رفتن به مطلب

فروش خوبه=>9 ماژول رم،3 عدد سی پی یو،3عدد مادربرد،1عدد واتر کولینگ،1عدد ایرکولینگ،تعدادی گرافیک و...

Recommended Posts

با سلام عرض ادب دوستان تصمیم گرفتیم باز دور و برمون رو که یکم شلوغ شده  باز خلوت کنیم تصمیم گرفتیم باز بترکونیم جیبامون رو تا یکمی جا خالی شه :D
بدون درنگ می ریم سر اصل موضوع قوانین آخر تاپیک 

=================================================================

9 ماژول رم موجوده که به شرح زیر هستن 

1. دو ماژول رم Adata بسیار حرفه ای هر ماژول 2 گیگ باس 1866  تایمینگ 8 گارانتی لایف تایم انفورماتیک گستر دارای قابلیت اورکلاک بسیار بالا و عالی  قیمت پایه :125 هزار تومان  فروش فوری :150 هزار تومان  به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه

2.دو ماژول رم hercules بسیار حرفه ای هر ماژول 2 گیگ باس 2200  تایمینگ 10 گارانتی لایف تایم آواژنگ دارای قابلیت اورکلاک بسیار بالا و عالی  قیمت پایه :135 هزار تومان  فروش فوری :160 هزار تومان  به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه

3. سه ماژول رم patriot VIPER  حرفه ای هر ماژول 2 گیگ باس 1600 تایمینگ 9 گارانتی فرایند بوده لایفتایم ولی کارتون و گارانتی گم شده که ما نداشته در نظر می گیریم   قیمت پایه :95 هزار تومان  فروش فوری :130 هزار تومان  به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه

4. دو ماژول رم OCZ پلاتینیوم هر ماژول 2 گیگ باس 1333 تایمینگ 7 گارانتی نداره برای یه بنده خدایی هست به ما گفته بفروش  قیمت پایه هم به گفته خودشون :65 هزار تومان  فروش فوری :80 هزار تومان  به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه

================================================================

3 عدد پردازنده amd و دو عدد مادربرد AMD برای فروش موجوده که به شرح زیر هستن 

5. یک عدد فنوم 2 مدل 550 دوهسته ای که به 4 هسته ای آنلاک می شه  و کاملا هم استیل هست به همراه فن اورجینال و باکس و متعلقات  موجود گارانتی هم پایان یافته  قیمت پایه :205 هزار تومان فروش فوری :230 هزارتومان به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه 

6. یک عدد یک عدد فنوم 2 مدل 955 چهار هسته ای به همراه فن اورجینال و باکس و متعلقات  موجود گارانتی  چند ماهی داره ولی خوب بدونه گارانتی در نظر می گیرم  قیمت پایه :220 هزار تومان فروش فوری :250 هزارتومان به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه 

7. یک عدد فنوم 2 مدل 1055T شش هسته ای  به همراه فن اورجینال و باکس و ...  موجود گارانتی هم 1 ساله سازگاره فکر می کنم  قیمت پایه :310 هزار تومان فروش فوری :350 هزارتومان به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه  دوستان دقت کنن قیمت آکبند سی پی یو 965 در بازار رضا که چند مورد قیمت کردم رو 345 هزار تومان گذاشته بودن و با توجه به قیمت بازار فکر می کنم قیمت های خوبی برای سی پی یو ها گذاشته شده ولی به درد دلالان عزیز نمی خوره مسلما 

8. دو عدد مادربرد بسیار عالی Asrock مدل 770de3l هم برای فروش موجوده با گارانتی 6-7 ماه شاب  مدت کارکردشون 4 ماه هست و بسیار تمیز و در حد آکیند هستن  قابلیت ساپورت Fx و کراسفایر هم از قایلیت های برتر این مادربرد هست قیمت پایه :140  فروش فوری : 160 هزار تومان به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته خواهد شد

