رفتن به مطلب

ارور کاهش ولتاژ، دوستان و اساتید لطفا راهنمایی کنن

M0I-I3N
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه ی دوستان گل لیونی و عرض تبریک به مناسبت سال نو

امروز که سیستم رو روشن کردم یکی دو بار کرش کرد و ریستارت کرد

بعد از بررسی متوجه شدم که تو قسمت ولتاژ 3.3 افت ولتاژ دارم و رسیده به 2.92

به گونه ای که خود نرم افزار ایسوس وارنینگ میده

این عکس :

post-5901-0-54656800-1364937158_thumb.png

دوستان و اساتید لطفا راهنمایی کنن، که این مشکل میتونه از کجا ناشی شده باشه و خلاصه هر راهنمایی ای که به ذهنشون میرسه دریغ نکنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تقریبا" با هر پاوری و با هر مادربوردی که Ai suite داشته این ارور رو داشتم در اکثر مواقع

و چیزی که مشخصه برای من اینه که باگ هستش :دی

پاورهای تست شده:

Green 1035

Green 1000 Gold

Enermax 87+ 1000w

Antec 1200 quattro

Enermax Platimax 1000W

مادربوردها :

Maximus v extreme

Maximus V gene

Maximus V formula

Sabertooth z77

sabertooth p67

Crosshair v formula-z

با تمام این قطعات اون ارور رو می دیدم :دی

یا باگ هست و یا همه این قطعات مشکل داشتن و باید دید که کدومش منطقیه :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام و تشکر از توجهت فرجام جان، ولی نکته اینجاست که من این ارور رو دقیقا و فقط همین امروز دیدم

هم از داخل بایوس بصورت اخطار قرمز رنگ نشون میده و هم داخل محیط ویندوز این پیغام رو نمایش میده و قبلا اصلا یه همچین قضیه ای نبوده ... !!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای من که شخصا روزی حداکثر یکی دوبار این ارور میاد اما اگه دائم نگاه میکردی به بایوس و یا قسمت sensor از Ai suite همیشه اون ولتاژ زیر 3.3 بوده و اون ارور گاهی اوقات میومده :دی

احتمالا تنظیمات نرم افزارت قبلا یه جور دیگه بوده که اون ارور Ignore میشده اما الان نه

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حتی اگه شما این نرم افزار رو هم استفاده کنی

HWMonitor

میبینی که در قسمت ولتاژ 3.3 ولتاژ پایینتره :دی

روی سیستم من که همیشه همینه :دی

لینک به دیدگاه

فرجام جان مگه این ولتاژ 3.3 همون ولتاژی نیست که داخل دیوایس های ساتا هم استفاده میشه، اگه اینطوره که یعنی ولتاژ 3.3 هارد و دی وی دی رایترها هم افت ولتاژ داره و اینکه ممکنه به این قطعات آسیب برسونه یا نه ؟

( منظورم کلی م اینه که این ارور میتونه مربوط به کاهش ولتاژ 3.3 خروجی پاور باشه ؟ )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این ولتاژ همون ولتاژ 3.3 پاور هستش و این ارور هم مربوط به اون هستش

اما باز هم تکرار میکنم این باگ هستش! اون همه مدل پاور که تست کردم در کیفیت ها و برندهای مختلف همین ارور رو داشتن

به نظر شما این چه معنی میده؟

1. نرمافزار ها و سنسورهای مادربورد خوب عمل نمیکنند

2. همه پاورها خرابن؟

خب مسلما" مورد 1 صحیحه

مطمئن باش اگه واقعا ولتاژت اونقدر افت میکرد الان دیوایس های ذخیره سازیت رفته بود هوا :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

فرجام جان مگه این ولتاژ 3.3 همون ولتاژی نیست که داخل دیوایس های ساتا هم استفاده میشه، اگه اینطوره که یعنی ولتاژ 3.3 هارد و دی وی دی رایترها هم افت ولتاژ داره و اینکه ممکنه به این قطعات آسیب برسونه یا نه ؟

( منظورم کلی م اینه که این ارور میتونه مربوط به کاهش ولتاژ 3.3 خروجی پاور باشه ؟ )

بحث انگار خیلی مهم شد!با معین جان موافقم باعث آسیب نمیشه؟

لینک به دیدگاه

بازم تشکر از راهنماییت فرجام جان، یه سئوال دیگه، و اونم این که اگه من از خروجی پاور با یه اهم متر تست ولتاژ بگیرم به سیستم یا پاور صدمه ای نمیزنه ؟

( خدمت دوست گل خودم hamidparniyan هم عارضم که نام کاربری من محسن هست نه معین )

ویرایش شده توسط M0I-I3N
لینک به دیدگاه

بازم تشکر از راهنماییت فرجام جان، یه سئوال دیگه، و اونم این که اگه من از خروجی پاور با یه اهم متر تست ولتاژ بگیرم به سیستم یا پاور صدمه ای نمیزنه ؟

( خدمت دوست گل خودم hamidparniyan هم عارضم که نام کاربری من محسن هست نه معین )

محسن جان عذرخواهی میکنم!

