رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید پردازنده و کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید

راستش من میخوام سیستم جمع کنم و تو بعضی قطعات از جمله پردازنده و کارت گرافیک سر 2 راهی قرار گرفتم

من میخوام پردازنده cori5 3570 بگیرم که فهمیدم دمای بالایی داره بخاطر خمیر بی کیفیتی که مابین گرما گیر و پردازنده هست که راه حلشم ریسک بالایی میخواد برای همین پردازنده 8350 amd رو هم مدنظر دارم اما مشکلی بازم از این طرف به وجود میاد عدم وجود مادربرد pci 3.0 برای amd هست که منو سر دو راهی قرار میده

در مورد کارت گرافیک هم از لحاظ استراتژی و برند دچار 2راهی شدم

از لحاظ استراتژی منظورم این هست که کراس کنم با 2 کارت گرافیک ارزونتر یا با یک کارت گرافیک قوی کار کنم فقط

مثلا من کارت گرافیک 7870 مد نظرم هست که بالای 1 تومن هست از طرفی 2تا 7770 در میاد 1 میلیون

از لحاظ برند هم مثلا تو خود سایت هم هست که برند سافایر خیلی ارزون تر از ایسوز هست یعنی کارت گرافیک 7870 ایسوز با 7950 سافایر برابری میکنه قیمتش

من بودجه ای که در نظر گرفتم برای گرافیک تا 1 میلیون هست البته در صورتی که تا اردیبهشت و انتخابات یکم قیمتا بیاد پایین

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان

ویرایش شده توسط shadow23
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پیشنهاد من برای CPU I5 3570K و برای گرافیک 7950 هست.

لینک به دیدگاه

درود

اگه برای بازی دارین این سیستم رو جمع میکنین سی پی یو رو حتما3570k بگیرین!

این دمایی که شما فکر میکنین زیاده توی اورکلاک بالای4700mhz خودشو بیشتر نشون میده وگر نه برای سیستم بازی تا فرکانس 4000هیچ مشکلی پیش نمیاد مطمئن باش!

البته  لازم به ذکره که شما یه خنک کننده مناسب برای سی پی یو نیاز دارین که بهتره فراموش نشه!الانم که کم کم هوا داره گرم میشه وجودش نیازه درصورت اینکه اورکلاک میکنین!

برای گرافیک  یه گزینه دیگه هم هست که یکم مبلغش بیشتر از 1میلیون تومنه شماست ولی ارزش هزینه کردن رو داره Inno3D iChill GTX 660 Ti 3GB HerculeZ 3000

اگه بتونین در اولویت خرید هستش!گزینه بعد 7950 هست که برند سافایر قیمت مطلوبی داره ونیاز نیست دنبال برند های گرون تر برین!

پیشنهاد من اینه که شما توی کارتای مدل پایین sli یا crossfire نکنین چون اولا یه مادربرد خوب میخواین که بتونه قدرت و کارایی دوتا کارت7770 رو به شما نشون بده  دوما مصرف برق بیشتری دارین  سوما اگه بعد بخواین ارتقا بدین از لحاظ پورت pci express مادربرد با مشکل مواجه میشین!

پس بهترین راه انتخاب یک کارت قوی تر هست!بعدا میتونی یه کارت  مثل همین رو بذاری کنارش!فعلا با یک کارت قوی سر کن!

بدرود

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من برای CPU I5 3570K و برای گرافیک 7950 هست.

ممنون از نظرتون 

درود

اگه برای بازی دارین این سیستم رو جمع میکنین سی پی یو رو حتما3570k بگیرین!

این دمایی که شما فکر میکنین زیاده توی اورکلاک بالای4700mhz خودشو بیشتر نشون میده وگر نه برای سیستم بازی تا فرکانس 4000هیچ مشکلی پیش نمیاد مطمئن باش!

البته  لازم به ذکره که شما یه خنک کننده مناسب برای سی پی یو نیاز دارین که بهتره فراموش نشه!الانم که کم کم هوا داره گرم میشه وجودش نیازه درصورت اینکه اورکلاک میکنین!

