رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید LED TV حدود 2 تا 2.5 میلیون+سینما خانگی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

دوستان یاری کنید :

برای یکی از اقوام قصد تهیه LED TV داریم.سقف هزینه با سینما به 2.8 میلیون هم میرسه

به نظر شما تو این رنج بین دو برند LG و سامسونگ کدام مورد با توجه به امکانات ترجیح میدید.

در مورد کیفیت پنل و مشکلات و یا معایبی و محاسن که با تلویزیون های این دو برند و مدلهای جدید اون داشتید اگر تجربه ای دارید بفرمایید.

در مواردی که بصورت حضوری رویت شد حداقل کیفیتی که بنده رو در محصولات LG راضی می کرد مدل 42LS57000 بود با قیمت  حدود 2400.

product2844120053%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8

19161_1157651702_ls%2057000%2042-99.jpg

مدلهای سامسونگ مورد نظر :

40EH5550 حدود قیمت 2میلیون

product6071083283EH5550-A-900x900.jpg

40EH6920 حدود قیمت 2100

EH6920-A-900x900.jpg

قبلا محصولات سامسونگ رو خیلی استفاده کردم و مخصوصا سری های خیلی باریکش کیفیت صوتی بدی داره و اصلا وضوح نداره.همچنین شنیدم کیفیت صوتی سینما خانگی در محصولات ال جی کیفیت مطلوب تری داره نسبت به ال جی.

نظر شما چی هست؟

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

ببخشید که خارج از گزینه هات میگم

SONY EX650-40

قیمت دوروبره 2300

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

ببخشید که خارج از گزینه هات میگم

SONY EX650-40

قیمت دوروبره 2300

من 2 هفته پیش 2690 خریدمش . البته با گارانتی .

معین جان به نظر من با این بودجه پلاسما بهتره . بدی پلاسما مصرف زیادشه .

اگر حتما LED میخوای سری 6 سامسونگ بهتر از سری 5 هست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون سونی هم که مسلما کیفیت عالی داره.

شما خودت بررسی کردی و یا خرید داشتی از این دستگاه؟

کیفیت صوت و تصویرش رو چطور برآورد می کنی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
من 2 هفته پیش 2690 خریدمش . البته با گارانتی .

معین جان به نظر من با این بودجه پلاسما بهتره . بدی پلاسما مصرف زیادشه .

اگر حتما LED میخوای سری 6 سامسونگ بهتر از سری 5 هست .

حامد جان ممنون.

تا اونجا که منم دیدم اصلا سمت سونی نمیشه رفت و ارزونترین مدلهاش از مدلهای میانی LED سامسونگ و ای جی گرونتر بودند

پلاسما ها کیفیتشون خیلی تو ذوق میزنه!

من که هرچی نگاه کردم کنار LED یا حتی LCD ها کیفیت خوبی از پلاسما ها ندیدم.

دبیروز به دو نکته جلب هم در مورد پلاسما ها رسیدم :

اول اینکه از نزدیک پیکسل ها به صورت 4 گوشهای ریز کاملا قابل رویت هستند.

دوم اینکه گرمای زیادی هم از خود پنل تصویر متساعد می شد!

مصرف هم که نگاه کردم پشت تلویزیون رو اکثرا مدلهای 43" از 600-700 وات مصرف می کنند و برای یک وسیله پر استفاده در منزل خیلی زیاده.

لینک به دیدگاه

منم خودم سامسونگ دارم . راضی هستم ولی ال جی تعریف شنیدم . به غیر از مانیتور کامپیوترم محصولی از ال جی ندارم . ولی فکر کنم وضوح تصویرش بهتر باشه 

به غیر از این دو عول کره ای فکر برند دیگه ای نباش 

من حداقل سایز 46 را توصیه میکنم . خودم 40 دارم به نطرم کوچیکه اوایل این طور به نظر نمی اومد ولی الان اگر 55 قیمتش بالا نبود شاید می خریدم 

وضوح تصویر از صدا مهم تره . صدا را میتوانی اسپیکر اضافه کنی . برای تست یک فول اچ دی را روی تی وی ببین ببین کیفیت را دارد یا نه

لینک به دیدگاه

معین جان کلا کیفیت پتل سونی و سامسونگ خیلی به هم نزدیکه. ( چون نتیجه تکنولوژی و همکاری مشترک بین این 2 کار خانه هست)  سونی به خاطر موتو ر bravia رنگ هاش تا حدودی با سامسونگ فرق میکنه.  حالا اینجا دیگه سلیقه بیننده مهمه هست. ازنظر کیفیت صدا، سونی بهتر از سامسونگ عمل کرده .

