رفتن به مطلب

داستان مسخره من و هارد کامپیوترم {دوستان لطفا راهنمایی کنید}

Senna LEGEND
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی دوستان و استاید گرامی

سال نو مبارک و ایشالا سال خوبی برای همه باشه

هر چند که باید گفت خدا به خیر بگذرونه؟؟!!!!!

بگذریم

دوستان یه مشکل یا بهتره بگم بگم داستانی دارم با هارد سیستمم که مدتیه منو

(یعنی از اوایل وقتی که سیستم رو عوض کردم که آبان سال پیش باشه)

دارم که علی رغم اینکه کلی باهاش سروکله زدم و به خیلیها حتی نشون دادم، متاسفانه و به شکلی 

اعصاب خردکن قضیه هنوز سرجاشه

مشکل اینه که سیستم جدیدمو که گرفتم برای مدیریت هزینه یه چند قلم از اجناسشو کارکرده گرفتم که یکیش همین هارد بود

مسئله اینه که متاسفانه هاردی که من الان دارم از روی سیستم خودم تو محل کار قبلیم جدا شده

متاسفانه اون سیستم از همون اوایل که خریده شد (تابستان پارسال) به شکل مسخره ای به خنسی خورده بود

خلاصه اینکه هر عیبی که من تو این 7 8 10 سال کارم با کامپیوتر ندیده بودم، با اون سیستم دیدم

به شکل مسخره ای کیبوردش (میدونم باور کردنی نیست ولی شده) از همون روز اول کار نکرد و مشکل کارخونه ای داشت

که بردم دادم درستش کردن؟؟!!!

از اونجائیکه که مینش ازراک بود در کمال تعجب (که قبلا هم گفتم) باعث سوختن دوتا سی پی یو شد و یه بار دیگه سرکارمون گذاشت

اینم از هاردش

کلا سیستم نحسی بود و از کسی هم که گرفتم دستش خوب نبود از شانس بیخود ما؟؟!!! :angry:

حالا مشکل هارد چیه؟؟؟

(اول از همه باید بگم که یه فایل ضمیمه حاوی ویدیو کارکرده چراغ هارد و

صدای هارد هست که باید زحمت بکشید و دانلودش کنید و گوش کنید و ببینید)

مشکل اینه که از ماه اول دوم کارکرد سیستمم یه صدای خرخر و اضافه توی هاردم افتاد که قبلش نداشتم

خودم میدونم و شما هم بهتر میدونید که این صدا طبیعی نیست و نباید باشه و تا جائیکه میدونم فقط باید صدای گردش سیلندر باشه

من حتی با هارد 40 گیگ ide سیستم قبلیم هم همچین مشکلی نداشتم که با این دارم

مشکل دوم هم (که تو فایل ضمیمه هست که فایل ودیوییه) اینه که چراغ هارد به شکل اعصاب خردکنی  :angry:  :angry:  :angry: 

چه در حین بوت شدن سیستم و چه در حین حتی بیکاری - میتونم بگم حتی وقتی که هیچ کاری یعنی هیچ کاری و فقط در محیط ویندوزم چراغ هارد به شکلی که تو ویدیو میبینید به شکل ممتد و بدون قطعی روشن میمونه که بازم طبیعی نیست؟؟؟!!! (که چراغ سمت چپ باشه)

هرکاری هم که در فکر اول به ذهنتون میرسه انجام دادم

با نرم افزارهای تست هارد مثل hd tune و سایر برنامه ها تست گرفتم از هارد و وضعیت فیزیکیه هارد درسته

با کلی خدمات کامپیوتری مشورت کردم و حتی هاردم رو بردم ولی مشکل حل نشد

حتی سیستمم رو به طور کامل (فکر کنید یه کیس 10 کیلویی رو با خودم کشیدم بردم) و نشون خدمات کامپیوتری ها دادم

ولی نشد که نشد

حتی مزاحم آقای حسنی هم شدم که چون سرشون شلوغ بود و فرصت تست نداشتن به همکارای دیگه شون در محل کارشون نشون دادم

