رفتن به مطلب

ولتاژ رم چقدر ؟(اورکلاک رم)

Recommended Posts

سلام دوستان

ببخشید من رم رو اور کردم

خواستم بدون ولتاژ دقیقاش چقدر می شه روی تنظیمات زیر

تامینگه 6.6.6.18

باسه 1200

رم دومنیتور ( پروفایل دیفالت باس 1066 تامینگه 5.5.5.15)

ولتاژ چقدر؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

• ارسال 67
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام دوستان

ببخشید من رم رو اور کردم

خواستم بدون ولتاژ دقیقاش چقدر می شه روی تنظیمات زیر

تامینگه 6.6.6.18

باسه 1200

رم دومنیتور ( پروفایل دیفالت باس 1066 تامینگه 5.5.5.15)

ولتاژ چقدر؟

با تشکر

عذر می خوام ولی این دیگه اوور نشد که...!!! کارایی رم به شدت پایین میاد!!

شما بهتره Cl رو برگردونید به 5.5.5.18 و فرکانس رم رو تا 1100 یا 1150 بالا ببرید... با توجه به Rev رمهاتون می تونید با ولتاژ 2.2-2.3 در این فرکانس پایدار کنید...

لینک به دیدگاه

سلام دوست من ممنون از شما

تویه پست قبلی ولتاژ دیفالت رم رو نوشتم ولتاژش 2.10 است و rev 2.1 رم است ..

ببخشید یک سوال

مقدار ولتاژ برق مینبرد nb یا همون چیپست رو رویه مادربرد ها گیگابایت با چی نشون می دن( ud3r)

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوست من ممنون از شما

تویه پست قبلی ولتاژ دیفالت رم رو نوشتم ولتاژش 2.10 است و rev 2.1 رم است ..

ببخشید یک سوال

مقدار ولتاژ برق مینبرد nb یا همون چیپست رو رویه مادربرد ها گیگابایت با چی نشون می دن( ud3r)

با تشکر

خوب...

شما می تونید فرکانس 1100 رو با ولتاژ 2.16 و زمان تاخیر 5.5.5.18 احتمالا پایدار داشته باشید... در هنگام کار کردن با سیستم و خصوصا در لود بالا اگر سیستم Reset شد ولتاژ رو به 2.2 تغییر بدید...

پل شمالی رو با mch نشون می ده و ولتاژش رو با vMCH...

ولی در اینجا نیازی به تغییر ولتاژ پل شمالی نیست...

موفق باشید...

لینک به دیدگاه

خوب...

شما می تونید فرکانس 1100 رو با ولتاژ 2.16 و زمان تاخیر 5.5.5.18 احتمالا پایدار داشته باشید... در هنگام کار کردن با سیستم و خصوصا در لود بالا اگر سیستم Reset شد ولتاژ رو به 2.2 تغییر بدید...

پل شمالی رو با mch نشون می ده و ولتاژش رو با vMCH...

ولی در اینجا نیازی به تغییر ولتاژ پل شمالی نیست...

موفق باشید...

سلام دوست من

من در حالت اورکلاک سی پی یو در حالت 100% کار با سی پی ی(و e8400 با سرعت دیفالت3.0)

دما مینبرد تا 55 درجه بالا میره البته این رو بگم در حالت معمولی دما مینبرد 33 تا 30 هست ( البته در حالت اورکلاک ) خارج از اورکلاک پایین تر است با نرم افزار اورست تست دما گرفتم.

تویه پسی ورد دیدم یک نفر مثل من اورکلاک کرده بوده دما مینبرد خیلی بالا رفته بود اقا مهدی موسوی بهشون گفتن که ولتاژ مینبرد رو پایین بیارید

نظر شما چیه

در مورد رم هم این رو گبم که دیشب تونستم روی باس 1100با تامینگ 5.5.5.18 بالا بیارم البته فکر کنم ولتاژ رو بیش از اندازه دادم فکر کنم 2.6 دادم

راستی من موفق شودم تا باس 1280 رو بالا بیارم ولی با تایمنگ افتضاح 7.7.7.18

می گم شما اوری بالاتر و بهتر از این می تونید معرفی کنید ؟( منظورم تنظیمات بایوس و تامینگ)

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

من در حالت اورکلاک سی پی یو در حالت 100% کار با سی پی ی(و e8400 با سرعت دیفالت3.0)

دما مینبرد تا 55 درجه بالا میره البته این رو بگم در حالت معمولی دما مینبرد 33 تا 30 هست ( البته در حالت اورکلاک ) خارج از اورکلاک پایین تر است با نرم افزار اورست تست دما گرفتم.

