رفتن به مطلب

خریدار مودم وایرلس از قم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

به یه مودم وایرلس نیازمندم قیمتها پرت و پلا نباشه

منتظر پیشنهاداتم

ترجیحا d-link باشه یا tp-link

ترجیحا با گارانتی باشه

لینک به دیدگاه

يه tp-link

TD-W8151N اصل (دقت كن اصل دو مدل هست از اونايى كه چيپشون گرم ميشه و از اونايى كه نميشه از اونهايى هست كه نميشه)

كالا براى يه نفر بوده كه خيلى كم ازش استفاده كرده و كاراش حل شد رفت اونور آب صفا سيتى براى زندگى (خوش به حالش قسمت همه بشه)

برا همين كالا رو سپرده به من كه براش بفروشم حالا كه ديدم دنبالشى و همشهرى هستى دلم سوخت كالا داراى گارانتى 3 سال از روز اول بوده البته اين مدتى كه چند ماه نميدونم زياد نيست طرف اينجا بوده رو كه بعدش كالا همش تو جعبه بوده رو از مدت گارانتيش بايد كم كنى به فروش ميرسه....

قيمت پايه هم 80 تومن اين قيمت رو ميگم بخاطر اينكه كالا با نو هيچ فرقى نداره...

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

يه tp-link

TD-W8151N اصل (دقت كن اصل دو مدل هست از اونايى كه چيپشون گرم ميشه و از اونايى كه نميشه از اونهايى هست كه نميشه)

كالا براى يه نفر بوده كه خيلى كم ازش استفاده كرده و كاراش حل شد رفت اونور آب صفا سيتى براى زندگى (خوش به حالش قسمت همه بشه)

برا همين كالا رو سپرده به من كه براش بفروشم حالا كه ديدم دنبالشى و همشهرى هستى دلم سوخت كالا داراى گارانتى 3 سال از روز اول بوده البته اين مدتى كه چند ماه نميدونم زياد نيست طرف اينجا بوده رو كه بعدش كالا همش تو جعبه بوده رو از مدت گارانتيش بايد كم كنى به فروش ميرسه....

قيمت پايه هم 80 تومن اين قيمت رو ميگم بخاطر اينكه كالا با نو هيچ فرقى نداره...

پیام خصوصی شد.......

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...