در کل تو زمینه صوتی، سونی یک سر و گردن از مارک های دیگه در بازار بهتر هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
منم خودم سامسونگ دارم . راضی هستم ولی ال جی تعریف شنیدم . به غیر از مانیتور کامپیوترم محصولی از ال جی ندارم . ولی فکر کنم وضوح تصویرش بهتر باشه 

به غیر از این دو عول کره ای فکر برند دیگه ای نباش 

من حداقل سایز 46 را توصیه میکنم . خودم 40 دارم به نطرم کوچیکه اوایل این طور به نظر نمی اومد ولی الان اگر 55 قیمتش بالا نبود شاید می خریدم 

وضوح تصویر از صدا مهم تره . صدا را میتوانی اسپیکر اضافه کنی . برای تست یک فول اچ دی را روی تی وی ببین ببین کیفیت را دارد یا نه

راستش بحث اندازه خیلی به اندازه محیطی که در اون میخواد نصب بشه وابسته هست.

مسلما در سالن پذیرایی که اندازه 20 متر داره وجود یک 32" هم خود نمایی می کنه ولی در سالن 100 متری سایز 42 اینچ هم کوچک به نظر میرسه.

یکی از دلایلی هم که اصلا سمت پلاسما نمیرم اینه که این دوستمون در خونه آپارتمانی 60-70 متری زندگی می کنه که خرید یک پلاسمای مثل 46" اصلا منطقی نیست ؛مخصوصا که برای دریافت کیفیت مطلوب در پلاسما ها باید فاصله زیادی تا تلویزیون داشته باشی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
معین جان کلا کیفیت پتل سونی و سامسونگ خیلی به هم نزدیکه. ( چون نتیجه تکنولوژی و همکاری مشترک بین این 2 کار خانه هست)  سونی به خاطر موتو ر bravia رنگ هاش تا حدودی با سامسونگ فرق میکنه.  حالا اینجا دیگه سلیقه بیننده مهمه هست. ازنظر کیفیت صدا، سونی بهتر از سامسونگ عمل کرده .

در کل تو زمینه صوتی، سونی یک سر و گردن از مارک های دیگه در بازار بهتر هستش.

راستش هومن جان یکبار برای یکی از دوستان سونی پیشنهاد دادیم که دردسر شد و دیگه چشمم از سونی ترسیده.

بعداز خرید تلویزیون بعد از یک هفته مورد پیدا کرد و از این نمایندگی به اون نمایندگی در آخر قطعه مورد نظر رو سفارش داد خود شرکت و تا برسه 1 ماه بنده خداها تلویزیون نداشتند و من کلی خجالت کشیدم و آخر هم با یک دستگاه تعمیری که دلچسب من و مسلما اونها نبود.شاید این اتفاق یک در میلیون بیافته ولی بالاخره برای این فامیل ما رخ داد و من دیگه سونی پیشنهاد نمی کنم به کسی.

متاسفانه کیفیت تصویر ها رو هم نمیشه از هم تشخیص داد و اگر مثلا این چند مدل مد نظر کنار هم بودند و یک تصویر رو پخش می کردند خیلی بهتر میشد نتیجه گرفت.

لینک به دیدگاه

من این مدل رو تومهر قبل خرید 2089000

لینک

کیفیت تصویرش خیلی خوبه ولی صدا معمولی هست.  وقتی فیلم full hd میبینم ، تازه اصل کیفیت مشخص میشه وگرنه برای برنامه های روزانه که از کانالها پخش میشه ، هیچ فرقی بین تلویزیون 1200000 با 10 میلیونی نیست.

برای صدا هم که ار home theater سونی 7 سال قبل استفاده میکنم که هنوز هم صدای فوق  العاده ای داره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
من این مدل رو تومهر قبل خرید 2089000

لینک

کیفیت تصویرش خیلی خوبه ولی صدا معمولی هست.  وقتی فیلم full hd میبینم ، تازه اصل کیفیت مشخص میشه وگرنه برای برنامه های روزانه که از کانالها پخش میشه ، هیچ فرقی بین تلویزیون 1200000 با 10 میلیونی نیست.

برای صدا هم که ار home theater سونی 7 سال قبل استفاده میکنم که هنوز هم صدای فوق  العاده ای داره.

اتفاقا این هم موجود بود.

