رفتن به مطلب

مشاوره برای ارتقای سیستم

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان،ممنون میشم راهنمایی کنین،برای قطعات زیر ایا مادربرد p67 مناسب هست؟ecs x77 h2a3 چطور؟

geil enhance corsa 16gb 1600mhz dual channel (8g kit{2*4g})*2

core i3 2120

6770 gddr5

gp585b

x3 gaming

پردازنده رو در اینده تغییر میدم به 2700K یا 3570K

یه کولر خوب که کم نیاره و تو کیسم جا بشه چی پیشنهاد میدید؟

مدل های مد نظرم ماشو_سیلور ارو_h20-620 است ولی با کیسم  مشکل دارن و رم هام شانه بلند هستن،جیل از اون نارنجی ها

راستی مدل همرده h20-620 تو ایرکولرها چیه؟

ویرایش شده توسط ***sniper***
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چرا به سمت Ivy Bridg نمی رید ؟ مثلا 3570 یا 3770 ؟؟ به نظرم اونا بهترن . ecs x77 h2a3 هم فکر کنم چیپ های 77 استفاده می کنه که این چیپ ها برای Ivy bridg ها بهینه شدن

لینک به دیدگاه

چرا به سمت Ivy Bridg نمی رید ؟ مثلا 3570 یا 3770 ؟؟ به نظرم اونا بهترن . ecs x77 h2a3 هم فکر کنم چیپ های 77 استفاده می کنه که این چیپ ها برای Ivy bridg ها بهینه شدن

سلام اقا محمود ممنون بابت پاسختون،ولی فعلا نظرم بیشتر خرید برد و کولر هست،ممنون میشم راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

از تجربه ای که دارم با اینکه چیپ ایسوس قدیمی تره ولی از نظر کیفیت ساخت از الایت گروپ بهتره . و من می گم اگر می خوای بخری ایسوس رو بگیر .

-----------

کولر H2O 620 بگیر چون همه ی کولر ها همرده یا قوی تر این واتر کولر برای خنک سازی CPU از هیت سینک ها بزرگی استفاده می کنند و این هیت سینک بزرگ ممکنه به رم های شانه بلندتون گیر کنه

ویرایش شده توسط BigM
لینک به دیدگاه

درود اقا محمود،بازم ممنون بابت وقتی که  در اخیار من قرار دادین،h2 620 توی اور متوسط به بالا جواب میده؟تو بعضی عکس ها دیدم سیلور ارو همراه رم های شانه بلند استفاده شده،یعنی هیچ راهی برای ایر کولر ندارم؟از ماشو هم نمیتونم استفاده کنم؟ مدل دقیق رم هام 4 تا از اینا هستش:12.jpg

ویرایش شده توسط ***sniper***
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستش ریسکش بالاس . من یه سیلور اررو داشتم به رم های Patriot Viper Extream ام گیر میکرد . این ترایدنت ایکس ها که هیچی . البته یه راه برای رفع این مشکل هست اون  جلوی سیلور اررو اگه به جای جلو پشتش ببندی و یک فن کوچکتر جلوش ببندیم اونوقت دیگه مشکل رم هم نداری

لینک به دیدگاه

راستش ریسکش بالاس . من یه سیلور اررو داشتم به رم های Patriot Viper Extream ام گیر میکرد . این ترایدنت ایکس ها که هیچی . البته یه راه برای رفع این مشکل هست اون  جلوی سیلور اررو اگه به جای جلو پشتش ببندی و یک فن کوچکتر جلوش ببندیم اونوقت دیگه مشکل رم هم نداری

یعنی فن ها یکی وسط باشه ویکی دیگه سمت چپ؟میشه یکم توضیح بدین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
یعنی فن ها یکی وسط باشه ویکی دیگه سمت چپ؟میشه یکم توضیح بدین؟

یه جای فن 14 که جلوی کولر هست یک فن 12 نصب کنید و اون فن 14 رو به عقب کولر انتقال دهید

