رفتن به مطلب

گیگابایت به عنوان بهترین مادربورد x58 انتخاب شد

ASUS مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

گیگابایت یکی از بزرگترین تولیدکنندگان مادبورد درجهان، همیشه پیشگام در عرضه فناوری های جدید و با بالاترین کیفیت می باشد مادربود Gigabyte EX58-ETREME X58 یکی از جدیدترین محصولات این شرکت از سوی سایت های Tom's HardwardwareوHot Award به عنوان بهترین مادربورد برای چیپست X58 انتخاب شد

از مشخصات این مدل می توان به پشتیبانی از CrossfireX,3Way SLI,3Channel DDR3 و استفاده از تکنولوژی انحصاری Ultra Durable 3 شرکت گیگابایت اشاره کرد

gigabyte-ex58-motherboard,J-Z-179567-13.jpg

منبع http://worldhardware.blogfa.com

لینک به دیدگاه

حالا که صحبت از X58 گیگا شد، فرق EX58-UD3R با Extreme در چیه؟

قیمت این 2 تا نزدیک به 100 هزار تومان تفاوت داره...

آیا همین قدر هم تفاوت دارند؟

لینک به دیدگاه

حالا که صحبت از X58 گیگا شد، فرق EX58-UD3R با Extreme در چیه؟

Extreme معلومه مال حرفه ای هاست.البته یه جاهاییش رو دستکاری کردند وبهینه کردند برای حرفه ای ها

لینک به دیدگاه

حالا که صحبت از x58 گیگا شد، فرق ex58-ud3r با extreme در چیه؟

سلام

خوب این مینبورد گیگا extreme مخصوص اورکلاکه و مینبورد حرفه ای هست توی تستها هم عالی بوده واقعا مینبورد کاملیه و extreme ها مخصوص اورکلاک هستند و این تفاوت قیمت بی دلیل نیست.

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

تویه سایت گیگا فارسی خونده بودم

که مدل x58 ud3r تجهیزاتش رو کم کردن و تعداد ساتا ها و امثال این موارد رو کم کردن .

که همین دلیلی باعث پایین امدن قیمت شوده

پیشنهاد می کنم خودتون مطالعه بفرمایید

لینک به دیدگاه

تشکر از جوابتون.

ول منظور من فرق دقیق بود.

1 مورد رو سیانا جان گفتن...

توی سایت گیگا(البته en) اش رو خوندم راستش تفاوت زیادی ندیدم.

یعنی در حد 100 تومان نبود.شاید هم من متوجه نشدم.این بود که پرسیدم.

لینک به دیدگاه

تشکر از جوابتون.

ول منظور من فرق دقیق بود.

1 مورد رو سیانا جان گفتن...

توی سایت گیگا(البته en) اش رو خوندم راستش تفاوت زیادی ندیدم.

یعنی در حد 100 تومان نبود.شاید هم من متوجه نشدم.این بود که پرسیدم.

دوست گرامی همیشه تفاوت ظاهری نیست در نسخه اکسترم روی برد مادربورد طوری کار میشه که در اورکلاک برد نهایت پرفرمنس رو بهمراه داشته باشه

لینک به دیدگاه

موهامو بکنم؟:(

خوب منم چون عقلم نرسیده که تفاوتش چیه می پرسم.من فقط ظاهر قضیه رو دیدم.خواستم از 4 تا استاد مثل شما تفاوت دقیق رو متوجه بشم.

یعنی فقط برای oc روش کار شده و تفاوت دیگه ای از نظر چه می دونم، fsb یا ولتاژ ها و...نداره؟

به نظر شما من به عنوان یه خریدار کدوم برام مناسب تره؟

من تا به حال oc نکردم ولی شاید بخوام در حد 0.5 مگا هرتز این کار رو انجام بدم.

شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

موهامو بکنم؟:(

خوب منم چون عقلم نرسیده که تفاوتش چیه می پرسم.من فقط ظاهر قضیه رو دیدم.خواستم از 4 تا استاد مثل شما تفاوت دقیق رو متوجه بشم.

یعنی فقط برای oc روش کار شده و تفاوت دیگه ای از نظر چه می دونم، fsb یا ولتاژ ها و...نداره؟

به نظر شما من به عنوان یه خریدار کدوم برام مناسب تره؟

من تا به حال oc نکردم ولی شاید بخوام در حد 0.5 مگا هرتز این کار رو انجام بدم.

شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟

با تشکر

عزیزم فکر کنم کاملا روشنه وقتی شما مگید تاحالا oc نکردید یعنی مبتدی هستید.و وقتی ما میگیم این اکسترم برای حرفه ای هاست یعنی اقا این اکسترم بدرد شما نمیخوره.از این واضخ تر؟ببخشید اگه اتیشی گفتم:D

لینک به دیدگاه

be nazare man ta EVGA hast (too bahse 0C) baghie maina bayad beran bo0o0gh bezanan. taze bad az EVGA mishe main haye gaminge ASUS ro 2vom bedunim badesh Extremegiga khube.:(

لینک به دیدگاه

be nazare man ta EVGA hast (too bahse 0C) baghie maina bayad beran bo0o0gh bezanan. taze bad az EVGA mishe main haye gaminge ASUS ro 2vom bedunim badesh Extremegiga khube.:(

سلام

دوست عزیز اولا که فارسی تایپ کنید تا ببینیم چی میگید بعد هم مدرکی برای اثبات گفته هاتون دارید من توی بسیاری از تستها دیدم گیگا اکستریم خیلی عالی جواب داده که شما اینجا گیگا رو حسابی خوار و پست و ذلیل کردید :D

لینک به دیدگاه

be nazare man ta evga hast (too bahse 0c) baghie maina bayad beran bo0o0gh bezanan. Taze bad az evga mishe main haye gaminge asus ro 2vom bedunim badesh extremegiga khube.:(

دوست گرامی زبان رسمی سایت فارسی میباشد.

راستی حرف بدون مدرک هرکسی میتونه بزنه .هر تعریفی از برندی دارید با بنچ مارک و مقایسه سایت های معتبر بیان کنید اونم از چند جهت

لینک به دیدگاه

surry man fonte farsi nadaram. alan behtarin main:

EVGA X58 SLI Classified

http://www.guru3d.com/article/evga-x58-sli-classified-review/

لینک به دیدگاه

surry man fonte farsi nadaram. Alan behtarin main:

Evga x58 sli classified

http://www.guru3d.com/article/evga-x58-sli-classified-review/

دوست گرامی این یک رویو از این مادربورده.این که دلیل نمیشه.دیگه از صفات برترین استفاده نکنید.

باتشکر

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
گیگابایت یکی از بزرگترین تولیدکنندگان مادبورد درجهان، همیشه پیشگام در عرضه فناوری های جدید و با بالاترین کیفیت می باشد مادربود Gigabyte EX58-ETREME X58 یکی از جدیدترین محصولات این شرکت از سوی سایت های Tom's HardwardwareوHot Award به عنوان بهترین مادربورد برای چیپست X58 انتخاب شد

از مشخصات این مدل می توان به پشتیبانی از CrossfireX,3Way SLI,3Channel DDR3 و استفاده از تکنولوژی انحصاری Ultra Durable 3 شرکت گیگابایت اشاره کرد

gigabyte-ex58-motherboard,J-Z-179567-13.jpg

منبع http://worldhardware.blogfa.com

منبع شما چه سایتی هست اگه tomshardware هست که خیلی نباید به این سایت اطمینان داشت با توجه به لو رفتن دریافت هزینه برای اعتبار دادن به قطعات در سال 2008 این سایت دیگه از چشم حرفه ای های دنیا افتاد و الان دیگه کسی اعتبار نمی ده به این سایت

اون طوری هم که من خبر دارم مسئول بازرگانی شرکت گیگا بایت در تایوان خودش اقرار می کرد که مین UD4P بهتر از این مین گرون هست

طبق فروم XS بهترین x58 مادربورد EVGA CLASSIFIED هست که تنها مینی هست که توانایی این رو داره که 3 تا خروجی 16X و یک خروجی 8x داشته باشه

evga-classified.jpg

من تازه تو این فروم عضو شدم امید وارم که صحبتام باعث عصبانیت بعضی از دوستان نشه با کمال احترام معین

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز البته یه چیزی رو هم بگم در بسیاری از تستهایی که من دیدم البته غیر از TOMS این مینبورد گیگا خیلی عالی عمل کرده آیا به نظر شما این مینبورد بیخود این همه ازش تعریف میشه ؟ البته من خودم اصلا از مینبوردهای گیگا خوشم نمیاد فقط میخوام این موضوع روشن بشه و تنها مینبوردی که تا به حال به دلم نشسته RAMPAGE ll extreme بوده ولی در تستهایی که من دیدم این مینبورد گیگا حتی از این مینبورد ایسوس هم قویتر بوده :-?

