رفتن به مطلب

نیاز به بالاترین سرعت اینترنت ممکن در ایران

ali2551
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام.

همانطور که موصوع بیان می کند و شما اطلاع دارید بنده بتل 3 را دانلود کردم اما بعد از دانلود متوحه شدم که سرعت اینترنتم بسیار کم است.

هم اکنون من اینترنت 2 مگابیت نامحدود دارم ولی متاسفانه به دلایلی سرعتش را شدیدا کم کردند و هم اکنون من فقط 1 مگابیتش را می توانم بهره برداری کنم.

حجمی یا نامحدود مهم نیست فقط سرعتش خوب باشد. همین و بس.

پیشاپیش از راهنماییتان ممنونم ^_^

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

سلام

علی جان برای بازی پینگ خیلی مهم تر از سرعت هست .. با سرعت 512 256 هم میشه بازی کرد...

پینگ زیر 300 معمولا خوبه... و ADSL نهایتا پینگ 110 به شما بده ...ولی WIRELESS تا 70 هم دیده شده  B)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

متاسفانه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت adsl شیوه جدید کلاهبرداری رو شروع کردن اونم اینه که وقتی یه اینترنت مثلا 256 نامحدود میگیری اولش بهت میگه سرعت دانلودت زیر 200 مثلا نمیاد ولی وقتی حول و حوش 20 گیگ حجم ترافیک دانلود کردی سرعتت میاد 30 کیلو بایت میشه و باید یه ماه بگزره تا باز بشه 200 کیلو

لینک به دیدگاه

شما در کدام سرور بازی می کنید که پینگتان 110 است؟

بنده زور هم بزنم زیر 500 نمی آید، بعدش هم سرور بنده را به همین دلیل Kick می کند.

کلا اینترنت بسیار بدی است این آسیاتک

لینک به دیدگاه

شما در کدام سرور بازی می کنید که پینگتان 110 است؟

بنده زور هم بزنم زیر 500 نمی آید، بعدش هم سرور بنده را به همین دلیل Kick می کند.

کلا اینترنت بسیار بدی است این آسیاتک

shoma bayad begardi bebini be kodom keshvar pinget behtare ono entekhab koni...

masalan man ba SWED va ROSIE pinge khob daram 

shiraz k boodam pinge 100 ham dashtam ba ADSL

kollan servis dehie PARSONLINE az SHATEL behtare

hatta ping

لینک به دیدگاه

چرا یکدفعه فینگلیش شدی؟؟؟؟؟

و شما کاملا حق دارید اینترنت در شیراز وضع عالی دارد، ولی اینترنت در کرج چندان تعریفی ندارد :(

در ضمن در قسمت Server Brower جای همه ی پینگ ها برای من خط چین می گذارد به این معنی که بیش از حد مجاز است.

ویرایش: نمی دانم ISP خوبی در کرج هست یا خیر اگر یک نفر به بنده لطف کند و یک ISP خوب معرفی کنند ممنون می شوم.

ویرایش: در ضمن اگر مقدور است سروری را که در آن بازی می کنید را معرفی کنید ممنون می شوم، در ضمن ظاهرا Add as friend شما خاموش است(؟) اگر می شود روشنش کنید دوست داریم با یک هم وطن هم که شده بتل Co-op بزنیم.

ممنون.

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

خیلی خوب، متوجه شدم در کدام سرور ها بازی می کنید.

اگر بگویم باورتان نمی شود، ولی بنده از خود سرور پرشین پینگ 460 می گیرم. اینترنتم به عبارتی افتضاحه.

اگه یک ISP خوب در کرج سراغ دارید معرفی کنید ممنون می شوم.

لینک به دیدگاه

یِه احتمال دیگه هم هست اون هم اینه که از یه جایی یه نرم افزاری داره از نتتون استفاده می کنه. معمولا آشغال ترین isp هم پینگ 350 تا 400 با سرور های اروپایی دارن!

شما دنبال این مشکل باشید. احتمال داره اینترننتون شیر شده باشه؟ یعنی کسی تو خونه یا جای دیگه ( اگر مودموتون وایر لس باشه) کسی استفاده کنه.

لینک به دیدگاه

وایرلس مودمم خاموشه.

در resource monitor هم چیزی جز svchost.exe روشن نیست اونم که پهنای دریافتی اش فقط 1kb در ثانیه است.

