رفتن به مطلب

لپ تاب دزدی...

ezrail2
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در مک برنامه ای مانند hidden این اجازه را می دهد که از طریق وبکمتان از شخص عکس گرفته و به ایمیل خود ارجاع دهید.

ولی باید اقدامات امنیتی را همیشه قبل از دزدیده شدن لپتاپ انجام داد... واقعا بابت این قضیه به شما تسلیت می گویم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از نظر فنی امکانش هست ولی کاملا بستگی به پلیس داره ( تو ایران فکر نمیکنم ) اگر اطلاعات مربوط به مک آدرس رو ثبت شده داشته باشید و لپ تاپ به یک سرویس دهنده اینترنت وصل بشه . در ایران فکر میکنم تنها کاری که میشه کرد این هست که میتونید اعلام سرقت کنید و فرم ها رو پر کنید شاید دزد رو تو یک سرقت دیگه بگیرند و مال شما هم تو اموال سرقتی باشه ...

احتمالا تو نت شنیدید که یه مک که تو انگلستان دزدیده شده بود سر از ایران در آورد و صاحب اصلیش که روش برنامه ردگیری نصب کرده بود بعد از 1 ماه که مک تو ایران روشن شده بود تونسته بود تصاویر وب کم رو که از طریق برنامه ردگیری براش میل میشد رو ببینه و همینطور موقعیت مکانی هم براش مشخص شده بود . البته اون بنده خدا ها دزد نبودند و خریداری کرده بودند .

موضوع مهم تر برای خیلی از ماها اینجا مسئله اطلاعات شخصی هست که توصیه میکنم اگر برنامه ای برای رمز نگاری اطلاعاتتون روی لپتاپ ندارید حتما از یک نرم افزاری مثل TrueCrypt استفاده کنید تا حداقل از اطلاعاتتون محافظت کرده باشید. بعضی نرم افزار ها و سیستم ها هستند که اجازه میدن اطلاعات رو از راه دور از بین برد یا بعد از وارد کردن چند بار رمز اشتباه اطلاعات از بین برند .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز
مدل کامل لپ تاپ و اینکه اطلاعاتش(محتویات) چقدر برات ارزش داره؟
منظور از محتویات اینه که فایلهای محرمانه یا خانوادگی توشه؟؟؟

ویرایش شده توسط gheysar1364
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا خیلی متاسف شدم انشاالله پیدا میشه .... خوب به نظرم بعداز اقدامات اولویت بندی شده شما باید فرمی رو در روی کاغذ A4 پر کنید مبنی بر مشخصات کامل لپ تاپتون رو نوشته و در چندین نسخه کپی کنید و به محلهای خریدو فروش یا پاساژها مراجعه کرده و اطلاع رسانی کنید که در صورتی که این از خدا بی خبر خواست لپ تاپتون رو اب کنه به شما یا 110 خبر بدن که دستگیر بشه

بنده و همکارانم چندین بار به همین صورت این انسانهای کثیف رو تحویل مراجع قانونی دادیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بچه ها همه دعا کنید برای دوستمون 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز :

کدوم شهر هستید شما ؟

اگه تهران یا شهر های بزرگ دیگه نیستید سریع ترین راه اینه که خودتون به تمام مغازه دارها مشخصات رو بسپارید ؛ معمولا این دله دزد ها احمق هستند و توی همون شهر میخوان جنس رو پول کنند . یکی از نزدیکهامون همینطوری دزد موبایلشو پیدا کرد .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

مدل کامل لپ تاپ و اینکه اطلاعاتش(محتویات) چقدر برات ارزش داره؟

منظور از محتویات اینه که فایلهای محرمانه یا خانوادگی توشه؟؟؟

acer 5755

اطلاعاته توش زیاد مهم نبود

مهم اینه که دانشجو هستم

و اتفاقاً این ترم هم پروژه دارم

و احتیاج به لپ تابم !

لینک به دیدگاه

acer 5755

اطلاعاته توش زیاد مهم نبود

مهم اینه که دانشجو هستم

و اتفاقاً این ترم هم پروژه دارم

و احتیاج به لپ تابم !

دوست عزیز فقط لپ تاپ دزدیدن یا اینکه چیزه دیگه ای هم همراش بود؟؟

ضمنا کدوم شهر هستین؟؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز فقط لپ تاپ دزدیدن یا اینکه چیزه دیگه ای هم همراش بود؟؟

ضمنا کدوم شهر هستین؟؟

یارواومده تو خونه لپ تاب رو برداشته بعد رفته از یه طرف دیگه کیفش هم برداشته (که شارژرش هم داخلش بود)

مثل مهندسا از خونه در اومده رفته بیرون

البته چیزای دیگه ای هم برده

one x داداشم

xperia خواهرم و ....

لینک به دیدگاه

یارواومده تو خونه لپ تاب رو برداشته بعد رفته از یه طرف دیگه کیفش هم برداشته (که شارژرش هم داخلش بود)

مثل مهندسا از خونه در اومده رفته بیرون

البته چیزای دیگه ای هم برده

one x داداشم

xperia خواهرم و ....

پس نتیجه میگیریم که دله دزد نبوده و کاملا حرفه ای و کارشو با کمال خونسردی انجام داده و به احتمال زیاد از پیش برا اینکارش برنامه داشته و از همه مهمتر اینکه شما رو کاملا باید بشناسه و اطلاعاتی در مورد شما از قبل کسب کرده و دیگه اینکه این شخص یا اشخاص هر کی بوده فکر نکنم اونقدر هم نازرنگ باشه که بخواد خیلی راحت بره در مغازه یکی بگه آقا من لپ تاپ دارم برای فروش!!

و یه چیز دیگه که متاسفانه همیشه ما باهاش درگیریم اینه که این نوع اشخاص اجناسشونو به افراده خاصی مثه مال خرها میفروشن که جرم اینها از خود دزد سنگینتره...

ولی در کل ما برات دعا میکنیم که انشاا...هر چه زودتر به لپ تاپ و بقیه اجناسه دزدیده شده برسی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...