رفتن به مطلب

ایا می شه فیش 4 پین سی پی یو رو به 8 پین تبدیل کرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

ببخشید یک سوال تخصصی داشتم

ایا می شه فیش 4 پینی پاور برق سی پی یو رو به یک 8 پین تبدیل کرد .

من یک پاور قدیمی داشتم که فروختمش به دوستم

مدل 400acbel این پاور هم وردی 8 پین داره و هم 4 پین برای سی پی یو

ولی پاور من نداره ولی 8 پینی برای برق سی پی یو روی برد مادربرد

خواستم ببینم از طریقی نمی شه که اون فیش 8 پین رو بردارم ولی پاور خودم وصل کنم ؟

مثلان از طریق قطع کردن سیم ها خودم و وصل کردن سیم 8 پین به به سیم هات 4پین خودم

( اقایی حسینی پرسیدم ایشون گفتن فیش تبدیل 8 پین ندیدن ..)

دوستان نظرشون اگر راه کاری دارند بیان کنند

پاور من

کولر مستر 650 است

ادرس ها زیر هم مطالعه کنید در رابطه با پاور 650 کولر مستر است

http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1648_2.html

http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1648_3.html

http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1648_5.html

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

ببخشید یک سوال تخصصی داشتم

ایا می شه فیش 4 پینی پاور برق سی پی یو رو به یک 8 پین تبدیل کرد .

من یک پاور قدیمی داشتم که فروختمش به دوستم

مدل 400acbel این پاور هم وردی 8 پین داره و هم 4 پین برای سی پی یو

ولی پاور من نداره ولی 8 پینی برای برق سی پی یو روی برد مادربرد

خواستم ببینم از طریقی نمی شه که اون فیش 8 پین رو بردارم ولی پاور خودم وصل کنم ؟

مثلان از طریق قطع کردن سیم ها خودم و وصل کردن سیم 8 پین به به سیم هات 4پین خودم

( اقایی حسینی پرسیدم ایشون گفتن فیش تبدیل 8 پین ندیدن ..)

دوستان نظرشون اگر راه کاری دارند بیان کنند

پاور من

کولر مستر 650 است

ادرس ها زیر هم مطالعه کنید در رابطه با پاور 650 کولر مستر است

http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1648_2.html

http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1648_3.html

http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1648_5.html

با سلام

اگه منظورتون اینه که پاور فعلی ATX 4 Pin هستش و مین شما 8 Pin نیاز داره.به دفترچه ی مین رجوع کنید مطمئنا نکاتی در رابطه با این موضوع هستش.الزاما نیازی نیست که حتما 8 Pin بزنید.

لینک به دیدگاه

با سلام

اگه منظورتون اینه که پاور فعلی ATX 4 Pin هستش و مین شما 8 Pin نیاز داره.به دفترچه ی مین رجوع کنید مطمئنا نکاتی در رابطه با این موضوع هستش.الزاما نیازی نیست که حتما 8 Pin بزنید.

سلام

هنوز مین به دست نرسید

ولی از یکی از دوستان شنیده بودم که اگر 8 پین باشه نوسان کمتر می شه و می شه بیشتر اورکلاک کرده

من با مادربرد p5q با سی پی یو e7400 با فیش 4 پین

تا 3.5 تقریبان بدون افزایش ولتاژ بالا بردم و تست هم کردم با نرم افزار اوردر مشکلی پیش نیومد

کلان شما اگر در این رابطه اطلاعایی دارید ممنون می شم بیان کنید

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

در oc های سنگین تر که نیاز به ولتاژبیشتر دارید 8 پین رو باید نصب کنید.

لینک به دیدگاه

در ضمن برای اور معمولی نیازی نیست.