تویه پسی ورد دیدم یک نفر مثل من اورکلاک کرده بوده دما مینبرد خیلی بالا رفته بود اقا مهدی موسوی بهشون گفتن که ولتاژ مینبرد رو پایین بیارید

نظر شما چیه

در مورد رم هم این رو گبم که دیشب تونستم روی باس 1100با تامینگ 5.5.5.18 بالا بیارم البته فکر کنم ولتاژ رو بیش از اندازه دادم فکر کنم 2.6 دادم

راستی من موفق شودم تا باس 1280 رو بالا بیارم ولی با تایمنگ افتضاح 7.7.7.18

می گم شما اوری بالاتر و بهتر از این می تونید معرفی کنید ؟( منظورم تنظیمات بایوس و تامینگ)

با تشکر

بهتره به فکر تهویه درست هوای کیس باشید...

بنده تا فرکانس 3850 با پردازنده E6550 اوور کردم! تست های سنگینی هم گرفتم ولی دمای پل شمالی از 46-48 تجاوز نکرد... با همین UD3R هم تست کردم...

بله ولتاژ اضافی پل شمالی می تونه باعث گرم شدن بیش از حد پل شمالی بشه!! برای همین من توصیه می کنم تا FSB 400-450 به ولتاژ پل شمالی دست نزنید!! بذارید بایوس خودکار بهترین ولتاژ رو انتخاب کنه...

در مورد رمهای شما باید بگم که Rev خوبی دستتون نیست... ولی دیگه نه اینقدر بد که 1100 رو با 2.6 بالا بیارید...!!!!!:D

شما تست کنید نهایت با 2.3 می تونید پایدار کنید در فرکانس 1100 و بیشتر از این هم ولتاژهای بالا ندید!! چیپ رم آسیب می بینه...

کلا رمهای شما توانایی اوور خوبی ندارند...

به نظر من به جای اینکه تایمینگهای بالا رو تست کنید!! یک بار سعی کنید سیستم رو با 4.4.4.12 بالا بیارید...!!

فقط این بار از 2.4 بیشتر ولتاژ ندید که عواقب کار به گردن خودتون خواهد بود...

اگر بتونید فرکانس 900-950 رو با 4.4.4.12 بالا بیارید به مراتب از فرکانس ها و تایمینگهای دیگر بهتر خواهد بود...

موفق باشید...

لینک به دیدگاه

من خودم دامینیتور ۴ ګیګ رو روی ولتاژ 2.45 بردم تا ۱۲۰۰ cl5 یک بار ان رو امتحان کنید . با این ولتاژ به 800 cl3 هم میشه رسید.

لینک به دیدگاه

من خودم دامینیتور ۴ ګیګ رو روی ولتاژ 2.45 بردم تا ۱۲۰۰ cl5 یک بار ان رو امتحان کنید . با این ولتاژ به 800 cl3 هم میشه رسید.

امکان داره بپرسم با چه ضریبی...؟؟؟

ضریب 3:5 در چیپهای P35 & P45 باگ زیادی داره و نمی شه به فرکانسی که نشون می شده اطمینان کرد... ولی ضریب های 2:3 و 1:2 این طور نیستند...

و اگر ضریب 3:5 نبوده احتمالا Rev رمهای شما خوب بوده که اجازه داده به این فرکانس برسید... تا Rev 1.4 چیپ های خوبی در این رمها استفاده شده...

ولی می شه بپرسم 100% پایدار بوده؟؟؟

با برنامه های استرس تست کردید؟؟

با سپاس...

لینک به دیدگاه

با مقسم ۲:۳ سیستم هم پایدار بود راستش فقط خود ویستا رو ازش امتیاز ګرفتم .

سیستم مال خودم نبود اما داره کار میکنه مشکلی هم از نظر ‍پایداری نداره.اما در مورد rev نمیدونم!

کروشیال بالستیک اورکلاک بهتری نسبت به دامینیتور داشت اما مثل اینکه هردړ چیپهاشون رو عوض کردن

الان رمی با قابلیت رسیدن به ۱۲۰۰ تو بازار هست؟

لینک به دیدگاه

سری اولی کروشیال بالستیک ۸۰۰ حتی به ۱۲۰۰ میرسید اما انهایی که تو بازار حتی روی ۱۰۰۰ هم میسوزه!