================================================
9. دو عدد هارد  توشیبا 500 گیگ با گارانتی آواژنگ مدت کارکرد 4 ماه بسیار تمیز و در حد آکبند  قیمته پایه : 150 و فروش فوری : 170   به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته خواهد شد

این قسمت مربوط به گرافیک هاست 
10. دو عدد گرافیک 460 از برند evga بدونه گارانتی بسیار تمیز خودم از همین فروم خریدم 380 دونه ای  برای خرید گرافیک دیگه ای می خوام بفروشمشون  خودم هم استفاده نکردم ولی خوب تمامی تست ها رو  بدونه کوچکترین مشکل پاس می کنن  قیمت پایه : 375 فروش فوری : 380  به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه 

11. یک عدد گرافیک 8400 از برند اسپارک هم موجوده قیمت پایه : 30 فروشه فوری :40  به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه 

12. یه 5850 toxic هم هست فروشیه هرکی خواست  فقط و فقط با شرایط تاپیک قبلی که زدم خواهم فروخت جزئیات و قییمت این گرافیک  اینجا 

=================================================
13. یک عدد مدم Adsl  هم موجوده قیمت پایه :25 و فروش فوری : 40 به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه 

14.یک عدد مادربرد ep45 ud3r هم موجود بسیار تمیز همیچی نداره  حتی پنل در بسیار تمیز و در حد آک  قیمت پایه : 110 فروش فوری : 130 به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه 
15. یک عدد کولر  noctua u9b هم موجود با گارانتی  3-4 ساله عقیق تمیز  تمامی براکتها موجوده و غیر 2011 باقی سوکتها رو ساپورت می کنه قیمت پایه : 110  فروشه فوری : 135 هزار تومان به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه 

16. یه عدد واتر کولینگ zalman reserator xt برای فروش موجوده بسیار بسیار تمیز هم هست به جرات می شه گفته  یکی از حرفه ای ترین واتر کولینگ موجود تولید شده هست من خودم از همین فروم 1 میلیون خریدمش  و تا حالا بغیر از 3 بار هیچ استفاده ای نکردم  بلاکش تمام سوکتها بغیر 2011 رو ساپورت می کنه  کولانسش هم پره  نزدیک 4 متر هم شیلنگ تقریبا استفاده نشده خودش روش هست  قیمت پایه :750 و فروش فوری : 1 میلیون و 50 هزار تومان  از این تاپیک خریدم عکسهای بیشتر و........ در این تاپیک 

یه توضیح کوچیکم بدم  در مورد پرفورمنس فکر می کنم این کولر با داشتن دو رادیاتور دما آب خروجی رو  با پایینترین دمای ممکنه سمت سی پی یو و...  می فرسته  و قیمت هم بنظر منصفانه می رسه با توجه به قیمت 400-500 هزار تومانی که رو h100 گذاشتن  آپشنهای جلوش هم که مشخصه و تنظیمات خاصه خودش رو داره  از تنظیم دور فن و Flow rate تا تنظیمات دما و ..........

قوانین : 
برای  هر قطعه بعد از گذشت 24 ساعت از آخرین پیشنهاد  به سرعت واگذار می شه حتی اگز 24 ساعت و 1 دقیقه هم بگذره فایده ای نداره  مگر با انصراف  آخرین پیشنهاد دهنده 
و اسراری  زیادی هم برای فروش ندارم پس قیمت زیر پایه ندین خواهشن 
از مهمترین قسمت قوانین اینکه چون فروش در بیرون فروم و فروم های دیگه هم برقراره اگر بدونه هیچ اطلاعه قبلی جنسی حذف شد یا فروخته شد  ناراحت نشید 
در ضمن این حق رو هم برای خودم محفوظ می دونم که اگر به قیمت فروش نره از فروش اون قطعه انصراف بدم مخصوصا گرافیک ها 

