رفتن به مطلب

پاسخ به یک سوال ساده و پیش پا افتاده!

mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

تا امروز به این قضیه دقت نکرده بودم تا امروز که روی یک سیستم با SSD ظرفیت 64 گیگ ویندوز نصب کردم.

روی سیستم خودم یک SSD ظرفیت 128 گیگ دارم که حدود 119 گیگش قابل دسترسیه.ولی زمانی که ویندوز7 نصب میکنم حدود 45 درصد از فضای خالی SSD اشغال میشه.که با آپدیت ویندوز و نصب درایورها تقریبا 48-49 درصد SSD پر میشه و برای همینم همیشه با کمبود فضای خالی مواجه میشم

ولی امروز که روی یک سیستم دیگه ویندوز7 نصب کردم با کمال تعجب دیدم که با نصب درایور و آپدیت های ویندوز کلا حدود 20 گیگ اشغال شده!

جریان چیه که برای من نزدیک به 50 تا 60 گیگ حجم اشغال میکنه و روی یک SSD دیگه کمتر از نصف این فضا اشغال میشه؟!

هر دو هم یک ویندوز بودن(یک DVD) و هر دو 64 بیتی

لینک به دیدگاه

احساس می کنم بازم پای فعال بودن قابلیت page file و hibernate در میان هستش 

اون ها رو چک کن ببین خاموش هستند یا نه 

لینک به دیدگاه

تو این لینک هم دوستان نحوه خاموش کردنش رو توضیح دادند

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=17832&hl=

لینک به دیدگاه

به این مسیر هم برو و محتویات داخلش رو پاک کن حجمی از فایل های تمپ این جا هستن که به درد نمیخورن

C:\Users\milad\AppData\Local\Temp

لینک به دیدگاه

شما ویندوز 7 را روی هارد 32 گیگ هم می توانید نصب کنید.

جواب این سوال در کاهش حجم page file ،Hibernation و فشرده شدن و کاهش فایل های درایور پیش فرش خود ویندوز نهفته است.

ویندوز 7 این خاصیت را دارد که خودش را با ظرفیت هارد وفق دهد. گرچه با نصب درایور های مختلف حجم باقیمانده بسیار زود پر خواهد شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوستان خوبم البته منظورم غیر فعال کردن هایبرنیت و page file نبود.چون در سیستمی که ssd حجم 64 بود هم این دو قابلیت فعال بودن.در شرایط و تنظیمات یکسان میخواستم بدونم به چه صورت میشه

برام عجیب بود که با ظرفیت پایین تر هم هیچ مشکلی پیش نیومد.حتی درایورها و نرم افزارهای لازم هم روش نصب کردم با هم هنوز بیشتر از 50درصدش خالی بود

پس خودش فشرده کرده.حدس میزدم چون نصب ویندوزش بیشتر از زمانی که فکر میکردم زمان بر بود.

حالا دو تا سوال

1-راهی وجود داره که بشه ویندوز رو به صورت فشرده نصب کرد؟! مثلاً من هم فشرده روی ssd خودم نصب کنم؟

2-بین حجم اشغال شده توسط ویندوز و ظرفیت درایو (حالا چه ssd یا hdd ) همیشه رابطه ای وجود داره؟ یعنی اگه روی یک ssd با حجم 256 هم ویندوز نصب بشه بیشتر از حجمی که روی 128 فضا میگیره , اشغال میکنه؟ کسی امتحان کرده؟ (چون اگه این نسبت همینطور زیاد بشه فکر کنم روی یک اس اس دی 256 گیگ نصف فضا با نصب ویندوز اشغال بشه  ;)  )

لینک به دیدگاه

راستی یه گزینه ای هست که وقتی سیسام فایل یه درایو رو NTFS قرار میدید یه گزینه داره که اجازه میدید به سیستم عامل که فایل ها رو فشرده کنه که به رنگ ابی هم در میان 

لینک به دیدگاه

درود

تا امروز به این قضیه دقت نکرده بودم تا امروز که روی یک سیستم با SSD ظرفیت 64 گیگ ویندوز نصب کردم.

روی سیستم خودم یک SSD ظرفیت 128 گیگ دارم که حدود 119 گیگش قابل دسترسیه.ولی زمانی که ویندوز7 نصب میکنم حدود 45 درصد از فضای خالی SSD اشغال میشه.که با آپدیت ویندوز و نصب درایورها تقریبا 48-49 درصد SSD پر میشه و برای همینم همیشه با کمبود فضای خالی مواجه میشم

ولی امروز که روی یک سیستم دیگه ویندوز7 نصب کردم با کمال تعجب دیدم که با نصب درایور و آپدیت های ویندوز کلا حدود 20 گیگ اشغال شده!

