رفتن به مطلب

ولتاژ رم چقدر ؟(اورکلاک رم)

Recommended Posts

دوست عزیز وقتی میبینیم رم توی ولتاژ 2.4 با تایمینگ 15-5-5-5 از فرکانس1180بالاتر نمیره چکار کنیم خوب مجبوریم زمان تاخیر رو روی 6بزاریم.خوب اینکه رم رو ولتاژ بدیم ممکنه برای ثبت رکورد خوب باشه ولی خوب کلی چیپ رو اذیت میکنه خود p5q با جامپرش میشه رم رو تا 3.7ولت بهش ولتاژ داد ولی فکر میکنید رم تو اون ولتاژ بدون خنک کننده خوب کار کنه خوب معلومه کار نمیکنه.در ضمن اصلا رم DDR3 با باس1333 خودش تایمینگ بهترین ماژول هاش 6هست چرا انتظار دارید همش با تایمینگ 5 رم بالا بیاد اخه.اون ماژول هایی که حتی همینی که شما ولید دادید قسم میخورم چیپش میکرون هست

برخی مواقع برای رفتن به فرکانس بالاتر چاره ای نیست جز رفتن به تایمینگ پایین تر...!! عموما وقتی که Cpu اوور می کنید و به FSB 600 می رسید!! و رمها توانایی پذیرش 1200 Cl5 رو ندارند... در نتیجه برای بوت سیستم با 1200 مجبور هستید Cl6 بوت کنید...

ولی برای رسیدن به کارایی بالاتر هیچ وقت Cl6 توصیه نمی شه...!!! اینم که شما اشاره می کنید در تست اورست افزایش کارایی و کاهش زمان دسترسی داشتید! به خاطر افزایش FSB سیستم بوده نه رفتن به Cl6

3.7v...؟؟

حتی برای زدن رکورد DDR2 1800 هم بیش از 3.3v لازم نشد... (این ولتاژ هم با vMOD بورد P45 گیگا مهیا شد)

ولتاژی که به ماژولها اعمال می شه ارتباط مستقیمی با چیپ رمها داره...

به چیپهای D9GMH تا 2.6-2.66 هم با Air cooling می شه ولتاژ داد... DDR2 1400 Cl5 که ولید گذاشته بودم با همین حدود ولتاژ بدست اومده.......

2تست SuperPi با E8600 @ 6600 با رمهای DDR2 و DDR3 واستون می ذارم... DDR2 1320 5.5.5.15 و DDR3 2000 7.7.7.21

تفاوت این 2 تنها در حد چند صدم ثانیه هست...!!! که با توجه به فرکانس رم DDR3 قابل چشم پوشی هست...

(نهایت کارایی DDR2 تنها در Cl5 هست!! پایین تر از این تایمینگ افت کارایی شدیدی خواهد داشت...)

موفق باشید...

http://hwbot.org/result.do?resultId=848427

http://hwbot.org/result.do?resultId=821979

ویرایش شده توسط Olesius
لینک به دیدگاه

• ارسال 67
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

حال از بین 1066با تایمینگ 15-5-5-5 و1200با تایمینگ 15-6-6-6 من باس 1200 رو انتخاب میکنم.یادتون که نرفته توی انتخاب یک رم اول حجم بعد باس بعد تایمینگ

لینک به دیدگاه

حال از بین 1066با تایمینگ 15-5-5-5 و1200با تایمینگ 15-6-6-6 من باس 1200 رو انتخاب میکنم.یادتون که نرفته توی انتخاب یک رم اول حجم بعد باس بعد تایمینگ

تصمیم با خودتون هست دوست عزیز...

از اونجایی که این فروم محلی برای اطلاع رسانی به شمار میاد قصد من فقط روشن کردن موضوع و جلوگیری از ایجاد ابهاماتی در مورد زمان تاخیر رم بود...

