رفتن به مطلب

مشکل جدید با مانیتور AOC !

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان عزیزم

جدیداً (فکر کنم از وقتی کابل High Speed HDMI گرفتم) وقتی ارسال سیگنال از GPU به مانیتور قطع میشه (مثلاً سیستم میره به sleep یا restart می کنم)، وقتی سیگنال دوباره وصل میشه مانیتور دیگه روشن نمیشه! یعنی مثلاً وقتی می خوام از sleep بیاد بیرون موس رو تکون میدم مانیتور روشن نمیشه و باید یکی از کلید های لمسی روی مانیتور که مربوط به تعیین ورودی مانیتور هست رو فشار بدم و در کمال تعجحب این باعث میشه که مانیتور روشن بشه!! (چی گفتم!؟! :D :D )

مدل مانیتورم e2243Fw2K هست.

دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟

با سپاس

لینک به دیدگاه

سلام. خوبید؟ از تنظیمات مانیتور برو تو setting و ورودی رو به HDMI یک یا دو (هر کدوم که وصل هست) تغییر بده. یعنی از حالت auto خارج کن و بذار روی سوکتی که کابل وصله:)

لینک به دیدگاه

درود

خیلی ممنونم عزیز

والا از کلید های روش فقط یک کلید کار می کنه و اون هم کلید تغییر ورودی هست که من گذاشتم روی HDMI 1 که همون ورودی هست که به گرافیک وصل هست. کلیدهای دیگرش هم وقتی می زنم می نویسه OSD Locked

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی جالبه من هم این مشکل رو داشتم و همون کاری که امین جان گفتن رو انجام دادم و الان مشکلی ندارم.

در ضمن اگر از نرم افزاری که از طریق ویندوز وارد ستینگ میشه رو استفاده میکنی پاکش کن چون نرم افزار ناقصه.

ویرایش شده توسط fredy
لینک به دیدگاه

درود

خیلی ممنونم عزیز

والا از کلید های روش فقط یک کلید کار می کنه و اون هم کلید تغییر ورودی هست که من گذاشتم روی HDMI 1 که همون ورودی هست که به گرافیک وصل هست. کلیدهای دیگرش هم وقتی می زنم می نویسه OSD Locked

مانیتور من ال جی هست.ولی برای انلاک کردن سایر تنظیمات مانیتور(osd lock) باید کلید menu به مدت 30 ثانیه نگه داری تا پیغام osd unlocked روی صفحه مانیتور بیاد.

لینک به دیدگاه

قفل کودک رو فعال کردی (OSD Lock )

دقیق نمیدونم واسه این مدل کدوم دکمه هاست. ولی معمولا کلید ترکیبی منو و دکمه سمت راست میشه.(یا چپ) تو نت به انگلیسی سرچ کنی پیدا میشه.

بعد از این که این قفل رو باز کردی، باید از منوی مانیتور و تنظیمات ورودی بذاری روی hdmi 1 نه از طریق اون دکمه که ورودی رو تغییر میده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

برای مدل من باید مانیتور رو خاموش کنی بعد سمت چپ رو بگیری مانیتور رو روشن کنی تا قفلش از بین بره... و بر عکس !

برای مدل مشابه شما فکر کنم باید مانیتور رو خاموش کنید ، منو رو نگه دارید بعد مانیتور رو روشن کنید ... و بر عکس !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود

برای مدل من باید مانیتور رو خاموش کنی بعد سمت چپ رو بگیری مانیتور رو روشن کنی تا قفلش از بین بره... و بر عکس !

برای مدل مشابه شما فکر کنم باید مانیتور رو خاموش کنید ، منو رو نگه دارید بعد مانیتور رو روشن کنید ... و بر عکس !

درود بر شما درست گفتید.

در بند 4 توضیح داده شده

post-11151-0-45902400-1366399670_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان یه لطفی بکنید بگید چجوری از نرم افزار +aoc screen استفاده کنم؟ کلافم کرده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فردی جان یه همچین توضیحی داده چون از من همچین قابلیتی نداره بلد نیستم اما همچین چیزی گفته تو کاتالوگش :

Screen+

Welcome to "Screen+" software by AOC, Screen+ software is a desktop screen splitting tool, it splits the desktop into different panes, each pane displays a different window. You only need to drag the window to a corresponding pane, when you want to access it. It supports multiple monitor display to make your task easier. Please follow the installation software to install it.

لینک به دیدگاه

درود بر دوستان عزیز

البته بنده OSD Lock رو فعال نکردم از اول فعال بود! که طبق Mannual غیرفعالش کردم و در تنظیمات روی HDMI ست کردم و درست شد.

از راهنمایی همه ی دوستان ممنونم

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

برای غیر فعال کردن و فعال کردن دوباره باید کلید ترکیبی زیر رو انجام بدی :

دکمه لمسی سمت راست + دکمه وسط(روشن و خاموش )  = مانیتور خاموش و روشن میشه و لوک برداشته میشه.

حالا باید در حال روشن همون دکمه سمت راست رو بزنی و از منو بازشده گزینه Extra(ایکون شبیه آچار وپیچ گوشتی)  رو انخاب کن (همون دکمه سمت راست رو بزن)و از لیست بازشده گزینه اول رو بزن و ورودی مورد نظر (مثلا hdmi 1)رو انتخاب کن .

اگه مشکلت حل نشد بازگو کن ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...