لینک به دیدگاه

نگاه کنید مین رو من چطوری به شما ثابت کنم که مین خوبی هست یا نیست بهترین راه این لینک هاست سایت ripping.org بزرگترین Data base دنیاست شما فقط کافیه به لینک های ولید برید و ببینید با چه سیستم های اور کلاک کردند

من اینجا یهک چیزی رو در TOMSHARDWARE پیدا کردم شما دقیقا ببینید اشتباه هست یا نه

این عکس از tomshardware

x58-charts25.png

و این هم لینک سایت ripping

والا من نمی دونم اما خوب تست های که تا حالا گرفته شده از x58 ها تست های نیست که ادم بشه بشون اعتماد کرد اما به یک سری چیز های دیگه می شه اعتماد کرد شما در سایت WWW.HWBOT.ORG هم که برید بیشترین میزان استفاده از مین های 1.EVGA CLASSIFIED و 2. DFI X58-T3eH8 هستش و در رده های بعدی ASUS RAMPAGE 2 EXTREME

ویرایش شده توسط BaRaN
لینک به دیدگاه

والا منم نمیدونم چرا بعضی ها بهترین رو با دیدن تمام نتایج قبول ندارن

این بورد شرکت evga

با همکاری شامینو (پیتر تن )طراحی شده که بنظر بنده و اغلب علاقه مندان اورکلاک از اولین وبهترین اورکلاکر ها است.

بهترین مدار تغذیه وقویترینش در دنیا رو داره با توان بازدهی 600 وات مداوم

بخاطر استفاده از مدار تغذیه 10 فاز دیجیتال که در ایسوس وگیگا نداریم .البته به غیر از برد MB Brand : Asus

MB Model : Commando

سلطان اورکلاک چند سال قبل.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=182607

بیشترین مسیر انتقال داده رو در بین هم رده هاش داره

البته اگه سری

ASUS P6T6 WS Revolution X58

P6T7 WS SuperComputer

رو بخاطر قدرت اور کمتر در نظر نگیریم.

با یک نگاه جدی تر به اغلب پردازنده های سری جدید اینتل از 1366 بیشترین رکورد اور اغلب پردازنده ها مال این برده

چه سری

I7

Xeon

رکورد BCLK دنیا هم دست این برده .

رکورد قویترن تست های 3D هم دست این برده

البته تا به امروز

مهمترین ها

3DMark Vantage DX10

3Dmark 2006 DX9

میمونه بقیه تست ها بیشترش دست

DFI UT X58-T3EH8

که در بیشتر مواقع به تناسب قیمت میتونه رقیب قدرتمندی براش باشه.

بقیه

رو هم بین سایر برد ها تقسیم کنید

با یک حساب سر انگشتی بهترین برد جهان بدون کوچکترین شکی است.

بنظر بنده این نتایج برای هر کسی کافی است

ولی خوب چند مورد

تعصب برندی

قیمت به کارایی

و استفاده معمولی و بدون اور کالاک می تونه گزینه های زیادی رو جایگزین این برد کنه

همیشه بهترین ها برای همه بهتر نیستند.

با تشکر .

لینک به دیدگاه

والا منم نمیدونم چرا بعضی ها بهترین رو با دیدن تمام نتایج قبول ندارن

این بورد شرکت evga

با همکاری شامینو (پیتر تن )طراحی شده که بنظر بنده و اغلب علاقه مندان اورکلاک از اولین وبهترین اورکلاکر ها است.

بهترین مدار تغذیه وقویترینش در دنیا رو داره با توان بازدهی 600 وات مداوم

بخاطر استفاده از مدار تغذیه 10 فاز دیجیتال که در ایسوس وگیگا نداریم .البته به غیر از برد MB Brand : Asus

MB Model : Commando

سلطان اورکلاک چند سال قبل.

بیشترین مسیر انتقال داده رو در بین هم رده هاش داره

البته اگه سری

ASUS P6T6 WS Revolution X58

P6T7 WS SuperComputer

رو بخاطر قدرت اور کمتر در نظر نگیریم.

با یک نگاه جدی تر به اغلب پردازنده های سری جدید اینتل از 1366 بیشترین رکورد اور اغلب پردازنده ها مال این برده

چه سری

I7

Xeon

رکورد BCLK دنیا هم دست این برده .

رکورد قویترن تست های 3D هم دست این برده

البته تا به امروز

مهمترین ها

3DMark Vantage DX10

3Dmark 2006 DX9

میمونه بقیه تست ها بیشترش دست

DFI UT X58-T3EH8

که در بیشتر مواقع به تناسب قیمت میتونه رقیب قدرتمندی براش باشه.

بقیه

رو هم بین سایر برد ها تقسیم کنید

با یک حساب سر انگشتی بهترین برد جهان بدون کوچکترین شکی است.

بنظر بنده این نتایج برای هر کسی کافی است

ولی خوب چند مورد

تعصب برندی

قیمت به کارایی

و استفاده معمولی و بدون اور کالاک می تونه گزینه های زیادی رو جایگزین این برد کنه

همیشه بهترین ها برای همه بهتر نیستند.

با تشکر .

تما می این مواردی که گفتید جای خود چیپ مخصوص NVIDIA که در این برد قرار داره هر قدرت هر کارت گرافیک رو تا 15 در صد افزایش می ده و تکتولوژی sli بر روی این برد با هیچ X58 قابل قیاس نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...