رفتن به مطلب

خریدار چند تا قطعه نو حرفه ای ( یک کیس کامل ) - یا اگر کارکرده تمیزشو داشتین !

Recommended Posts

سلام . چند تا قطعه میخواستم هر شخصی قیمت بهتری داد خرید میشه. اولویت با خرید آکبند هست اما اگر همین قطعات رو کارکرده تمیز ( حتما با گارانتی ) و حتما اورکلاک نشده باشه خریدارم !
1 - سی پی یو : intel corei7 3770 or 3770K
2 - مادربرد ASUS P8H77-V LE
3 - رم = CORSAIR XMS3 1600 - 2*4
4 - هارد : 2 ترا وسترن گرین
5 - گرافیک : GTX 550Ti (یا یه گرافیک دیگه در همین حد و حدود)
6 - پارو گرین GP535
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر مشابه این قطعات( یا یه خورده بالاتر یا پایینتر هم داشتین) کارکرده تمیز با گارانتی باشه خریدارم

در ضمن لطفا قیمت پرت ندین تا حدودی قیمت دستم هست

لینک به دیدگاه

درود

عزیز مادربرد انتخابی شما با توجه به سیستمی که دارین هزینه میکنین کمی ضعیف هست!

در حد یه پیشنهاد دوستانه :  بهتره که مادربرد رو تعویض کنین!

لینک به دیدگاه

سلام بله خیلی ممنونم از کمکتون . در جریان هستم که ضعیفه و بنده با توجه به بودجه این رو انتخاب کردم چون سیستم برای کار سه بعدی و رندر هست اولویت با سی پی یو و رم هست و بعد مادربرد . برای همین مجبور به انتخواب این شدم باز هم اگر پیشنهادی دارین در همین حد و اندازه ممنون میشم حالا یه مقدار قیمت بالاتر مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

عزیز دقیقا من هم به همین خاطر گفتم چون رندر میکنین اگه مادربرد قوی نبباشه سیستم کارایی لازم رو نداره!

مادربرد رو میتونین با کمترین هزینه ASROCK Z77  EXTEREME 4  تهیه کنین که با توجه به بودجه پایین شما مناسب ترین گزینه هست!

پاورکارکرده تو فروم زیاد هست راحت میتونن تهیه کنین!

گرافیک کارکرده 560TI ASUS تو همین فروم هست من دیدم باقیمت حدود500تومن یا 6950 MSI با قیمت حدود 650 میتونین تهیه کنین که قوی تر از کارت انتخابی شما هست!

درضمن شما یک نکته کوچیک رو هم فراموش کردین که  چون کار شما سنگینه و CPU تحت فشاره و درلود100در100 هست شما نیاز به یک کولر خوب برای سی پی یو دارین چون فن خود cpu دمای شما با این cpu تو 100در100 به 80 درجه میرسه(با توجه به این که هوا هم داره گرم میشه)پس حتما به فکرکولر خوب باشین (البته اگه نگران cpu نازنین هستین)با یه فن خوب دما به 50درجه میرسه تو لود100 در 100!

برای cpu به نظر من اگه اهل اورکلاک هستین سری k بگیرین که اولویت داره درکل!

رم ها مشکلی نداره!گزینه های بهتر هم هست ولی با بودجه شما خوبه!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...