رفتن به مطلب

Nvidia geforce gtx titan

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز نمی دانم شما اسم nvidia geforce gtx titan را شنیده اید یا نه؟ انویدیا این کارت را بعد از gtx 690 زده است . این کازت گرافیک از جی پی یوی kepler gk110 استفاده می کند که حدود 7 میلیارد و 100 ملیون ترانزیستور دارد که انویدیا می گوید این سریع ترین کارت گرافیک تک جی پی یو و انقلابی برای گیمر ها

است . این کارت با قیمت 1000 دلار در خارج پخش شده و همه ی برند های انویدیا آن را منتاژ کرده اند ولی من می خواهم بدانم کسی از دوستان می داند که این کارت کی 

وارد ایران می شود؟ امید وارم بلا فاصله بعد از ورود ایران آقای حسینی عزیز این محصول را روی سایت قرار دهند. پس اگر کسی تاریح ورود را می داند لطفا به من بگوید این هم عکس از این کارتpost-12445-0-51093700-1364684836_thumb.jpgpost-12445-0-49999800-1364684880_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Hossein 1376
لینک به دیدگاه

دوست عزیز قرار تا 20روز دیگه با برند  Asus وارد بشه یه چند آوردن ایران به صورت سمپل و نمایشگاهی است تا 20روز دیگه به صورت دیگه صورت رسمی وارد بازار میشود.

باتشکر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
دوست عزیز قرار تا 20روز دیگه با برند  Asus وارد بشه یه چند آوردن ایران به صورت سمپل و نمایشگاهی است تا 20روز دیگه به صورت دیگه صورت رسمی وارد بازار میشود.

باتشکر.

عزیز قیمتش رو خبر ندارین ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
عزیز قیمتش رو خبر ندارین ؟

محمود جان شما اگه 1 دونه میخوای یه 6-5 تومنی بذار کنار....... ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قبل عید یه عزیزی حراج MSI داشت از کارت تیتان هم بود توش 4800 اینا قیمت گذاشته بود

فکر کنم تو فروم لیون هم تاپیک گذاشته

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مسئله پول یدونش نیست . یدونش رو می تونم بخرم ولی مشکل اینکه اگر یدونه از اون رو بگیرم از 2 تایی که الان دارم ضعیف تر هست تو کار . برای همین ادم رو دو دل کرده . خدا کنه تا قبل از وارد شدن کلیش تو ایران انویدیا درایوری بزنه که بتونه 2 تا 680 رو بخوره این تایتان

لینک به دیدگاه

محمود جان باورکن کارتای خودت اینو میخورن!همینارو نگه دار تا قیمت تایتان بیاد پایین بعد دوتا تایتان بگیر نه سه تا بگیر یه دونشم به من بده :D

لینک به دیدگاه

دوستان من بعضی از مشخصات این کارت را برا تون می نویسم .

graphics engine : Nvidia geforce gtx titan

bus standard : pci express 3

engine clock : base 837 mhz -boost :876 mhz

cuda core :2688

Memory Interface: 384 bit

video memory : 6gb gddr5

post-12445-0-20366300-1364734892_thumb.jpg

post-12445-0-41172700-1364734915_thumb.jpg

post-12445-0-09222600-1364734936_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Hossein 1376
لینک به دیدگاه

بله اقا مسعود به تعداد محدود وارد کرده.

قيمتش هم فکر کنم ۴ مليون هست.

لینک به دیدگاه

خیلی گران است. من یک 580 دیگر بخرم فکر کنم به همان اندازه سرعت بگیرم. البته با قیمت خیلی ارزانتر.

حتی GTX690 هم از این گرافیک سریعتر است و هم ارزانتر.

لینک به دیدگاه

خیلی گران است. من یک 580 دیگر بخرم فکر کنم به همان اندازه سرعت بگیرم. البته با قیمت خیلی ارزانتر.

حتی GTX690 هم از این گرافیک سریعتر است و هم ارزانتر.

2تا 580 برابر با 590 میشه دیگه!پس همون 680 میشه تقریبا!پس نمیتونی با دوتا 580 اندازه 690 فریم بگیری!هیچوقت!

عزیز الان gtx690 حداقل 4300تا4400 اشلوغ پول بدی!اگه این قیمت 4 تومن رو فرموده ومعتبر هست پس از 690 ارزون تره!آخه قدرتشم از 690 کمتره !پس منطقیه که ارزون تر باشه!

titan رو برای این تولید کردن چون کارت gtx 690انویدیا 2way sli هست وبیشتر ازدوتا نمیشه کنار هم گذاشت!

برای دوستان مایه دار این کارت رو زدن که بتونن 3way sli  کنن !3تا کنار هم بذارن!