جالبتر و مسخره تر اینه که هم وقتی هارد و یک بار هم کل سیستم رو بردم برای عیب یابی هیچ صدای اضافی ای نبود و نشون نداد

و حسابی من پیش تعمیرکار کامپیوتر خجالت زده شدم که میگفت اینکه هیچ صدایی نداره که خب راستم هم میگفت بنده خدا چون صدایی نبود

و خلاصه آبرومون رفت  :angry:  :angry:  ~x(  ~x(

حتی به توصیه تعمیرکار و نظر خودم که شاید از پاور باشه، پاور رو بردم گارانتی که اونجا هم بعد تست در حضور خودم مشکلی نبود؟؟!!!!

حالا واقعا مستئصل و درمونده از این هارد مسخره و مشکل مسخره ترش موندم که چیکار کنم؟؟؟

واقعا این هارد من مرضش چیه و.چه کار باید کرد؟؟

یه چیزه دیگه ای که خودم احتمال میدم (شاید ربطی نداشته باشه که خب اگه ربطی نداره شما بگید چون اینطور به ذهنم میرسه)، اینه که از ویندوزم باشه

ویندوزم از این اورجینالهای انگولک شده اس

من نمیدونم چه مرضیه میان ویندوزی که یه شکرت چند هزار نفری کارمند با 20 30 سال سابقه کارو انگولک میکنن و میدن بیرون

و جالبش اینه که میگن اورجنیاله؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

حالا کپی رایت نیست ولی دیگه چرا دروغ میگید؟؟؟

خلاصه حسابی کلافه و درمونده ام از این هارد و عصبانی که از لحنم معلومه

حسابشو بکنید که (بدون ادعا) منی که تو محل کارم حمک آچار فرانسه سیستم ها رو داشتم خودم گیر کردم در این مشکل که اومدم مطرح کردم

چون خیلی سعی داشتم حلش کنم که نشد و منو عاصی کرده  ~x(

می بخشین اگه کمی سرتون درد اومد و یا اگه لحن تندم باعث ناراحتیتون شد @};-

چون کلافه ام کرده بود اینجوری گفتم

قبلا هم از راهنماییتون ممنونم @};-  @};-

اینم لینک فایل ضمیمه >>>>> http://uploadtak.com/images/a184_HDD.rar  که 1.5 مگه

بازم ممنون و منتظر راهنماییهاتون هستم

ویرایش شده توسط Dark Bloo
لینک به دیدگاه

با يه هارد ديگه سيستمو تست كردى؟

يا هارد رو روى يه سيستم ديگه تست كردى؟

ويندوز رو عوض كن - خاك هاى سيستمت رو تميز كن - كابلها رو جا به جا و جاهاى قطعات رو يه تغيير بده (خصوصاً كابلهاى ساتا) - در صورت اينكه مقدور باشى يه چندتا قطعه ديگه بيار همه رو روى سيستمت تست كن و در آخر يه پيشنهاد هم برات دارم هارد رو بفروش :)

لینک به دیدگاه

با يه هارد ديگه سيستمو تست كردى؟

يا هارد رو روى يه سيستم ديگه تست كردى؟

ويندوز رو عوض كن - خاك هاى سيستمت رو تميز كن - كابلها رو جا به جا و جاهاى قطعات رو يه تغيير بده (خصوصاً كابلهاى ساتا) - در صورت اينكه مقدور باشى يه چندتا قطعه ديگه بيار همه رو روى سيستمت تست كن و در آخر يه پيشنهاد هم برات دارم هارد رو بفروش :)

هارد دیگه ندارم که تست کنم یا سیستم دیگه که هارد رو رو اون تست کنم؟؟

ویندوزم عوض شده

گرد و خاکم زیاد نداره سیستم چون که سیستم تازه خریداری شده

کابلها هم عوض شده بارها

فروش یا تعویضشم مقدور نیست فعلا برام

هم به خاطر گرونی که خودم نیمخوام هزینه کنم و هم اینکه مایه اش نیست

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

دوست گلم درباره ی صدا باید بگم طبیعی هستش و کاملا مشخصه صدای لود هارده...و مشکلی نداره

اگر هم میخوای بیشتر مطمئن شی برو با نرم افزار تست کن هاردتو...

