رفتن به مطلب

نرم افزار چسباندن زیرنویس به فیلم

gheysar1364
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان گلم @};-

تا حالا حتما براتون پیش اومده که خواسته باشین یک فیلم و به زیر نویس بچسبونین,البته در رابطه با این موضوع نرم افزارهای زیادی میتونین پیدا کنین...

که البته تعدادشون زیاده ولی این کار همراه با کانورت کردن(تغییر در فرمت فیلم) انجام میپذیره که به زمان تقریبا زیادی احتیاج داره!!!

ولی امروز یه نرم افزار خیلی عالی  به همراه آموزش تصویری اینجا برا دانلود میزارم که اینکار رو در کمترین زمان ممکن انجام میده,یعنی فایل زیرنویس رو با فیلم ادغام میکنه بدون اینکه هیچ تغییری در فرمت فیلم انجام بگیره و فقط فایل زیرنویس درون خوده فیلم مخفی میکنه,انشاا... که مورد قبول دوستان واقع بشه.

دانلود نرم افزار:

mkvtoolnix-unicode-5.7.0-setup.rar

بعد از نصب نرم افزار مراحل رو طبق عکسها که کاملا واضح است انجام داده و نتیجه اش رو ببینن.

post-11512-0-11811400-1363974364_thumb.jpg

post-11512-0-46502500-1363974390_thumb.jpg

post-11512-0-71892700-1363974404_thumb.jpg

post-11512-0-03083900-1363974420_thumb.jpg

post-11512-0-44820800-1363974432_thumb.jpg

post-11512-0-75490900-1363974509_thumb.jpg

امیدوارم که مقبول واقع شده باشه.

ویرایش شده توسط gheysar1364
لینک به دیدگاه

درود بر شما

قیصر جان واقعا نرم افزار عالی میباشد.

میشه بی زحمت لینک دانلود را هم قرار بدهید؟

خیلی تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون بابت معرفی برنامه

فقط یه سوال :دی

بعد از چسبوندن زیرنویس به فیلم و رایت کردنش روی DVD زیر نویس همچنان در فیلم وجود داره؟ و با صدای اصلی فیلم هماهنگ هست یا پس و پیش میشه؟ (بعد از رایت منظورمه ها)

لینک به دیدگاه

درود بر شما

قیصر جان واقعا نرم افزار عالی میباشد.

میشه بی زحمت لینک دانلود را هم قرار بدهید؟

خیلی تشکر

درود دوست عزیز  @};- 

ببخشید بخدا اصلا متوجه نشدم,تصحیح شد.

لینک به دیدگاه

ممنون بابت معرفی برنامه

فقط یه سوال :دی

بعد از چسبوندن زیرنویس به فیلم و رایت کردنش روی DVD زیر نویس همچنان در فیلم وجود داره؟ و با صدای اصلی فیلم هماهنگ هست یا پس و پیش میشه؟ (بعد از رایت منظورمه ها)

درود دوست عزیز

شما اول تو رایانه,نام فیلم و زیرنویس با هم یکی کن و play کن تا هماهنگیشو متوجه بشی,وقتی مطمئن شدی,طبق این نرم افزار عمل کن و میبینی که زیر نویس تو فیلم گنجانده و مخفی شده...

لینک به دیدگاه

لازم میدونم اینجا یه توضیحی خدمت دوستان گلم عرض کنم

این نرم افزار که عنوان کردم به هیچ عنوان فرمت رو تغییر نمیده,فقط در این مرحله از آموزش زیرنویس رو به صورت مخفی تو فیلم پنهان میکنه...

لازم بذکره دیده شده که دوستان این فایل تبدیل شده رو به فلش مموری یا هارد اکسترنال انتقال میدن و میخوان از طریق پورتهای USB تلویزیون تماشا کنن,دچار مشکل میشن..

مشکل هم اینه که زیرنویس بصورت حروف فینگلیش نشون داده میشه!!!

برا حل این مشکل دوستان میتونن فایل srt (زیرنویس) رو تو رایانه با Notepad باز کنن و تو قسمت File گزینه save as رو کلیک کنند و تو قسمت پایین صفحه نوار  encoding که اصولا به صورت پیشفرض رو گزینه ANSI هستش رو تغییر بدن و رو گزینه UTF-8 بزارن و save کنند تا  TV ها بتونن زیر نویس رو درست و فارسی نمایش بدن.

امیدوارم مفید واقع شده باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیصر جان خسته نباشید

http://soft98.ir/multi-media/edit-video/3906-Subtitle-Edit.html

اینم برا تنظیم پس و پیش بودن زیر نویس

لینک به دیدگاه

قیصر جان خسته نباشید

http://soft98.ir/multi-media/edit-video/3906-Subtitle-Edit.html

اینم برا تنظیم پس و پیش بودن زیر نویس

درود دوست گلم

این نرم افزاریکه شما معرفی کردین خوبه وباید از سالارجان تشکر کنم ولی  همیشه جواب نمیده و باید بصورت دستی تغییرش بدی...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود دوست گلم

این نرم افزاریکه شما معرفی کردین خوبه وباید از سالارجان تشکر کنم ولی  همیشه جواب نمیده و باید بصورت دستی تغییرش بدی...

دوست من خوب برای تنظیم جلو و عقب بودن زیرنویس و تنظیم فریم ریت ها استفاده میشه و تشخیص درستی و مچ بودن زمان گویش و نوشتار با کاربر گرامی می باشد.

لینک به دیدگاه

دوست من خوب برای تنظیم جلو و عقب بودن زیرنویس و تنظیم فریم ریت ها استفاده میشه و تشخیص درستی و مچ بودن زمان گویش و نوشتار با کاربر گرامی می باشد.

بنده هم عرض کردم خدمتتون,نرم افزار خوبیه,ولی همیـــــشه جواب نمیده و باید تنظیم دستی بشه...

بطور مثال اگه یه فیلم تو زمان 01:11:23:00 تا 01:11:24:13 تاخیر داشته باشه و دوباره در زمان 01:16:20:000 تا 01:18:38:160 تاخیر ایجاد کنه ,باید بصورت دستی تغییرش داد...

حالا این داستان برای فرمت رایج SRT بود ولی برای فرمتهای SUB/IDX قضیه کمی فرق میکنه ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...