برای گرافیک  یه گزینه دیگه هم هست که یکم مبلغش بیشتر از 1میلیون تومنه شماست ولی ارزش هزینه کردن رو داره Inno3D iChill GTX 660 Ti 3GB HerculeZ 3000

اگه بتونین در اولویت خرید هستش!گزینه بعد 7950 هست که برند سافایر قیمت مطلوبی داره ونیاز نیست دنبال برند های گرون تر برین!

پیشنهاد من اینه که شما توی کارتای مدل پایین sli یا crossfire نکنین چون اولا یه مادربرد خوب میخواین که بتونه قدرت و کارایی دوتا کارت7770 رو به شما نشون بده  دوما مصرف برق بیشتری دارین  سوما اگه بعد بخواین ارتقا بدین از لحاظ پورت pci express مادربرد با مشکل مواجه میشین!

پس بهترین راه انتخاب یک کارت قوی تر هست!بعدا میتونی یه کارت  مثل همین رو بذاری کنارش!فعلا با یک کارت قوی سر کن!

بدرود

ممنون از جوابتون

شما چه خنک کننده ای رو واسه این پردازنده پیشنهاد میدید که دما رو تا حد ممکن کاهش بده مخصوصا که تابستونم هست و اتاق من کولر نداره  :lol: پنکه میزارم

و نظرتون راجب مادر بورد p8h77-v چطوره؟

لینک به دیدگاه

درود

برای کولینک سی پی یو چقدر میخای هزینه کنی؟

برای مادربرد چقدر ؟

سقف هزینه یعنی حداکثر پولی که میتونی بذاری  برای هر قطعه رو بگو تا ببینیم چه میشه کرد!

اگه میتونی مشخصات کامل سیستم رو که خودت مد نظرت هست رو اینجا بنویس!خیلی نیازه!

اونایی که تصمیم روشون گرفتی رو بنویس

لینک به دیدگاه

درود

برای کولینک سی پی یو چقدر میخای هزینه کنی؟

برای مادربرد چقدر ؟

سقف هزینه یعنی حداکثر پولی که میتونی بذاری  برای هر قطعه رو بگو تا ببینیم چه میشه کرد!

اگه میتونی مشخصات کامل سیستم رو که خودت مد نظرت هست رو اینجا بنویس!خیلی نیازه!

اونایی که تصمیم روشون گرفتی رو بنویس

کلا پولی که برای سیستم میخوام خرج کنم تا 3 تومن هست

قطعاتی هم که مد نظر دارم :

1.  main p8h77-v   410

2.  cpu cori5 3570   730

3.  case green x7   360

5.  hdd wd green 64mb 500g   180

6.  power 600 green   250

7.  lcd???(used)   200

8.  fun cpu ???     50

9.  ram Patriot Viper 3 Black Mamba 4GB 1600   110

10.vga ???    700-1000

همونطور که مشاهده میکنید کارت گرافیک - فن سی پی یو - مانیتور هنوز تعیین نکردم 

به دلیل کمبود بودجه میخوام مانیتور دست دوم بخرم تا 200 تومن و رم هم فعلا یک دونه 4 گیگ میندازم

کارت گرافیک هم اگه محاسبه کنیم 700 تومن در میاد که من احتمال دادم مثلا 200-300 تومن دیگه جور کنم براش که تا سقف 1 تومن بگیرم گرافیک رو

نظرتون رو بگید ممنون

لینک به دیدگاه

سی پی یو رو حتما 3570Kبگیر
حدود780تومن
فن سی پی یوTHERMALTAKE FRIO بگیرفوق العاده هست فقط یکم صدای فن توحداکثردورزیاده حدود43دسیبل!
مانیتور رو حتما22اینچ بگیرچون FULL HD هست و پورت HDMI داره!حتما سامسونگ بگیر
گرافیک روبا این مبلغ 7870GHZ EDITION فقط میتونی بگیری!
مادربرد رو حتماZ77بگیر اگه میتونی P8Z77 VLK ASUS رو بگیر تو این رنج قیمت عالیه حدود600!
پاور600 گرین200 تومنه!میتونی کارکرده از تو همین فروم پیدا کنی!
نظرت چیه؟اینارو بگیری سیستمت تا 3سال توپه از همه نظر عالی

لینک به دیدگاه

سی پی یو رو حتما 3570Kبگیر

حدود780تومن

فن سی پی یوTHERMALTAKE FRIO بگیرفوق العاده هست فقط یکم صدای فن توحداکثردورزیاده حدود43دسیبل!

