رفتن به مطلب

راهنمایی برای ارتقا سیستم با حداقل هزینه!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام،

دوستان عزیز من در حال حاضر سیستم با مشخصات زیر و دارم :

Main Soltek که دیگه این برند اصلا تولید نمیشه ساتا نداره usb 1.0 و PCIe هم نداره خدارو شکر-سی پی یو اینتل پنتیوم4 1.6 گیگاهرتز- رم 2x256 ddr، پاور 350 وات ، گرافیک Geforce 5200 128mb ، هارد IDE 250 gig ، و ...

بنده از این سیستم جهت استفاده از اینترنت، طراحی سایت و فلش و فتوشاپ و پرینت، گاهی دیدن فیلم ،رایت چنتا دی وی دی در روزو البته از اینترنت ما-هواره ای با کارت SS2 هم مورد استفاده میکنم. بازی هم شاید سالی یک بار ,WarCraft3

با مشکلات بسیاری مواجه هستم از جمله سرعت بسیار پایین و هنگ کردن های پی در پی، دوتا نرم افزار که باهم باز میکنم سیستم به کلی مختل میشه، و لازم به گفتن نیست ، و از این دست مشکلات و نداشتن یک سری امکانات مثل usb2.0...

به نظر خودم با گرفتن مین با گرافیک آنبرد، سی پی یو، رم وپاور بشه یه کارایی کرد .لطفا یه راهنمایی بفرمایید به توجه به قطعات موجود و استفاده هایی که ذکر کردم، بتونم سیستمی جمع کنم که نیاز های منو جواب بده و از اعصاب خوردی هایی که با این سیستم دارم خلاص بشم

ویندوز با سرعت خوب لود بشه بتونم چهارتا نرم افزار نه زیاد سنگین و باهم ران کنم. دیگه با باز شدن فایر فاکس تا 10 دقیقه سیستم گیج نزنه....

و در مورد هزینش هم اصلا نمی خوام زیاد خرج کنم، هر چه کمتر بهتر...

با تشکر منتظرم

ویرایش شده توسط ali4sat
اضافه کردن اطلاعات
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز شما همه چیز رو گفتید غیر از هزینه ای که میخواهید کنید اگر ممکنه این رو هم مشخص کنید :D

لینک به دیدگاه

با تشکر از جواب سریع تون

منظور من حداقل هزینه هست که سیستم برای کارهایی که گفتم استیبل باشه ... فکر میکنم 200 تا 300 تومن..

لینک به دیدگاه

با تشکر از جواب سریع تون

منظور من حداقل هزینه هست که سیستم برای کارهایی که گفتم استیبل باشه ... فکر میکنم 200 تا 300 تومن..

با سلام

این قیمت ها حدودی هستنند :D

mb : gigabyte GA-EG45M-DS2H Intel Graphics Media Accelerator X4500HD unboard=110

cpu : e5200 dcore=70

ram : 2g bus 800 patriot=23

power : eleganse 600 =25

h.d.d: 250g wd = 41

odd: liteone dvd rw = 27

sum = 296

شاید 10 - 15 تومان بالاتر

مادربورد هم pci exp داره و میتونی تو اینده یه vga اضافه کنید. اینم لینک مادربورد ...

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2877&ProductName=GA-EG45M-DS2H

ویرایش شده توسط SONS OF ODIN
لینک به دیدگاه

جناب sons of odin ممنون

شاید من بد نوشتم .. قطعات مورد نظر من مین و سی پی یو ،رم و پاور هستش ... رایتر که دارم و به نظر شما احتیاج به تغییر هارد هست؟! من 250 البته ide دارم...

والبته لزومن قیمت بین 200 تا 300 نمی خوام باشه هر چی کمتر ولی با اون کارایی که مد نظر من هست بهتر ..

بازهم اگر پیشنهادی هست بفرمایید

ممنونم

ویرایش شده توسط ali4sat
لینک به دیدگاه

جناب sons of odin ممنون

شاید من بد نوشتم .. قطعات مورد نظر من مین و سی پی یو ،رم و پاور هستش ... رایتر که دارم و به نظر شما احتیاج به تغییر هارد هست؟! من 250 البته ide دارم...

والبته لزومن قیمت بین 200 تا 300 نمی خوام باشه هر چی کمتر ولی با اون کارایی که مد نظر من هست بهتر ..