سلام دوست من

من می خوام سی پی یوم رو حداکثر تا 4.5 و یا 4.6 با مین ud3r اور کنم با سی پی یو e8400

و اگر شود 500*9 و همچنین اگر جواب داد 550 * 8 که فکر نکونم تا اینقدر بشه اورش کرد

چون تویه تست ها بایوس تا 495 تا 500 رفته بیشتر از این ندیده بود

حالا برای تنظیمات بالا لازم می شه یا نه

بعد دوست من می خواستم که

فیش 4 پین خودم رو از وسط سیم قط کنم و بعد اون سیسم 8 پین رو بیارم و 4 تا سیم سیاه 8 پین رو به دوتا سیاه 4 پین سیاه بزنم و 4 تا سیسم زرد 8 پین رو به دوتا سیم 4 پین بزنم

به نظرت اگر این کار رو بکنم چی می شه

و ایا از تویه خود پاور جایای هست که از ریشه بشه 4 پین رو با 8 پین عوض کرد

این بحث یه خورده گیج کننده است امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

لینک به دیدگاه

سلام

هنوز مین به دست نرسید

ولی از یکی از دوستان شنیده بودم که اگر 8 پین باشه نوسان کمتر می شه و می شه بیشتر اورکلاک کرده

من با مادربرد p5q با سی پی یو e7400 با فیش 4 پین

تا 3.5 تقریبان بدون افزایش ولتاژ بالا بردم و تست هم کردم با نرم افزار اوردر مشکلی پیش نیومد

کلان شما اگر در این رابطه اطلاعایی دارید ممنون می شم بیان کنید

با تشکر

سینا جان اگه قصد شما اورکلاک تا حد 4.0GHz با این پردازنده هست مشکلی پیش نخواهد آمد.(سیستم خود بنده هم به همین شکله).

بازم به دفترچه مراجعه کنید اونجا ذکر کرده که 4 Pin رو چطور نصب کنید تا بهتر باشه.

لینک به دیدگاه

بعد دوست من می خواستم که

فیش 4 پین خودم رو از وسط سیم قط کنم و بعد اون سیسم 8 پین رو بیارم و 4 تا سیم سیاه 8 پین رو به دوتا سیاه 4 پین سیاه بزنم و 4 تا سیسم زرد 8 پین رو به دوتا سیم 4 پین بزنم

به نظرت اگر این کار رو بکنم چی می شه

و ایا از تویه خود پاور جایای هست که از ریشه بشه 4 پین رو با 8 پین عوض کرد

این بحث یه خورده گیج کننده است امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

خوب سینا جان منظور شما رو متوجه شدم و پیشنهاد من به شما اینه که اصلا این کار رو انجام ندید ممکنه باعث مشکلاتی بشه چون من اصلا ندیدم کسی همچین کاری کنه .

لینک به دیدگاه

خوب سینا جان منظور شما رو متوجه شدم و پیشنهاد من به شما اینه که اصلا این کار رو انجام ندید ممکنه باعث مشکلاتی بشه چون من اصلا ندیدم کسی همچین کاری کنه .

سلام

خوب حق با شماست

ولی شما در این زمینه چیزی می دونید یا که نه از جانب احتیاط می گید

می گم به جایی اینکه سیم رو قطع کنم برم پاور رو باز کنم و از تویه پاور ببینم سیم به کجا وصله و از اونجا سیم 8 پین اون یکی پاور رو وصل کنم یعنی از ریشه نظر شما در این مورد چیه ؟

لینک به دیدگاه

سلام

خوب حق با شماست

می گم به جایی اینکه سیم رو قطع کنم برم پاور رو باز کنم و از تویه پاور ببینم سیم به کجا وصله و از اونجا سیم 8 پین اون یکی پاور رو وصل کنم یعنی از ریشه نظر شما در این مورد چیه ؟

سلام سینا جان.من برای یکی از مشتریانم این کارو انجام دادم.3ماه کار کرد انصافا راضی بود.ولی بعد 3ماه گفت موقع کار پاورم گفت بوم سوخته بود.پاورشم گرین 580واتع بود که خیلی پاور خوبی بود.پیشنهاد من اینه که این کارو نکن

لینک به دیدگاه

سلام

خوب حق با شماست

سینا جان ببینید من حقیقتش رو بخواهید اصلا ندیدم کسی همچین کاری کنه و پیشنهادم هم اینه که این کار رو انجام ندید بالاخره شرکت سازنده پاور یه استانداردهایی رو در نظر گرفته که 4 پین گذاشته اگر نه همون 8 پین رو میذاشت و همون طور که در پست قبلی هم خدمت شما عرض کردم ممکنه باعث مشکلاتی بشه.

