رفتن به مطلب

محاسبه اوقت شرعی ایران با استفاده از فایل Kml یا Kmz همون Google Earth Place

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

شاید شما هم مثل من زیاد دیدید در وب سایتهایی که زدن اوقت شرعی !!

مثل این   http://www.ostan-ag.gov.ir/  یا اینکی http://www.ostan-th.ir/  که این هنوز 1 ساعت عقب هستش و امثال اینها ( تعداد 32 شهر هستش که من براتون 1021 شهر رو آماده کردم )

بهترین روش برای محاسبه  ( فرض بر این هستش که محاسبه رو میدونیم ) استفده از طول و عرض جغرافیایی منطقه مورد نظر هستش ؛ اما میدونین که شهری مثل تهران دارای طول و عرض متفاوت از نظر اعشاری خواهد بود یا حتی شهرهای کوچک ، برای مثال عرض میکنم خدمت شما مختصات 45 - 37.55 برا ارومیه هستش و 45.08-.37.55 هم برا ارومیه ، ولی در محاسبه اوقات شرعیش نزدیک به 13 ثانیه اختلاف مشاهده میشه ؛ برای اینکه اینگونه مشکلات رو نداشته باشیم باید یه نقطه به عنوان نقطه مشترک در نظر گرفته بشه یا اینکه ثانیه ها به دقیقه گرد بشن ؛ در تقویم جلالی گرد شده ولی در رسانه های عمومی ثانیه هم ذکر میشه /

در خارج برای اینگونه محاسبات از نقطه مشترک بین المللی استفاده میشه ، یعنی میشه گفت اون نقطه مرکز شهر ( یا ورودی شهر یا مرکز تبادلات بازار ) هستش

برا این منظور منم از فایلی استفاده کردم که در پروژهای خودم ازش استفاده میشده ( برا کارهای آماری GIS ) که فایلی جز این    نیستش/

ولی باید این فایل به XML تبدیل بشه / راه ساده و مطمئن باز کردن این فایل توسط Goolge earth هستش ؛ خوب بعد از باز کردن مراحل زیر رو ادامه میدیم

راست کلیلک و انتخاب گزینه

بعد انتخاب نوع فایل

و بعدش ذخیره / چون فایل Kml دارای خصوصیات XML هستش پس فایل رو با NotePad باز می کنیم و گزینه Save as رو مطابق شکل زیر می زنیم

حالا نوبت به این رسیده که فایل XML رو بخونیم ، برا اینکار برنامه Excel رو باز میکنیم و مراحا رو به صورت زیر انجام میدیم

بعد از باز کردن فایل پنجره ای باز میشه که OK میزنیم / بعد  این پنجره میاد   با همین تنظیمات OK میکنیم

که فایل مدکور اینطوری در اکسل فراخوانی میشه

ما فقط با این 2 ستون که انتخاب کردم کار داریم ؛ یعد از انتخاب کپی میکنیم

برنامه اکسل رو دوباره باز کرده و گزینه Paste رو میزنیم و ستون های اضافه رو پاک میکنیم

سطر اول رو هم پاک میکنیم

به ترتیب زیر فایل رو ذخیره می کنیم

حال دوباره فایل متنی رو در اکسل به ترتیب زیر باز میکنیم

حالا باید بر اساس حروف الفبا مرتب کنیم

فایل رو باید تحت یک فایل اکسل ذخیره کنیم / خوب تا اینجا 50 % کارها رو انجام دادیم/ میمونه نحوه وارد کردن اینا به به یک فایل JS

در این فایل کلیه محاسبات مربوطه هستش/

برا اینکار یه برنامه ساده نوشتم تا کارهای تکراری رو خودش برامون انجام بده ؛ یعنی اطلاعات رو از اون فایل اکسلی که باید درست کردیم میخونه و در فایل های متنی دیگه ذخیره میکنه که باید اطلاعات اون فایلهارو دستی وارد فایل JS کنیم/

عکسی از محیط برنامه

برنامه که اجرا میشه اطلاعات رو میخونه و در Lat و Lon و نام شهرها رو در لیست قرار میده /

با زدن دکمه اول میاد این فایل رو ایجاد میکنه

با زدن دکمه دوم اطلاعات رو در TextBox پایینی مینویسه . حالا باید آخرین دکمه رو بزنیم تا اطلاعات به شکل زیر تبدیل بشن

اسم فایل رو هم که میبینید در شکل/

حالا از فسمت Lon در برنامه همه نوشته ها رو کپی میکنیم

فایل JS رو در NotePad باز میکنیم و مطابق شکل در محل مربوطه Paste میکنیم ( اطلاعاتی که بالا برداشته بودیم از برنامه رو )

حالا اینبار از فسمت Lat در برنامه همه نوشته ها رو کپی میکنیم و مطابق شکل زیر در فایل ( saynaco.js )  کپی میکنیم

اینها که کپی شدن همون طول و عرض جغرافیایی شهرهای مورد نظر هستن که از اکسل در آوردیم/ حالا نوبت به نام شهرها میرسه که باید در JS کپی شن ولی باید دقکت کنین که نباید کلید ENTER در مراحل کپی کردن ( چه در بالا در فایل JS و چه از این بعد ) بزنید / حالا از درایو C ( همه خروجی ها در این درایو هستن ) فایلی رو که داده های شهرها ذخیره شده رو باز میکنیم و همه اطلاعات رو کپی میکنیم و در محل مناسب خود در فایل JS مطابق شکل زیر  Paste می کنیم ( فایل ذیره شده اسامی شهرها stringshahr.txt  هستش )

دقت کنید 3 تا فلش هستش توی شکل و شما باید از محل فلش 3 تا آخر </select> که توی عکس میبینید انتخل کنین و بعد Paste بزنید ؛ بازم تکرار میکنم به هیچ عنوانی کلید ENTER رو نزیند /

فایل رو ذخیره کنید و حالش رو ببرید

دریافت فایل آماده اوقات شرعی 1021 شهر ایران

دریافت برنامه اجرایی

فایل اکسل باید با این نام latlong.xlsx  و در درایو C باشد

شما خودتونم میتونین شهر مورد نظرتون رو به فایل اکسل اضافه کرده مراحل بالا رو اجرا کنین

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...