رفتن به مطلب

مشکل در مادبورد

هامش
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر همه دوستان

سال نو را به همگی تبریک میگم و آرزوی بهترین ها را برای شما دارم :D

اما مشکل

چند روزی که ایران برگشته بودم، خواستم کامپیوتر را یه خونه تکونی کنم

قطعات را جدا کردم و یه بادگیری حسابی کردم

اما بعد از اون موقع اسمبل مجدد به اخطار 27 که روی دیباگ مادربورد نمایش داده میشد مواجه شدم

مادربورد بنده Abit IX38-Quad GT است

ابتدا فکر کردم ایراد از رم و گرافیک است اما با تست اونا به این نتیجه رسیدم که اونا سالم هستند

سیستم موقع بوت شدن بعد از تست رم این اخطار نشان میدهد 27 ؟!

معنای این اخطار اینه که Initialize INT 09 buffer که طبق جستجوی که تو اینترنت داشتم مربوط به

Intel Memory Control میشود.

به نظر شما ایراد از مادربورد است یا CPU اینتل Q6600 ؟

لینک به دیدگاه

سلام بر همه دوستان

سال نو را به همگی تبریک میگم و آرزوی بهترین ها را برای شما دارم :D

اما مشکل

چند روزی که ایران برگشته بودم، خواستم کامپیوتر را یه خونه تکونی کنم

قطعات را جدا کردم و یه بادگیری حسابی کردم

اما بعد از اون موقع اسمبل مجدد به اخطار 27 که روی دیباگ مادربورد نمایش داده میشد مواجه شدم

مادربورد بنده abit ix38-quad gt است

ابتدا فکر کردم ایراد از رم و گرافیک است اما با تست اونا به این نتیجه رسیدم که اونا سالم هستند

سیستم موقع بوت شدن بعد از تست رم این اخطار نشان میدهد 27 ؟!

معنای این اخطار اینه که initialize int 09 buffer که طبق جستجوی که تو اینترنت داشتم مربوط به

intel memory control میشود.

به نظر شما ایراد از مادربورد است یا cpu اینتل q6600 ؟

به عقیده بنده این ارور باید مشکل کنترلر پردازنده مادربورد داده باشه ویا مشکل از Divider مادربورد باشه.شما به عقیده من از ساپورتر مادربوردتون یه سوال کنید من فکر کنم اونا بهترین کسی هستند که میتونن الان به ما کمک کنند

لینک به دیدگاه

من با یکی از دوستانم که در شرکت ابیت، بخش فنی نمایندگی آلمان است صحبت کردم میگفت

2 حالت دارد:

1- ICH 09 که چیپ روی مادربورد است مشکل زده باشد بهم

2- CPU مشکل داشته باشد

و باید تست شود، جواب قطعی به من نداد

ولی نکته عجیبی است آخه تا قبل از باد گرفتن مادربورد داشت مثل ساعت کار میکرد

اما با یه باز کردن و باد گیری مادربورد آخه چطوری ممکنه چیپی که زیر هیتسینک است مشکل زده باشد بهم؟! :D

لینک به دیدگاه

من با یکی از دوستانم که در شرکت ابیت، بخش فنی نمایندگی آلمان است صحبت کردم میگفت

2 حالت دارد:

1- ich 09 که چیپ روی مادربورد است مشکل زده باشد بهم

2- cpu مشکل داشته باشد

و باید تست شود، جواب قطعی به من نداد

ولی نکته عجیبی است آخه تا قبل از باد گرفتن مادربورد داشت مثل ساعت کار میکرد

اما با یه باز کردن و باد گیری مادربورد آخه چطوری ممکنه چیپی که زیر هیتسینک است مشکل زده باشد بهم؟! :D

عزیز شما یکبار مادربوردت باتریشو بکن تا 1ساعت هم به برق نزن.دوباره تست کن.اگه باز اکی نبود.برو پردازنده خودتو یه تست کن.اخه این چیپ ich9 که ربطی به کنترل پردازنده نداره این چیپ وظیفش کنترل سایر لوازم مثل لن وکنترلر رید و پورت ساتا2 داره.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

همانطور که میدونید وظیفه ارتباط PCI-Express هم با این چیپ است و موقع روشن شدن وقتی به تست رم میرسیم

و اوکی داده میشود باید تصویر داشته باشیم که متاسفانه وقتی مادربورد روشن میشود، تصویر نمیدهد، در حالیکه

کارت گرافیک سالم است!!!

