رفتن به مطلب

ایا میشه دور فن ها معمولای رو کم و زیاد کرد؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یک فن دارم فکر کنم 2000 تومان یا بیشتر یا کمتر

قبلان خریداری کرده بودم

برای خنک کردن کیس

این فن یک فیش 3 پین مستقیم به مادربرد وصل می شه ( فیش مثل فن سی پی یو البته با این فرق که سی پی یو 4 پین است و این 3 پین)

خواستم ببینم چه جوری می شه موقعه که وصلش کردم دور فنش رو کم و زیاد کنم ایا راهی داره

با تشکر

لینک به دیدگاه

سینا جان باید کنترلر سرعت فن داشته باشید که باهاش میشه سرعت فن رو کم و زیاد کرد مگر صدای فنش شما رو اذیت میکنه ؟؟

ولی این رو هم بدونید که از اینی که هست نمیشه سرعتش رو بالاتر برو و کنترلر بیشتر برای کسی پیشنهاد میشه که صدای فنها اذیتش میکنه مثلا من یه فن 12 سانتی ترمالتک دارم که 18 تومن گرفتمش و 2000 دور هستش و صداش کمی اذیت میکنه برای همین از کنترلر سرعت فن استفاده کردم.

لینک به دیدگاه

سینا جان باید کنترلر سرعت فن داشته باشید که باهاش میشه سرعت فن رو کم و زیاد کرد مگر صدای فنش شما رو اذیت میکنه ؟؟

ولی این رو هم بدونید که از اینی که هست نمیشه سرعتش رو بالاتر برو و کنترلر بیشتر برای کسی پیشنهاد میشه که صدای فنها اذیتش میکنه مثلا من یه فن 12 سانتی ترمالتک دارم که 18 تومن گرفتمش و 2000 دور هستش و صداش کمی اذیت میکنه برای همین از کنترلر سرعت فن استفاده کردم.

سلام اقایی دومنیتور

اره صداش ازیت می کنه

مثلان در حالت عادی که فقط تویه اینترنت هستم وصدای نمی یاد صداش ازیت می کنم

ولی موقعه که برم تویه بازی کمتر صداش رو می شنوم

خواستم ببینم ایا راه طریق هست بشه که سرعتش رو کم کرد

روش نوشته

dc brushless

sleeve bering

dc 12v

cool fan made in china

ایا می شه کار کرد دور فن بیاید پایین یا مثل فنه ای تی ای برای چند حالت دما تعریف کرد

ممنون از شما بابت راهنمایی

لینک به دیدگاه

با سلام

3 راه هست

1 - از قطعات آماده استفاده کنید که توی ایران نیست چون وارد کردنش نمیصرفه من خودم یه دونه گرفتم برای نمایشگاه که اون هم از شرکت گرین گرفته بودم که چون سمپل بود بهشون برگردونم

2- استفاده از یک ولوم که مدار نیاز داره و از کسی که رشتش الکترونیک هست باید مدارش رو بگیری

3 - استفاده از رئوستا

و همچنین میتونید از لینک زیر استفاده کنید

فن کنترل

با عرض پوزش از مدیریت محترم سایت که لینک یه فروم دیگه رو دادم چاره ای نبود در صورت صلاح دید پاک کنید

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من یک فن دارم فکر کنم 2000 تومان یا بیشتر یا کمتر

قبلان خریداری کرده بودم

برای خنک کردن کیس

این فن یک فیش 3 پین مستقیم به مادربرد وصل می شه ( فیش مثل فن سی پی یو البته با این فرق که سی پی یو 4 پین است و این 3 پین)

خواستم ببینم چه جوری می شه موقعه که وصلش کردم دور فنش رو کم و زیاد کنم ایا راهی داره

با تشکر

سلام ! همونطور که خودتون اشاره کردید این فن به مادربرد وصل میشه ! یعنی توانایی اینو داره که دورش تغییر کنه ! البته از طریق مادربرد ! شما برای تغییر دور فن و کم یا زیاد کردنش باید از طریق بایوس تون اقدام کنید ! اگه مادربردتون اسوس باشه ! در قسمت مانیتورینگ بایوس تون که دماها رو نشون میده ! در انتها و در 2 گزینه اخری ! برای تنظیم فن سی پی یو و همچنین سایر فن های موجود و متصل به مادربرد ! 2 اپشن وجود داره که اگه گزینه هاش با مادربرد من یکی باشه ! بهتره تنظیمات مربوط به فن پردازنده رو روی optimal بذارید البته در صورت اور کردن ! و اگه اور نکردید با توجه به دما میتونید کمتر یا بیشترش کنید !