لینک به دیدگاه

یه جای فن 14 که جلوی کولر هست یک فن 12 نصب کنید و اون فن 14 رو به عقب کولر انتقال دهید

ممنون از لطف شما @};- ، فن 12 مدل مناسب و خوب معرفی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ممنون از لطف شما @};- ، فن 12 مدل مناسب و خوب معرفی کنید

اگر کوگار گیر بیاری خیلی خیلی خوبه 

لینک به دیدگاه

اگر کوگار گیر بیاری خیلی خیلی خوبه 

سلام ممنون از راهنمایی مفید شما،ماشو و سیلور ارو چقدر تفاوت دارن؟چند درجه؟

ماشو و h20 همرده هستن یا h20 قوی تره؟اگه اره چقدر؟

لینک به دیدگاه

با اجازه دوستان سیلور آرو حدود6درجه تقریبا خنک تر از ماچو هست!

h20 کمی قوی تر هست حدود4درجه!

البته شما اگه اورکلاک معمولی میکنین اونقدر تفاوت دماهامشخص نیست اگه فرکانس های بالا بزنین روی 5ghz  اونجا خودشون رو بیشتر نشون میدن قدرت کولر ها!

در کل به نظر من ماچو انتخاب به صرفه تری هست نسبت به قیمت!

البته میتونیدروی theermaltake frio هم یه نگاهی بکنین که به نظرم قوی تر از ماچو هست!با دمندگی هوای 101cmf!

لینک به دیدگاه

با اجازه دوستان سیلور آرو حدود6درجه تقریبا خنک تر از ماچو هست!

h20 کمی قوی تر هست حدود4درجه!

البته شما اگه اورکلاک معمولی میکنین اونقدر تفاوت دماهامشخص نیست اگه فرکانس های بالا بزنین روی 5ghz  اونجا خودشون رو بیشتر نشون میدن قدرت کولر ها!

در کل به نظر من ماچو انتخاب به صرفه تری هست نسبت به قیمت!

البته میتونیدروی theermaltake frio هم یه نگاهی بکنین که به نظرم قوی تر از ماچو هست!با دمندگی هوای 101cmf!

سلام حمید خان تشکر @};- ،پس شما h20 رو صلاح میدونید؟قیمت نو یا دست دوم چنده؟نهایت تا چه فرکانسی میتونه جواب بده؟استیبل ودما هم از 80 پایین باشه؟اگه ماچو بخرم ویه فن 14 بهش اضافه کنم میتونه از h20 جلو بزنه؟

لینک به دیدگاه

سلام حمید خان تشکر @};- ،پس شما h20 رو صلاح میدونید؟قیمت نو یا دست دوم چنده؟نهایت تا چه فرکانسی میتونه جواب بده؟استیبل ودما هم از 80 پایین باشه؟اگه ماچو بخرم ویه فن 14 بهش اضافه کنم میتونه از h20 جلو بزنه؟

سلام عزیزخواهش

بله اگه از لحاظ مالی مشکلی نیست آخه h20یا کلا واترکولر ها گرون هستن و از 300شروع میشن به بالا!نسبت به کارایی ارزش ندارن البته برای کاربر عادی که مثلاتا4.5یا 4.6 اورکنه و به صورت 24/7بخاد استفاده کنه به صرفه تر هست که air cooler بگیره نسبت به کارایی !

به نظرمن ماچو بگیرین بهتره گزینه های دیگه هم tuniq tower 120   یا همون FRIO که گفتم!

توفرکانس 4.6 توی تست معمولا این کولرهایی که معرفی کردم زیر80نگه میدارن دمارو!البته بستگی به نوع سی پی یو وشرایط محیط و ...داره

لینک به دیدگاه

با دوفن هم ماچو شاید برابری کنه با H20 620

H20 620 تقریبا 4درجه ضعیف تر از سیلور ارو هست روی دورفن بالا

درنتیجه ماچو با دوتا فن شایدد برابری کنه با H20 620

انتخاب من AIR COOLER هست

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

ممنون از لطف شما،پس ماچو میخرم با دو فن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...