با سپاس...:D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ممنونم از توضیحاتتون اما در عمل دومیناتور ورژن 1.5 من یه چیز دیگرو نشون داده:

حتی در fsb پایین هم در حالیکه fsb من روی 333 بود رم رو باباس 1200 با پروفایل 1200 مین بالا اوردم لانتیننسی کمی بیشتر شد اما از لانتیننسی دیفلت هم بهتره پس باز کارایی در شرایط عالی قرار داره الان لانتیننسی 61.9هست

من فقط یه سوال الان از شما دارم.اینکه میخوام بدون چیپ رم من چیه از کجا ببینم ؟ورژن 1.5 دومیناتور

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ممنونم از توضیحاتتون اما در عمل دومیناتور ورژن 1.5 من یه چیز دیگرو نشون داده:

حتی در fsb پایین هم در حالیکه fsb من روی 333 بود رم رو باباس 1200 با پروفایل 1200 مین بالا اوردم لانتیننسی کمی بیشتر شد اما از لانتیننسی دیفلت هم بهتره پس باز کارایی در شرایط عالی قرار داره الان لانتیننسی 61.9هست

من فقط یه سوال الان از شما دارم.اینکه میخوام بدون چیپ رم من چیه از کجا ببینم ؟ورژن 1.5 دومیناتور

می تونید سرچ کنید...

تا ورژن 1.4 چیپ میکرون GMH استفاده شده ولی بعد از اون ...؟؟!!!:D

لینک به دیدگاه

حتی در fsb پایین هم در حالیکه fsb من روی 333 بود رم رو باباس 1200 با پروفایل 1200 مین بالا اوردم

میشه بپرسم با کدام Divider به این فرکانس رم رسیدید؟

لینک به دیدگاه

میشه بپرسم با کدام Divider به این فرکانس رم رسیدید؟

امید جان از نکته سنجی به جات ممنونم.من تو قسمت فرکانس 1200 رو انتخاب کردم تایمینگ رو زدم بالا اوردم خود مادربورد خودکار اف اس بی رو تغییر داده گذاشته رو 375 که الان توی CP?U-Z دیدم تعجب کردم

ولی دیویدر هم که 5:8 بود:D

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

مثل اینکه واجب شود من چند کلام حرف بزنم

اول در مورد حرف دوست خوبمون جناب اقایی olesius

اگر به پست من خوب دقت کرده باشید

من گفتم fsb و سرعت هسته رو ثابت نگه داشتم

fsb 2000

bus 500

core 3.75

و اما باس و تامینیگ های تست شوده

bass 1000 5.5.5.15

bass 1200 6.6.6.18

در اون حالت که بالا گفتم تست گرفتم

این رو بگم من احتمالان می دم لینتسی من هم 55.9 بود الان از وقتی نرم افزار ( سویچنگ پویایی گیگابایت ) رو نسب کردم متاسفانه این برنم یه سری مزایایی دار و یه معایت مزایاییش اینکه سرعت رو به اندازه تایین می کنه ( به دو صورت حداقل و حداکثر)

و دما رو پایین نگه می داره

معایب اینکه حدود 2 درجه لنتسی رو پایین اورده

سعی می کنم اگر شود یک تست بزارم 1200 و 1000 بزارم امروز یا فردا

راستی fsb:dram 5:6 است ( الان باس 1200 هستم )

باتشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

مثل اینکه واجب شود من چند کلام حرف بزنم

اول در مورد حرف دوست خوبمون جناب اقایی olesius

اگر به پست من خوب دقت کرده باشید

من گفتم fsb و سرعت هسته رو ثابت نگه داشتم

fsb 2000

bus 500

core 3.75

و اما باس و تامینیگ های تست شوده

bass 1000 5.5.5.15

bass 1200 6.6.6.18

در اون حالت که بالا گفتم تست گرفتم

این رو بگم من احتمالان می دم لینتسی من هم 55.9 بود الان از وقتی نرم افزار ( سویچنگ پویایی گیگابایت ) رو نسب کردم متاسفانه این برنم یه سری مزایایی دار و یه معایت مزایاییش اینکه سرعت رو به اندازه تایین می کنه ( به دو صورت حداقل و حداکثر)

و دما رو پایین نگه می داره

معایب اینکه حدود 2 درجه لنتسی رو پایین اورده

سعی می کنم اگر شود یک تست بزارم 1200 و 1000 بزارم امروز یا فردا

راستی fsb:dram 5:6 است ( الان باس 1200 هستم )

باتشکر

ُسینا جان میدونم چی میگی.وحرفتون صحت داره.باس 1200 دومیناتور کاراتر از 1066 هست.این رو من در کارایی سیستمم دارم میبیتم مخصوصا تو بازی کالاف دیوتی 5 که الان 3تا فریمم بیشتر شده

