رفتن به مطلب

ترمز دستی قیمت ها کجاست و چرا نمی کشیدش ؟؟؟

Poorya_Lion
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
باور کنید ضعف از ماست که باید با نخریدن همه چیز رو درست کنیم . 

موفق باشید . باتشکر . 

درود

خوبی علی جان!؟

بحث کره و ماست شیر و تخم مرغ نیست!؟بحث افزایش همه جانبه قیمت هاست!؟

چند سوال دارم از خدمتتون !؟

من الان مین بردم خراب شده و گارانتی نداره!

نباید بخرم!؟

یکی از دوستانم بیماری داره که هرسری قبل از شیمی در مانی باید آمپولی بزنه که قیمتش 40-30 تومان بوده الان 300 تومان شده!؟نباید بخره!؟

واقعا نمیشه یکسری چیزها رو نخرید!؟

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• ارسال 69
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

• کاربر ویژه
سلام آقا من یک کارت 6950 HIS رفرنس 2گیگ دارم که نزدیک دوسال کار کرده میخواستم ببینم که اگه بخوام بفروشم چند قیمت بدم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم .

باحال ترین , به موقع ترین و به جا ترین اسپمی که در طول زندگی دیدم همین بود.   :Hee Hee:   :clapping:  :-j

آخرشی داداش .

لینک به دیدگاه

درود پوریا جان خوبی شما ؟؟؟؟؟ 

دیدم تاپیکو زدی گفتم یه درد دلیم ما وا بکنیم اینجا . 

ببین راستش یه حقیقتی هست که ما مردم ایران هیچ وقت حس اتحاد نداریم . هیچ وقت دوست نداریم که در برابر یک مشکل که مثل سنگ میاد جلو راهمون رو میگیره با همبستگی و مقاومت از بین ببریمش . به مثال ساده همه به فکر خودمونیم فقط و هیچکس حس همبستگی نداره . 

بگذار یه مقدار از بازار it در بیایم و ببینیم که تو این چهار سال به مردم چه گذشت . 

ببین عزیز در این چهار سالی که گذشت استارت یک طرح تو دولت زده شد به نام هدفمندی یارانه ها به منظور پوشش قشر فقیر جامعه . به این صورت که با یک دسته بندیه نا عادلانه بسیاری از مردم که حتی در دهک های پایین جامعه بودند هم درخوشه مرفحین قرار گرفتن . اگر مردم ما از همون اول مقاومت میکردند با اجرای این طرح و به قول گفتنی چندرقاض یارانه ای که به حسابشون ریخته میشد رو استفاده نمیکردن و با این کار مخالف بودن خودشون رو با اجرای این طرح اعلام میکردن . آیا ما الآن این وضع رو داشتیم که باید یک لیتر شیر رو بخریم 1800 تا 2 تومن . یک تخم مرغ رو بخریم 300 تومان دانه ای . یا یک نان سنگک رو که کمترین نیاز افراد یک جامعه هست رو بخریم 600 تومان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر همون زمان که خوشه بندی انجام میشد و بسیاری از افراد ناعادلانه در خوشه 3 قرار گرفته بودند اعتراض میکردند به این وضع آیا باز هم چنین میشد که ما به گوشت خوراکی خودمون نیازمند باشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟

یا مثلا اگر بخواهیم طرح سهمیه بندیه سوخت رو در نظر بگیریم . اگر مردم از همون اول مخالفت میکردن آیا الآن قیمت سوخت این مقدار بود ؟؟؟؟؟ فراموش نکن که ما در 8 سال پیش . بنزین رو لیتری 40 ریال میزدیم و الآن همون بنزین رو باید لیتری 700 بخریم . آیا این تقصیر مردم ما نیست که مقاومت نکردند؟؟؟؟؟

بذار یه مثل از مردم ایتالیا بزنم . زمانی که  طرح هدفمندی یارانه در ایتالیا هم اجرا شد . تورم به شکل کمرشکنی بالا رفت به طوری که قیمت آب هم در ایتالیا برای مردم گذاف بود . مردم در واکنش به این طرح در حدود یک ماه هیچگونه خریدی نداشتند و دولت ایتالیا با دیدن کم شدن سطح تقاضا سریعا طرح هدفمندی رو برداشت تا تورم شکسته بشه . و این بود که مردم با سماجت تمام کمر گرانی رو شکستن . 

