رفتن به مطلب

مشکل شناسایی HDD & DVD RW در مادربرد ACER ASPIRE AX3200

se7en_mahdi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

http://panam.acer.com/acerpanam/desktop/2010/acer/Aspire/AspireX3200/AspireX3200sp5.shtml

http://www.acerdirect.co.uk/Acer_Refurb_Aspire_X3200_PHENOM_8450_X3_640GB_3GB_VHP_A1-98.3FM7Z.UCP/version.asp

یه کیس acer aspire ax 3200 گرفتم که متوجه شدم زمانی که دی وی دی رو وصل میکنم و سیستمو روشن میکنم به صورت مکرر چراغ دی ویدی رایتر روشن میشه و به هیچ وجه دکمه eject کار نمیکنه و هیچ هاردی رو هم نمیشناسه ولی زمانی که کابل ساتای دیویدی رایتر رو میکشم و سیستمو دوباره روشن میکنم دیویدی راحت کار میکنه و بیرون میاد

به نظرتون مشکلش قابله تعمیر هست ؟

اگه دوستان تعمیر کار ماهر و یا راهکاری سراغ دارند مارو از لطفشون بی نصیب نکنند

به نظرم تنهاترین راه استفاده از مبدل PCI EX به ساتا باشه

باز هم منتظر نظراتتون هستم

سپاسگذار

به نظرم از چیپ مین برد باشه

لینک به دیدگاه

سلام.

به نظرم ابتدا dvd writer را روی سیستم دیگه امتحان بکنید ,  و ببینید نتیجه چیه چون خیلی وقتها اشکال بر میگرده به رایتر. یادمه مارک hp همیشه این مشکل را داشت. .

لینک به دیدگاه

سلام اول جا داره تشکر کنم

همین کارو کردم

حتی روی خود همین سبستم وقتی کابل ساتا بهش وصل نیست هیچ مشکلی نداره

در ضمن هیچ هاردی رو هم شناسایی نمیکنه

لینک به دیدگاه

اگر هیچ هاردی را شناسایی نمیکنه یعنی اینکه کنترلر پرت های ساتا درست کار نمیکنه. .حالا دلیلش میتونه از به هم ریختن بایوس باشه و یا موارد سخت افزاری.

برای اولین قدم ، بایوس را با در آوردن باتری و با جابجا کردن جامپر ریست کن. . در صورت امکان بهتر هست بایوس را آپدیت کنی.

اگر هم درست نشد، احتمالا همان خرابی چیپ مادر برد هست که خود شما هم گفتی. :unsure:

لینک به دیدگاه

دوباره سلام بایوس رو هم آپدیت کردم مشکلی که DVD RW  داشت درست شد ولی متاسفانه هارد و DVD Rw رو به هیچ عنوان شناسایی نمی کنه ؟؟؟؟؟؟

چی کارش کنیم ؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

من دیگه چیزی به نظرم نمی رسه. . یک تصویر از منوی بایوس و قسمتی که مربوط به شناسایی هارد و dvd و تنظیماتش هست بگیرید، شاید ایده بده.؟؟!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...