رفتن به مطلب

خریدار گرافیک دسته دو تا سقف820-860

eid
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان دراینجا قصدخرید گرافیک دسته دوم حرفه ای تاسقف 860 رو دارم بیشترنظرم به7870 یا7850 هست....البته گارانتی هم برام مهمه واینکه پی سی اکپرس3 باشه

09370165469 عیدمحمدزاده

ویرایش شده توسط eid
لینک به دیدگاه

با سلام 6870 موجوده 1ماه کاکرد 10ماه گارانتی

XFX6870 2GB DDR5 256Bit

http://uploadtak.com...n_hd_6870_b.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام 6870 موجوده 1ماه کاکرد 10ماه گارانتی

XFX6870 2GB DDR5 256Bit

http://uploadtak.com...n_hd_6870_b.jpg

مرسی عزیز گرافیک ازسری 7000مده نظرمه

لینک به دیدگاه

درود

عزیزشما مینونی با 950 گرافیک قدرتمند 7870  GHZ EDITION از برندسفایر رو بگیری!بهترین گزینه برای شما در این رنج قیمت!

بدرود

لینک به دیدگاه

درود

عزیزشما مینونی با 950 گرافیک قدرتمند 7870  GHZ EDITION از برندسفایر رو بگیری!بهترین گزینه برای شما در این رنج قیمت!

بدرود

درسته خوب ولی مشکل همیشکی که هست همون بوجست من که ازخدامه ولی بوجم نمی رسه

لینک به دیدگاه

درود

بدرود

ویرایش...........

ویرایش شده توسط eid
لینک به دیدگاه

شما که 860 جور کردی این 90 تومن ور هم میتونی جور کنی!اشتباه نکن!7870 بگیر

لینک به دیدگاه

شما که 860 جور کردی این 90 تومن ور هم میتونی جور کنی!اشتباه نکن!7870 بگیر

هه .....همین 90تومن 3 -4ماه طول میکشه تا جورکنم. :unsure: دیگه وسعه مااینطوری دیگه...... :)

لینک به دیدگاه

خوب 7850 بگیرید از برند سافایر.

تو همین لیون کامپیوتر هست 899 تومان. اگر نخواهید این 39 تومن هم بپردازید باید برید سراغ سری 7700 که زیاد قدرتمند نیستند.

ویرایش شده توسط Hossein 1376
لینک به دیدگاه

خوب 7850 بگیرید از برند سافایر.

تو همین لیون کامپیوتر هست 899 تومان. اگر نخواهید این 39 تومن هم بپردازید باید برید سراغ سری 7700 که زیاد قدرتمند نیستند.

مرسی اینم خیلی گرونه تومهین مارکت 7850رومیده 840 خیلی مفته...راستی ببینم برای 7870 پاور 500 وات کافیه؟ فقط یه سوال بودها خداروچه دیدی شاید یه 7870 دسته دوم خوب گرقتیم B)

لینک به دیدگاه

بله فکر کنم کافی باشه البته 500 وات حداقلش هست اگر بیشتر باشه بهتر.

لینک به دیدگاه

پاوربستگی به بقیه قطعات شما هم داره!این گرافیک 7870 دوتا برق 6پین نیاز داره که به عبارتی 150 وات میشه!کل برق با یه سیستم CORE I5 یه پاور 530 گرین کفایت میکنه!

البته اگه بعد قصد ارتقا ندارین!

ویرایش شده توسط hamidparniyan
لینک به دیدگاه

لطفا مشخصات بقیه ی سخت افزار خود را بدهید تا میزان مصرف برق آن ها را باهم برسی کنیم

لینک به دیدگاه

پاوربستگی به بقیه قطعات شما هم داره!این گرافیک 7870 دوتا برق 6پین نیاز داره که به عبارتی 150 وات میشه!کل برق با یه سیستم CORE I5 یه پاور 530 گرین کفایت میکنه!

البته اگه بعد قصد ارتقا ندارین!

مرسی

لینک به دیدگاه

لطفا مشخصات بقیه ی سخت افزار خود را بدهید تا میزان مصرف برق آن ها را باهم برسی کنیم

بله

mother:ga-z77-d3h

ram:4*2:1600

hdd:500:7200:32m

dvd :asus

cpu:i5 :3550

ویرایش شده توسط eid
لینک به دیدگاه

پردازنده ی شما 77 وات می گیره . مادر بورد شما هم مادر بورد معمولی ساده ای نیست مادر بورد های ساده تر 4 پین پاور برای پردازنده می گیرند ولی ماله شما 8 تا می گیرد. 

برند hdd و ram خود را هم بگید به طور دقیق 

در ضمن کارت قبلی تون را هم بگید چی بوده تا ببینم چقدر مصرف داشته چون هر چه قدر که داشته پاور کشیده

لینک به دیدگاه

پردازنده ی شما 77 وات می گیره . مادر بورد شما هم مادر بورد معمولی ساده ای نیست مادر بورد های ساده تر 4 پین پاور برای پردازنده می گیرند ولی ماله شما 8 تا می گیرد. 

برند hdd و ram خود را هم بگید به طور دقیق 

در ضمن کارت قبلی تون را هم بگید چی بوده تا ببینم چقدر مصرف داشته چون هر چه قدر که داشته پاور کشیده

مرسی که داری کمکم می کنی کارت قبلیم اینه:460 se gtx اگیگ

hdd :ساجت ساتا2 -7200 دور 16مگ

ram:دوتاچهار 1600کینگستون مدل هایپرایکس cl9........من شنیدم این طور رمها فرکانس بیشتر از 1600 روهم ساپورت میکنه درسته؟

لینک به دیدگاه

خوب پس مثل این که کفایت کرده ولی اگر من بجای شما بودم پاور پیشنهادی را می گرفتم موفق باشید .

یا علی

لینک به دیدگاه

خوب پس مثل این که کفایت کرده ولی اگر من بجای شما بودم پاور پیشنهادی را می گرفتم موفق باشید .

یا علی

سلام حسین جان بله پاور585 رو پیشنهاد کرد ..مرسی........اقا درمرد سوال بالا که پرسیدم اطلاعی دار؟درمورد اون رمهایی که گفتم ..

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...