درباره ی اون چراغ هم باید خدمتت عرض کنم که این چراغ موقعی روشن میشه که سیستم در حال لود چیزی باشه که اون هم میتونه از نا مرتبی هاردتون باشه

منتظر جواب دوستان و اساتید باش

لینک به دیدگاه

مشکل احتمال زیاد از سیم های پاورت هست. یا خود پاور.

چون هارد رو سیستم دیگه مشکل نداشته.

تق تق هارد هم اگه ضربه نخورده باشه از پاور میشه.

لینک به دیدگاه

دوست گلم درباره ی صدا باید بگم طبیعی هستش و کاملا مشخصه صدای لود هارده...و مشکلی نداره

اگر هم میخوای بیشتر مطمئن شی برو با نرم افزار تست کن هاردتو...

درباره ی اون چراغ هم باید خدمتت عرض کنم که این چراغ موقعی روشن میشه که سیستم در حال لود چیزی باشه که اون هم میتونه از نا مرتبی هاردتون باشه

منتظر جواب دوستان و اساتید باش

ممنون ازت دوست عزیز

به دو دلیل نمیتونم حرفتو قبول کنم (البته یه وقت سوء تفاهم نشه و میخوام دلایل خودم رو هم بگم)

در مورد صدا از همون ماه دوم سوم این صدا رو داشتم

اون موقع نه اطلاعات زیادی رو هاردم بود که به قول شما از نامرتبی اطلاعاتم باشه

و نه اینکه اصلا چیزی نداشت

یه ویندوز بود و یه سری آهنگ و این چیزا

میشه گفت اطلاعاتی روش نبود

و اینکه من این صدا رو هیچ هارد دیگه ای که تا حالا تو این 7 8 ساله کار کردم نداشتم

فکر میکنم طبیعی نباشه

یعنی شما این صدا رو رو هارد سیستم خودت داری؟؟؟!!

بعید میدونم

در  این مورد چی میگی؟؟؟

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

مشکل احتمال زیاد از سیم های پاورت هست. یا خود پاور.

چون هارد رو سیستم دیگه مشکل نداشته.

تق تق هارد هم اگه ضربه نخورده باشه از پاور میشه.

عزیز همون طور که تو پست اصلی گفتم هم خودم و هم تعمیرکار کامپیوتر همین احتمال رو میداد

و بردم سیاره سبز

جلوی خودم زد به دستگاه تست پاور که حتما میدونی چیه و چجوریه

پاورم 530 وات eu از این نقره ای هاست که تا 553 وات بار میداد و خودم دیدم

هیچ مشکلی نداشت

در این مورد چی میگی؟؟

لینک به دیدگاه

پس چرا وقت تست هارد پیش تعمیرکار صدا نداده؟

این فایل صوتی که دادید چندان غیر طبیعی نیست و اکثر هارد ها این صدا رو دارن که عامل اصلیش دفراگ نبودن هارد هستش.

و یا قاطی شدن بوت.

روشن ماندن چراغ میتونه از ایندکسینگ و سرچ پشت صحنه باشه و یا آنتی ویروس و یا خود ویروس و ...

توصیه میکنم از اطلاعاتت بک آپ بگیری. یک بار کل درایو هات رو پاک کنی و از نو مجدد با ظرفیت های مختلف دیگه ای پارتیشن بندی کنی.( دقت کن کل پارتیشن ها رو پاک کن و چیزی نمونه) دست آخر یه فرمت معمولی و غیر سریع بزن.

ویرایش شده توسط central_core
لینک به دیدگاه

پس چرا وقت تست هارد پیش تعمیرکار صدا نداده؟

خب دیگه مسخره بودنش از همیجا معلوم میشه دیگه که تو عنوان تاپیک هم گفتم

این فایل صوتی که دادید چندان غیر طبیعی نیست و اکثر هارد ها این صدا رو دارن که عامل اصلیش دفراگ نبودن هارد هستش.

