رفتن به مطلب

نرم افزاری کوچک ولی کارآمد برای مشاهده خیلی از فایلها ( حتی فایلهای فتوشاپ ) و فایل های اتوکد

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

یادم رفت بگم یکی از مزیتهاش اینکه لزمی نداره نرم افزار مربوط به فایلها نصب باشن مثلاً وقتی میخوایی فایل اتوکد ببینی لزومی نیست که حتماً نرم افزار اتوکد نصب باشه /

به جا اینکه کلی متن تایپ کنم در مورد نرم افزار ، می خوام با چند تا عکس از محیطش ، معرفی کنم بهتون

امکاناتی همچون مشاهده و پرینت فایل هایی با پسوند :

dwg ,dxf ,ged ,dwf ,cel ,pic ,bmp ,jpg ,png ,gif ,cgm ,psd ,pdd ,pcd ,ico ,svg ,tiff ,emf و خیلی از پسوندها

نمونه ای از قایل DWG اتوکد

نمونه ای از فایل PSD فتوشاپ

خوب و اما ابن برنامه چیه ؟ از کجا اومده ؟

واقعیتش چند سال پیش ( 5-6 سال ) واجب شد تا برا جایی کاری انجام بدیم و دنبال چند تا فایل OCX برای برنامه نویسی بودم که توی جستجوها این رو پیدا کردم

و اومدم این برنامه رو که میبینین طراحی کردم / کار سختی هم نیست فقط در عرض 10 دقیقه این برنامه ساخته شده البته به کمک فایل OCX که دارم . چون من با ویژوال بیسیک کار میکنم فقط کافی هستش که یک فرم خالی طراحی کنین و این OCX رو به داخل فرم بکشید همین ؛ برنامه آمادست .

برا  اینکه بشه منو هم براش طراحی کرد ( لزومی برا اینکار نیست ، چون خودش همه امکانات رو در ToolBar خودش داره ) من چند تا منو هم تعریف کردم و نحوه استفاده از فایل رو هم نوشتم که چطوری کد نویسی میشه به این عکس دفت کنین

دریافت برنامه اجرایی

( پوشه DWG رو حتماً در درایو C کپی کنین  یا در این مسیر ، اگر برنامه اجرا نشود)

اینم سورس برنامه

یه جمله هم میگم که شامل دوستانی میشه که مثل من تازه کار هستن در برنامه نویسی

و هیچ موقع جسارت گفتن همچین حرفی رو برا اساتید برنامه نویس

ندارم و نخواهم داشت

( خواهشاً حق کپی رایت رو در مورد فایل OCX رعایت کنین ؛ خیلی ساده بود برام نغییرش بدم و همه چی رو به اسم خودم تموم کنم ؛ ولی نکردم چون اون موقع کسی که این فایل رو به من معرفی کرد همین جمله رو بهم گفت و من هم به شما عرض می کنم ؛ انشاالله که بتونیم خوب استفاده کنیم نه سوء استفاده )

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:wub: 

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...