پس اینجا اگر ترمز اون گرونیه کشیده نمیشه باز هم تقصیر همون مردم ماست که میان 5970 میخرن 800 تومن و تخم مرغ هم میخرن 300 تومن و انگار نمیخوان اتحاد کنن که سطح تقاضا رو بیارن پایین تا دلال ها ناچار به شکوندن قیمت ها بشن و دولت هم طرح های سودجویانه خودش  رو برداره . 

ببین عزیز کسانی هستن توی این مملکت حق ما هایی که داریم در طبقه متوسط زندگی میکنیم رو میگیرند . خیلی از افراد که اسم هم نمیبرم به دلیل اینکه به جنگ رفتن و در سیستم بودن و یک چرخه رو طی کردن تا بالای این سیستم رسیدن دارن حق منو تو همه ی ما ها رو میخورن و با خورده شدن حق ما خب دیگه معلومه که ما باید  بدویم نا به حق خورده شدمون برسیم . 

مصداق ساده همه ی اینها در زندگی روز مره تمام ما ها هست . 

بنزین . یارانه . مرغ . گوشت . نان و....

اگر بخواهیم بگیم که گرونی تو جامعه تقصیر دلال هاست اشتباه کردیم و باید گفت که تقصیر مردم ماست که با نجومی بودن رقم ها باز هم استقبال میکنن از همه چیز . 

دلال هم زمانی که میبینه هنوز سطح تقاضا بالاست برای اینکه سود خودش رو بالا ببره باز هم رقم رو بالا میبره . 

حال قطعات کامپیتور و بازار دیجیتال نیاز پایینی در یک جامعه هست . اگر بریم به سطوح بالاتر مثل خوراک و پوشاک و... میبینیم که دلالی همه جا رو گرفته . همه ما ها به سمت دلال شدن میریم برای امرار معاش خودمون . 

حال قطعات کامپیوتر هم یک جزئ کوچکی از بازار این جامعه که خراب میشه . 

برای مثال خودم رو. مثال میزنم که یادمه حول هوش مرداد بود که دو تا maximus v gene آورده بودم یکی برای استفاده خودم و یکی برای فروش . هر کدوم از اونها در اون زمان برای خودم درومد 550 تومن . وقتی یکیش رو برای فروش به یکسری که دنبالش بودن پیشنهاد میدادم در اون زمان به قیمت 750 تومان یعنی 200 توما بالای قیمت خریدم رسیدم . یعنی انگار نه انگار که مردم نباید چنین قطعه ای رو به اجبار بخرن . من هم که دیم اینطوری هست اون رو برای خودم نگه داشتم و استفاده کردم . 

باور کنید ضعف از ماست که باید با نخریدن همه چیز رو درست کنیم . 

موفق باشید . باتشکر . 

درود دوست عزیز

در مورد قسمت اول عرایضتون(هدفمندی یارانه ها)کاملا باهات موافقم,چون بیخودترین طرحی که تا الان دیدم همین طرح هدفمندی یارانه ها بوده...

برای نمونه:مثه اینه میمونه که بنده بیام ماهی 1 میلیون بهت بدم,در عوضش ماهی 3 میلیون به یه صورتی بهت خسارت بزنم....

و در مورد قسمتی که برات رنگیش کردم لطف میکنی اسم ببری که ببیینیم اسمشون چیه و چه حقی از شما خوردن؟؟؟

ممنون میشم یه جواب درست بهم بدی...

لینک به دیدگاه

درود

خوبی علی جان!؟

بحث کره و ماست شیر و تخم مرغ نیست!؟بحث افزایش همه جانبه قیمت هاست!؟

چند سوال دارم از خدمتتون !؟

من الان مین بردم خراب شده و گارانتی نداره!