و یا قاطی شدن بوت.

روشن ماندن چراغ میتونه از ایندکسینگ و سرچ پشت صحنه باشه و یا آنتی ویروس و یا خود ویروس و ...

توصیه میکنم از اطلاعاتت بک آپ بگیری. یک بار کل درایو هات رو پاک کنی و از نو مجدد با ظرفیت های مختلف دیگه ای پارتیشن بندی کنی.( دقت کن کل پارتیشن ها رو پاک کن و چیزی نمونه) دست آخر یه فرمت معمولی و غیر سریع بزن.

در مورد صدا یعنی شما همین صدا رو رو هارد خودت داری؟؟؟

من با هارد 40 گیگ مکستور ide که خیلی هم قدیمیه همچین چیزی ندارم

در مورد روشن موندن چراغ هارد و سرچ پشت صحنه هم باید بگم همه این احتمالها رو خودم دادم

یه بار کلا هارد رو با برنامه low level format که حتما میدونی چیه کلا فرمت کردم ولی بازم نشد

و باز به توصیه خودت که خودم هم قبلا انجام دادم دوباره پارتیشن بندی کردم و باز نشد؟؟؟!!!  :-?  :-?

خلاصه یه وضعیه که فکر میکنم تو تاریخ بشه ثبتش کرد :دی

من (بدون ادعا میگم) اطلاعات خوبی در این زمینه دارم و کلی با این مسئله کلنجار رفتم و شما هر راهی رو که بگی یه بار رفتم

ببین چه قدر مسئله بوده که اومدم مطرح کردم 

و الا من تا الان در مورد مشکلات سیستمم چیزی رو نمیومدم بگم 

چون خودم حلش میکردم 

ولی این اصلا وضعیه

به قول آقا مجید (mm65) "اصن یه وضی" :دی

لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا این موضوع انقدر عجیب غریب شده

نمیدونم شاید (حالا شاید ربط نداشته باشه؛ چون من هرچیز بی ربط و باربط رو بررسی کردم و نشد)

به برق خونمون ربط داره

میخوام بگم بالا سرم یه مهتابی هست که ترانسش وز وز میکنه و سالم سالم نیست

به این نمیتونه ربط داشته باشه؟؟؟

دیگه کلافه ام کرده  ~x(  ~x(

یه دفه برش میدارم و میکوبمش به دیوار و خرد و خمیرش میکنم به تلافیه همه حرصهایی که بهم داد  :angry:  :lol:

لینک به دیدگاه

ولی من باز به ویندوزم مشکوکم

میگم شاید سخت افزار یا همون هارد رو بهش ربط داره رو بیشتر درگیر میکنه؟؟؟

نظرتون چیه؟؟

واسه همینه که میخوام اصلا نخرم و دانلود کنم از سایتها

سایت پی سی دانلود سایت مورد علاقه منه

چون برنامه هاشم معتبرتره و به روز تر از سایتهای دیگه

میخوام از این سایت دان کنم

نظرتون در مورد این لینک چیه؟؟؟!!!! >>> http://p30download.com/fa/entry/14156/

درسته آپدیت جدید نیست ولی فکر میکنم کمتر دستکاری شده باشه

لینک به دیدگاه

کسی نظری نداره؟؟؟!!!

any idea :دی

کمک کنید ثواب داره هااااااااااا

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
کسی نظری نداره؟؟؟!!!