مانیتور رو حتما22اینچ بگیرچون FULL HD هست و پورت HDMI داره!حتما سامسونگ بگیر

گرافیک روبا این مبلغ 7870GHZ EDITION فقط میتونی بگیری!

مادربرد رو حتماZ77بگیر اگه میتونی P8Z77 VLK ASUS رو بگیر تو این رنج قیمت عالیه حدود600!

پاور600 گرین200 تومنه!میتونی کارکرده از تو همین فروم پیدا کنی!

نظرت چیه؟اینارو بگیری سیستمت تا 3سال توپه از همه نظر عالی

اقا حمید ممنون از جوابتون

مادر برد و مانیتوری که گفتید اگه بگیرم بالای 3 تومن میشه هزینه هام

راستش رو پاور هم حساسم یعنی دست دوم واسه پاور حس خوبی بهش ندارم باید روش فکر کنم

بی زحمت یه فن معرفی کنید صدا نداشته باشه

راستی اکثر دوستام به من میگن تا اردیبهشت صبر کن تا قیمتا ببینیم چه تغییری میکنن نظر شما چیه؟

ویرایش شده توسط shadow23
لینک به دیدگاه

ولی ارزش داره یه چیز خوب بگیر بعدا پشیمون نشی !تجربه خودم هست باز تصمیم باخودته!

مادربرد که عضو اصلیه!

پاورکارکرده مطمئنا تو این فروم پاور خوب پیدا میکنی!اصلا نگرانش نباش پاور کارکرده مثلا با 2سال گارانتی که دیگه خوبه خیالت راحته!فقط موردی رو پیدا کن که گارانتیش بالای 1 سال باشه و تو ایران هم گارانتی داشته باشه!

فن بی صدا برای چی میخوای؟

چند سانتی متری؟رنج قیمت؟استفادت چیه؟

قیمت ها هم اصلا مشخص نیست!به نظر من میره بالا چون نزدیک انتخابات میشه جنس کم میشه همه حواسشون میره به انتخابات جنس وارد نمیشه  و ...........خلاصه هزار دردسر کمبود و نایاب شدن و ......از من میشنوی همین الان خرید کن!تا آقایون تجار از تعطیلات برنگشتن و جنس با قیمت بالاوارد نکردن!

ویرایش شده توسط hamidparniyan
لینک به دیدگاه

ولی ارزش داره یه چیز خوب بگیر بعدا پشیمون نشی !تجربه خودم هست باز تصمیم باخودته!

مادربرد که عضو اصلیه!

پاورکارکرده مطمئنا تو این فروم پاور خوب پیدا میکنی!اصلا نگرانش نباش پاور کارکرده مثلا با 2سال گارانتی که دیگه خوبه خیالت راحته!فقط موردی رو پیدا کن که گارانتیش بالای 1 سال باشه و تو ایران هم گارانتی داشته باشه!

فن بی صدا برای چی میخوای؟

چند سانتی متری؟رنج قیمت؟استفادت چیه؟

قیمت ها هم اصلا مشخص نیست!به نظر من میره بالا چون نزدیک انتخابات میشه جنس کم میشه همه حواسشون میره به انتخابات جنس وارد نمیشه  و ...........خلاصه هزار دردسر کمبود و نایاب شدن و ......از من میشنوی همین الان خرید کن!تا آقایون تجار از تعطیلات برنگشتن و جنس با قیمت بالاوارد نکردن!

اقا حمید به نظرت همرو دست دوم بگیرم؟

لینک به دیدگاه

اگه پیدا کنی و مطمئن باشه عالیه!خودمم کمکت میکنم!البته اگه دلت خواست :wub: یا علی رو بگو بودجه نهاییتم بگو قطعاتی که خودت داری یا خودت میتونی بگیری رو هم بگو!

ویرایش شده توسط hamidparniyan
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...