ولی گزینه بعدی همونیه که شما نیاز دارید ! که انواع دور ها رو بصورت درصد مشخص کرده ! یعنی چند حالت قابل تنظیم داره ! که بهترین شون همون حالت auto هستش تا در صورت نیاز مادربرد خودش بالا یا پایین ببره ! ولی اگه بازم نیاز بود میتونید از درصد های پایین استفاده کنید ! مثلا کمترین درصدش 60 % و همچنین زمانیکه روی گزینه auto میذارید میتونید یک دما رو هم براش تعریف کنید تا در دمای بالاتر از اون دور فن رو بالا ببره ! فقط اشاره کنم که این 2 گزینه در حالت پیش فرض دیزیبل هستند و باید بصورت دستی فعال شون کرد !

امیدوارم مسائل تکراری رو خدمت تون نگفته باشم ! موفق باشید !

بازنده

لینک به دیدگاه

سلام ! اقا رضا منظورتون از اون فن ترمالتیک ! همون فن های سعید اقاس که دما رو هم نشون میدن ؟ چون منم یکی دارم ولی گذاشتم برای کیس بعدیم و تا حالا استفادش نکردم ! البته کیس فعلی من صدا ی هواپیما میده ! :( بذارمم فرقی نمیکنه !

قربون شما / بازنده

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

فن من هیچ گزینه در بایوس نداره با اینکه 3 فیش است

مقاله سخت افزار رو هم قبل از اینکه i.r.i.ali بفرمایید خوندهام مقاله خوب بود همون روش رو که تویه مقاله گفته بود انجام داد

واقعان روش خوبی هست شامل همه فن ها حتا بدترین فن موجود در بازار به سه حالت ارم متوسط و اخرین درجه 5 ولت 7 ولت و 12 ولت

کلان فن ها اتوماتیک داریه 4 پین هستن که فیش 4 تنظیم اتوماتیک فن است فن هایی 3 پین فیش تنظیم خودکار ندارن فقط داریه سنسور دما هستن طبقه گفته مقاله سخت افزار دو پین هم که فقط تغزییه ....

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

فن من هیچ گزینه در بایوس نداره با اینکه 3 فیش است

مقاله سخت افزار رو هم قبل از اینکه i.r.i.ali بفرمایید خوندهام مقاله خوب بود همون روش رو که تویه مقاله گفته بود انجام داد

واقعان روش خوبی هست شامل همه فن ها حتا بدترین فن موجود در بازار به سه حالت ارم متوسط و اخرین درجه 5 ولت 7 ولت و 12 ولت

کلان فن ها اتوماتیک داریه 4 پین هستن که فیش 4 تنظیم اتوماتیک فن است فن هایی 3 پین فیش تنظیم خودکار ندارن فقط داریه سنسور دما هستن طبقه گفته مقاله سخت افزار دو پین هم که فقط تغزییه ....

سلام ! دوست عزیز قرار نیست فن شما در بایوس گزینه ای داشته باشه ! خود بایوس چه شما فنی داشته باشید و چه نداشته باشید چنین گزینه ای داره ! البته شاید بایوس شما نداشته باشه ! ولی بعید میدونم ! حداقل در مورد فن پردازنده که حتما داره !

شما باید در منوی hardware monitor بدنبال گزینه های cpu fan speed و chassis fan speed بگردید !

البته یک راه اسون تر و راحت ترم هستش که میتونید از محیط ویندوز این کارو انجام بدید ! البته باید مادربرد تون اسوس باشه که تا جایی که من یادمه مادربرد فعلی شما اسوس هست ! برای اینکار میتونید از برنامه ai suite استفاده کنید که در سی دی مادربردتون هم موجوده و یا میتونید ورژن جدیدترشو از سایت اسوس دریافت کنید !

