رفتن به مطلب

فروش استثنائى Eee Pc

Recommended Posts

سلام دوستان

همينطور كه از نام تايپيك معلومه فروش يك مينى لب تاپ هست قبل از شروع مزايده به نكاتى چند توجهتون رو جلب ميكنم:

1- لب تاپ از اونور آب (كشور هلند ـ آلمان) اورده شده طبيعتاً داراى گارانتى و كارتن نيست ولى كاملا تميز و فنى سالم به همراه بعضى متعلقات هست (خودم هم شخصاً تستش كردم ودر جواب ميگم عاليه)... B)

2- مزايده خارج از اين فروم هم ادامه داره و اينو بگم چند نفرى هستن كه درخواست قيمت رو ازم كردن و بى جواب موندن تا اينكه در اينجا بتونيم استارت رو بزنيم... و با يه توضيح كوچيك بگم اصل جنس نه مال منه نه قصد سود و از اينجور حرفا رو دارم و براى ثابت شدن حرفم هم خودم رو مثل شما وارد مزايده ميكنم تا بدونيد يه كاربر عادى مثل شما و خريدارى بيش نيستم و فردى كه جنس مال اونه فعلا برگشته اونور آب صفا سيتى و فقط جنس رو گذاشته كه فروش بره فعلا پيش بنده هست و از اون شرعاً و قانون استفاده نمى كنم تا وضعيتش روشن بشه... :)

3- اگر خريدار از مكان وجود اصلى جنس كه اينجا شهر قم هست دور باشه فقط و فقط ميتونم از طريق پيشتاز براش ارسال كنم (لطفاً كسى اسم تيباكس و چيزاى ديگه رو نياره كه واقعاً مورد داره...) و اينو هم بگم محض اطلاع دوستان پيشتاز به صورتهاى معمولى ، ويژه ، سفارشى ميتونه ارسال كنه كه نسبت به مدت و طريقه ارسال از ارزون تا گرونش موجوده... 8-X

4- فروش حضورى نيز داريم :D

مشخصات فنى:

CPU: Atom N455 1.67Gz

Ram: 1G

Hdd: 250 بر حسب ظاهر

تصاوير:

0ivz9ef6xgtzq0fhp4f.jpg

http://upload.tehran98.com/img1/cr643ot0y2vgum8lmr2.jpg

http://upload.tehran98.com/img1/2t5se4veepvb3w5lyfje.jpg

http://upload.tehran98.com/img1/z60v3a8tqzlmojbwyp3o.jpg

قيمت پايه : 500 هزارتا از اون سبزا برو تو كارش يالا حراج حراج 8-X  8-X  8-X

فروش فورى و مدت مزايده بماند تا بعد از تعطيلات ممكنه زود سروتهش هم بياد بره پى كارش....

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

باطریش 3cell هست یا 6cell?

خيلى بررسى كردم ببين تو سر در ميارى تو اينترنت هم گشتم مدل دقيق دقيقش اينه: (نوشته ساخت كره اسمبل چين)

http://www.ebay.com/itm/ASUS-Eee-PC-1005-NETBOOK-LAPTOP-Li-Ion-BATTERY-2200-mAh-ML31-1005-1005HA-1005PE-/171011357443?pt=Laptop_Batteries&hash=item27d1123b03

لینک به دیدگاه

خيلى بررسى كردم ببين تو سر در ميارى تو اينترنت هم گشتم مدل دقيق دقيقش اينه: (نوشته ساخت كره اسمبل چين)

http://www.ebay.com/itm/ASUS-Eee-PC-1005-NETBOOK-LAPTOP-Li-Ion-BATTERY-2200-mAh-ML31-1005-1005HA-1005PE-/171011357443?pt=Laptop_Batteries&hash=item27d1123b03

3cell

هستش اگه دقیقا این باشه

لینک به دیدگاه

دوستان لب تاپ بسيار تميز با كاركرد عالى هست اگه كسى تا تعطيلات پيدا نشه ممكنه خودم بردارم ها... B)

والا تو اين زمان يه تبلت DEMO ايرانى بدرد نخور ميخرى 600 تومن... اونوقت اين كجا اون كجا... :mellow:

لینک به دیدگاه

ليست اشانتيونها به زودى با اطلاعات كامل اضافه خواهد شد فعلا اينو داشته باشيد يك عدد موس و هدفون ست هم همراه اين نوت بوك داده ميشه... B)

بالا باش....