any idea :دی

کمک کنید ثواب داره هااااااااااا

ممنون

من میگم نسخه های MSDN ماکروسافت رو بگیر نه این نسخه های اپدیتی رو .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دنیای کامپیوتر دنیای عجیبی هست :D یه سیستم داشتم 13 سال پیش یک هارد IDE روش بود هارد رو نو خریده بودم و بعد از وصل کردن فهمیدم که مادربرد از بایوس بیشتر از هارد 40 گیگ ساپورت نمیکنه بعدر از کلی دردسر و درست کردن این وضعیت همه چیز آروم بود :D تا اینکه اومدیم ویندوز نصب کنیم تا اواسط نصب وین میرفت و گیر میکرد بدون هیچ پیغام و اخطاری ... CD وین رو عوض کردم و راه های دیگه رفتم و ... خلاصه وین بعد از چندین بار سعی و ... نصب شد . هر چند وقت سیستم هنگ میکرد و چراغ هارد و سی دی هم روشن میموند . همه پیز نو بود و روی سیستم دیگه هم تست کرده بودم . خلاصه این وضیعیت آزار دخنده وجود داشت تا اینکه یه روزکه سرحال بودم سیستم رو دوباره تست کردم متوجه شدم کابل IDE که نو بود یه دیسکانکتی ضریف تو یکی از رشته هاش هست که وقتی کابل تو وضعیت خاصی هست کاملا اون رشته دیس کانکت میشه اما یا یه تکون هم گویا دوباره وصل میشه :D یه چیزی بین بودن و نبودن .... در واقع همه چیز خوب بود تا وقتی که با کوچکترین تکونی اون رشته قطع و وصل میشد چون هارد و درایو سی دی از همون رشته کابل استفاده میکردند این مشکل خودش رو بیشتر وقتی نشون میداد که درایو سی دی در حال کار کردن با لود بالا بود ( زمان نصب وین هم همین داستان رو داشتیم که مشکل بود برای نصب ) .

این داستان رو نوشتم که مثالی باشه برای امراض ناشناخته و بگیر و نگیر و کار کن و کار نکن قطعات و سیستم .

دوستان تقریبا به همه موارد اشاره کردن خصوصا دوست خوبمون central_core تو پست 8 اگر این کار ها رو انجام دادید و مشکل هنوز پاربرجاست یک بار " تمام اطلاعات رو بک آپ بگیرید و بعدش از روی هارد پاک کنید " که اگر ویروس یا بد افزاری بوده پاک بشه و یک ویندوز دست نخورده نصب کنید بدون آنتی ویروس و ابزار های اضافی و سیستم رو برای چند ساعت چک کنید وضعیت قرار گرفتن هارد تو کیس رو هم چک کنید که مشکلی نباشه درایو DVD رو هم از برق جدا کنید با توجه به اینکه نوشتی هارد رو تست کردید و بد سکتور و مشکل دیگه نداشته اگر مشکل باقی بود روی یک سیستم دیگه با کابل دیگه تست کنید و اگر مشکل باقی بود یک مشکل فیزیکالی تو هارد احتمالا میتونه دلیل باشه که داره تازه بوجود میاد ....

لینک به دیدگاه

دوست من خاطرات خیلی خوبی بود، یادش بخیر کامپیوتری داشتم که از Dos می توانست Borland C را اجرا کند ولی از NC نمی توانست! البته این قضیه مربوط به رم کمش بود.

40 مگ هارد، سی پی یو i386 ، کلی پدرش در آمد رویش windows 3.1 ریختم. minesweeper که آن موقع ها کلی تازگی داشت روی این ویندوز(3.1). اون موقع ها به ما می گفتند که Windows 98 می تونه تا 4 گیگ رم ساپورت کنه و ما کلی می خندیدیم می گفتیم چجوری بایستی 4 گیگ توی کامپیوترم جا کنم. باورتون میشه اگه بگم...

خلاصه اینکه هم اکنون ما در سال 2012(ببخشید 2013) هستیم و بعضی چیزها پیشرفت زیادی داشته و بعضی چیزها... نه چندان. نمونه اش هم همین خراب شدن های مختلف هارد های مکانیکی که آخرش هم نفهمیدم چرا وقتی که هاردم که مشکل تق تق کردن داشت را یک بار تکاندم(البته فیزیکالی!) و پشتش را جاروبرقی کشیدم درست شد(؟!)