لینک به دیدگاه

سلام سینا جان.من برای یکی از مشتریانم این کارو انجام دادم.3ماه کار کرد انصافا راضی بود.ولی بعد 3ماه گفت موقع کار پاورم گفت بوم سوخته بود.پاورشم گرین 580واتع بود که خیلی پاور خوبی بود.پیشنهاد من اینه که این کارو نکن

سهیل جان ولی پاور 580 گرین که کانکتور 8 پین رو داره :(

لینک به دیدگاه

سهیل جان ولی پاور 580 گرین که کانکتور 8 پین رو داره :(

قربونت برمبله پاور منم 535 هست وداره.ولی نمیدونم چرا اینطوری بود با اقای عمرانی عزیز هم تماس گرفتیم واطلاع دادیم گفتند بفرستید ایننده سیما اگه واقعا لیبل 580 داشته باشه ما براتون عوض میکنیم.این پاورو از رایان صبا هم گرفته بود.ولی من براش نفرستادم گفتم خودم برات درست میکنم کارشو راه انداختم ولی ترکید از جیب ضرر کردم.ولی اقای عمرانی خودش تعجب کرده بود.نمیدونم چرا هرچی عجایبه تو سخت افزار گیر من میفته

لینک به دیدگاه

راستی دومینیتور عزیز من با این مادربورد p5q به دومین مشکل برخورد کردم.همین الان به اقای حسینی عزیز پیغام خصوصی دادم یه مادربورد گیگاep45-ud3r برام بفرسته.خدا کنه این دیگه مشکلی نداشته باشه.به نظرت مین خوبیه؟کسی از دوستانت داره؟

لینک به دیدگاه

قربونت برمبله پاور منم 535 هست وداره.ولی نمیدونم چرا اینطوری بود با اقای عمرانی عزیز هم تماس گرفتیم واطلاع دادیم گفتند بفرستید ایننده سیما اگه واقعا لیبل 580 داشته باشه ما براتون عوض میکنیم.این پاورو از رایان صبا هم گرفته بود.ولی من براش نفرستادم گفتم خودم برات درست میکنم کارشو راه انداختم ولی ترکید از جیب ضرر کردم.ولی اقای عمرانی خودش تعجب کرده بود.نمیدونم چرا هرچی عجایبه تو سخت افزار گیر من میفته

یعنی شما میگید کانکتور 8 pin atx رو نداشت واقعا عجیبه :(

لینک به دیدگاه

راستی دومینیتور عزیز من با این مادربورد p5q به دومین مشکل برخورد کردم.همین الان به اقای حسینی عزیز پیغام خصوصی دادم یه مادربورد گیگاep45-ud3r برام بفرسته.خدا کنه این دیگه مشکلی نداشته باشه.به نظرت مین خوبیه؟کسی از دوستانت داره؟

سلام

سهیل جان بهترین کار رو کردید و مطمئن باشید مینبورد خوبیه خیلی تعریفش رو شنیدم و مبارکتون باشه.

لینک به دیدگاه

دومینیتور عزیز مرسی.راستی یه سوال حیاتی.من هاردهامو با این مادربورد رید پیکره بندی کردم.مادربوردمو که گیگا برسه باید عوض کنم .باید دباره پیکره بندی کنم؟اینطوری که همه اطلاعاتم پاک میشه.

به نظرت امکان داره همین رید رو بشناسه؟چون پل جنوبی هردو ich10r هست ولی کنترل ریدشون نمیدونم یکی هست یانه

ویرایش شده توسط ASUS
لینک به دیدگاه

دومینیتور عزیز مرسی.راستی یه سوال حیاتی.من هاردهامو با این مادربورد رید پیکره بندی کردم.مادربوردمو که گیگا برسه باید عوض کنم .باید دباره پیکره بندی کنم؟اینطوری که همه اطلاعاتم پاک میشه.

به نظرت امکان داره همین رید رو بشناسه؟چون پل جنوبی هردو ich10r هست ولی کنترل ریدشون نمیدونم یکی هست یانه

احتمال داره بشناسه حالا مینبورد دستت رسید امتحان کن ببین چی میشه.