بازهم اگر پیشنهادی هست بفرمایید

ممنونم

دوست عزیز من باتوجه به محدود بودن بودجه شما سیستم زیر رو بهتون پیشنهاد میکنم

Mainboard:Biostar GF8100 M2G+ i=65000Tooman

این مادربورد قابلیت پشتیبانی از پردازنده های فنوم2 رو هم داره که اگه بعدا پولشو جور کردید که بخواید ارتقا بدید همین کارتونو راه میندازه در رنج قیمت پایین

کارت گرافیکی این مادربورد GeForce 8100 هست و بسیار خوب جواب میده.

CPU:Athlon X2 5000=50000Tooman

این پردازنده از سری پردازنده های 2هسته ای AMD بوده و قابلیت مناسبی دارد در رنج قیمت خود دارد

Ram:2*2GB Patriut Bus 800=45000Tooman

این رم را حتی میتوانید در فرکانس 1066استیبل کنید وکارایی بسیار خوبی به نسبت قیمت خود دارد (خود من هم از همین رم استفاده میکنم)

Power:Green330A=25000Tooman

برای پاور شما نیازی به توان بالا ندارید چون پردازنده ای که معرفی کردم بسیار کم مصرف است و کارت گرافیک شما هم انبرد میباشد و این پاور از کیفیت بسیار خوبی هم برخوردار هست.

در مورد هارد هم نیاز به تعویض ان نیست .

کلا قیمت سیستم پیشنهادی بنده شد 185000تومان

مطمئن باشید در این رنج قیمت فوق العاده برایتان عمل میکند و وقتی این سیستمو روشن کنید تفاوت سرعتش رو با سیستم قبل به طور محسوس مشاهده میکنید.این رو هم بگم اگر از 180 تومن مثلا 20 یا 30 تومن میخواهید بیشتر هزینه کنید میتونید بگید که من یکی از قطعات رو به انتخابتون بهتر انتخاب کنیم

لینک به دیدگاه

این رو هم بگم پردازنده 3هسته ای Phenom™ X3 8450 2.1GHz هم قیمتی معادل 85هزار تومان دارد که شما با 30 هزار تومان بیشتر از قیمت گفته شده من میتونید بخریدش که در برنامه های کاربردی Multi Tasking بهتری برخورداره تازه ضریب پردازنده این پردازنده هم بازه وگمان میکنم بشه تا 2.6 یا 2.8 استیبلش کرد با فن استوک خودش.با این پردازنده قیمت میشه 215

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز و سهیل جان خودمون به نظر بنده اگر یک Phenom™ X3 8450 2.1GHz بردارند بهتره چون ایشون ذکر کردند که می خوان چند تا برنامه رو با هم باز کننو از این بحثا ! وگرنه مین و رم عالی هست اگر میشه یک 20 30 تومان دوست عزیز اضافه کنید این سی پی یو رو بردارید بهتره برای کاره شما که می خواهید چند برنامه رو در آن زمان با هم استفاده کنید ! این سی پیو بدرد کاره مولتی تسکینگ می خوره منظور: یعنی این که چند وظیفه ای است در آن واحد می تونه چند کارو بدون سرکت کمی انجام بده مخصوصآ با 4 گیگ رم شما ! البته اگر بتونین مین رو هم یک چیزه بهتر بگیرید خوبه من نمیگم این مین بده ها نه عالی هم هست ولی اگر یک مین بالاتر با امکانات خوب دوستان معرفی کنن بهتره مثل :esc 780g !

مویدات

رضا مقدم

متشکر از سهیل عزیز

ویرایش شده توسط alireza_moghadam
لینک به دیدگاه

از توضیحات کاملتون بسیار ممنونم . .. خودم هم فکر میکنم با این قیمت سیستم amd باید باشه ، فقط یک سوال،یه بنده خدایی میگفت مین فقط گیگا بخر! بهتر نیست مین از برند گیگابایت باشه؟ حتما قیمت هاش خیلی بالا میره؟ و اصلا از نظر کیفیت تفاوت محسوسی داره؟