نمی دانم چه بگویم اما مشکل هنوز پابرجاست.

فکر می کنم که نیاز به یک ISP خوب دارم. این یکی ISP در WOT هم خیلی پینگ خوبی ندارد. 350 تا...

لینک به دیدگاه

خیلی خوب فهمیدم مشکل چیه.

اینترنتی که بنده دریافت کردم با واسطه از مخابرات گرفته شده( این هم یکی از آن کلک های ISP هایی مانند آسیاتک و شاتل است) و پینگ خارج کشور آن وحشتناک بالاتر از پینگ داخل کشور است.

در سرور های داخلی کال بنده پینگ بین 75 تا 120 دارم ولی وقتی می روم به سرور های روسی یکدفعه می شود 400!!!

راستش را نمی دانم اما این توضیحی است که پشتیبانی داد. به نظر من پینگ 75 تا 120 هم برای داخل کشور خیلی زیاد است.

حال اگر مقدور است یک ISP خوب معرفی کنید که از این دردسرها نداشته باشد. :wacko:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا اینقدر پینگ اینترنتتون بالاست؟؟؟

لینک به دیدگاه

اینترنتت چیه که اینقدر سرعتش بالاست فرجام جان؟ بگو ما هم بهره مند شویم.

لینک به دیدگاه

باز شد میتونین منو ادد کنین

والا نمیدونم کرج چی خوبه ... ولی پارس همه جا سرویس هاش عالیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اینترنتت چیه که اینقدر سرعتش بالاست فرجام جان؟ بگو ما هم بهره مند شویم.

سرویس 1024 از شرکت فناوا هستش

لینک به دیدگاه

ظاهرا مشکل حل شد.

نوع جدیدی از اینترنت در آسیاتک آمده است به اسم بی کران نقره ای. و این اینترنت 22 گیگ با سرعت بالا می دهد. یعنی وقتی این حجم تمام شد بر می گردم به برنزی که گرفته بودم.

البته این باز هم چیزی است که پشتیبانی گفته است و الا بنده که خیلی نمی توانم به چنین چیزی اعتماد کنم. 

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

بابا جان، جان هر که دوست دارید یک اینترنت خوب در کرج معرفی کنید آسیاتک خیلی افتضاح شده!!!

حتی اون نامحدود نقره ای هم فایده ای نداشت.

79857738.png

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رفیق چند تا نکته رو باید در نظر بگیری : اول اینکه مثلا اگر یکی بیاد و یک ISP با پینگ خوب تو کرج به شما معرفی کنه الزاما به این معنا نیست که شما هم همون پینگ رو داری . دلیلش این هست که فاصله شما با اون سرویس دهنده ممکن هست که خیلی طولانی تر باشه از اون کسی که معرفی کرده . پس نکته اول این میشه که باید از نزدیک ترین سرویس دهنده سرویس بگیری . موضوع دوم که اشاره شده یعضی ها ریسلر هستند یعنی مثلا میشن سرویس دهنده 2 یا حتی 3 باید دقت کنی تو اینجور موارد . مستقیم سرویس گرفتن از نزدیک ترین سرویس دهنده یا مخابرات میتونه بهترین گزینه باشه . نکته بعدی این هست که اگر یک سرویس با بالانس خوب و ریت یکنواخت میخوای باید بری سراغ ددیکیت و از این سرویس استفاده کنی.

لینک به دیدگاه

رفیق چند تا نکته رو باید در نظر بگیری : اول اینکه مثلا اگر یکی بیاد و یک ISP با پینگ خوب تو کرج به شما معرفی کنه الزاما به این معنا نیست که شما هم همون پینگ رو داری . دلیلش این هست که فاصله شما با اون سرویس دهنده ممکن هست که خیلی طولانی تر باشه از اون کسی که معرفی کرده . پس نکته اول این میشه که باید از نزدیک ترین سرویس دهنده سرویس بگیری . موضوع دوم که اشاره شده یعضی ها ریسلر هستند یعنی مثلا میشن سرویس دهنده 2 یا حتی 3 باید دقت کنی تو اینجور موارد . مستقیم سرویس گرفتن از نزدیک ترین سرویس دهنده یا مخابرات میتونه بهترین گزینه باشه . نکته بعدی این هست که اگر یک سرویس با بالانس خوب و ریت یکنواخت میخوای باید بری سراغ ددیکیت و از این سرویس استفاده کنی.