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون ازت دوست عزیز از بابت حوصله و وقتی که دادی برای نوشتن این پست طومار گونه:دی

پست اول خودم و تاپیکمم هم طوماریه برای خودش :دی

ولی درمورد پیشنهادی که دادی که ر واقع دوستمون central_core هم گفته بود

همین کارو کردم

با برنامه low level هم فرمت کردم

همه اطلاعات رو برداشتم

هیچی نصب نکردم جز ویندوز ولی بازم بامبول در آورد؟؟!!!!

در مورد بدافزار و ویروس از همون اول که هیچی روش نبود هم اینطور بود؛ پس احتمال بدافزار از بین میره

ضمن اینکه من کسپر دارم که خیلی هم حواسم به اون و سلامت سیستمم هست

کابلها رو هم چک کردم

حتی همه قطعات رو جدا کردم و فقط هاردو زدم ولی بازم نشد

نمیدونم دیگه نمیدونم

حالا بازم تست میکنم سر فرصت بعد میگم

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

من میگم نسخه های MSDN ماکروسافت رو بگیر نه این نسخه های اپدیتی رو .

آقا محمود عزیز منظورت ازاین نسخه ها چیه؟؟

میتونی لینک بدی؟؟

آخه ویندوز انگولک نشده که نیست ؟؟؟

هست/؟؟؟

خارجی هاشم دستکاری میکنن

در مورد پست شماره 11 خودم نظرت چیه؟؟

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=18090&page=2#entry185212

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای وین دستکاری نشده با لینک مستقیم برو اینجا : http://blog.ringerc.id.au/2012/05/you-can-download-legal-windows-7-iso.html و یا جستچو کن : 36AE90DEFBAD9D9539E649B193AE573B77A71C83 برای نسخه 64 بیت و جستجو کن : 65FCE0F445D9BF7E78E43F17E441E08C63722657 برای نسخه 32 بیت .

لینک به دیدگاه

برای وین دستکاری نشده با لینک مستقیم برو اینجا : http://blog.ringerc.id.au/2012/05/you-can-download-legal-windows-7-iso.html و یا جستچو کن : 36AE90DEFBAD9D9539E649B193AE573B77A71C83 برای نسخه 64 بیت و جستجو کن :

65FCE0F445D9BF7E78E43F17E441E08C63722657 برای نسخه 32 بیت .

ایوللللللللللل

آقا این چیه؟؟

منظورم این کداست؟؟

الحق که خوب انتخاب شدی برای متخصص هارد

حالا این کد رو تو همین لینکه سرچ کنم یا تو گوگل؟؟

ممنون

یه چیزه دیگه اینکه یعنی واقعا اورجیناله؟؟؟

انگولک نشده اس به هیچ عنوان؟؟؟

میشه اصلا ؟؟

داریم اصلا (به قول شهدی فر مجری پارک ملت) :دی

بعد قابلیت ادامه دانلود داره که بتونم تو چند دفه دان کنم؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون کد های SHA1 نسخه هایی از ویندوز منتشر شده MSDN هست اگر یک فایل روی ایمیج تغییر بکنه اون شماره تغییر میکنه اینجوری میتونی از دستکاری نشده بودن وین مطمئن بشی . ابزار Hash tab رو دانلود کن و نصب کن برای چک کردن SHA1 و CRC فایل ایمیج و کلا فایل ها از فایل پراپرتیز بگیر و تو تب مربوط به hash tab میتونی عدد SHA1 رو چک کنی .