ویرایش شده توسط ali4sat
لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز و سهیل جان خودمون به نظر بنده اگر یک phenom™ x3 8450 2.1ghz بردارند بهتره چون ایشون ذکر کردند که می خوان چند تا برنامه رو با هم باز کننو از این بحثا ! وگرنه مین و رم عالی هست اگر میشه یک 20 30 تومان دوست عزیز اضافه کنید این سی پی یو رو بردارید بهتره برای کاره شما که می خواهید چند برنامه رو در آن زمان با هم استفاده کنید ! این سی پیو بدرد کاره مولتی تسکینگ می خوره منظور: یعنی این که چند وظیفه ای است در آن واحد می تونه چند کارو بدون سرکت کمی انجام بده مخصوصآ با 4 گیگ رم شما ! البته اگر بتونین مین رو هم یک چیزه بهتر بگیرید خوبه من نمیگم این مین بده ها نه عالی هم هست ولی اگر یک مین بالاتر با امکانات خوب دوستان معرفی کنن بهتره مثل :esc 780g !

مویدات

رضا مقدم

متشکر از سهیل عزیز

سلام رضا جان.امید.ارم حالت خوب باشه.حرفت کاملا به جا بود .با قیمت 75 تومن میتونه این چیپست 780g بگیره که بسیار هم سریعتر و قابلیت های جدیدی داره .برند بایواستار این چیپست 75تومنه.حالا من نمیدونم الایت چنده ولی اگه قیمت داری بگو رضا جان

لینک به دیدگاه

• 5 سال بعد...

سلام دوستان

من یه سیستم دارم که مادربوردش P5B هستش که 6سال پیش خریدم، انصافا تو زمان خودش خوب بود. مشخصاتش به صورت زیر هست:

3 گیگ رم DRR2 باس 800 داره

VGA: geforce 512mb 128bit 8600GT

الان CPU E5200 هستش و میخواستم ارتقا بدم به E8500 به نظرتون مادربوردم میکشه؟ روش نوشته باس 1333 رو ساپورت میکنه ولی مطمئن نیستم بتونه یا نه. بعضی جاها کند عمل میکنه برا همین میخواستم ارتقاش بدم. یه سوال: اصلا ما E9400 یا E9500 داریم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

من یه سیستم دارم که مادربوردش P5B هستش که 6سال پیش خریدم، انصافا تو زمان خودش خوب بود. مشخصاتش به صورت زیر هست:

3 گیگ رم DRR2 باس 800 داره

VGA: geforce 512mb 128bit 8600GT

الان CPU E5200 هستش و میخواستم ارتقا بدم به E8500 به نظرتون مادربوردم میکشه؟ روش نوشته باس 1333 رو ساپورت میکنه ولی مطمئن نیستم بتونه یا نه. بعضی جاها کند عمل میکنه برا همین میخواستم ارتقاش بدم. یه سوال: اصلا ما E9400 یا E9500 داریم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

با سلام

دوست گرامی باید بایوس مین رو آپدیت کنید برای ارتقاء

سی پی یو مورد نظرتون رو همون طور که توی عکس پایین می بینید ساپورت میکنه

CPU E9500 نداریم دوست گرامی

85330767930273295625.jpg

لینک محصول و CPU هایی که پشتیبانی میکنه : http://www.asus.com/Motherboards/P5B/HelpDesk_CPU/

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

درود

نظرم این هست که سیستم نسل جدید بگیری

MB:Asrock H61m-dps

CPU:G1620

ram:2G DDR3

OR

MB:Asrock H81m-dgs

CPU:G1820

ram:2g DDR3

اینا حدودا 300 تا 330 درمیاد بسیار هم سیستم روان هست و بدون دردسر

تازه اگر کارکرده تمیز که پیدا کنی چه بهتر هیچ فرقی با آک نداره

پاور هم همینی که داری رو میتونی استفاده کنی

فقط هارد باید ساتا باشه و تبدیل روی اینا کار نمیکنه

ویرایش:دوستان شرمنده تاریخ تاپیک رو ندیدم :(

ویرایش شده توسط amir.na
لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستای گلم که نظر دادن، سیستمه خوبی هست ولی چند وقتی هست احساس میکنم CPU نیاز به ارتقا داره. زیادم نمیخوام خرج کنم. نمیدونم 8600 پیدا میشه تو بازار یا نه، 8500 که هست. ممنون از همه شما @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...