رفتن به مطلب

مشکل کارت گرافیک 8800GT iChill

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید و دوستان لیونی خودم ^_^

میرم سر اصل مطلب

مشکل این کارت اینه که روی سیستم دوستم (البته کارت برای ایشون هست) یک خط در میون بالا میاد! یعنی چی؟! الان توضیح میدم!

این کارت تا چند وقت پیش مشکل نداشت،اما این اواخر به مشکل ندادن تصویر! خورده

البته جالبتر اینجاست که وقتی یک کارت گرافیک دیگه روی PCI مادربوردش نصب میکنی و دوباره کارت گرافیک رو جابجا میکنی تصویر میاد اما بعد از نهایتا یکی دو روز دوباره تصویرش میره!!

روی سیستم خودم بالا میاد اما زیاد باهاش کار نکردم که ببینم باز تصویرش بعد از این مدت قطع میشه یا نه

دوستم حتی مادربوردش رو هم تست و تعویض کرد که PCI اون قبلی هم سالم بود! اما باز روی این جدیده هم همین آش و همین کاسه هست! مادربورد قبلیش MSI H61 بود (مدل کاملش یادم نیست) این جدیده هم ASUS P8H61LX Plus R2.0 هست

مادربورد خودم هم که Asus P8Z68-V Pro هستش که میخوام ببینم اگرلازمه رو ماله خودم تست کنم!

به نظر شما اساتید بزرگوار مشکل از کجا آب میخوره؟ پاور، کارت گرافیک ، بایوس کارت گرافیک...  کدوم؟؟؟؟؟؟ :blink:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...