رفتن به مطلب

مشکل گرافیک

RezaYa_67
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه گرافیک 560ti hwak گرفتم وقتی توی بازی میرم بعد از 3 یا 4 دقیقه میپره بیرون تصویر سیاه میشه یا صفحه دستکتاپ رو نشون میده البته بازی بسته نمیشه مجبور میشه با task manager ببندمش گرافیک رو دست دوم گرفتم

mother board asus p8p67 le

cpu core i3 2100

ram 8 gig corisar

power 580 green

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من یه گرافیک 560ti hwak گرفتم وقتی توی بازی میرم بعد از 3 یا 4 دقیقه میپره بیرون تصویر سیاه میشه یا صفحه دستکتاپ رو نشون میده البته بازی بسته نمیشه مجبور میشه با task manager ببندمش گرافیک رو دست دوم گرفتم

mother board asus p8p67 le

cpu core i3 2100

ram 8 gig corisar

power 580 green

دوست عزیز مشکل فقط با یه بازی هست یا با هر بازی این مشکل رو دارین؟

عوض کردن ویندوز و درایور رو امتحان کردین؟

بعد این جریان مشکل گرافیکی در تصویر به وجود نمیاد(نقطه  یا خط هایی که با باز و بسته شدن برنامه ها از بین میرن و به وجود میان)؟

دمای  گرافیک  رو چک کردین که در چه حدودی هست؟

لینک به دیدگاه

سلام نه مشکلی پیش نمیاد 

ویندوز نصب کردم

درایور 314.07 اگه اشتباه نکنم

الام need for speed بازی کردم دما روی 70 رفته بود

توی اون دوتا بازی که گفتم میپره بیرون

بایوس رو هم اپدیت کردم

با نرم افزار furmark تست کردم ده دقیقه ان بود gpu load روی 99 بود دما هم روی 102 رفته بود مشکلی نداشت

لینک به دیدگاه

یک یا دوبار این ارور رو هم داد the driver stoped working

البته با چندتا درایور تست کردم مشکل حل نشد

لینک به دیدگاه

اخرین نسخه درایور رو نصب کن . درایور قبلی رو هم کامل پاک کن

لینک به دیدگاه

دوستان وقتی کلاک هسته روی 840 میزارم مشکلی ÷یش نمیاد دیفالتش 950 هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پاورتون چند وقته کار می کنه؟

من چنین مشکلی رو با کارت 580 و پاور 685 گرین داشتم پاور 2.5 سال کار کرده بود توان واقعیش کم شده بود برای همین نمی تونست در حالت فول لود برق مورد نیاز کارت رو تامین کنه

از اونجایی که نوشتید وقتی down clock می کنید مشکلی نیست به نظر من مشکل پاور دارید وقتی داون کلاک می کنید کارت برق کمتری مصرف می کنه برای همین بازی هنگ نمی کنه

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

اولا دمای 102 که طبیعی نیست دوما اینکه توی 2 تا بازی کرش میکنه مشکل از خود کرک و درایور و خلاصه نرم افزاری و ربطی به گرافیکت نداره نمونه اخیر این اتفاق هم tomb rider بوذ

که اکثرا nvidia داران کرش های مداوم داشتن از جمله خودم که با درایور و اپدیت های مکرر حل شد شما وقتی داری از نرم افزار کرک شده استفاده میکنی خیلی از کرش های که صرفا خود بازی

کرش کنه طبیعی منتها دمای کارتت 102  درجه است که خیلی جالب نیست و البته این دما هم باز ربطی به کرش کردن در 2 بازی مورد نظر نداره

لینک به دیدگاه

اخه الان دوستم داره همین بازی رو انجام میده با همون سیستم که تست کردم و گرافیک 560 گیگابایت برای اون هم همین درایور رو نصب کردم پاور 785 گرین هست 1 سال هم کارکرده

لینک به دیدگاه

با اقا نوید حرف زدم گفتند gpu ضعیف شده وقتی 10 درصد میارم پایین مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اخه الان دوستم داره همین بازی رو انجام میده با همون سیستم که تست کردم و گرافیک 560 گیگابایت برای اون هم همین درایور رو نصب کردم پاور 785 گرین هست 1 سال هم کارکرده

شما توی پست اول نوشتید که پاور 580 هست

کارت 560 معمولی از کارت 560 ti مصرف کمتری داره

اگر بتونید کارت رو با سیستم دوستتون تست کنید مشکل رو راحت تر میشه پیدا کرد

لینک به دیدگاه

پاور من 580 هست ماله دوستم 785 هست که یک سال کارکرده روی هر دو مشکل داره دوستم گرافیکش 560 گیگابایت هست

لینک به دیدگاه

دوستان گارانتی ببرم فایده نداره؟ یعنی این شامل گارانتی میشه؟ اقا بهزاد گفته 50 وات بهش ولتاز بدم شاید درست کار کنه نمیدونم این شامل گارانتی میشه یا نه؟

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

امروز گرافیکم رو از گارانتی گرفتم تعویض کردن با یه کارت دیگه اما دست دو هست مگه نباید با نو تعویض کنند؟!!

لینک به دیدگاه

امروز گرافیکم رو از گارانتی گرفتم تعویض کردن با یه کارت دیگه اما دست دو هست مگه نباید با نو تعویض کنند؟!!

عزیز تو ایران گارانتی کشکه!

اینی هم که به شما دادن تعمیری یکی دیگه هست!

:|

لینک به دیدگاه

اره اما به نظر میاد سالمه

شنبه بازم زنگ میزنم ببینم واقعا اینو از تهران فرستادن یه نه!  :wacko:  یه وقت نمایندگی سرم رو کلاه نزاشته باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...