UP....

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

وضعیت فروش چطوره؟ فروخته شده؟

سلام

بله كالا هنوز موجوده بخاطر اينكه دوستان همه رفت صفا سيتى اينور اونور برا همين كلا ليون خلوته تا چند روز هم صبر مى كنيم مشترى واقعى پيداش بشه تا حالا چند تا مشترى داشته ولى......

لینک به دیدگاه

بنده خریدارم حضوری به شرط 24 ساعت مهلت تست. اگر ممکنه آدرستون رو به همراه شماره تماس برام پی ام کنید. ممنون

لینک به دیدگاه

بنده خریدارم حضوری به شرط 24 ساعت مهلت تست. اگر ممکنه آدرستون رو به همراه شماره تماس برام پی ام کنید. ممنون

لحاظ ميشه...

دوستان كالا پايه مشترى داره عيد تموم شد پس كجايين.... :blink:

لینک به دیدگاه

لطفا عکس از زوی لپ تاپم بزارین،و لطفا عکس هارو تو روشنایی بگیرین!

(عکس هایی که گذاشتین همه گی تو محیط کم نور گرفته شدن)

لینک به دیدگاه

لطفا عکس از زوی لپ تاپم بزارین،و لطفا عکس هارو تو روشنایی بگیرین!

(عکس هایی که گذاشتین همه گی تو محیط کم نور گرفته شدن)

عزيز عكسها از خود لب تاپ هست از لب تاپ همسايه نيست نترس :D

اگه منظورتون روى بنده هست كه نترس كوچكترين خشى روش نيست و اينكه بايد متذكر بشم اين تصاوير از گوشى مرحومم كه چند روز پيش بخاطر مشكل شديد مالى بصورت قيمت افتضاحى فروختم و هر وقت يادم مياد با كمك دوستانى مثل شما كه هر دقيقه يادم ميندازيد ميخواد گريم بگيره و ديگه نميشه تصوير بيشتر از قرار بدم اگه خواستى يه دور بين VGA هست با اون برات تصوير بزارم كه كلا منصرف ميشى... :mellow:

دوستان شرح حال قيمتهايى كه بصورت حضورى ، غير حضورى ، پخ شده و نشده به صورت زير هست:

دو نفر 400 خواستن (متأسفم) :unsure:

يه نفر 400-410-420 خواسته (متأسفم) :unsure:

يه نفر با تأكيد شديد بر اشانتيونها 450 خواسته (متأسفم) :unsure:

يه نفر 500 يا همون پايه خواسته و هنوز بهم زنگ نزده :huh:

يه نفر بصورت توافقى گفته بهش زنگ بزنم بياد حضورى بخره :wacko:

يه نفر هنوز قيمتش رو تعيين نكرده ولى احتمالا پايه و يه خورده اى روش بزاره ببرتش آخه با كلى ذوق اصرار مى كرد B)

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

داداش من 430 هستم.بدون اشانتون .............قبلا هم پیشنهاد دادم........فقط تا آخر ماه فروردین پیشنهادم پا برجاست و گرنه یه آپ برای دوست عزیز :)

لینک به دیدگاه

داداش من 430 هستم.بدون اشانتون .............قبلا هم پیشنهاد دادم........فقط تا آخر ماه فروردین پیشنهادم پا برجاست و گرنه یه آپ برای دوست عزیز :)

فكر كنم شما گزينه 2 بودى..... :D

لینک به دیدگاه

لب تاپ ديشب به قيمت 530 تومن معامله شد....

كمال تشكر رو از دوستان دارم.

ختم تايپيك....

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...