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

ببخشید ولتاژ رو اشتباهی نوشتم

ولتاژ 2.26 منظورم بود

گذاشتمش رویه 2.2 هم پایدار بود و مشکلی پیشم نیومد ( با نرم افزار اوردر تست کردم)

البته الان گذاشتمش روی باس 1000

یک سری تغییرات دادم به شرع زیر

سرعت هسته رو بردم رویه 3500

fsb رو بردم رویه 500

مولتی رو گذاشتم رویه 7

باس مینبرد شود 2000

دما مینبرد امد پایین

دما سی پی یو امد پایین و دیگه تقریبان زیر 59 درحه هست در حالت 100 درصد کار در حدود 20 دقیقه کار با نرم افزار تست اوردر

ولتاژ سی پی یو رو گذاشتم رویه 1.287 که واقعان خوب شوده و با نرم افزار اورد هم تست کردم هیچ گونه اخطار در 20 دقیقه کار نداد

دما مادربرد هم امده پایین در حالت 100 درصد دما زیر 58 هست و در حالت معمول هم ببین 31 تا 33 ( این نکته رو اضافه کنم این مادربرد در حالت اورکلاک چه پایین و چه بالا و چه معمول در حالت 100 درصد به طور چشم گیری افزایش دما دارد در حدود 15 تا 20 درجه اختلاف در حال 100 درصد)

خوب از همه مهم تر سرعت بالا به دست اوردم و در تست بنچ نرم افزار اورست تونستم مقدار زیاد تریی اطلاعات رد و بدل کنم

در تست read 9528 mb

در تست write 10646 mb

در تست copy 10333 mb

در حالت غیر اورکلاک امارش دقیق یادم نیست ولی یادمه که همشون دور ور 8000 میچرخیدن :D

در کل افزایش buss مادربرد بهتر از افزایش هسته هست

چون من رویه سرعت هسته 3.94 تست کردم این امار به دست نیومد و پایین تر بود و بدتر از همه افزایش ولتاژ و مهمتر از اون افزایش دما خیلی زیاد در حالت 100 درصد دما حدود 70 تا 71 تا دقیقه اول ....

این نکته رو هم بگم ولتاز سی پی یو رو با تنظیمات بالا که گفت یعنی در حال اورکلاک 3.5 باسه 2000 ولتاز سی پی یو رو گذاشتم به صورت اتوماتیک بعد متوجه شود ولتاژ خیلی برده بالا و فکر کنم تا 1.425 برده بود بالا که همین امر باعث افزایش دما شوده بود

در صورتی که من با ولتاژ 1.287 مشکلی برام پیش نیومد و در حالت 20 دقیقه کار با نرم افزار اورست هیچ گونه اخطار داده نشود

با تشکر

لینک به دیدگاه

نتونستید ۱۲۰۰ برسونید؟ من روی اف اس بی ۴۰۰ رم رو ۱۲۰۰ کردم اما رو ۵۰۰ چشم آب نمیخوره!

لینک به دیدگاه

با مقسم ۲:۳ سیستم هم پایدار بود راستش فقط خود ویستا رو ازش امتیاز ګرفتم .

سیستم مال خودم نبود اما داره کار میکنه مشکلی هم از نظر ‍پایداری نداره.اما در مورد rev نمیدونم!

کروشیال بالستیک اورکلاک بهتری نسبت به دامینیتور داشت اما مثل اینکه هردړ چیپهاشون رو عوض کردن

الان رمی با قابلیت رسیدن به ۱۲۰۰ تو بازار هست؟

سری اولی کروشیال بالستیک ۸۰۰ حتی به ۱۲۰۰ میرسید اما انهایی که تو بازار حتی روی ۱۰۰۰ هم میسوزه!

باید بگم که تنها ماژولهایی که چیپ D9GMH استفاده می کنن قابلیت رسیدن به 1200 cl5 و 800 cl3 رو دارند...

الان دیگه این چیپ حتی در کروشیال ها هم استفاده نمی شه...

من خودم به شخصه کروشیال 1066 قدیمی رو تا 1300 با تایمینگ 5.5.5.18 و ولتاژ 2.4 پایدار اوور می کردم...

ولی دیگه این کروشیال ها پیدا نمی شن...:D(

اما در مورد سوختن رمها من خودم تجربه ای ندارم!! نمی دونم منظور شما چیه؟؟:D

کروشیال های جدید رو هم تست کردم نهایتا به 1150 cl5 می رسه ولی تا ولتاژ 2.8 هم مشکلی پیش نیومد...!!!

