رفتن به مطلب

تفاوت بین ماردبوردها با پسوندهای متفاوت

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید. لطفا فرق بین یک مادربورد با پسوند های زیر رو برام توضیح بدید. میدونم توی پورت ها و ... تفاوت دارند. اما میخوام لطف کنید و به زبان فارسی تفاوت هر کدوم و کارایی پورت های متفاوتشون رو بفرمایید

ASUS P8Z77-VASUS P8Z77-V

ASUS P8Z77-VASUS P8Z77-V Deluxe

ASUS P8Z77-VASUS P8Z77-V Pro

ASUS P8Z77-VASUS P8Z77-V Lx

ASUS P8Z77-VASUS P8Z77-V Le plus

ASUS P8Z77-VASUS P8Z77-V Lk

ASUS P8Z77-VASUS P8Z77-V Ws

مثلا بفرمایید در تعداد    pci1 , pci2,  pci3   SATA 3Gb/s  SATA 6Gb/s  SATA RAID  با هم چه تعداد تفاوت دارند. , و تعداد هر کدام رو ذکر کنید و کاربرد هر پورت رو هم توضیح بدید که هر پورت که نام بردم برای چه قطعاتی و چه مقداری نیازه.

هرکدوم رم با چه باسی رو ساپُرت میکنه. وکلا چه مقدار رم ساپورت میکنه. من توی سایتهای خارجی تفاوت هاشون رو خوندم اما متوجه نشدم. ممنونم

ویرایش شده توسط NH4NH4
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز من اگه بخوایم همه اینا رو توضیح بدیم که دهنمون کف می کنه  . برای جواب سوالای PCI یا Raid ویکی پدیا راحت می تونه جواب شما رو بده

---------

برای مادربرد اه نظر من تو اینایی که نوشتی فقط

P8Z77-V

P8Z77-V Ws

P8Z77-V Pro

بقیه به درد لای جرز می خورن . نصف از حرف هایی که تو سایت ایسوس دربارشون نوشته دروغه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...