رفتن به مطلب

مقابله با بازیابی هارد(حتما دانلود کنید)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

چند وقت پیش یکی از دوستان لبتاب خواهرش که قدیمی بود فروخت و براش مدل بهتر خرید. ایشون اطلاعات رو پاک کرده بود و درایو ها رو هم فرمت کرده بود.بعد از مدتی تو صفحات مزخرف و بی اساس ف ی س بوک عکسهای شخصی و خانوادگیشو میبینه.(فکر کن ببین چه حالی شده)

بدتر اینکه این دوستمون شهرستان هست و خوب قضیه اونجا یکم فرق میکنه ....

من خیلی گشتم و یه نرم افزار مطمعن پیدا کردم و تست کردم جواب داد/ قبل از فروش هارد یا دسکتاپ یا هر لب تاب حتما اول با این نرم افزار اطلاعات رو به طور کامل پاک کنید.

طرز کار نرم افزار:

کارش جالبه با فایلهای سیستم هیچ کاری نداره و پاکشون نمیکنه. یعنی میتونید درایو روت رو هم پاکسازی کنید. ابتدا عکس و فیلم و هر چیز شخصی رو پاک کنید سپس با این نرم افزار پاکسازی کامل کنید/ (تمام تیکهای برنامه رو فعال کنید)

پسورد: www.lioncomputer.ir     ;)

از فایل key برای رجیستر استفاده کنید.

با تشکر.

Core iMan.rar

post-8938-0-50934200-1364213972_thumb.png

لینک به دیدگاه

درود نرم افزار مطمنی هست!منم پیشنهاد میکنم دانلود کنید!

با اجازه استارتر عزیز تا پیک

البته راه دیگه ای هم هست که دیگه نشه اطلاعات رو فرمت کرد اونم فرمتzero هست!که به جرات میتونم بگم بهترین  و مطمئن ترین راه پاک کردن اطلاعات هست!

بدرود (*)

لینک به دیدگاه

ممنون بسیار نرم افزار خوبی هست اگه واقعا دیگه چیزی از اطلاعات نمونه.

شما با چه نوع ریکاوری هایی تست کردید؟؟

به هیچ وجه یعنی دیگه اطلاعات بر نمیگرده؟؟؟

لینک به دیدگاه

low level format انجام شد ولی با Professional Recover-Center   یه چیزایی برگشت. این نرم افزار میزان برگشت رو 0 کرد .جالب بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دستت درد نکنه / هارد لب تاپم رو بعد از عید میدم میره براش از این کارا انجام میدم :p

لینک به دیدگاه

بسیار سپاس گزارم

البته به نظر بنده راه مطمئن تر استفاده از نرم افزارهای File Shredder هست که اول فایل رو خرد و ریز ریز و رشته رشته می کنند و سپس اون رشته ها رو پاک می کنند :)

لینک به دیدگاه

اگر لپ تاپ را سرقت کردند چی؟

بهترین راه استفاده از برنامه truecrypt و ساختن یک پارتیشن کد گذاری شده هست که فقط خودتون با پسورد بتونید بهش دسترسی داشته باشید. البته این نرم افزار هم خوبه اما راه حل کاملی نیست.

ویرایش شده توسط mostafaa
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...