بسیار خنک کار می کنند...

لینک به دیدگاه

نتونستید ۱۲۰۰ برسونید؟ من روی اف اس بی ۴۰۰ رم رو ۱۲۰۰ کردم اما رو ۵۰۰ چشم آب نمیخوره!

سلام دوست من

تا 1200 که 100 درصد میره ولی با تامینگ 6.6.6.18

و همچنین روی 1280 هم ویندوز بالا اومد روی تامینگ 7.7.7.18

fsb مادربرد رو رویه 533 بردم ویندوز بالا اومد مشکلی نبود با نرم افزار اوردر تست زدم مشکلی پیش امد ولتاژ کم داده بودم

کلان بی خیال شودم به دو دلیلی 1- می ترسم صدمه بزننه 2- باید ولتاژ رو زیاد کنم شاید تا 1.400 اون موقعه چون کیسم من تعویه درست حسابی نداره دما خیلی بالا میره و هم سی پی و هم مادربرد

با تشکر

لینک به دیدگاه

باید بگم که تنها ماژولهایی که چیپ D9GMH استفاده می کنن قابلیت رسیدن به 1200 cl5 و 800 cl3 رو دارند...

الان دیگه این چیپ حتی در کروشیال ها هم استفاده نمی شه...

من خودم به شخصه کروشیال 1066 قدیمی رو تا 1300 با تایمینگ 5.5.5.18 و ولتاژ 2.4 پایدار اوور می کردم...

ولی دیگه این کروشیال ها پیدا نمی شن...:D(

اما در مورد سوختن رمها من خودم تجربه ای ندارم!! نمی دونم منظور شما چیه؟؟:D

کروشیال های جدید رو هم تست کردم نهایتا به 1150 cl5 می رسه ولی تا ولتاژ 2.8 هم مشکلی پیش نیومد...!!!

بسیار خنک کار می کنند...

دقیقا نمیدونم چه مرګش میشد اما حتی روی ۸۰۰ هم پایدار نبود(dual channel 2*2 1066)

شاید شانس اون بنده خدا دوست من بد بود

لینک به دیدگاه

من میخواستم این رمو بردارم.اما حالا که میبینم تو فرکانس1200نمیتونه با تاخیر5 استیبل بمونه که اصلا نمیگیرم.ممکنه استیبل بشه اما با ولتاژ 2.7 که ارزش نداره کلی عمرشو کم میکنه.

البته در موئرد این که رم خوبیه شکی نیست اما ورژن های ابتداییش میصرفیدن اما الان دیگه نه.

سینا جان با دومینیتور به کجا رسیدی بهمون اینجا خبر بده

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

دیشب تونستم تقریبان یک رکورد بزنم

سی پی یو با سرعت 3450 و همچنین مولتی روی 6X و همچنین باس 575 و سرعت fsb رویه 2300 تنظیمات خیلی خوب بود

و ویندوز بالا امد مشکلی پیش نیومد یک تست بنچ گرفتم تویه رایت سرعتش خیلی رفته بود بالا و به 12000 مگابایت رسیده بود( پست اول من رو در صفحه دوم رو نگاه کنید متوجه اختلاف می شید)

ولی به نظر چیز که باعث شوده بود که نتونم سرعت بیشتر از این داشته باشم تامینگ بد رم بود

درست یادم نمی یاد باس چند بود ولی تامینگ 6.6.6.18 بود و فکر کنم باسه 1150 بود

اخر سر خواستم یک رکورد دیگه بزنم و fsb رو بزارم روی 600 که گذاشتم هیچ اخطار نداد ولی تویه بالا امدن صفحه ویندوز می ایستاد و دیگه بالا نمی اورد

در واقع باس 600 یعنی می شه fsb 2400 به نظر من که این مادربرد مادربرد خوبی هست

دوستان تویه اورکلاک به یک نکته خیلی جالب رسیدم که تویه پست اول صفحه دوم گفتم

اون اینکه با افزایش fsb سرعت رد و بدل شودن اطلاعات بیشتر می شه حتی بیشتر از بالا بردن فرکانس هسته که موجبه افزایش دما هم می شود و همچنین افزایش ولتاژ

من درست می گم یا نه ؟به نظر شما ؟

البته من تست کردم و این رو تایید می کنم

( در برنامه اورست که مشخصه بود افزایش بایوس سرعتش بیشتر از افزایش هسته هست)

