رفتن به مطلب

چند تا سوال در مورد NOCTUA NH-D14

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

قصد خرید این ایروکولر رو دارم ولی قبلش چند تا نکته به ذهنم رسید گفتم از دوستان و اساتید بپرسیم.لطفاً عزیزانی که اطلاع دقیق دارند راهنمایی کنن :)

این مادربرد منه:

7w34ksvv15eje2jdy1se.jpg

قسمتی که با خط قرمز مشخص کردم اسلاتی هست که میخوام کارت صدا روش قرار بدم. آیا نصب کولر NH-D14 مشکلی ایجاد میکنه و هیت سینک ها مانع از استفاده از این اسلات میشه؟

سوال بعدی هم هیت سینک رم ها هستش که میخوام بدونم کولر یا فن کولر به هیتسینک رم ها گیر نمیکنه؟

این مدل رم های منه:

http://www.avadirect.com/product_details_parts.asp?PRID=22135

سوال آخر هم در مورد وزن این کولر هستش که 1240g به نظرم خیلی سنگینه.آیا این وزن بعد از یه مدت مادربرد رو کج نمیکنه یا مشکلی پیش نمیاد؟

با  تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان هر کس اطلاعی داره لطفاً راهنمایی کنه B)

طبق محاسبات خودم هیتسنک دقیقا تا روی شانه رم ها میاد و به همدیگه اتصال پیدا میکنن.ولی نمیدونم واقعیت قضیه هم همینه یا نه!

اسلات pcie2 هم فکر کنم قابل استفاده نباشه ولی اسلات اول pci3 مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود.

رم تا ارتفاع 3.5 سانتی متر رو می تونید زیر فن اول کولر سیلور ارو جا بدید (3.5 سانت کل ارتفاع رم). در غیر این صورت اگر هیت سینک مادربردتون اجازه بده می تونید فن اول (14 سانتی متری) رو به سمت چپ (خروجی هوای کیس) منتقل کنید تا رم ها به راحتی جا بشند. اگر طول کارت صدای شما هم بلند باشه احتمال داره تا به هیت سینک سیلور ارو گیر کنه.

@};- 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...