نباید بخرم!؟

یکی از دوستانم بیماری داره که هرسری قبل از شیمی در مانی باید آمپولی بزنه که قیمتش 40-30 تومان بوده الان 300 تومان شده!؟نباید بخره!؟

واقعا نمیشه یکسری چیزها رو نخرید!؟

درود معین جان ممنونم . زیر سایه دوستان خوبیم خدا را شکر . 

برادر حرفا هات کاملا درسته . 

من منظورم این هستش که ما ایرانیها حس همبستگی نداریم . 

اگر هممون دست به دست هم میشدیم همون 4 سال پیش . جلوی یکسری از حرکتهای این آقا رو میگرفتیم . الآن تو همین بحث دارو که یه معضل شده برای بیمارا مشکل نداشتیم . 

برا مثال یکی از بستگان خودمون بیماری ms رو به صورت خفیف داره و باید هر یک ماه یک بار بره دارو بخره وهر بار نزدیک 200 تومن هزینه 4 تا دونه آمپول براش میوفته . منم میگم چون نیازش هست باید بزنه . 

ولی ما میتونستیم خیلی کارای دیگه بکنیم که الآن وضعمون این نشه که یه زن بیوه برای امرا معاشش دست به هر کاری بزنه . 

اگر دم از مسلمونیو اسلام میزنیم . پس کوش اون شعارامون . نکنه همش حرفه ؟؟؟؟؟ 

اگر ما میخوایم جامعه اسلامی داشته باشیم باید همه چیزمونم مثل همون آیه های قرآن باشه .

نه اینکه چون یکی رفته جنگ پاش ترکش خورده پچش بره تو دانشگا بدون کنکور . خودش حقوق بگیره بدون کار . بنزینش تو کارتش باشه فت و فراوون در حالی که یه جوون که داره با پرایدش مسافر کشی میکنه که خرج دانشگاه آزادشو در بیاره . میپرسی چرا ؟؟؟؟؟؟ میگم به همون دلیلی که اون آقا بچش بدون کنکور رفت دانشگاه دولتی . پول نداد در حالی که حقش نبود بره . 

بله معین جان ما تا اینا رو درست نکنیم 100 نفر دیگهم بیان حکومت کنن . همون آرمانای 30 سال پیش انقلابو بلغور کنن . بازرا ما همین میمونه . توشم پر دلالو دزد . 

بله برادر .

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

در مورد قسمت اول عرایضتون(هدفمندی یارانه ها)کاملا باهات موافقم,چون بیخودترین طرحی که تا الان دیدم همین طرح هدفمندی یارانه ها بوده...

برای نمونه:مثه اینه میمونه که بنده بیام ماهی 1 میلیون بهت بدم,در عوضش ماهی 3 میلیون به یه صورتی بهت خسارت بزنم....

و در مورد قسمتی که برات رنگیش کردم لطف میکنی اسم ببری که ببیینیم اسمشون چیه و چه حقی از شما خوردن؟؟؟

ممنون میشم یه جواب درست بهم بدی...

درود ممنوم ازتون . 

در مورد اون قسمتی که رنگی کردی من اسم نمیبرم . نمونش هم بسیار زیاده تو جامعه . یه سرچ بزنید موفق میشید ببینید . 

گفتم که یه سریا . جیبشون پر پول . کارتشون پر بنزین . زندگیشون مرفحانه.  در حالی که هیچ تلاشی براش نکردن . همشون کندن از به اصطلاح صندوق بیت المال بردن و برا خودشون بهشتی راه انداختن تو این ایران . 

خلاصه که انسان ها باید یکمم وجدان داشته باشن نه اینکه همش بخوان خودشونو خانوادشونو بخوانو بس . باید یکمم به هموطناشون فکر کنن . نهاینکه آخور خودشونو پر از کاه کننو برن . 

لینک به دیدگاه

علی جان من باهات موافقم. تقریبا" با همه حرفهات.