کد ها رو گوگل کن یا اینکه مستقیم برو اینجا : http://www.mydigitallife.info/official-windows-7-sp1-iso-from-digital-river/ و یا اینجا: http://www.mytechguide.org/10042/windows-7-service-pack-sp1-official-digitalriver-download/

لینک به دیدگاه

اون کد های SHA1 نسخه هایی از ویندوز منتشر شده MSDN هست اگر یک فایل روی ایمیج تغییر بکنه اون شماره تغییر میکنه اینجوری میتونی از دستکاری نشده بودن وین مطمئن بشی . ابزار Hash tab رو دانلود کن و نصب کن برای چک کردن SHA1 و CRC فایل ایمیج و کلا فایل ها از فایل پراپرتیز بگیر و تو تب مربوط به hash tab میتونی عدد SHA1 رو چک کنی . کد ها رو گوگل کن یا اینکه مستقیم برو اینجا : http://www.mydigitallife.info/official-windows-7-sp1-iso-from-digital-river/ و یا اینجا: http://www.mytechguide.org/10042/windows-7-service-pack-sp1-official-digitalriver-download/

خب حالا که توضیح میدی بهتر توضیح بده که دستگیرمون شه :دی

منظورت از msdn چیه؟؟

این ابزار hash tab لازمه دان شه؟؟

بعد یه چیزه مهمتر اینکه خب اگه وینها اورجینالن پس شماره سریال میخوان دیگه حین نصب

درسته؟؟

اون چی میشه؟؟

تو خود فایل ایزوی دانلودی هست؟؟

نیازی به این کدا بعدا (مثلا حین نصب) پیدا میکنم ؟؟

لازمه داشته باشه شون؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

MSDN یا Microsoft Developer Network یک شبکه هست که از اون طریق مایکروسافت یکسری امکانات و ابزار ها رو در اختیار برنامه نویس ها و گسترش دهنده ها میگذاره . برای کسانی که اشتراک دارن به هرنوعی یک نسخه از سیستم عامل ها رو اونجا برای دانلود براشون میگذاره که به نسخه MSDN معروف هست .

ابزار hash tab رو میتونی از اینجا دانلود کنی : http://www.implbits.com/HashTab.aspx

http://www.implbits.com/Portals/0/img/hash2.png

حجمش کم هست حدود 1 مگ .

وین ها اوریجینال هستند به این معنی که دستکاری نشدن و روال نصب و فعال سازی همون داستان همیشگی هست موقع نصب یک کلید عمومی رو وارد کن که تو نت هست و یا بدون کلید وارد شو بعد با DAZ اکتیویتور یا هر روش دیگه که راحت هستی ....

فایل ایمیج رو که دانلود کنی و ابزار Hash Tab رو نصب کن طبق عکسی که پست کردم راست کلیک کن روش و عدد SHA رو اونجا چک کن.

لینک به دیدگاه

یک بار هارد رو بدون کابل ساتا و فقط با کابل برق روشن کن ببین باز این صدا هست؟

این صدا روی هارد بنده هم که وسترن آبی تولید این ماه هست وجود داره ولی خیلی خفیف هست و فقط موقعی که هد در حال کار هست شنیده میشه.

من فکر کردم مشکل شما تق تق کردن هد هست(فایل صوتی رو گوش نکرده بودم) بعد دیدم که SEEK کردن هد بر روی صفحه هست. اگر ببینید این هد با چه سرعتی تغییر مسیر میده بهش حق میدین که این صدا رو داشته باشه.

آیا با HD tune ارور خاصی داره هارد؟ به نظر من که مربوط به نوع ویندوز نیست!

و همون طور که اول گفتم نوع پارتیشن بندی و دیفراگ بودن دخیله.

هارد معمولا دو یا چند صفحه دارن. به فرض ممکنه پارتیشن طوری بیفته که بخشی از دیتا یه سمت صفحه باشه بخشی جای دیگه. (لابه لای صحبت ها قابلیت ACHI گذاشتید دیگه؟) این طول صفحه خود در سرعت بازخوانی اطلاعات هم موثر هستش. دیدید که برنامه HD tune موقع تست سرعتش از زیاد شروع میشه و تا کم ختم میشه دلیلش همون تفاوت سرعت در قسمت های مختلف دیسک هست.