البته دستشون درد نکنه هااااااا :D  ;)

لینک به دیدگاه

دوستان بد نیست این بنچمارک ها را نگاه کنید.post-12445-0-18190200-1364904711_thumb.pngpost-12445-0-72796100-1364904729_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
دوستان بد نیست این بنچمارک ها را نگاه کنید.attachicon.gifgtx-titan-vs-gtx680.pngattachicon.giflineup.png

منطور اینکه باید بیشتر از اینها خودش رو نشون میداد / و الا برا خودش خوبه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تنها دلیلی که این کارت قیمتش اینقدر تعیین شده اینه که amd رقیب همه رده نداره

اگر رقیبی بود شک ندارم قیمتش زیر 800 دلار می شد

توی کشور ما ی جوی وجود داره اکثریت بدون چون چرا میگن فقط nvidia خیلی ها هم دلیلی ندارنا فقط چون از بقیه شنیدن تکرار می کنن

منظورم این نیست که کارت های nvidia بده نه خیلی ام خوبن اما از نظر فاکتور قیمت به کارایی توی ایران اصلا معقول نیستن

چرا باید بین 680top و 7970top یک میلیون اختلاف قیمت باشه در صورتی که قیمت جهانی یکسان هست؟

با پول تیتان میشه 2 تا 7970top گرفت که از 690 هم قویتر هستن

تیتان یه کالای لوکس حساب میشه که بیشتر پول لوکس بودنش رو میگیره

باید منتظر سال بعد باشیم ببینیم amd چکار خواهد کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2تا 580 برابر با 590 میشه دیگه!پس همون 680 میشه تقریبا!پس نمیتونی با دوتا 580 اندازه 690 فریم بگیری!هیچوقت!

عزیز الان gtx690 حداقل 4300تا4400 اشلوغ پول بدی!اگه این قیمت 4 تومن رو فرموده ومعتبر هست پس از 690 ارزون تره!آخه قدرتشم از 690 کمتره !پس منطقیه که ارزون تر باشه!

titan رو برای این تولید کردن چون کارت gtx 690انویدیا 2way sli هست وبیشتر ازدوتا نمیشه کنار هم گذاشت!

برای دوستان مایه دار این کارت رو زدن که بتونن 3way sli  کنن !3تا کنار هم بذارن!

البته دستشون درد نکنه هااااااا :D  ;)

آقا حمید 2 تا 580 حدود 30 درصد قویتر از 590 هستش چون درسته که همون 2 تا هسته رو داره ولی کلاک هسته های 590 فقط 600 مگاهرتزه در صورتی که  کلاک 580 ریفرنس 772 مگاهرتزه و علاوه بر اون قابلیت اورکلاک 580 هم بیشتره. از طرف دیگه Titan به طور متوسط حدود 50 درصد قوی تر از یک 670 عمل میکنه و میشه گفت که اگر 2 تا 580 داشته باشیم تقریبا هم قدرت Titan خواهند شد ( شاید با کمی اورکلاک)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

و قیمت جهانی هر دوی 690 و تایتان برابره و 1000 دلار هستش. پس اصولا باید قیمت اینجاشون هم خیلی نزدیک به هم باشه. البته این اصول و قواعد در مورد ایران خیلی قطعی نیستن... :D  چون کارشناسان خبره و متخصص اینجا براساس تقاضای بازار و منفعت جیب مبارکشون  مجددا کالا رو قیمت گذاری میکنند و در واقع خطای قیمت گذاری تولید کننده اصلی رو اصلاح میکنن!!  =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان الان دو تا 680 تاپ رو چند بر می دارن ؟؟ ( از الان دارم حساب کتاب می کنم تا بیینم میتونم تایتان بگیرم یا نه )

لطفا جواب بدین

لینک به دیدگاه

محمود جان درود

فکرکنم حدود3700تا3800

ولی محمودجان دوتا کارت تو از TITAN قوی تره!مطمئن باش!چرا میخای عوض کنی؟اگه ازشون خسته شدی 690 بگیریا DEVIL 13که پشت ویترین داره خاک میخوره کسی هم جرات نمیکنه بره سمتش!!! ;)

ویرایش شده توسط hamidparniyan
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
محمود جان درود

فکرکنم حدود3700تا3800

ولی محمودجان دوتا کارت تو از TITAN قوی تره!مطمئن باش!چرا میخای عوض کنی؟اگه ازشون خسته شدی 690 بگیریا DEVIL 13که پشت ویترین داره خاک میخوره کسی هم جرات نمیکنه بره سمتش!!! ;)

در باره ی قیمت pm دادم

کی گفته می خوام یدونه ببندم ؟؟؟

لینک به دیدگاه

قیمت 4600 دوتاش باهم!

بابا ایول دوتا تایتان؟ :blink:  8-X

به نظرت دوتا 690 بگیری بهتر نیست؟

وای چه میشه 8-X  8-X

لینک به دیدگاه

من هم قصد خرید ۲ عدد evga titan رو دارم و می‌خوام 680 هام رو بفروشم و این که چرا ۲ تا 690 نمی‌گیرم بخاطر اینه که ۲ تا GPU بازده و درد سر کمتری تو بازی‌ داره تو خیلی‌ از بازی‌ها GPU چهارم بیکاره یا باگ‌های تو بازی میبینی‌ که فقط تو 4 WAY SLI رخ میده

در کل SLI یا CrossFireX دو کارت هم درد سرهای در بعضی‌ از بازی‌ها داره که با آپدیت کردن بازی ‌امکان داره حل بشه

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

آخرین تست گرفته شده از تایتان.

post-11151-0-25184500-1371641639_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

از سیستم کولینگش خبر داری ؟؟ لینک وب سایت میدی ؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...