رفتن به مطلب

مشکل S.M.A.R.T در هارد دیسک سامسونگ 250 گیگابایتی

Infernal
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

من یک هارد 250 گیگابایتی سامسونگ دارم.
وقتی به سیستم وصل میکنم و سیستم میخواد بوت بشه ، این پیغام رو نشون میده :

Hard Disk : S.M.A.R.T. Status Bad, Backup and Replace
Press F1 to Resume

با برنامه Hard Disk Low Level Format Tool هم فرمتش کردم ولی مشکل رفع نشد!

با برنامه های Hard Drive Inspector Professional و HDDScan هم تستش کردم که نتیجه های زیر رو نشون داد :

چجوری میتونم درستش کنم؟

با تشکر از همه شما

69316637113592600373.jpg

64598251966551020554.jpg

لینک به دیدگاه

درود

تو بایوس گزینه smart رو که مربوط به HDD میشه رو disable کن,ببین چطور میشه.

لینک به دیدگاه

ممنونم از پاسختون ولی من 2 تا هارد دیگه هم دارم که یکی آی دی ای هست و یکی هم ساتا که اونا همچین مشکلی رو ندارن!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

از برنامه های Bootable هم برای فرمت کردن هاردتون استفاده کردید؟

برنامه هایی مثل paragon partition manager یا windows xp live یا acronis disk director یا hirens bootCD و برنامه های مشابه.از این برنامه استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایراد مربوط به کش هست http://kb.acronis.com/content/9119 کاریش نمیشه کرد حتما در اولین فرصت از اطلاعات بک آپ بگیر هر موقع هارد از کارد افتاد برد رو تعویض کن .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لیست خطاهای SMART اینجا هست http://www.cropel.com/library/smart-attribute-list.aspx

لینک به دیدگاه

ایراد مربوط به کش هست http://kb.acronis.com/content/9119 کاریش نمیشه کرد حتما در اولین فرصت از اطلاعات بک آپ بگیر هر موقع هارد از کارد افتاد برد رو تعویض کن .

ممنونم از راهنماییتون

خوشبختانه اطلاعاتی روش ندارم و میخواستم هر وقت از درست بودنش اطمینان حاصل کردم روش اطلاعات بریزم.

یک نفر اینجوری منو راهنمایی کرد و گفت 40 هزار تومن هم هزینه داره :

ترانسفر هارد شما دچار مشکل شده شما مینونید با clear smrt , clear g-list با دستگاه srt تعمیرش کنید (ترانسفر یعنی رید و رایت هارد به درستی کار نمیکند)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اخطار SMART فقط یک اخطار هست فرض کن هارد 1 بار دیر روشن میشه و تو لاگ ثبت میشه هارد 1 بار دیر روشن شد . به فرض اینکه هارد رو به باکس وصل کردیم و لاگ رو پاک کردیم مشکلی حل میشه ؟ نه فقط صورت مسئله پاک شده اینکه هارد مشکل داره و دیر روشن میشه سر جاش هست . هارد های با فریم ور قدیمی رو به باکس وصل میکنن ( باکس های مربوط به ریکاوری و تعمییر ) یه چیزی مثل این http://www.drtoolsap.com.au/HDDDoctor.html و لاگ ها رو پاک میکنن چیزی این جا تعمییر نمیشه .

لینک به دیدگاه

اخطار SMART فقط یک اخطار هست فرض کن هارد 1 بار دیر روشن میشه و تو لاگ ثبت میشه هارد 1 بار دیر روشن شد . به فرض اینکه هارد رو به باکس وصل کردیم و لاگ رو پاک کردیم مشکلی حل میشه ؟ نه فقط صورت مسئله پاک شده اینکه هارد مشکل داره و دیر روشن میشه سر جاش هست . هارد های با فریم ور قدیمی رو به باکس وصل میکنن ( باکس های مربوط به ریکاوری و تعمییر ) یه چیزی مثل این http://www.drtoolsap.com.au/HDDDoctor.html و لاگ ها رو پاک میکنن چیزی این جا تعمییر نمیشه .

دوست  عریر . خیلیی ممنون از این نکته ای که گفتید.

فقط این اطلاعات در دسترس عموم باشه، جلوی سود جویی گرفته میشه. :wub: ^_^

لینک به دیدگاه

ممنونم دوست عزیز

مشخصه که توی این زمینه متخصص هستید.