در منوی اصلی و اولیه این برنامه گزینه ای وجود داره که با عکس پروانه های فن ! کاملا مشخصه و بنام QFAN 2 هستش ! با کلیک بر روی این گزینه ! دقیقا همون 2 گزینه موجود در بایوس پدیدار میشن ! که در پست قبلی گفتم چطوری باید تنظیم شون کنید ! و شما میتونید با کلیک بر روی گزینه های کرکره ای این صفحه ! نسبت به فعال کردن و تنظیم سرعت فن هاتون در حالت دلخواه و یا اتومات ! اقدام فرمایید ! و در پایان و پس از سیو تنظیمات ! سیستم ری استارت میشه !

در ضمن برنامه AI SUITE توانایی انواع اورکلاک رو از محیط ویندوز فراهم میکنه ! البته بعد از تغییرات ! سیستم ری استارت شده و در بالا امدن بعدی ! با بکار بردن تنظیمات اعمال شده شما ! فعالیت خواهد کرد !

در مورد تعداد پایه های فیش فن ها هم اشاره کنم که فقط فن پردازنده ست که دارای 4 پایه میباشد و الباقی دارای 3 پایه هستند که یکی از پایه ها برای تنظیم سرعت و دور فن بکار میره ( اگه اشتباه نکنم پایه وسطی ) ! شما اگه روی مادربردتون رو دقت کنید ! خواهید دید که جایگاه اتصال فن های اضافی ! که با نام chassis fan شناخته میشن ! دارای نری 3 پین هستن و در سوی دیگر ! سوکت فن های متصل نیز ! دارای ماده گی 3 تایی ! میباشند !

موفق باشید / بازنده

ویرایش شده توسط بازنده
لینک به دیدگاه

سلام دوست من

من می دونم شما کجا رو می فرمایید

هم قبلان نگاه کردم و هم امروز نیست

فن مدل پایین احتمالش هست به این خاطر باشه

البته ماله سی پی یو هست و دیدم قبلان با گزینه ها ان هم کار کرد

ولی در مورد گزینه فن کیس به چنین چیز بر نخوردم در حاضر n/a

با تشکر از شما .

لینک به دیدگاه

سلام

فکر کنم این جا بشه این سوالو مطرح کرد

میخواستم ببینم این دستگاه ارزش خرید داره یا نه ؟

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811999048

اگر چیز بهتری تو همین رنج قیمت سراغ دارید معرفی کنید.

لینک به دیدگاه

سلام ! اقا رضا منظورتون از اون فن ترمالتیک ! همون فن های سعید اقاس که دما رو هم نشون میدن ؟ چون منم یکی دارم ولی گذاشتم برای کیس بعدیم و تا حالا استفادش نکردم ! البته کیس فعلی من صدا ی هواپیما میده ! :D بذارمم فرقی نمیکنه !

قربون شما / بازنده

سلام

آره فرامرز جان خودشه واقعا عجب فنیه :->

لینک به دیدگاه

سلام

فکر کنم این جا بشه این سوالو مطرح کرد

میخواستم ببینم این دستگاه ارزش خرید داره یا نه ؟

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811999048

اگر چیز بهتری تو همین رنج قیمت سراغ دارید معرفی کنید.

سلام ! من فقط 2 مورد رو پیشنهاد میکنم ! در ضمن محصول مورد نظر شما از نزدیک ! بهیچ وجه ظاهر مناسبی نداره ! ( نظر شخصی )

Fan Controller : بنظر من فقط یک محصول از ASUS بدرد میخوره که مطمئن نیستم در ایران گیر بیاد ولی میشه سفارش داد احتمالا ! با نام : ASUS / G-PANEL برای مطالعه کارایی این دستگاه به اینجا مراجعه بفرمایید !

برای مشاهده تصاویر و سرچ تصاویر بیشتر این محصول نیز ! به اینجا مراجعه بفرمایید !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگه محصول اسوس گیر نیومد هم این : Zalman MFC2 Multi Fan Controller 5 .لینک رویو

لینک فروش این محصول در سایت NEWEGG . . اینجا

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راستی دوست عزیز ! شما میخواید اینو اینترنتی خرید کنید ؟ از سایت های خارجی ؟ مگه میشه ؟

اگه این امکان براتون فراهم و از نظر هزینه هم مشکلی ندارید ! بگید در چه زمینه هایی قطعه میخواید ! شاید بتونم موارد توپی معرفی کنم ! چون من یک عمره تو کف اینها زندگی میکنم و نه هزینشو دارم و نه امکانشو !

حداقل از این همه پیگیری یکی استفاده کنه ! موفق باشید دوست من !