با دوستان عزیز که افتخار معامله باهاشون رو داشتم و دوستان عزیزم در فروم تا حد امکان راه میام تا چشم حسود ها و بز خر ها و دلالان و بد خواهان نامحترم در بیاد

vf6d1vnh1tz843dhqc_thumb.jpg

efpcvbj6nedk3hemhfb_thumb.jpg

rws4so9i5qagvbsd5ow_thumb.jpg

8pyks2wu2mwsvttbxwek_thumb.jpg

fd7opcxidv6bmqng0_thumb.jpg

cjg99zxvdbnmw7n2udw_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

مینep45 ud3r رو یا به عبارتی شماره 14 رو فوری خریدارم

فقط 24 ساعت مهلت تست میخوام

ویرایش شده توسط metall_hero
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

مینep45 ud3r رو یا به عبارتی شماره 14 رو فوری خریدارم

فقط 24 ساعت مهلت تست میخوام

!!!!!!!!

چه سرعتی ! :دی

------------

این PH II 955 که فرمودید بلک هست یا معمولی ؟

لینک به دیدگاه

سلام و علیکم و رحمت الله

امیر حسین 1055 رو با 955 عوض میکنی ؟ اگه عوض میکنی خبر بده . اگ قطعه هم بخوای یه ماژول رم جی اسکیل PI ، باس 1600 تاخیر 6 دارم ؛ بسیار کم کارکرد و اور استغفرالله !

مورد نظرت بود خبرم بده . 955 گارانتی هم داره احتمالا

با احترام

لینک به دیدگاه

این PH II 955 که فرمودید بلک هست یا معمولی ؟

•  

بلک هستم دوسته عزیز

سلام و علیکم و رحمت الله

امیر حسین 1055 رو با 955 عوض میکنی ؟ اگه عوض میکنی خبر بده . اگ قطعه هم بخوای یه ماژول رم جی اسکیل PI ، باس 1600 تاخیر 6 دارم ؛ بسیار کم کارکرد و اور استغفرالله !

مورد نظرت بود خبرم بده . 955 گارانتی هم داره احتمالا

سلام و عرض ادب خدمت دوسته عزیزم 

شرمنده بخدا خودم 2 عدد دیگه 955 دارم که هنوز برای فروش نزاشتمشون 

با احترام فراوان 

لینک به دیدگاه

اردتمندم 

دوسته من مورد 3 فروش فوری در pt فروخته شهد 

مورد 1 هم 135 در pt مشتری داره 

دوستان سعی کنن برای هماهنگی هم که شده یه نگاهی به فروم همسایه بندازن 

لینک به دیدگاه

سلام من مورد 6 

6. یک عدد یک عدد فنوم 2 مدل 955 چهار هسته ای به همراه فن اورجینال و باکس و متعلقات  موجود گارانتی  چند ماهی داره ولی خوب بدونه گارانتی در نظر می گیرم  قیمت پایه :220 هزار تومان فروش فوری :250 هزارتومان به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه 

235  خریدارم!!

لینک به دیدگاه

مورد 14

14.یک عدد مادربرد ep45 ud3r هم موجود بسیار تمیز همیچی نداره  حتی پنل در بسیار تمیز و در حد آک  قیمت پایه : 110 فروش فوری : 130 به بالاترین پیشنهاد بالای پایه فروخته می شه 

135 و

مورد 7

7. یک عدد فنوم 2 مدل 1055T شش هسته ای  به همراه فن اورجینال و باکس و ...  موجود گارانتی هم 1 ساله سازگاره فکر می کنم  قیمت پایه :310 هزار تومان فروش فوری :350

330 خریدارم!!!!

البته به شرط تست!!!!!!!

ویرایش شده توسط Rojhelat188
لینک به دیدگاه

عزیز موارد 1 - 2 - 6 - 9 - 14 رو باهم 900 هستم

اکی بود پخ بده

یا علی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...