ولی تو فروم یه کم غیر مستقیم تر صحبت کنیم بهتره ها. :)

لینک به دیدگاه

جناب سلیمی عزیز 

نیازی به سرچ کردن نیست,یه جورایی اونقدر برادر برادر گفتی منو یاد اون فیلمه که میگفت*حاجی سیدتو کشـتن* انداخت. :)

منظور مقصود بود @};-

لینک به دیدگاه

علی جان من باهات موافقم. تقریبا" با همه حرفهات.

ولی تو فروم یه کم غیر مستقیم تر صحبت کنیم بهتره ها. :)

درود آرمین جان 

نمیشه عزیزم نمیشه

بذار برای یک ساعتم شده 10 نفر هم شده واقعیت ها رو بدونن . و باهم مستقیم صحبت کنن . نه با پرده پوشی . 

من معمولا زیاد پستی تو فرومها نمیدم ولی اگر ببینم که تو یه تاپیک پای بحث باز باشه 100 درصد پست میدم . 

الآن در این تاپیک بحث بازه برادر نمیشه خیلی چیزا رو نگفت . 

لینک به دیدگاه

جناب سلیمی عزیز 

نیازی به سرچ کردن نیست,یه جورایی اونقدر برادر برادر گفتی منو یاد اون فیلمه که میگفت*حاجی سیدتو کشـتن* انداخت. :)

منظور مقصود بود @};-

اگر با بردار گفتن من مشکلیه . من میگم دوست عزیز . لفظه یه موقع میاد یه موقع نمیاد . به هر حال اگر منظوری رو بد بهتون رسوندم دیگه خلاصه ببخشید . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود آرمین جان 

نمیشه عزیزم نمیشه

بذار برای یک ساعتم شده 10 نفر هم شده واقعیت ها رو بدونن . و باهم مستقیم صحبت کنن . نه با پرده پوشی . 

من معمولا زیاد پستی تو فرومها نمیدم ولی اگر ببینم که تو یه تاپیک پای بحث باز باشه 100 درصد پست میدم . 

الآن در این تاپیک بحث بازه برادر نمیشه خیلی چیزا رو نگفت . 

علی جان همه هم میدونیم...

چاره چیه واقعا ؟

الان گفتن ما و پست دادن در فروم واقعا می تونه علاج مشکل باشه!؟

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

آقایان جناب خسروی تشریف آوردن(الانه که تاپیک قفل بشه) :p

لینک به دیدگاه

منم با نظرات آقا پوریا کاملا موافقم

همیشه دلم میخواسته و میخواد قطعات قدیمی تری که آکش تو بازار نیست رو با قیمت پایین تر و واقعی تری بفروشم

ولی امان از زمانی که قصد خرید یه قطعه رو داشته باشی بعضی از دوستان ( یا همون دلال ها ) هم که

جدیدا باب شده حدود 3-4 درصد از قیمت آک کالا کم میکنن  :lol:  و تعیین قیمت می کنن زمانی هم که سوال

میکنی برای چی این قیمت با پررویی میگن همینه که هست نمی خوای برو آکشو بخر

(‌ بعنوان نمونه زمانیکه یه 5700 آکش 170 قیمت داشت یه بنده خدایی 5400 ترای رو 150 قیمت میداد :lol: )

مخلص کلام اینکه من با این ایده کاملا موافقم و هرکاری هم لازم باشه که با عزیزای گل لیونی بصورت دسته

جمعی انجام بشه هستم درخدمتت دوستان

تا بلکه حداقل خودمون تو این بازار و ... بی در و پیکر یه حرکتی برای بازاری که همه ی عشق و سرگرمیمونه کرده باشیم

لینک به دیدگاه

بازهم سلام دوستان

حتما تو دلتون میگین این قیصر چقدر حرف میزنه؟؟ :lol:

..................................................................

ولی خداییش از موقعی که جناب پوریا این تاپیکو زدن  و هممون یه جورایی به اصطلاح مشارکت کردیم...تاثیری داشته؟؟؟شما فرقی دیدین؟؟

فقط الکی میام (خودمو میگم) یه چیزی تایپ میکنیم و میریم...حضرت عباسی غیر این نیست...