حالا این باعث خرابی میشه یا نه؟منم دقیقا دیدم تو مادربردم Z77 SABERTOOTH هم تو MAXIMUS V GENE(دفترچه این برد هم دست فرجام بود )

دقیقا همین اخطار میومد!یا تو نرم افزار AL SUIT مثلا دمارو زده60 درجه ولی تو CORE TEMP زده 80درجه!!!!

با فرجام تقریبا موافقم اشکال نرم افزاری هست!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس چرا من از این اررور ها نداشتم ؟؟

لینک به دیدگاه

محمود جان احتمالا" هروقت خواسته از این ارور ها بده، پاورت وارد عمل شده و چنان جریانی به سیستم داده باگ ایسوز نتونسته نطق بکشه، صداش دربیاد. B)

من روی یه سیستم ابسوز یه بار ارور کمی ولتاژ 12 ولت گرفتم، پاور رو انداختم دور، تا حالا خودم احساس خوبی داشتم ولی صاحب سیستم خیلی از این کار خوشش نیومد. الان که فرجام گفت احتمالا" باگ بوده یه حس بدی بهم دست داد. :unsure: 

لینک به دیدگاه

MaHMooTi, در 03 Apr 2013 - 03:30, گفته است:snapback.png

چون تو پسر خیلی گلی هستی ;)  :wub:

ویرایش شده توسط hamidparniyan
لینک به دیدگاه

قبلا هم گفتم نرم افزار خود ایسوس همیشه روی سیستم من نصب بوده، ولی جالب اینجاست که تازه امروز شروع کرده به دادن این پیغام ... ( جواب سئوال آخر ما رو هم که اساتید ندادن )

لینک به دیدگاه

مجدد سلام به دوستان

خدمت آقا فرجام عزیز عرض کنم که متاسفانه علی رغم راهنمایی های شما سیستم بعد از یکی دو ساعت تست و سپس تعویض پاور، به صورت زیر در اومد خوشبختانه :

post-5901-0-17055900-1364952171_thumb.png

اون افت ولتاژ متاسفانه از خود پاور بود که خودمم دلیل بودجود اومدنش رو متوجه نشدم، پاور یک گرین 780 بود که فعلا بصورت موقت با یک کولرمستر 750 جایگذین شد

( که بطور حتم ادامه پیدا کردن کار سیستم با همین پاور میتونست موجب مشکلات جدی تری هم بشه )

و برای ما شد توفیق اجباری : خرید یک پاور 1000 وات به بالا که انشاء ا... تاپیکشم بزودی میزنم

این بود داستان این قسمت مشکلات سخت افزاری ما

موید و پیروز باشید

یا علی ...

لینک به دیدگاه

یه نکته ی جالب دیگه هم بد نیست دوستان در جریان باشن

تا زمانیکه پاور سیستم گرین بود و صدای اسپیکرها رو روی ماکس قرار میدادم و هیچ صدایی از سیستم پخش نمیشد یه نویز خیلی آزار دهنده ای شنیده میشد که فکر میکردم این نویز

بخاطر دستگاه های اطراف مثل موبایل و ... باشه ولی بعد از تعویض پاور اون نویز کاملا از بین رفته که دیگه دلیلش مشخصه ... ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جالبه چون من با تعداد زیادی پاور همین مشکل رو داشتم :دی

این موضوع نویز رو با آقا پوریا در میون بذارید بد نیست

لینک به دیدگاه

سلام

به جایی که نرسیدی...

میخوای روی بردو یه نیگا بنداز دوواطراف خازن هارو خوب با دقت ببین...

نتیجه رو بگو

لینک به دیدگاه

جالبه چون من با تعداد زیادی پاور همین مشکل رو داشتم :دی

این موضوع نویز رو با آقا پوریا در میون بذارید بد نیست

موضوع نویز که حل شد، ظاهرا این صاف نبودن ولتاژ ورودی برق هم که باعث ایجاد نویز میشد با تعویض پاور حل شده، دقیقا چه چیزی رو با آقا پوریا در میون بزارم فرجام جان ؟

در پاسخ به دوست عزیزم مستر سون البته اگه منظورشون با من بوده ( به جایی که نرسیدی ... ) هم عرض کنم که از اینجا به بعد رفع مشکل پاور با خود نمایندگی گرین هست...

لینک به دیدگاه

موضوع نویز که حل شد، ظاهرا این صاف نبودن ولتاژ ورودی برق هم که باعث ایجاد نویز میشد با تعویض پاور حل شده، دقیقا چه چیزی رو با آقا پوریا در میون بزارم فرجام جان ؟

در پاسخ به دوست عزیزم مستر سون البته اگه منظورشون با من بوده ( به جایی که نرسیدی ... ) هم عرض کنم که از اینجا به بعد رفع مشکل پاور با خود نمایندگی گرین هست...

