رفتن به مطلب

فروش کارت ZOTAC GTX 460

اشتراک گذاری

Recommended Posts

موجوده هنوز؟

عکسات بالا نمیاد

من خریدارم اساسی ولی قمم

هفتم دارم میام تهران تا 450 هم میتونم بدم

البته اول باید مطمئن شم که سالمه

دوست عزیز درود. مثل اینکه امروز در چندین سایت خرید و فروش ثبت نام کردید. اگر به این نوع معاملات در نت آشنا نیستید باید بگم میتونید از کسانی که در این سایتها سابقه چندساله دارند مشورت و راهنمایی بگیرید.

آقای طلایی فرمودند آکبنده یعنی رو سیستم هم نبستن. پس مطمٌنن آکبند هست. منظور شما از گفتن  سالمه چیه؟ کسی خدای ناکرده واسه کلاهبرداری اینجا نمیاد.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز درود. مثل اینکه امروز در چندین سایت خرید و فروش ثبت نام کردید. اگر به این نوع معاملات در نت آشنا نیستید باید بگم میتونید از کسانی که در این سایتها سابقه چندساله دارند مشورت و راهنمایی بگیرید.

آقای طلایی فرمودند آکبنده یعنی رو سیستم هم نبستن. پس مطمٌنن آکبند هست. منظور شما از گفتن  سالمه چیه؟ کسی خدای ناکرده واسه کلاهبرداری اینجا نمیاد.

بله درست میگید

آخه من خودم همینو دارم میخام یکی دیگه بگیرم SLI کنم

دفه اول که خریدم درجا سوخت دادم گارانتی عوض کردم

ولی خداروشکر این یکی حدود 3 ساله داره مثل چی کار میکنه!

ار اون لحاظ پرسیدم

بالاخره باید تست بشه دیگه نه؟

لینک به دیدگاه

بله درست میگید

آخه من خودم همینو دارم میخام یکی دیگه بگیرم SLI کنم

دفه اول که خریدم درجا سوخت دادم گارانتی عوض کردم

ولی خداروشکر این یکی حدود 3 ساله داره مثل چی کار میکنه!

ار اون لحاظ پرسیدم

بالاخره باید تست بشه دیگه نه؟

بله حتما تست میشه.آقای طلایی هم مشکلدار برده گارانتی نو گرفته ایشالا اینم ۳ سال کار میکنه. طبق روال معمول آقای طلایی هم میتونن به شما 24 ساعت مهلت تست بدن. البته چون شما یوزر جدید هستی باید اول هزینه رو پرداخت کنین.

دلیل اینکه من پیگیری میکنم اینه که ۲روز پیش به ایشون گفتم برمیدارم اما پولم جور نشد حالا میخوام یه کمکی کرده باشم  بدقولی خودمو جبران کنم 

لینک به دیدگاه

بله حتما تست میشه.آقای طلایی هم مشکلدار برده گارانتی نو گرفته ایشالا اینم ۳ سال کار میکنه. طبق روال معمول آقای طلایی هم میتونن به شما 24 ساعت مهلت تست بدن. البته چون شما یوزر جدید هستی باید اول هزینه رو پرداخت کنین.

دلیل اینکه من پیگیری میکنم اینه که ۲روز پیش به ایشون گفتم برمیدارم اما پولم جور نشد حالا میخوام یه کمکی کرده باشم  بدقولی خودمو جبران کنم 

old gamer عزیز شما لطف دارید، دیگه مشکل پیش میاد دیگه.

در مورد عکس هم سعی میکنم تا فردا دوباره اپلود کنم.

فقط من 7م دانشگاه امتحان دارم و نیستم، اگه حضوری امکان پذیر نشد همون طور که دوستمون گفت مهلت تست میدم تا شما هم خیالتون راحت باشه.

اقای کوروش کبیر اگه واقعا کارت رو میخواید من در خدمتم ولی سریه پیش...

ویرایش شده توسط k.talaee
لینک به دیدگاه

درود

من همونطور که گفتم اگه قضیه اعتماد سازی حل بشه فوری مبلغ رو واریز میکنم و شما کارت رو تست کن و ارسال کن 

لینک به دیدگاه

همون طور که در پیام خصوصی عرض کردم شما میتونید با سابقه فروش من در سایت، از افرادی که با اونها معامله داشتم سوال کنید.

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=15124&hl=

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=14111

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=14936&hl=

لینک به دیدگاه

آقا شما نه جواب زنگو اس ام اس میدی نه جواب پیامای تاپیکو پ.خ هارو میدی .... کلا منصرف شدی؟؟؟  یا از ما خوشت نمیاد نمیخوای بهمون جنس بفروشی؟؟ ... کلا دم شما گرم 

من هنوز روی حرفم هستم .....   430 حضوری ...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...