رفتن به مطلب

شما کدام برند را برای کارت های گرافیک می پسندید؟

اشتراک گذاری

شما چه برندی را برای کارت های گرافیک می پسندید؟  

93 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام برند برای nvidia بهتر است؟

2. 2. کدام برند برای amd بهتر است؟

Recommended Posts

امید وارم مجموع رای دهندگان محترم به 1000 هم برسد :D

لینک به دیدگاه

عین این تاپیک رو فکر کنم داشتیم :دی

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=5039

به هر حال بنده که اهل اورکلاک نیستم ، قدرت کارت ها هم تقریبا برابر پس

برای هردو XFX رو بر میدارم :دی

چون تو مدل های مشابه قیمت های بهتری داره

لینک به دیدگاه

عین این تاپیک رو فکر کنم داشتیم :دی

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=5039

به هر حال بنده که اهل اورکلاک نیستم ، قدرت کارت ها هم تقریبا برابر پس

برای هردو XFX رو بر میدارم :دی

چون تو مدل های مشابه قیمت های بهتری داره

تاپیک برای سال 89 هست

نسبت به 4 سال پیش مدلای رفرنس بهتر شدند.

لینک به دیدگاه

واسه من فرق چندانی نمیکنه البته یکم تمایلم به سوی چیپ انویدا هست در مورد برند هم هرچقدر ارزون باشه ولی در مقابل قدرت بیشتری بده کیفیتش خوب باشه  تمایلم به اون سمته برندی که قیمتش حباب بخودش بگیره سراغش نمیرم من پول اضافی واسه حباب نمیدم در کل نسبت به هیچ برندی تعصب ندارم چه قطعات کامپیوتر باشه چه موبایل و...فکر کنم تعصب نسبت به یک برند یک نوع وسواسه مردمان زیادی رو دیدم که به خاطر یک برند خاص کلی بیشتر هزینه کردن در حالی که در یک برند مشابه میشد کمتر هزینه کرد و نتیجه بمراتب بهتری گرفت البته شناخت هم خیلی لازمه....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لطفا نظر بدهید.

بادرود

اخر دوست بسیار عزیزم پسندیدن برند با درنظر گرفتن چه مسائل و مواردی ؟؟

مثلا قیمت در انتخاب , نسبت به کارائی ان دخیل نمیباشد و یا فقط وفقط کیفیت و کارائی  بدون در

نظر گرفتن قیمت ان مد نظر شماست ؟

لینک به دیدگاه

غرض از گذاشتن این نظر سنجی آگاهی دوستان عزیز از نظر بقیه است که انشا الله موقع خرید کارت تصمیم درستی را بگیرند. B)

لینک به دیدگاه

خوب شما که نتوانستید شرکت کنید نظرتون را بنویسید. :)

لینک به دیدگاه

واسه من فرق چندانی نمیکنه البته یکم تمایلم به سوی چیپ انویدا هست در مورد برند هم هرچقدر ارزون باشه ولی در مقابل قدرت بیشتری بده کیفیتش خوب باشه  تمایلم به اون سمته برندی که قیمتش حباب بخودش بگیره سراغش نمیرم من پول اضافی واسه حباب نمیدم در کل نسبت به هیچ برندی تعصب ندارم چه قطعات کامپیوتر باشه چه موبایل و...فکر کنم تعصب نسبت به یک برند یک نوع وسواسه مردمان زیادی رو دیدم که به خاطر یک برند خاص کلی بیشتر هزینه کردن در حالی که در یک برند مشابه میشد کمتر هزینه کرد و نتیجه بمراتب بهتری گرفت البته شناخت هم خیلی لازمه....

منم موقع خرید نظرم با این دوستمون یکی هست برای همین از همه برندا تغریبا یه چیزی خریدم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای انویدیا KFA2

و برای AMD 

SAPPHIRE

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ASUS خیلی عالیه ولی باوجود این که قیمتش با بقیه برند ها در یک سطح هست در ایران به علت سوء استفاده شدید وارد کننده و گارانتی کننده این برند بسیار گرونتر از بقیه فروخته میشه و با این اختلاف قیمت اصلا ارزش خرید نداره!! و متاسفانه به برند گیگابایت و آواژنگ ملحق شده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ولی بدون درنظر گرفتن قیمت در ایران ، در مورد کارتهای Nvidia من این طور اولویت بدی میکنم :

ASUS

EVGA

MSI

ZOTAC

GIGABYTE

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اما با در نظر گرفتن قیمت در ایران فکر میکنم فقط برند هایی مثل Gainward و Inno3D و ... ارزش خرید دارند

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...