کوچیکت محمد هستم

خدارو شکر که مشکلت حل شد

لینک به دیدگاه

درود.

اولین نکته اینه که شما وقتی سیستمتون روشن هستش می تونید با مولتی متر ولتاژها رو اندازه گیری کنید ولی کمی باید احتیاط کنید. سیم مشکی ولتمتر رو به بدنه کیس بزنید و سیم قرمز ولت متر رو توی سیم نارنجی رنگ پرت 24 پین فرو کنید تا ولتاژ 3.3 رو ببینید. مراقب باشید 2 سر ولت متر به هم دیگه و یا جای دیگه نخوره.

دومین نکته در رابطه با پاور این دوست عزیزمون هستش. پاور GP-780 شرکت گرین تولید و ساخت بیش از 6 یا حتی 7 سال پیش هستش و عمر مفید خودش رو کرده و نسل ATX های اولیه هست که با گذشت این مدت افت راندمان و خروجیش کاملاً طبیعی هست. برای سیستم های به روز تر توصیه می شه از پاورهای جدیدتر استفاده بشه.

سومین مطلب که اخطار Ai Suit هستش هم کاملاً شایع می باشد و من هم این اخطار رو زیاد می گیرم ، با پاورها و مادربردهای مختلف. معمولاً با آپدیت بایوس کمتر این اخطار رو می بینید.

چهارمین مطلب نویز داخل اسپیکرها هم به ولتاژ -12 ولت پاور و یا فیلترینگ روی مادربرد مربوط می شه.

پنجمین مطلب هم اینه که پاور 780 شما گارانتیش به پایان رسیده و خودتون باید یک فکری به حالش بکنید.

موفق و پیروز باشید @};-

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نویز چیز خواصی نیست , خازن های الکترولیت بعد از مدتی کارکرد و فرسوده شدن تو فرکانس های بالا امواجی با بسامد فراصوت , و پایینتر تولید میکنند . (اگه گوش شما میتونست تمام این صدا رو بشنوه مطمئن باشید که لحظه ای کنار سیستم نمیموندید :D ) . اما با این که حتی صداشون رو هم کامل نمیشنویم باعث سردرد میشن .

افت ولتاژ 3.3 هم واسه به احتمال زیاد از فرسوده بودن خازن بوده .

آزمایش کنید :

پاوری که مشکل داشت رو 3.3 ولتش رو توی بی باری بگیر اگه 3.3 بود و با بار افت میکرد به احتمال بسیار زیاد خازنش مشکل دار شده که با تعویض حل میشه . یه خازن مشابه ژاپنی بگیرید بزارید جاش حله .

اگه همینطور بود بگید بهتون بگم کدون خازن رو عوض کنید .

البته اگه گارانتی نداره 

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

درود.

اولین نکته اینه که شما وقتی سیستمتون روشن هستش می تونید با مولتی متر ولتاژها رو اندازه گیری کنید ولی کمی باید احتیاط کنید. سیم مشکی ولتمتر رو به بدنه کیس بزنید و سیم قرمز ولت متر رو توی سیم نارنجی رنگ پرت 24 پین فرو کنید تا ولتاژ 3.3 رو ببینید. مراقب باشید 2 سر ولت متر به هم دیگه و یا جای دیگه نخوره.

دومین نکته در رابطه با پاور این دوست عزیزمون هستش. پاور GP-780 شرکت گرین تولید و ساخت بیش از 6 یا حتی 7 سال پیش هستش و عمر مفید خودش رو کرده و نسل ATX های اولیه هست که با گذشت این مدت افت راندمان و خروجیش کاملاً طبیعی هست. برای سیستم های به روز تر توصیه می شه از پاورهای جدیدتر استفاده بشه.

سومین مطلب که اخطار Ai Suit هستش هم کاملاً شایع می باشد و من هم این اخطار رو زیاد می گیرم ، با پاورها و مادربردهای مختلف. معمولاً با آپدیت بایوس کمتر این اخطار رو می بینید.

چهارمین مطلب نویز داخل اسپیکرها هم به ولتاژ -12 ولت پاور و یا فیلترینگ روی مادربرد مربوط می شه.

پنجمین مطلب هم اینه که پاور 780 شما گارانتیش به پایان رسیده و خودتون باید یک فکری به حالش بکنید.

موفق و پیروز باشید @};-

بابت پاسخ های مفید تشکر پوریا جان

ولی در مورد پاور نمایندگی گرین پاور رو با دریافت هزینه تعمیر میکنه ( در مورد گارانتی هم که مشخصه خیلی وقته گارانتیش تموم شده )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...