رفتن به مطلب

تجربیات شما برای خنک کردن کیس در حالات SLI یا CF

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان عزیزم

عزیزانی که تجربه استفاده از 2 کارت یا بیشتر رو در سیستم داشتن قطعا با مشکل دمای بالای کارت اول روبرو شدن

برای من بین 2 کارت حدود 15 درجه اختلاف دما وجود داره، کارت اول در حالت فول لود تا 75 درجه هم می رسه، اما کارت دوم از 60 رد نمیشه

با بر عکس کردن فن روی درب کیس حدود 4 درجه کاهش دما داشتم

ممنون میشم اگر تجربه های خودتون رو اینجا بنویسید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من 2 تا 580 داشتم / مشکل دما بود برام / کیسم توی امضام هستش / در حالت معمولی دماها  45 - 50 و اون یکی هم  37 بودش ؛ با دور فن 76% برا هردو / توی بازی هم دماها 80 و اون یکی هم 65 میشد /

ولی در زمستان کاملاً راضی بودم از دماها :wub:

برا همین زد که یکی از کارتها رو بفروشم ( که آخرسر پووووووووووووووول لازمم شد فروختم رفت ، هردو رو از جناب حسینی گرفته بودم و به ایشون هم فروختم )/

قبل فروختن رفتم سراغ واترکولینگ برا کارتها که اینجا ( ارومیه ) متاسفانه کسی اطلاعاتی نداشت :(  :(

به نظر من اگه بیشتر از یه کارت میخوایی ببندی رو سیستمت لااقل یکی رو واتر انتخاب کن

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام

من 2 تا 580 داشتم / مشکل دما بود برام / کیسم توی امضام هستش / در حالت معمولی دماها  45 - 50 و اون یکی هم  37 بودش ؛ با دور فن 76% برا هردو / توی بازی هم دماها 80 و اون یکی هم 65 میشد /

ولی در زمستان کاملاً راضی بودم از دماها :wub:

برا همین زد که یکی از کارتها رو بفروشم ( که آخرسر پووووووووووووووول لازمم شد فروختم رفت ، هردو رو از جناب حسینی گرفته بودم و به ایشون هم فروختم )/

قبل فروختن رفتم سراغ واترکولینگ برا کارتها که اینجا ( ارومیه ) متاسفانه کسی اطلاعاتی نداشت :(  :(

به نظر من اگه بیشتر از یه کارت میخوایی ببندی رو سیستمت لااقل یکی رو واتر انتخاب کن

دنبال کیت کامل واتر کولر بودم اما همونطوری که خودتون فرمودید اصلا گیر نمیاد

دمای کارت های من در حالت عادی به صورت زیر هست

وبگردی و کار عادی با ویندوز کارت اول 47 و کارت دوم 35 (دور فن روی اتوماتیک هست)

در حالت فول لود کارت اول تا 75 و کارت دوم تا 60 (دور فن روی اتوماتیک هست)

همه چیز هم در حالت نرمال هست و اور نکردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اسلات های مین برد شما طوریه که کارتها به هم میچسبند؟ اگر امکانش باشه طوری بچینید که از هم فاصله داشته باشتد خیلی در بهبود دمای کارت بالایی تاثیر داره. یه فن با StaticPressure یافشار هوای بالا هم طوری بگذارید که بین دو کارت بزنه خیلی تاثیر داره. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اسلات های مین برد شما طوریه که کارتها به هم میچسبند؟ اگر امکانش باشه طوری بچینید که از هم فاصله داشته باشتد خیلی در بهبود دمای کارت بالایی تاثیر داره. یه فن با StaticPressure یافشار هوای بالا هم طوری بگذارید که بین دو کارت بزنه خیلی تاثیر داره. 

ممنونم آقا بهمن، نه بهم نچسبیدن بینشون به اندازه یک اسلات فاصله اس

فن 22 سانتی روی درب کیس دقیقا روبروی کارتها هست که برعکسش کردم هوا رو بکشه بیرون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهمن جان اون موقع منم هرکاری بگی کردم / نتیجه ای که گرفتم این شد : یکی باید واتر کولینگ بشه و الا با 5 درجه دما نمیشه کاری کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...