این سری باریک بود قیمتش یکم تند تر هست.اون دو مدلی که بالا گذاشتم قطرشون بیشتره ولی قیمت معقول تری دارند.

کیفیت کانالها هم مسلما تا وقتی نسبت 3*4 داشته باشه و با رزولوشن 576i تصاویر به نمایش در بیاد نمیشه توقع بیشتری داشت(576*720) :( 

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

سلام معین جان @};-

یه گزینه بهت پیشنهاد میکنم که از هر نظر نسبت به تمامی مدلهای هم قیمتش یه سر و گردن بالاتر و از یک قابلیت عالی برخورداره...

مدل 40EH6930 سامسونگ که جدا از قیمت خوبش از امکانات 3D با 200 هرتز انطباق تصویر برخورداره یا درکل بصورت زبون خودمونی بگم میشه این جمله رو براش به کار برد: نر ماهی,اشبل دار  :D

بنده به شخصه اکثریت مدلهای موجود در بازار رو عینا امتحان کردم که مدل مذکور یه انتخاب خوبیه...

در واقع از هر نظر این مدل سامسونگ کاملا غنیه

این TV در واقع سال گذشته با نام 6920 که یک HT(سینما خانگی) به عنوان هدیه همراه داشت وارد بازار شد ولی متاسفانه از چندی پیش تمامی هدایا(بجز در مدلهای خاص) از لیست شرکت حذف گردید.

در مورد تلویزیونهای سونی خدمتت عارضم که از کیفیت تصویری خوبی برخوردارند,ولی بزرگترین معایبشون عدم پشتیبانی فرمت و کدک های رایج تصویری هستش و دیگه اینکه از فرمتهای NTFS فلش مموریها و هارد اکسترنالها پشتیبانی نمیکنه.

لینک به دیدگاه

در مورد تلویزیونهای سونی خدمتت عارضم که از کیفیت تصویری خوبی برخوردارند,ولی بزرگترین معایبشون عدم پشتیبانی فرمت و کدک های رایج تصویری هستش و دیگه اینکه از فرمتهای NTFS فلش مموریها و هارد اکسترنالها پشتیبانی نمیکنه.

نکته خیلی خوبی گفتی.

عیب اصلی سونی همینه. عدم پشتیبانی از فرمت های مختلف.    و در طرف مقابل این نکته نقطه قوت ال جی و سامسونگ هستش.  کلا سونی غرور بی جایی داره. همیشه میگه " اونجوری که من دلم می خواهد، باید فیلم ببینی، اون چیزی که من دلم می خواهد باید آهنگ گوش  بدی و ..." با این که واقعا با سونی حال میکنم ولی از این مسئله همیشه شاکی هستم. :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیصر جان قیمت اون مدل 6930 که فرمودید چقدره ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2,220 ت معین جان

ممنون قیصر جان .

نمایندگی قیمت بالاتری میگن حدود 2300.

جالب اینجاست نه تو سایت سامسونگ این مدل هست و نه در سایت سامسرویس!

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم معین جان

کدوم نمایندگی این قیمتو داده؟؟؟

و در مورد اینکه این مدل تو سایت سام سرویس موجود نیست یک نکته ظریف داره که نمیشه علنی عنوان کرد...

...............................................

در هر صورت تا فردا صبر کن ببینیم انشاا...خدا چی میخواد @};-

لینک به دیدگاه

6920 رو من از نزدیک دیدم به گمانم قیمتش 1990 باشه. باور کن کیفیتش خداست معین جان ولی متاسفانه با وجود این که 200 هرتز هست 3d نیست. مدل 6950 3d هست که 3 تومن آب می خوره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آره سعید جان.

قیمت نمایندگیش 2085 هست دقیق.حدود 2 هم میده ...

جالب سامسونگ اینقدر پنل هاش رو باریک و جمع و جور کرده خیلی کوچک به نظر میرسه.

لینک به دیدگاه

درود معین جان

من الان یکساله 6960 3D SAMSUNG  رودارم 46اینچ هست فوق العاده از هرلحاظ بگی حرف نداره!پنل کیفیت صدا کیفیت سه بعدی کم مصرف بودن باریک بودن وخلاصه.....

میتونی مدل 6920 روبگیری که همون 40 اینچه پنل یکم بزرگتر از اینه ولی تقریبا همون کیفیت روداره البته الان فکرکنم مدل 6920 تغییر نام داده باشه!(فکرکنم 6930که دوستان گفتن)

ولی در کل فقط سامسونگ روانتخاب کن با خریدش سربلند میشی پیش دوستت ;)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...