و اما یک گلایه اگر میدونید که هارد خرابه و همه کار ها رو کردید نیازی به زدن تاپیک نبود که هی تاکید میکنید فلان کار رو کردم و نشد! من از کجا باید بدونم شما مثال LLF زدید که مجدد پیشنهاد این کار رو ندم؟

لینک به دیدگاه

یک بار هارد رو بدون کابل ساتا و فقط با کابل برق روشن کن ببین باز این صدا هست؟

در مورد اول اینکارو نکردم انجام بدم ببینم چی میشه

این صدا روی هارد بنده هم که وسترن آبی تولید این ماه هست وجود داره ولی خیلی خفیف هست و فقط موقعی که هد در حال کار هست شنیده میشه.

من فکر کردم مشکل شما تق تق کردن هد هست(فایل صوتی رو گوش نکرده بودم) بعد دیدم که SEEK کردن هد بر روی صفحه هست. اگر ببینید این هد با چه سرعتی تغییر مسیر میده بهش حق میدین که این صدا رو داشته باشه.

عجبببببببب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

یعنی این صدا رو دارید؟؟

یعنی طبیعیه؟؟؟ (میپرسم سوء تفاهم نشه)

آیا با HD tune ارور خاصی داره هارد؟ به نظر من که مربوط به نوع ویندوز نیست!

و همون طور که اول گفتم نوع پارتیشن بندی و دیفراگ بودن دخیله.

هارد معمولا دو یا چند صفحه دارن. به فرض ممکنه پارتیشن طوری بیفته که بخشی از دیتا یه سمت صفحه باشه بخشی جای دیگه. (لابه لای صحبت ها قابلیت ACHI گذاشتید دیگه؟) این طول صفحه خود در سرعت بازخوانی اطلاعات هم موثر هستش. دیدید که برنامه HD tune موقع تست سرعتش از زیاد شروع میشه و تا کم ختم میشه دلیلش همون تفاوت سرعت در قسمت های مختلف دیسک هست.

با hd tune هم همونطور که گفتم هیچ اروری نمیده

حالا یه اسکرین ازش میذارم که واضحتر باشه

دفرگ هم کردم

پارتیشن بندی هم دوباره انجام میدم ببینم چی مشه

آخه قبلا اینکارو کردم و برای پارتیشن بندی دوباره هارد دبگه ندارم که اطلاعاتمو بردارم؟؟!!!

در مورد ACHI هم توضیح بیشتر بده لطفا

و اما یک گلایه اگر میدونید که هارد خرابه و همه کار ها رو کردید نیازی به زدن تاپیک نبود که هی تاکید میکنید فلان کار رو کردم و نشد! من از کجا باید بدونم شما مثال LLF زدید که مجدد پیشنهاد این کار رو ندم؟

دوست عزیز 

قرونت؟!

من که نگفتم هارد خرابه چون نیست یعنی یه وضعیتی شده که خودم هم نمیدونم چیه و چون نمیدونم تاپیک زدم

بعدشم چرا ناراحت میشی عزیز؟؟!!!   :D

من قبلا هم از شما و سایر دوستان تشکر کردم بابت راهنمایی  @};-

به بن بست رسیدم و حل نشد مشکلم هر چند کلی سروکله زدم باهاش که بعد تاپیک زدم دیگه  :(

بازم ممنون از شما و سایر دوستان  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز

حل مشکلات کامپیوتر اونم از نوع ناشناخته خیلی دشوار هست . اما وقتی رفع میشه انگار کامپیوتر رو تو ساختی و کلی خوشحال میشی

در مورد مشکلت من نظری دارم که فقط احتماله

من میگم مشکل از مین هست به طوری که از رم سیستم به درستی استفاده نمی کنه (شاید از رم باشه اما چون مین ازراک هست من میگم مادربرد)

ویندوز مجبوره میشه برای پر کردن جای رم بی ظرفیت از هارد استفاده کنه بدین ترتیب استفاده از هارد تو ویندوز خیلی زیاد میشه و سرعت سیستم کم میشه و صدای هارد میره بالا

شما یه تست از سلامت رم سیستم بگیر لطفا ببین چطوره ! (البته روی همین مادربرد)

ایشالله مشکلت حل بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...