هممون ناخواسته ویروسی شدیم و هر چقدر هم از جملات عرفانی و قلمبه,سلمبه و فلسفی استفاده کنیم...باز همون آش و همون کاسه هست...

جالب قضیه اینجاست که تو این تاپیک اکثر مشارکتها در مورد گرافیک بوده...شاید هم دلیلش اینه که دوستان زیادی اهل گیم و بازیند...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز دو تا پیشنهاد عالی داشتیم که اگه عملی بشه قطعا لیون بهمراه دوستان و اساتید حاضر میتونن تبدیل به یه مرجع برای تعیین قیمت و قیمت گذاری بشن

گزینه ی اول همون تعیین حدودی قیمت توسط دوستانی هست که واقعا همه قبولشون داریم مثل همین جناب پوریا خان عزیز که واقعا خودم بعضی از تاپیکهای

فروشش رو که می دیدم تعجب میکردم و تا قبل از ایجاد این تاپیک به خودم میگفتم جدا چه دلیلی داره که قطعاتشو خیلی کمتر از قیمتی که میتونه بفروشه میفروشه ( که البته با ایجاد این تاپیک جواب سوالمو گرفتم )

گزینه ی دوم هم : تعیین رنک یا درجه بندی برای فروشنده ها یا همون کاربرهاست قطعا خواسته یا ناخواسته هممون کاربر یا افرادی رو تو ذهنمون به گرون فروشی یا منصف بودن میشناسیم که طبیعتا

تو معامله با شخص گرون فروش یا کلی چک و چونه میزنیم یا کلا ترجیح میدیم باهاش معامله ای نکنیم و طبعا با شخص منصف هم جای هیچ چک و چونه ای رو برای خودمون نمیزاریم و به قیمتی که میده

راضی هستیم و مبلغ رو با جون و دل میدیم با این روش این دسته از فروشنده ها جایگاهشون کاملا مشخص میشه و کاربرهای بی تجربه و تازه وارد  مثل من نوعی هم تکلیفشون روشن میشه

لینک به دیدگاه

خیلی خنده داره که بیخودی به آدم امتیاز منفی میدن!!!!!!!!!

طبق قانون فروم باید گزارش داد و دلیل امتیاز منفی با دلیل ذکر بشه...

ولی چون بنده کلا از این سوسول بازی و بچه بازیها خوشم نمیاد...میزارم به حسابه اینکه ....

در مورد فرمایشات حضرتعالی,کاملا درسته...ولی اینو میخوام بگم این پیشنهادات که بسیار هم عالیه,کــــــــی انشاا... عملی میشه؟؟

و اینروهم مطمئن باشین من خودم اولین نفر هستم که با این طرح موافقم.

لینک به دیدگاه

خیلی خنده داره که بیخودی به آدم امتیاز منفی میدن!!!!!!!!!

طبق قانون فروم باید گزارش داد و دلیل امتیاز منفی با دلیل ذکر بشه...

ولی چون بنده کلا از این سوسول بازی و بچه بازیها خوشم نمیاد...میزارم به حسابه اینکه ....

در مورد فرمایشات حضرتعالی,کاملا درسته...ولی اینو میخوام بگم این پیشنهادات که بسیار هم عالیه,کــــــــی انشاا... عملی میشه؟؟

و اینروهم مطمئن باشین من خودم اولین نفر هستم که با این طرح موافقم.

قیصر جان امتیاز منفی رو من دادم ( اگه دلخور شدی میتونم با یه امتیاز مثبت اونو خنثی کنم )

ولی دلیلم از امتیاز منفی این بود که تو متن قبلی ای که نوشتی با اون مضمون بنوعی میتونی باعث دلسردی دوستان از پیگیری جدی این تاپیک

بشی و برای لحظاتی احساس کردم که قصد تمسخر این ایده رو داری و کلا باعث ایجاد جو منفی ای شدی که البته و متاسفانه این روزا با گفتن

کوچکترین جمله ی مثبت یا امیدوار کننده تو جامعه از طرف مقابل هم این نوع برخوردهای تمسخر آمیز رو کم نمی بینیم