البته نا گفته نمانند که 3 عامل باعث افزایش بیش از بیش پردازنده می شه

1-افزایش فرکانس رم و کاهش تامینگ

2- افزایش فرکانس هسته

3 افزایش fsb سی پی یو ( یا همون افزایش پهنایی باند ببین سی پی یو و باقی قطعات)

اگر 3 عامل بالا با هم مخلوط و با هم بالا رود سرعت فوق العاده به دست میارید در این شکی نکنید

ASUS

این ولتاژ که بیان کردید ولتاژ خطر ناکی هست

چون تویه توضیحات مادربرد گیگا ud3 گفته شوده که ولتاژ ببین 2.3 تا 2.54 ولت

بعد شما گفتید 2.7 فکر کنم مادربرد بترکه :D

در مورد دومنتور هم باید بگم یک رم متوسط رو به بالا هست نه یک رم عالیه

مثلان می تونه باس ها رو بیار بالا ولی با تامینگ ها معمولای

فکر نکنم رم تویه بازار باشه که بتونه خوبی و عالیه اورکلاک بشه با تامینگ پایین البته شاید هم باشه

راستی یک رم از سر دومینتور دیدم تویه سایت به نظر رم خیلی خوب می اومده

باس 1111

با تامینگ 4.4.4.12:eek:

pc8888

از رم بالا که گفتم تویه تست ها دیدم

تا 1280 با یک تامینگ خوب رفته بودن یادم نمی یاد تامینگش رو

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

سی پی یو با سرعت 3450 و همچنین مولتی روی 6X و همچنین باس 575 و سرعت fsb رویه 2300 تنظیمات خیلی خوب بود

و ویندوز بالا امد مشکلی پیش نیومد یک تست بنچ گرفتم تویه رایت سرعتش خیلی رفته بود بالا و به 12000 مگابایت رسیده بود( پست اول من رو در صفحه دوم رو نگاه کنید متوجه اختلاف می شید)

ولی به نظر چیز که باعث شوده بود که نتونم سرعت بیشتر از این داشته باشم تامینگ بد رم بود

اخر سر خواستم یک رکورد دیگه بزنم و fsb رو بزارم روی 600 که گذاشتم هیچ اخطار نداد ولی تویه بالا امدن صفحه ویندوز می ایستاد و دیگه بالا نمی اورد

اون اینکه با افزایش fsb سرعت رد و بدل شودن اطلاعات بیشتر می شه حتی بیشتر از بالا بردن فرکانس هسته که موجبه افزایش دما هم می شود و همچنین افزایش ولتاژ

2- افزایش فرکانس هسته

اگر 3 عامل بالا با هم مخلوط و با هم بالا رود سرعت فوق العاده به دست میارید در این شکی نکنید

فکر نکنم رم تویه بازار باشه که بتونه خوبی و عالیه اورکلاک بشه با تامینگ پایین البته شاید هم باشه

باس 1111

pc8888

با تشکر

عزیز مادربورد من P5Q هست وتو دفترچش نوشته وتو بایوس هم میتونی ولتاژ رم رو تا 3.2ولت بالا بری.البته تا 2.7 رو داره و روی مین یه جامپر داره که عوض کنی تا 3.2 هم به رم میتونه ولتاژ بده

اما اینو هم بگم FSB هرچه بالاتر بره تو نرم افزارهای محاسباتی سریعتر عمل میکنه مثلا تو Super PI در فرکانس برابر و FSB متغیر میتونید اینو درک کنید و اختلاف هم محسوس هست

لینک به دیدگاه

اونی هم که گفتید رکورد با اون تایمینگ پایین مال رویژن های قبلی هست.متاسفانه با سیاستی که دارن چیپهارو عوض میکنن و اونایی هم که منتاژ میکنن دیگه هیچی واسه رم نمیزارن.به نظرم اینطوری اعتبار رمشون پایین میاد

لینک به دیدگاه

سلام

fsb

تویه بازی هم تاثیر داره این تویه تست ها بازی هم که دوستان گذاشته بودن دیدم

البته خودم چون کارت گرافیک ندارم تست نکردم ببینم چطوری هست ( کارت گرافیک حال حاضرم بدرد بازی حال حاضر نمی خوره و قدیمی هست 6600gt)

