رفتن به مطلب

خریدار گرافیک های GTX 680، 670 و HD 7970

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان عزیز
همان طور که از عنوان پیداست خریدار گرافیک های مذبور هستم. و مدل رفرنس مد نظرم هست (و غیر رفرنس خوش قیمت :D) حالا برندش خیلی مهم نیست اما MSI و Asus در اولویت قرار دارند.

شرایط: لطفاً یک لینک از کارت + شرایط گارانتی و متعلقات + قیمت رو خودتون در همین تاپیک ذکر بفرمایید.
ممنون

ویرایش شده توسط OC_King
لینک به دیدگاه

سلام عزیز

بله. این یجورایی محاسبه ی طولانی مدت هست :D چون اگر الان یکیش رو بگیرم بزودی می خوام دومیش رو هم بگیرم و دو تا کارت به صورت CF یا SLI حتی با خنک کننده ی غیر رفرنس هم خنک سازی در صورت اورکلاک کردنشون سخت هست (به خصوص کارت بالایی). برای همین تصمیم دارم همزمان با خرید دومیش که اون هم رفرنس هست، 2 تا واتر بلاک Full Cover هم براشون بخرم و به لوپ واترکولینگم اضافه کنم :)

لینک به دیدگاه

اتفاقا منم همین کارو میخوام بکنم اما خوب واتر بلاک گیر نمیاد باید از اونور بیاد. با توجه به مدل های انتخابی حدسم ااینه که میخواین xspc  بگیرین اره؟

لینک به دیدگاه

درود علی جان خوبی ؟؟؟ یک عدد asus gtx 670dcii دارم یک ماه خریداری شده . تا الآن یک بار برای تست روی سیستم رفته اگر خواستی با قیمت 2 تومن تقدیمت میکنم . خودم 2200 خریدم . 

گارانتیشم ویستاست . 

لینک به دیدگاه

درود بر شما

علی جان خیر خیلی ممنون کلاً ایسوس خیلی گرون شده و الان منطق خرید نداره چون پاور ادیشن نوش رو 1750 دیدم.

لینک به دیدگاه

بله دیدم اینم منو خیلی زیاده گفتم شاید به کار شما بیاد . 

باتشکر . 

لینک به دیدگاه

بله دیدم اینم منو خیلی زیاده گفتم شاید به کار شما بیاد . 

باتشکر . 

خیلی ممنون عزیز لطف دارید اما خیر :)

لینک به دیدگاه

قیمت پیشنهادیت برای ۲ 680 رفرنس چقدره ؟

ببینیم وسوسه میشیم بریم TITAN SLI کنیم

ASUS GTX680-2GD5 GeForce + MSI GTX680-2GD5 GeForce

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...