من که کاملا امیدوارم بتونیم با کمک دوستان و اساتید همینجا یه سرو سامونی هرچند کوچیک و کم به حال و اوضاع قیمتها بدیم

ویرایش شده توسط M0I-I3N
لینک به دیدگاه

حرف هایی که در این تاپیک زده شده حرف دل خیلی هامون هست و کاملا باهاش موافقم

من که خیلی وقته خواب تست قطعات مختلف رو دیدم و به همین سیستمی که 3 سال پیش به زحمت جمع کردم بسنده کردم و اصلا با این قیمت ها خرید نمیکنم چون نیاز مبرم ندارم ولی خدا به داد دوستانی برسه که نیاز دارند و مجبورند بخرند

تنها قطعه که من حدود هر 4 5 ماه یک بار خریداری میکنم هارد هست که اونم جهش های خیلی جالبی داشته من هارد 2 ترای اینترنال سیگیت رو اولین بار با دو تا تراول 50 ایی خریدم و الان با قیمت های بیشتر 350 فروخته میشه که واقعا خریدش رو برای کسی مثل من که تعداد زیادی لازم داره رو سخت کرده

لینک به دیدگاه

قیصر جان امتیاز منفی رو من دادم ( اگه دلخور شدی میتونم با یه امتیاز مثبت اونو خنثی کنم )

ولی دلیلم از امتیاز منفی این بود که تو متن قبلی ای که نوشتی با اون مضمون بنوعی میتونی باعث دلسردی دوستان از پیگیری جدی این تاپیک

بشی و برای لحظاتی احساس کردم که قصد تمسخر این ایده رو داری و کلا باعث ایجاد جو منفی ای شدی که البته و متاسفانه این روزا با گفتن

کوچکترین جمله ی مثبت یا امیدوار کننده تو جامعه از طرف مقابل هم این نوع برخوردهای تمسخر آمیز رو کم نمی بینیم

من که کاملا امیدوارم بتونیم با کمک دوستان و اساتید همینجا یه سرو سامونی هرچند کوچیک و کم به حال و اوضاع قیمتها بدیم

درود دوست عزیز

در مورد فرمایشات حضرتعالی, خدمتتون عارضم که بنده  هرگز و به هیچ عنوان قصدم مسخره کردن و خدای نکرده زیر سوال بردن این طرح نبوده و نیست...

در مورد گرافیک هم که روش تاکید کردم,دلیلش این بود که یخورده نگاهمون رو  به این موضوع(سخت افزار) اجمالی تر بکنیم...چونکه وقتی ما میام فقط در مورد قیمت گرافیک مثال میزنیم,به طور ناخودآگاه (به دلیل تکرار شدن) ذهنمون فقط تغییر در قیمت گرافیک رو بازپردازش میکنه که به نظرم این نتیجه جالبی نیست...چونکه پوریای عزیز هدفشون از استارته تاپیک نگاه اجمالی و کلی به قیمتها بود و اینکه خودمون یه تکونی به خودمون بدیم و یه راه حل درست و حسابی براش در نظر بگیریم و بنده هم خودمو مجاب میدونم که به عنوان عضو کوچکی از این فروم تا جاییکه از دستم بر بیاد برای حل این معضل کمک کنم... و راه حلش هم اینه که یخورده در خرید و فروش گذشت داشته باشیم تا همه دوستان بتونن از خرید و فروش (چه از نظر کمی وکیفی) لذت ببرن و در امنیت کامل و طبق یک سری قوانین خرید و فروش کنن...انشاا...که منظورمو درست رسونده باشم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان به نظر شما ترمز دستی قیمتها دست کی هست که باید بکشه (بلا نسبت لیون خوب معلومه فروشندگاه قطعات)

لینک به دیدگاه

دوستان به نظر شما ترمز دستی قیمتها دست کی هست که باید بکشه (بلا نسبت لیون خوب معلومه فروشندگاه قطعات)

ترمز دستی دست فروشنده نیست، دست اونیه که وارداتش رو ممنوع و محدود کرد.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...