لینک به دیدگاه

سلام

این سیستم منه: http://www.xfire.com/profile/#game_rig

پایین صفحه رو ببنید

به نظرتون لازمه برای بازی OC کنم سیستم رو؟؟

من الان چهار تا از این رم بستم روی این سیستم

این رم اصلاً به درد OC کردن میخوره؟؟تا چقدر میشه OC کردش؟؟؟

توی بازی تاثیری داره؟؟؟

ممنون

ویرایش شده توسط xenon
لینک به دیدگاه

سلام

این سیستم منه: http://www.xfire.com/profile/#game_rig

پایین صفحه رو ببنید

به نظرتون لازمه برای بازی oc کنم سیستم رو؟؟

من الان چهار تا از این رم بستم روی این سیستم

این رم اصلاً به درد oc کردن میخوره؟؟تا چقدر میشه oc کردش؟؟؟

توی بازی تاثیری داره؟؟؟

ممنون

سلام ! دوست من این لینکی که گذاشتید ادرسش درست نیست ! البته برای منظور شما ! چون هر کسی که برنامه ایکس فایر رو نصب داشته باشه با کلیک بر روی لینک شما به ادرس مشخصات سیستم خودش میره ! باید راه دیگه ای برای معرفی قطعات تون بیابید !

بازنده

لینک به دیدگاه

Manufacturer:

Gigabyte Technology Co., Ltd.

Processor:

Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz (4 CPUs), ~2.8GHz

Memory:

8190MB RAM

Hard Drive:

500 GB Total

Video Card:

ATI Radeon HD 4870 X2

Monitor:

T1900 Samsung

Sound Card:

Speakers (SB Audigy)

Speakers/Headphones:

Creative Inspire T7900 7.1

Keyboard:

Razer Lycosa

Mouse:

Razer copperhead

Mouse Surface:

Razer exactmat

Operating System:

Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.longhorn_rtm.080118-1840)

Motherboard:

Gigabyte DQ6 X48

Computer Case:

Nzxt Tempest

اینو دقیقاً از توی همون صفحه کپی کردم.

مرسی که تذکر دادید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

فکر نکنم نیازی به اورکلاک داشته باشید

سیستم شما سیستم خیلی خوبی هست

با تشکر

لینک به دیدگاه

وای مشخصات این دوستمون و دیدم اشکم در اومد یادش بخیر یه 4870x2 داشتم چه هیولایی بود لامصب.فقط مثل دیو گرما ایجاد میکرد

دقیقاً در حالت معمولی از 20% توان فن استفاده میکنه و دماش روی 83-84 متغیره اما توی حالت Load دور فن رو بالا میبره که باعث خنک شدنش تا 40-60 میشه! اما صدای خفنی داره!!!

دنبال یه فن خوب براش میگردم که حالت Dynamic بودن وSmart بودنشو حفض کنه و صدای زیادی هم نداشته باشه اما چیزی پیدا نمیکنم(نمونه هاشو توی Amazon.com دیده بودم ولی اینجا نیست!

راستی پس گفتید اور کردن رم با توجه به سیستم تاثیری توی بازی نداره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

دقیقاً در حالت معمولی از 20% توان فن استفاده میکنه و دماش روی 83-84 متغیره اما توی حالت load دور فن رو بالا میبره که باعث خنک شدنش تا 40-60 میشه! اما صدای خفنی داره!!!

دنبال یه فن خوب براش میگردم که حالت dynamic بودن وsmart بودنشو حفض کنه و صدای زیادی هم نداشته باشه اما چیزی پیدا نمیکنم(نمونه هاشو توی amazon.com دیده بودم ولی اینجا نیست!

کی این حرفو زده.شما هر سیستمی داشته باشید اورکلاکش کنید از حالت نرمال تاثیرش بیشتره وتو بازی فریم بیشتری میگیرید

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

تاثیر داره ولی برای شما ارزش نداره

سیستم شما یه قول بی شاخ دم هست

نیازی نیست

و اگر علاقه دارید می تونید انجام بدید

این نکته رو هم بگم اگر اورکلاک سرعت بیشتر از این چیزی که الان هست می شه

با تشکر

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام

سیستم من اینه:

ram:4gb dominator 1066

mb:p5q pro

power:coolermaster

cpu:q9550 2.83 12mb cash

vga:eah4659 1gb d2

این سیستم نیاز به اورکلاک واسه گیم داره؟

میخاستم بدونم تا چه ولتازی و تا چه حد fsb و رو چه timing قرار بدم واسه همیشه که گیم راحت جواب بده؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...