رفتن به مطلب

داستان مسخره من و هارد کامپیوترم {دوستان لطفا راهنمایی کنید}

Senna LEGEND
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوست عزیز

حل مشکلات کامپیوتر اونم از نوع ناشناخته خیلی دشوار هست . اما وقتی رفع میشه انگار کامپیوتر رو تو ساختی و کلی خوشحال میشی

در مورد مشکلت من نظری دارم که فقط احتماله

من میگم مشکل از مین هست به طوری که از رم سیستم به درستی استفاده نمی کنه (شاید از رم باشه اما چون مین ازراک هست من میگم مادربرد)

ویندوز مجبوره میشه برای پر کردن جای رم بی ظرفیت از هارد استفاده کنه بدین ترتیب استفاده از هارد تو ویندوز خیلی زیاد میشه و سرعت سیستم کم میشه و صدای هارد میره بالا

شما یه تست از سلامت رم سیستم بگیر لطفا ببین چطوره ! (البته روی همین مادربرد)

ایشالله مشکلت حل بشه

ممنون ازت دوست عزیز

البته من به هرچیز بی ربط و باربط هم احتمال دادم ولی به مین نه

ضمنا مین من ازراک نیست؟؟!!

من نگفتم ازراکه و ایسوس هست

در مورد تست از سلامت رم چطور اینکارو بکنم؟

بیشتر راهنمایی کن

بازم ممنون

در مورد حل شدنن این مشکل ناشناخته اینم بگم اگه حل بشه من فروم رو چراغونی میکنم و سور میدم؟؟؟!! :دی

فکر میکنم باید زنگ بزنم به برنامه "عجایب ناشناخته" ؟؟؟!!! :دی (البته از نوع کامپیوتریش :دی)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون ازت دوست عزیز

البته من به هرچیز بی ربط و باربط هم احتمال دادم ولی به مین نه

ضمنا مین من ازراک نیست؟؟!!

من نگفتم ازراکه و ایسوس هست

در مورد تست از سلامت رم چطور اینکارو بکنم؟

بیشتر راهنمایی کن

بازم ممنون

در مورد حل شدنن این مشکل ناشناخته اینم بگم اگه حل بشه من فروم رو چراغونی میکنم و سور میدم؟؟؟!! :دی

فکر میکنم باید زنگ بزنم به برنامه "عجایب ناشناخته" ؟؟؟!!! :دی (البته از نوع کامپیوتریش :دی)

نمی دونم چرا فکر کردم مین ازراک داری !!!

از دوستان حرفه ای بپرس

من راه و روشی نمی دونم

قدیم ها که میزان رم سیستم کم بود همیشه !!! ویندوز وقتی کم میاورد میریخت روی هارد.

سیستم یه هویی انگار به دیوار می خورد پس از تحقیقات فراوان فهمیدم که از هارد به عنوان رم استفاده می کنه!

باید راهی باشه واسش برای اینکه از این عمل ویندوز بدونی

لینک به دیدگاه

ممنون ازت دوست عزیز 

جالبه ؟؟!!!!  :blink:

نمیدونستم رم کم بیاره سیستم، از هارد استفاده میکنه؟؟!!!

عجب؟؟؟؟؟؟!!!!!!

چه تجربیاتی

راست میگن علم کامپیوتر مثل پزشکی میمونه ؛ هر چی هم ازش بدونی یه جایی جوری گیر میکنی که قبلا برات پیش نیومده و تازگی داره

تو پزشکی هم می بینی طرف فوق متخصصه کلی سالهای عمرشو گذاشته سر یه تخصص یهو به چیزی برمیخوره که انگار هیچی نمیدونه؟؟!!!

والا دو تا پست بالاتر از پست قبلی خودت یکی از دوستان یه راههایی گفت که جالب بود

یکیش این بود که هاردو بدون کابل ساتای دیتا (نه برق) روشن کنم ببینم صدا هست بازم یا نه که باز بود؟؟!!!!!! :wacko:  :angry:

راههای دیگه رو امتحان کنم ببینم چی میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکیش این بود که هاردو بدون کابل ساتای دیتا (نه برق) روشن کنم ببینم صدا هست بازم یا نه که باز بود؟؟!!!!!! :wacko:  :angry:

راههای دیگه رو امتحان کنم ببینم چی میشه

اگر اینطوری عزیز اشکال از هارد هست .

لینک به دیدگاه

نه عزیز هارد عیب نداره

حداقل hd tune یا برنامه های مشابه چیزی نشون ندادن

اینم سند:

http://upload7.ir/images/51983677660196671987.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

hd tune نرم افزار دقیقی نیست از نرم افزار های چک کردن هارد که تو سطح بوت سیستم تو داس کار میکنند استفاده کن تو CD بوت هایرن و پکیج هایی مثل کینگ به راحتی میتونی پیدا کنی . تو قسمت مربوط به HDD و اینها ... و از طرفی یک مشکل مثل صدای زیاد هارد ممکن هست شروع یک خرابی باشه که الزاما نمیشه "رد پاش" رو آنی دید از دید کلی با تمام کارهایی که انجام دادی و مشکل پابرجاست . یک نکته ساده هست که باید تفکیک کنی : اول اینکه این صدا رو چه وقتی میشنوی ؟ اگر سیستم رو روشن میکنی و قبل از اینکه وارد وین بشی پس ارتباطی به وین نداره حتی میتونی این هارد رو به یک سیستم دیگه وصل کنی و با اون سیستم عملیات فابل کپی روی هاردخودت انجام بدی و وضعیت صدا رو چک کنی . بعضی مواقع من دیدم که مثلا این جور صدا ها از وقتی که موتور هارد روشن میشه هست پس اینجا حداقل میتونی تفکیک کنی که مشکل حداقل از وین نیست . و داستان آخر : هارد رو کلا ببر رو یک سیستم دیگه که هاردش صدا نمیده :دی با یک نسخه معمولی وین XP بالا بیار و چک کن اگر مشکل صدا رو داشتی ایراد از هارد هست و ببر تعمیر گاه و ... کلا هر چند تا وضعیت که میتونی متصور بشی باعث مشکل هست چک کن . هارد رو با پاور خوت و یک مین بورد دیگه . هارد رو با مینبورد خودت و یک پاور دیگه و ... و در آخر از اطلاعات لازم یک نسخه پشتیبان تهیه کن و با هاردت زندگی کن و از زندگی لذت ببر :D

لینک به دیدگاه

ممنون رفیق

خب قبلا هم گفته بودم همین که سیستم رو روشن میکنم و قبل از ورود به سیستم صداش شروع میشه

اصلا از همون اول که روشن میکنم

میگم یه چیزی

آقا شما کارت اینه؟؟

یعنی منظورم اینه که شما کارت کامپیوتره؟

اگه اینطوره من بیام مزاحمت شم

یا اگه زحمتی نیست شما بیا منزل ما؟؟؟!!!

خیلی لطف میکنی اگه همچین کاری کنی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:D پس تا اینجا معلومه ایراد از وین نیست به یه سیستم دیگه وصل کن روش فایل کپی کن اگر صدا رو داشتی مشکل از هارد هست ... از اطلاعاتت پشتیبان بگیر هارد رو بفرست تعمیرگاه . کار من کامپیوتری به اون معنی که شما منظورت هست نیست . دوست داشتم که میتونستم کاری بیشتر از این انجام بدم متاسفانه مقدور نیست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...