واسه تست پردازنده هم متاسفانه مادربوردی نداشتم که بتونم تست بزنم :D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

همانطور که میدونید وظیفه ارتباط PCI-Express هم با این چیپ است و موقع روشن شدن وقتی به تست رم میرسیم

و اوکی داده میشود باید تصویر داشته باشیم که متاسفانه وقتی مادربورد روشن میشود، تصویر نمیدهد، در حالیکه

کارت گرافیک سالم است!!!

واسه تست پردازنده هم متاسفانه مادربوردی نداشتم که بتونم تست بزنم :D

اخ گل گفتی.کاملا حرفت درسته.ممکنه از اسلات PCI-E شما باشه که اونم همونطوری که ساپورتر Abitگفته از پل جنوبی مادربوردت میتونه باشه البته اینم یه احتماله ولی یا باید مادربورد داشته باشی که پردازنده رو تست کنی.دوستی اشنایی برو دنبالش:D:D

لینک به دیدگاه

سلام جناب حسینی البته من در حدی نیستم که شما استاد گرامی رو راهنمایی کنم و شما یکی از افراد با تجربه و قدیمی فروم هستید ولی این راه حل رو هم امتحان کنید شاید مشکل حل شد جناب حسینی من هم مثل شما شده قطعات رو جدا کنم و برای تمیز کردن و... و بعد از راه اندازی مجدد با چنین مشکلاتی روبرو بشم خوب شما گفتید که سیستم خیلی خوب داشته کار میکرده پس فکر نمیکنم مشکلی یا آسیبی به قطعات رسیده باشه cpu رو یک بار با دقت جا بزنید اگر بالا نیومد یک بار دیگه هم امتحان کنید .

عزیزم ایشون میگه سیستم بوت میشه ودقیقا در موقع تست رم تصویر نشون نمیده وقتی داره رمو تست میکنه یعنی پردازده دتکت کرده خوب اگه سی پی یو بد جاخورده باشه که اصلا رمو تست نمیکنه فنها بیخودی فقط میچرخن

لینک به دیدگاه

معذرت دوستان من فکر کردم سیستم بالا نمیاد ولی خوب درکل بعید میدونم آسیبی به قطعه ای رسیده باشه .

منم مثل شما فکر کردم یه اختلال ساده هست برای همین راهکارهای بالا رو دادم اما اقای حسینی هم خودش اباتجربست همه این کارهارو کرده و حتی با ساپورتم تماس گرفته که اینو حدث زدند.ولی به نظر من تا وقتی که ایشون پردازنده رو تست نکنن نمیشه تصمیم قطعی گرفت

لینک به دیدگاه

من حتی 24 ساعت باتری را در آوردم ولی باز این مشکل پا برجا بود.

سیپیو را که امکان تستش نیست، پس فکر کنم باید بگم مادربورد را بفرستن گارانتی که اگه اونا گفتن مورد نداره

یعنی سیپیو مشکل داره o:-)

راستی دوستان شما اطلاعی از نظر جوابگو بدون خدمات شارپ دارید؟ آخه گارانتی شارپ است :D

لینک به دیدگاه

من حتی 24 ساعت باتری را در آوردم ولی باز این مشکل پا برجا بود.

سیپیو را که امکان تستش نیست، پس فکر کنم باید بگم مادربورد را بفرستن گارانتی که اگه اونا گفتن مورد نداره

یعنی سیپیو مشکل داره o:-)

راستی دوستان شما اطلاعی از نظر جوابگو بدون خدمات شارپ دارید؟ آخه گارانتی شارپ است :D

عزیز من قبلا یه کارت تی وی داشتم که گارانتی شارپ داشت.نمیخوام ناراحتت کنم اما من استان گیلان هستم و فاصله تا تهران 6ساعته.کارت تی وی من 18روز تو شرکتشون موند.اگه گیلان بودی بهت سی پی یو یامین میدادم تست کنید.اگه هستید که بگید اگه نیستید هم که راه رو خودتون بهتر گفتید و بدید گارانتی بهتره اما قبلش حتما با ساپورتش توی ایران مذاکره کنید

لینک به دیدگاه

من الان خودم ایران نیستم

مادربورد را باید واسه آقای حسینی بگم بفرستند تا ایشان زحمت بکشند :D

واسم مهم نیست حتی 2 ماه هم دستشان باشد مهم نیست o:-)

کلا میخوام بدونم از نظر فنی شارپ چقدر قوی است اگه ایراد از ICH باشد، مادربورد را عوض میکنند؟ تعمیر میکنند؟

یا اصلا مثل خیلی از این گارانتی ها دو دره باز هستند؟ o:-)

لینک به دیدگاه

من الان خودم ایران نیستم

مادربورد را باید واسه آقای حسینی بگم بفرستند تا ایشان زحمت بکشند :D

واسم مهم نیست حتی 2 ماه هم دستشان باشد مهم نیست o:-)