لینک به دیدگاه

نه تنها 8پین نداشت 4پین هم نداشت من واسش یه 8پین درست کرده بودم که ترکید=d>

واقعا از آینده سیما همچین مواردی بعیده و تا به حال ندیدم همچین اتفاقی برای کسی بیفته :(

لینک به دیدگاه

واقعا از آینده سیما همچین مواردی بعیده و تا به حال ندیدم همچین اتفاقی برای کسی بیفته :(

والله اینده سیما که زنگ زدم خیلی تعجب کردند اول گفتند ماهمه رو تست میکنیم وهمه کنترل سدند.بعد گفت برخی هم ممکنه از زیر دست رفته باشن.خیلی واسم جالب بود از زیر دست رد شدن یعنی چی نمیدونم والله.ولی باز گفته بودند اگه بفرستید مابراتون عوض میکنیم ولی دومینیتور عزیز به نظرت می صرفه من از رودسر 4تومن بدم پست ببره 4تومن بیاد فقط برای یه پاور که اونم همین باعث شد نفرستم.ولی من خودم رو گرین خیلی تعصب دارم به نظر من بهترین پاور های دنیارو داره

لینک به دیدگاه

والله اینده سیما که زنگ زدم خیلی تعجب کردند اول گفتند ماهمه رو تست میکنیم وهمه کنترل سدند.بعد گفت برخی هم ممکنه از زیر دست رفته باشن.خیلی واسم جالب بود از زیر دست رد شدن یعنی چی نمیدونم والله.ولی باز گفته بودند اگه بفرستید مابراتون عوض میکنیم ولی دومینیتور عزیز به نظرت می صرفه من از رودسر 4تومن بدم پست ببره 4تومن بیاد فقط برای یه پاور که اونم همین باعث شد نفرستم.ولی من خودم رو گرین خیلی تعصب دارم به نظر من بهترین پاور های دنیارو داره

خوب من اگر جای شما بودم حتما میفرستادم تا برام عوض کنن چون پاور یکی از قطعات اصلی به حساب میاد که اگر مشکل داشته باشه ممکنه به قطعاتمون آسیب برسونه به نظر من هم پاورهای با کیفیتی هستند.

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

منم دیروز این مینبرد رو همراه با یک قطعه دیگه سفارش دادم

احتمالان فردا پس فردا بیادش

این منبرد تویه تست ها اندازه مکسوس فرمول دو و همچنین در یک تست بالاتر هم بود البته تویه بازی ها

اینم تستش

http://www.bit-tech.net/hardware/motherboards/2008/11/21/gigabyte-ga-ep45-ud3r/11

همان جور که می ببیند تقریبان در حد و اندازه ها مکسوم فرمول است که اگر واقعان صحت داشته باشه مکسموم فرمول ارزش خرید نداره

به گفته دوستان دو برابر قیمتش قدرت داره که منم تایید می کنم البته اگر تست بکنم اون وقت متمان تر می شم

راستی سهیل

شما برو و اخرین بایوس مینبرد رو هم دانلود کن

اتفاقان اخرین بایوسش مال همین چند روز پیش بود تقریبان 10 تا 12 روز پیش

اینم لینک دانلودش

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_DownloadFile.aspx?FileType=BIOS&FileID=14515

شماره بایوس f8

دوستان فعلان بی خیال 8 پینی شودم ببینم با چهار پین به کجا میرسم

ممنون از شما

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام ! سینا جان منم پیشنهادم اینه که بهیچ وجه اون ابتکارو بخرج ندید که دوباره خدایناکرده به دردسرش بمونید ! در ضمن اون موردی که میگید از بیخ کابل ها رو عوض کنید هم مستلزم اینه که پاور باز بشه و مسلما گارانتیش میپره ! در مورد راه حل هم که حقیقتش راه حلی به ذهنم نمیرسه و از همون روز اول دارم به این فکر میکنم که کولر مستر روی چه حسابی چنین فیشی رو در محصولی با این وات قرار نداده !

در مورد ایراد پاور گرین هم ! خب بالاخره اشتباه واسه همه پیش میاد ! و کلا نشدنی نیست ! ولی تا اونجاییکه من اطلاع دارم اگه پاوری رو که ایراد داره برای گارانتی بفرستید ! خرج یک طرف بعهده مصرف کننده ست و از اون طرف خود اینده سیما زحمت هزینه شو میکشه ! البته من موندم که چطور اقای عمرانی با اطلاع از وجود این ایراد مهم ! هزینه ارسال هر دو طرف رو بعهده نگرفتن ! چون بارها شاهد بودم که در چنین مواردی بهیچ وجه بحث هزینه برای ایشان ( گرین ) مطرح نبوده !

موفق باشید / بازنده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...