رفتن به مطلب

مشکل درایور در ویندوز8

Recommended Posts

سلام دوستان من لبتاب Asus n53Sv دارم  که دوسالی میشه خریدمش والآن می خوام 8 نصب کنم  ,ولی سایت سازنده اش درایور مربوط به 8  رو قرار نداده و بنابراین میخواستم درایور مدل n53sm رو روش نصب کنم
آیا درایوهای 
8  مدل n53sm روی  n53sv نصب میشه؟؟؟؟؟؟

بعضی از دوستان میگند که اگه اطلاعاتت در مورد درایوهاش کامل نیست ،هر چیزیش رو نصب نکنم و ممکن هست که مشکلاتی به وجود بیاد
بنابراین اگه امکانش هست برام مشخص کنید که کدوم ها رو دانلود و نصب کنم
باز هم ممنون

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N53SM/#support_Download_36

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N53SV/#support_Download_30

ویرایش شده توسط USER1
لینک به دیدگاه

اکتر قطعات این دو لپ تاپ مربوط به شرکت های سازنده یکسان هست . غیر از بلوتوث . 

به نظرم شما میتونی از این مدلی که معرفی کردی برای نصب درایور ها استفاده کنی. :D

لینک به دیدگاه

دوست خوبم، اگر قرار باشه روی لپ تاپ خودتون بتوانید از ویندوز 8 استفاده کنید، خود ASUS بر روی وب سایتش درایور های مخصوص رو قرار میده.

با این حال اگر نسبت به استفاده از ویندوز 8 اصرار داری، بهترین کار، نصب ویندوز 8 و استفاده از ویندوز آپدیت برای پیدا کردن درایور های مخصوص لپتاپه، اگر در سرور های ویندوز آپدیت برای سخت افزار شما درایور مخصوص 8 باشه، که بر خر مراد سوار شدی. ولی اگر نبود، و ویندوز آپدیت نتوانست درایور های مخصوص را پیدا کند، پس اصولا" شما نمی بایستی از ویندوز 8 بر روی لپ تاپ خودتون استفاده کنید.

از این مطلب غافل نشیم که ویندوز 8 همچین آش دهن سوزی هم نیست و به زودی ویندوز 8.1 میاد تا مشکلاتش رو برطرف کنه.

لینک به دیدگاه

من هم با نظر آرمین جان موافقم که ویندوز 8 هنوز به تکامل نرسیده. اگر عجله ندارید فعلا صبر کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای اینکه درایور ها به درستی روی 8 کار کنند باید بایوس لپ تاپ به روز بشه که ایسوس آپدیتی نداده . پس بصورت کلی از هر درایور مشابه استفاده کنی باز هم به مشکل برمیخوری . یه نفر از طرفدارهای وین 8 لپ تاپ به دست اومد :دی با مامانش هم اومد :دی مدلش n53Sv هم بود گفت وین 8 میخوام گفتم درایور هاش نیست گفت من نمیدونم وین 8 میخوام روی این نصب بشه گفتن شما میتونی :دی نصب کردم با کلی داستان و ... کلید های فانکشن درست کارنمیکرد و چند تا مشکل دیگه که چک نکردم گفتم این مشکلات رو داره گفت عیبی نداره :دی

لینک به دیدگاه

سلام عزیز. خوبی ؟ ;)

این مورد  را که برای درست کارکردن درایور ها ،باید بایئس آپدیت بشه را یک کم توضیح میدی؟

یعنی برای این مدل خاص اینجوریه یا همه مدل ها ؟

لینک به دیدگاه

برای اینکه درایور ها به درستی روی 8 کار کنند باید بایوس لپ تاپ به روز بشه که ایسوس آپدیتی نداده . پس بصورت کلی از هر درایور مشابه استفاده کنی باز هم به مشکل برمیخوری . یه نفر از طرفدارهای وین 8 لپ تاپ به دست اومد :دی با مامانش هم اومد :دی مدلش n53Sv هم بود گفت وین 8 میخوام گفتم درایور هاش نیست گفت من نمیدونم وین 8 میخوام روی این نصب بشه گفتن شما میتونی :دی نصب کردم با کلی داستان و ... کلید های فانکشن درست کارنمیکرد و چند تا مشکل دیگه که چک نکردم گفتم این مشکلات رو داره گفت عیبی نداره :دی

Typical Iranian User

:lol:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام عزیز. خوبی ؟ ;)

این مورد  را که برای درست کارکردن درایور ها ،باید بایئس آپدیت بشه را یک کم توضیح میدی؟

یعنی برای این مدل خاص اینجوریه یا همه مدل ها ؟

سلام فکر کنم من بد نوشتم، منظورم ایسوس و مدل لپ تاپ دوستمون بود . قاعدتا نباید مشکلی باشه برای آپدیت به وین 8 ولی نمیدونم چرا تو لیست ایسوس این مدل که زیاد قدیمی هم نیست تو لیست سازگاری وین 8 نیست ! از اون طرف هم نگاه کنی سری هایی که برای وین 8 ایسوس درایور براشون داره بایوسشون هم آپدیت میشه برای وین 8 . ایسوس برند خوبی هست ولی تو بیزنیس اولویت برای محصولات جدید و اونایی که توبازار رو فروش خوب هستن هست اول اونها درایور ها و پچ ها رو میگیرن ....

وقت نبود چک کنم ببینم داستان چی هست و چرا سر ناسازگاری داره :دی منتظر بودن تا وین نصب بشه ببرن :دی

لینک به دیدگاه

سلام فکر کنم من بد نوشتم، منظورم ایسوس و مدل لپ تاپ دوستمون بود . قاعدتا نباید مشکلی باشه برای آپدیت به وین 8 ولی نمیدونم چرا تو لیست ایسوس این مدل که زیاد قدیمی هم نیست تو لیست سازگاری وین 8 نیست ! از اون طرف هم نگاه کنی سری هایی که برای وین 8 ایسوس درایور براشون داره بایوسشون هم آپدیت میشه برای وین 8 . ایسوس برند خوبی هست ولی تو بیزنیس اولویت برای محصولات جدید و اونایی که توبازار رو فروش خوب هستن هست اول اونها درایور ها و پچ ها رو میگیرن ....

وقت نبود چک کنم ببینم داستان چی هست و چرا سر ناسازگاری داره :دی منتظر بودن تا وین نصب بشه ببرن :دی

ممنون.

من هم با این مورد برخورد کردم. یکبار لپ تاپ ایسوس گرفتم که ویندوز نداشت . وقتی ویندوز 7 نصب کردم ، دیدم کیفیت صفحه نمایش پایین بود. انگار که 16 بیت بود. خلاص همه جور درایور را تست کردم حل نشد تا اینکه بایئس را آپدیت کردم مشکل حل شد. :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...