رفتن به مطلب

چندتا سوال در مورد بازی ؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان و عزیزان سخت و سخت افزاری عید همتون مبارک باشه و انشاالله 100 ساله بشین و هر روزتون عید باشه و خوشی و سلامتی .... 

دوستان و اساتید محترم چندتا سوال داشتم در مورد بازیها و میخواستم ازتون مشاوره بگیرم که :

سوال اول : به نظرتون دلیل این اررور چیه که در حین نصب بازی میده ؟ این اررور دوبار داده میشه و وقتی نصب بازی تموم میشه بازی اجرا نمیشه ؟  ( بازی بلک آپس 2 هست ) 

error.png

و سوال دومم : دوستان حتما بازی محبوب  MASS EFFECT 3  رو بازی کردین و مطلع هستین که میشه چندتا کاراکتر و به همراه چند لباس دیگه بهش اضافه کرد که بازی جذاب بشه و به همین دلیل از دوستان اگر راهی رو بلده که مثلا کاراکترهای زیر رو با لباسها چه جوری میشه به بازی اضافه کرد دریغ نکنه و یه راهنمایی اساسی کنه که چه جوری میشه ؟؟؟ ( البته این حالت مربوط به حالت داستانیه که با اون کاراتر اورجینال خیلی مزخرفه البته با توجه به کاراکترهای پایینی !!! ) 

البته ناگفته نمونه که راهنمایی هم گذاشته شده که بنده اصلا سردر نمیارم و اگر خواستین لینک مربوط رو بهتون میدم که خودتون هم مطالعه کنید تا شاید سردراوردین 

چندتا مثال از کاراکترها و لباسها :  ( البته خیلی کارا میشه کرد و خیلی لباسها هست که من فقط یه نمونه گذاشتم  )

FemShepcomp.jpg

Jack_ME2.jpg

Kasumi.jpg

با تشکر از دوستان 

لینک به دیدگاه

درود

راجب سوال اول احتمال داره dvd خش داشته باشه یا data درست رایت نشده یا آنتی ویروس اجازه نمیده!احتمال زیاد data ناقصی چیزی داره!

سوال دوم درجریان نیستم 

بدرود 

لینک به دیدگاه

درود

راجب سوال اول احتمال داره dvd خش داشته باشه یا data درست رایت نشده یا آنتی ویروس اجازه نمیده!احتمال زیاد data ناقصی چیزی داره!

سوال دوم درجریان نیستم 

بدرود 

بله خودمم همین فکر رو میکنم که الان مطمئن شدم  // ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان گیمر کسی نمیدونه سوال دو رو ؟ 

درود عزیز این بازی رو تموم کردم خیلی وقت پیش ولی الان حضور ذهن ندارم DVDهای بازی رو هم ندارم وگرنه نصب میکردم راه حل رو خدمتتون میگفتم!حالا یه سوال چه اصراری دارین تغییر ظاهر بدین؟از این سبک بازی خوشتون میاد؟من که اصلا راضی نبودم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی دوست داشتم کمک کنم ولی چون اصلا از سبک و موضوع اش خوشم نیومد تمومش نکردم . چه برسه که به خوام برم سراغ اپدیت ها و .... غیرش .

بازم شرمنده

لینک به دیدگاه

سلام دوباره خدمت عزیزان 

دوستان کسی تا حالا با نرم افزار ادیت یا ویرایش  TEXMOD  کارکرده به طور کامل ؟؟ اگر کسی بلده با نحوه کارکردش بنده رو بی نصیب نذاره لطفا ....  قربان همتون

لینک به دیدگاه

درود

عزیز مگه با بقیه ویرایش گر ها فرقی داره؟

چیز خاصی داره؟

لینک به دیدگاه

درود

عزیز مگه با بقیه ویرایش گر ها فرقی داره؟

چیز خاصی داره؟

درود 

نه این نرم افزار مربوط به ( مخصوص ) اون قضیه بالاست و به وسیله این نرم افزار میشه تمام اون کارای بالارو ویرایش کرد ( اضافه کردن لباس یا کاراکتر یا ............ )  ولی انگار هیشکی باهاش کار نکرده ؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...