خیلی ممنون بابت راهنماییتون.

بنده بایستی به عرضتان برسانم که پینگ مورد نظر بسیار بدتر از آن است که صرفا بتوان آن را تقصیر ملاکهایی مانند فاصله یا غیره انداخت، بنده حتی با دایل آپ هم در قدیم بهتر از این پینگ داشتم.

واقعا نمی دانم که چه چیزی موجب چنین مشکلی شده. در IDM هم با چند کانکشن سرعت کامل می گیرم ولیکن با یک کانکشن سرعتم به 10KB/s هم نمی رسد، البته فکر نکنم که این به موضوع ربط داشته باشد ولی موضوع مورد نظر نیز می تواند روی این قضیه تاثیر گذاشته باشد به هر حال هر چه که باشد نابخشودنی است. و در عین حال از هر که می پرسم می گوید یا از ISP است یا از Internet می خواستم ببینم که آیا فقط بنده دچار این مشکل هستم در آسیاتک یا اینکه بقیه هم مشکلی مشابه را دارد.(لطفا یک لینک از تست speednet با یک سرور "خارج از کشور" هم بگذارید ممنون می شوم.) امکان دارد مشکل از چیز دیگری باشد؟ مثلا ضعیف بودن خط تلفن یا...؟

لینک به دیدگاه

من صبانت کرج  128k دارم و خیلی رازیم.پینگم هم تو سرورای ایرانی همیشه 40 تا 50 هست. سرعت دانلود هم 120 تا 130.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون.

یک تست پینگ با سرور خارجی هم می گیرید، ممنون می شوم.

ویرایش: راستی اسمتون را نگفتید.

اگر هم می شود یک پینگ تست از خودتان با یک سرور خارجی بگیرید و نتیجه اش را اینجا بگذارید. ممنون.

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

نتیجه ی تست الان: حتی بدتر از امروز ظهر ، چندین بار هم تکرار شده اما هیچ فرقی نکرد.(اولش فکر کردم مربوط به تست دیروز است حواسم نبود امروز ظهر رفرشش کردم.)

79862682.png

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مطلب پست قبلیم کلی بود همونطور که میدونی خیلی موارد هست که روی پینگ تاثیر داره کلا هرچیز که باعث Packet lost بشه پینگ رو بالا میبره . بعد از رعایت کردن مسائل مربوط به ISP و حتی تماس گرفتن با ISP و مطرح کردن مشکل پینگ بالا چند تا نکته دیگه هست که میتونه تاثیر داشته باشه : 1- بیشتر موردم ها یک مد گیمینگ دارن که وقتی تو اون مد ست کنی اتوماتیک میبینی که پینگ بهتری داری 2- یکسری نرم افزار ها هستند که با اعمال تغییرات تو رجیستری و تنظیمات ویندوز میزان تاخیر رو کلا پاین میارن نرم افزاری مثل Leatrix Latency Fix میتونه تست کردنش مفید باشه http://www.leatrix.com/ اینجا . 3- نویز داشتن روی خط به هر دلیلی باعث از دست رفتن پکت ها میشه و این یعنی پینگ بالا چک کردن اتصالات و مطمئن شدن از کیفیت اتصال 4- تنظیمات مربوط به DNS معمولا DNS های گوگل بهترین هستند از نظر سرعت ست کردن DNS های گوگل روی مودم میتونه خوب باشه . 5- چک کردن با tracert و چک کردن Packet lost و اینکه روی کدوم IP اتفاق میوفته و تماس با ISP و مطرح کردن موضوع . 6- چک کردن راه حل هایی که سایت های گیم آنلاین برای داشته پینگ بهتر ارائه میکنند مثلا سایت بازی سنتر در این مورد مطلب داشت . تمام این موارد که نوشتم تو مرحله بعد از مسئله ISP هست و مواردی که تو پست قبلی نوشتم IP ها اشتراکی هستند اگر مرکزی که ازش سرویس میگیرید تعداد مشترکینش بالا باشه به همون ترتیب کیفیت اتصال پایین میاد.

لینک به دیدگاه

2644931992.png

سرور فرانسه:

2644927038.png

ارادتمند شما عادل هستم

ضمنا این هم پینگ من با سرور عراق که شما با اون سرور تست گرفته بودین:

79863078.png

ویرایش شده توسط Captcha
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...