کلا میخوام بدونم از نظر فنی شارپ چقدر قوی است اگه ایراد از ich باشد، مادربورد را عوض میکنند؟ تعمیر میکنند؟

یا اصلا مثل خیلی از این گارانتی ها دو دره باز هستند؟ o:-)

اهان اگه منظورتون از لحاظ فنی هست اگه ما ساپورت رو به چهار دسته بد متوسط خوب وعالی تقسیم کنیم خوب هستند و بنده از 10نمره 8رو بهشون میدم.من فکر کنم ich رو عوض میکنند اما اگر بخاطر کمبود وقت مکان تعویض نباشه تعویض میکنند

لینک به دیدگاه

ببخشيد مادربورد ما هم USB هاش از كار افتاده . هر بلاي رو كه بگيد سرش آوردم . حتي 100000 بار هم ويندوز رو عوض كردم ولي درست نميشه !!!

البته دوتا USB سر مادربورد دارم كه اونها هم يكيشون كار ميكنه !!! حتي Hub USB هم كه زدم باز يكي از USB ها كار ميكنه !!!

USB رو هم كه به PC ميزنم ( مثلا بلوتوث ) چراغش روشن ميشه اما پيغام USB Not recognized ميده ؟؟؟

به نظرتون چه كار كنم ؟؟؟

لینک به دیدگاه

ببخشيد مادربورد ما هم usb هاش از كار افتاده . هر بلاي رو كه بگيد سرش آوردم . حتي 100000 بار هم ويندوز رو عوض كردم ولي درست نميشه !!!

البته دوتا usb سر مادربورد دارم كه اونها هم يكيشون كار ميكنه !!! حتي hub usb هم كه زدم باز يكي از usb ها كار ميكنه !!!

Usb رو هم كه به pc ميزنم ( مثلا بلوتوث ) چراغش روشن ميشه اما پيغام usb not recognized ميده ؟؟؟

به نظرتون چه كار كنم ؟؟؟

دوست گرامی من یک سوال دارم پورت های اصلی usb که در پشت کیس وبغل مادربورد قراردارند مشکل دارند یا از سیمی که از روی مادربورد گرفتید usb مشکل داره اگه از روی مادربورده احتمال داره سیمهاشو بدجا زده باشید

لینک به دیدگاه

ببين سهيل جان اون پورت هاي اصلي usb كه پشت كيس و بغل مادربورد هستند دوتا ان كه فقط يكيشون كار ميكنه !!!

لینک به دیدگاه

محمد جان احتمالش هم هست که خراب شده باشه .

من با نظر دومینیتور عزیز موافقم احتمالا نقص پیدا کرده.اگه گارانتیش مونده بدید ساپورت مادربوردتون براتون فیکسش میکنهo:-):D:(

لینک به دیدگاه

نه ديگه نمي صرفه . من كه يكي دو ماه ديگه ميخوام سيستمو عوض كنم . ديگه نمي صرفه اينقد به اين فكر كنم . گفتم شايد راحت درست بشه و تا اون موقع كارمو راه بندازه !!!

لینک به دیدگاه

نه ديگه نمي صرفه . من كه يكي دو ماه ديگه ميخوام سيستمو عوض كنم . ديگه نمي صرفه اينقد به اين فكر كنم . گفتم شايد راحت درست بشه و تا اون موقع كارمو راه بندازه !!!

بلی عزیزم.به هزینه کردن نمی صرفه.اما گاهی اوقات مشکلات نرم افزاری هم میتونه باشه .که با دانلود اخرین بایوس وفلشش و uptimized شدن بایوس مشکلتون شاید حل شد.اینم بگم اگر مینتون گیگابایت هست حتما اخرین ورژن inf مادربوردتون رو از سایت گیگابایت دانلود کنید ونصب کنید اگر نتیجه نداشت دست بردارید

=d>=d>=d>=d>

لینک به دیدگاه

آقا شما یه کاری کن!

Update Bios!

یا Bios رو یه مدل قدیمی تر بنداز! ببین شاید از بایوس باشه! بر توی تنظیمات بایوس هم یه دستکاری بکن!

لینک به دیدگاه

آقا شما یه کاری کن!

Update bios!

یا bios رو یه مدل قدیمی تر بنداز! ببین شاید از بایوس باشه! بر توی تنظیمات بایوس هم یه دستکاری بکن!

دوست عزیز قبل از شما به این نکته اشاره کردم به پست شماره 19 خوب یکبار دقت کنید!!!

=d>=d>=d>=d>

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...