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

fsb

تویه بازی هم تاثیر داره این تویه تست ها بازی هم که دوستان گذاشته بودن دیدم

البته خودم چون کارت گرافیک ندارم تست نکردم ببینم چطوری هست ( کارت گرافیک حال حاضرم بدرد بازی حال حاضر نمی خوره و قدیمی هست 6600gt)

با تشکر

خوب عزیز من فرقی نداره.کارتتم قدیکمیه میتونی تست کنی.اگه افزایش فریم داشتی یعنی تاثیر داره

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

2- افزایش فرکانس هسته

باس 1111

pc8888

با تشکر

دوست عزیز شما اهل ولید گرفتن نیستید...؟؟ با CpuZ و ثبت کردنش؟؟

من منظوری ندارم ولی همیشه وقتی که صحبت از فرکانس می شه یک ولید هم کنارش می ذارن....!!

و یک سوال دیگه!! از چه کولری استفاده می کنید؟؟

ممکنه پردازنده شما بچ نامبر خوبی داشته باشه و Fsb 570-600 رو بالا بیاره با Air Cooling ... ولی این بورد UD3R از FSB 540 به بالا به تنظیمات پیشرفته ولتاژ برای پایداری نیاز داره...

امکان داره تنظیمات خودتون رو در FSB 575 توضیح بدید...؟؟ Pll & Ter & VTT & vMCH...؟؟

و در آخر این بوردهایی که FSB 1600 رو ساپورت دارند تنها FSB 1800 به صورت اوورکلاک 24/7 و Safe توصیه می شه!!

در بهترین حالت دمایی و توانایی بورد FSB 2000... بیشتر از این مقدار به هیچ وجه برای استفاده 24/7 توصیه نمی شه...!!

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

راستش من دکمه f5 رو زدم برای گرفتن عکسه ولی متاسفه بعدان که رفتم دیدم عکس گرفته نشوده

ولی یادمه که تا 575 باس 230 رفتم

من به هیچ دست نزدم فقط ولتاژ سی پی یو رو دست زدم فکر کنم تا 1450 یا بیشتر یا کمتر بردمش

در حالت مولتی x6

دما در حالت بالا زیاد بود بیشتر به خاطره ولتاژ زیاد ..

اما همین الان من روی 525 هستم با اف اس بی 2100 مولتی 7 و سرعت 3675 و ولتاز 1391

تست کردم دما تقریبان تا 65 تا 65 رسید دماییه سی پی یو در حالت 100 درصد کار و اما در حالت 500 و اف سی بی 2000 و ولتاژ 1387 دما ببین 62 تا 63 بود

من از کولر ورتریکس 752 استفاده می کنم این فن روی مادربرد قبلیم من هم بود ولی این مینبرد حدود 20 تا 30 در جه دماش در حالت غیر اورکلاک بهتر هست منظورم دمایه سی پی یا هست البته این رو بگم مادربرد قبلی کلان برای اورکلاک خوب نبود دماش بالا میرفت

سی می کنم یک بار دیگه با اون فرکانس 575 برم و عکس بگیرم

فقط فعلان نیاز به یک برنامه عالیه و خوب برای نشان دادن دمایه مادربرد نیاز دارم ( چون الان دمایه مادربرد رو نمی دونم یک برنامه هست ولی احسا می کنم چرت و پرت می زنه )

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

اینم یک عکس در حالت fsb 580 حدود 5 تا بالاتر از اونکی بهتون گفتم

مدل سی پی یو من co است

ببخشید دوستان تویه پست های قبلیم من به اشتباه به نرم افزار اردوس نرم افزار اوردر گفتم

دوستان نرم افزار اردوس رو نگاه کنید سرعت کل رو زده 5220 در حالی که سرعت هسته 3480 است معمولان سرعت هسته رو می نوشتم ولی الان نمی دونم به چه دلیلی سرعت رو بیشتر از اون نوشته من فکر کنم یک سری محاسبات انجام داده که مثلان fsb 2330 با سرعت 3480 سرعت کل می شه 5229 دوستان نمی دونم غزییه این چی هست؟

we054czhyatmt0vygilq.jpg

ویرایش شده توسط sinaset
لینک به دیدگاه

تشکر دوست عزیز...

ولی عذر می خوام... تنها 6ثانیه...؟؟؟؟؟؟؟

برای تست پایداری سیستم تست 2ساعته می گیرن!! یا نهایتا 20-30 دقیقه...

بهر حال بچ نامبر خوبی دارید...

موفق باشید...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...