جریان چیه که برای من نزدیک به 50 تا 60 گیگ حجم اشغال میکنه و روی یک SSD دیگه کمتر از نصف این فضا اشغال میشه؟!

هر دو هم یک ویندوز بودن(یک DVD) و هر دو 64 بیتی

قبل از install ویندوز نمی توانید درایو را compress کنید، چون بوت منیجر در این صورت دچار مشکل می شود و از این رو ویندوز خودش خواهان فرمت قبل از install بر روی درایو های فشرده است(که فشردگی اش را از بین می برد.)

نمی توانید درایو ویندوز را بعد از نصب فشرده کنید چون باز هم bootmgr ویندوز دچار مشکل می شود و شما می بایست ویندوز را دوباره نصب کنید که در نتیجه دوباره اتفاق فوق الذکر رخ می دهد.

به شما پیشنهاد می کنم که اگر واقعا مصر فشرده سازی هستید ترجیها فایل های اطلاعاتی را فشرده کنید که البته این حالت هم توصیه نمی شود چون برنامه های اجرایی را ممکن است دچار مشکل کند.

در جواب سوالتان هم می بایست بگویم که حدود حجم اشغال شده توسط ویندوز حدود 20 تا 30 یا 35 گیگ می باشد و بقیه ی حجم به طور خودکار به ترتیب اولویت مهمی page file , و system restore و hibernation اختصاص می یابد که مورد دوم حدود 3 تا 5 درصد فضای هاردت را مستقل از مقدار فضای اختصاص داده شده اشغال می کند. بدین ترتیب برای یک ssd 256 با 8 گیگ رم می توانید حدود 60 گیگ را اشغال شده در نظر بگیرید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان به موارد لازم اشاره کردن مرجعش هم میتونه تاپیک دوست خوبمون ARMIN2012 باشه در مورد افزایش کارایی ....  
دقت کردین به بعضی از امکانات ویندوز ما نیازی پیدا نمیکنیم ؟
مثلا از سرویس فکس و XPS یا سرویس های مربوط به مدیا و بستگی به نوع کاربری خیلی موارد دیگه ...
یه راه کار این هست که سبک ترین نسخه ویندوز رو که برای کار های کاربری ما جواب گو هست انتخاب کنیم مثلا نسخه خانگی .
یه راه کار دیگه کاستومایز کردن یا سفارشی کردن از ابتدا هست یعنی اعمال تغییرات دلخواه روی فایل ایمیج نصب و یا DVD ویندوز .
با ان روش میشه ابزار ها و سرویس ها رو حذف کنیم و تغییر بدیم و موارد دلخواه خودمون یا آپدیت ها رو اضافه یا جایگزین کنیم .
ابزار هایی هست برای اینکار من یه نسخه سبک درست کردم برای سیستم های قدیمی و یا لپ تاپی که با SSD 64 هست با حجم بعد از نصب 7-8 گیگ .
یکی از ابزار ها http://www.rt7lite.com/rt-se7en-lite.html کارآمد و رایگان و تو نت مطلب در موردش زیاد هست خودش هم یک فروم داره برای کاربران.

rt7-components.png

تا ریزترین امکانات رو میتونید حذف کنید و یا تغییرات اعمال کنید از ایندکس فایل ها تا اینترفیس و .... و به صورت دیفالت یک ویندوز نصبی سبک ایجاد کنید .

لینک به دیدگاه

رم بیشتر فضای بیشتری میگیره برای هایبرنیت و پیج فایل ها معمولا برابر با مقدار رم درست میشه. مطمینید این نبوده؟

به غیر از این واقعیت فکر نکنم وینوز 7 تغییری توی خودش بده برعکس چیزی که دوستان میگن. اگر هم چنین کاری کنه باز هم اونقدر چشم گیر نیست

از سمتی ویندوز اصلا اندازه 40 و 50 گیگ با خودش چیزی نداره. منطقی نیست این مقدار فقط نصب ویندوز باشه. بارها ویندوز روی سیستم های مختلف نصب کردم و همیشه با مقدار حدودی 20 گیگ نصب میشه. (منهای 6 گیگ هایبرنیت و 8 گیگی پیج فایل مثلا روی سیستم خودم که 8 گیگ رم داره)

الان دوستان به سیستم ریاستور ه اشاره کردند که منطقی هست. مخصوصا اینکه ممکنه در مراحل نصب نرمافزارها و ... خود سیستم یک ریاستور پوینت بسازه.

ویرایش شده توسط DarkSoroush
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...