در ضمن اگه از 2 مورد پیشنهادی من خوشتون نیومد و توی اون تریپ مورد نظرتون موردی رو میخواید ! یک مورد هستش از همون برند AERO COOL با نام GATE WATCH 2 که هم امکانات بسیار بیشتری داره و هم ظاهرش مناسب تره ! که یک لینک رویو براتون میذارم !

لینک رویو AERO COOL / GATE WATCH 2 اینجا

بازنده

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

با تشکر از شما .

سلام ! از اونجاییکه مطمئن بودم محال چنین گزینه ای در بایوس مادربرد شما وجود نداشته باشه ! و همچنین چون نام و مدل دقیق مادربرد تون رو میدونستم ! مجبور شدم برم و تصاویری از بایوس مادربرد شما رو پیدا کنم تا دقیق تر بتونم راهنمایی تون کنم !

من اطمینان دارم که مادربرد مورد بحث جنابعالی ASUS / P5K SE هستش ! و در تصویر زیر ! محل دقیق جایگاه اتصال کابل فن ها به مادربرد تون رو همراه با 2 تصویر از بایوس مادربردتون قرار میدم که دور اون 2 عبارتی که مربوط به تنظیم فن های متصل به مادربرد میشن و یکی شونم مربوط به تنظیم سرعت فن پردازنده میشه و نکات مهم رو با چارت قرمز رنگ مشخص کردم تا همه چی روشن و واضح باشه !

در ضمن تصاویری هم از برنامه AI SUITE میذارم که دقیقا تنظیمات مربوط به سرعت فن پردازنده و سرعت فن های متصل به مادربرد رو نشون میده ! و دقیقا اطلاع دارم که مادربرد شما این برنامه رو ساپورت میکنه و در سی دی نرم افزار همراه مادربرد تونم این برنامه موجوده ! و مینتونید طبق روش تصاویر زیر و یا روشی که در پست های قبلی خدمت تون عرض کردم ! از این برنامه برای کم کردن سرعت فن های متصل به مادربرد و یا کم کردن سرعت فن پردازنده استفاده کنید !

e0lb4gayivrou644p.jpg

p4nt79lpdu5ynt1s6u1n.jpg

فکر کنم دیگه موردی وجود نداشته باشه !

بازنده

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

با تشکر از شما .

سلام ! با توجه به عرایض شما ! تصمیم گرفتم برای روشن تر شدن موضوع تصاویری از بایوس تون رو قرار بدم ! شاید کار کرد !

من اطمینان دارم که مادربرد مورد بحث جنابعالی ASUS / P5K SE هستش ! و در تصویر زیر ! محل دقیق جایگاه اتصال کابل فن ها به مادربرد تون رو همراه با 2 تصویر از بایوس مادربردتون قرار میدم که دور اون 2 عبارتی که مربوط به تنظیم فن های متصل به مادربرد میشن و یکی شونم مربوط به تنظیم سرعت فن پردازنده میشه و نکات مهم رو با چارت قرمز رنگ مشخص کردم تا همه چی روشن و واضح باشه !

در ضمن تصاویری هم از برنامه AI SUITE میذارم که دقیقا تنظیمات مربوط به سرعت فن پردازنده و سرعت فن های متصل به مادربرد رو نشون میده ! و دقیقا اطلاع دارم که مادربرد شما این برنامه رو ساپورت میکنه و در سی دی نرم افزار همراه مادربرد تونم این برنامه موجوده ! و مینتونید طبق روش تصاویر زیر و یا روشی که در پست های قبلی خدمت تون عرض کردم ! از این برنامه برای کم کردن سرعت فن های متصل به مادربرد و یا کم کردن سرعت فن پردازنده استفاده کنید !

e0lb4gayivrou644p.jpg

p4nt79lpdu5ynt1s6u1n.jpg

امیدوارم مشکل تون حل شه ! در ضمن اگه بازم کار نکرد ! یکبار هم جای سوکت رو عوض کنید و به سوکت بغلی وصلش کنید !

بازنده

ویرایش شده توسط بازنده
لینک به دیدگاه

سلام دوست من

ماله من در مقابل فن کیس نوشته شود n/a اینه تویه پست قبلیم گفتم

ماله من چنین گزینه نداره احتمالان به خاطره فن اشت .

با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...