حالا میشه بپرسم باید چیکار کنم؟

یعنی وقتی ببرم پیش تعمیرکار چی باید بگم که بیشتر از هزینه واقعیش ازم پولی نگیره؟

هزینه تعمیرش رو هم میفرمایید حدود چقدر میشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باید ببری برای تعمیر و بگی قبل از انجام کار اعلان هزینه کنند و ببینی به صرفه هست یا نه. و بگی که نمیخوای فقط SMART رو پاک کنند و اگر با تعویض برد یا قطعه مشکل حل میشه کار رو انجام بدن . پاور سیستم رو هم باید حتما چک کنی خیلی از مشکلات هارد و کلا سیستم برمیگرده به پاور کابل ها رو هم چک کن همینطور دمای CPU . در مورد هزینه اطلاعی ندارم... و جای خاصی رو هم نمیتونم پیشنهاد بدم .

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام

با تشکر از راهنمایی های خوبتون

اون هارد رو همونطور مشکل دار فروختم و هزینه تعمیرش رو از قیمتش کم کرد.

الآن 3 تا هارد دارم که میخوام ازشون استفاده کنم که روی مکستور 60 گیگابایتی و سامسونگ 1 ترابایتی اطلاعات دارم ولی سیگیت 1 ترابایتی اطلاعاتی نداره.

وقتی با برنامه HD Tune Pro 5.50 تستشون کردم ، ایرادهای زیر رو نشون داد!

میخوام بدونم آیا این ایرادها در آینده مشکل ساز میشه یا نه و چجوری باید رفعشون کنم و اوضاع کدوم هارد از همه بهتره و با توجه به کارخانه سازندش ، بیشتر میشه روش حساب کرد ؟

Maxtor 4D060H3 - 60 GB
Samsung HD105SI - 1 TB
Seagate ST31000528AS - 1 TB

از همه شما عزیزان ممنونم

45498970947832752608.png

20841233508188170720.png

09983583997251006466.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به ترتیب هارد 3 -2-1 اولویت دارن هارد 3 بهتر هست وضعیتش . ایراد reallocated sector ... ایرادی هست که باید چک بد سکتور و اسکن دیسک کنید و روش نمیشه حساب کرد ایراد های هارد 2 و 3 معمولا برمیگرده به پاور یا مشکل ارتباطی و یا خود برد باید مانیتورشون کنید و از اطلاعات مهم روشون پشتیبان تهیه کنید تا زمانی که قابل استفاده هست کابل ها و پاور رو چک کنید کار دیگه ای نمیشه کرد ...

لینک به دیدگاه

ممنونم از راهنماییتون

البته اینم بگم که هارد Seagate ST31000528AS - 1 TB از سری هاردهای مشکل داری بود که حدودا 3 سال پیش وارد بازار شد و حدود 2 سالی بود که از کار افتاده بود و گذاشته بودمش کنار تا اینکه هفته پیش دوباره راه انداختمش و فریم ویرشو آپدیت کردم که درست شد.

برای همین با اینکه از لحاظ تست سالمه ، بازم اعتماد کردن بهش سخته.

نظر شما چیه دوست عزیز ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نظر رو نوشتم دیگه :دی کلی نوشتم که "باید مانیتورشون کنید و از اطلاعات مهم روشون پشتیبان تهیه کنید تا زمانی که قابل استفاده هست"

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

سلام ، برای منم چند روزی هست که این مشکل پیش اومده و با نرم افزار Hdtune تستش کردم ، و طبق عکس یه ارور برام نشون میده ، میخواستم بدونم که این ارور تا چه حد خطرناکه ؟ به هاردم میتونم اطمینان کنم و اطلاعات مهم توش بریزم یا نه !

http://0up.ir/do.php...49532535041.png

post-14486-0-57634500-1384511925_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با ابزار های دیگه هم چک کن ببین همین مشکل رو نشون میدن یا نه . از دید کلی وقتی آیتمی تو SMART هست که fail و قرمز شده یعنی بک آپ از اطلاعات و جایگزین کردن هارد حتی اگر وضعیت کلی سبز باشه .اگر هارد دیگه نداری حداقل کار، بک آپ از اطلاعات هست . مورد شما بیشتر بر میگرده به پاور میتونی پاور رو هم چک کنی البته حتی پاور رو با یه نو هم تعویض کنی باز اون اخطار رو داری یعنی کاری هست که شده فقط از اتفاقات بد بعدی جلوگیری میکنه . پست های قبلی نوشته شده در موردش .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...